Τσιμπούκι στο γήπεδο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Όταν ένας καύλας έχει φουντώσει από καύλες και αναζητά ένα καυτό και υγρό στοματάκι.

Καλησπέρα και πάλι! Είμαι ο Βασίλης, 22 χρονών και θα σας πω τη δεύτερη μου ιστορία που είναι 1000% αληθινή. Θυμάστε την προηγούμενη μου ιστορία με το καυλάκι της κερκίδας σε ένα αγώνα. Τώρα θα σας πω τη δεύτερη μου ιστορία, που έγινε στο ίδιο μέρος, και την ίδια μέρα.

Μετά την πίπα που είχα πάρει στο καυλάκι, πίσω από ένα θάμνο, ήρθε η ώρα να ξεκαυλώσω κι έναν φίλο του. Πηγαίνω μαζί με το καυλάκι πίσω στις κερκίδες να δούμε το 2ο ημίχρονο και αυτός πάει στην παρέα του. Έτσι όπως παρακολουθούσα τον αγώνα, ακούω το καυλάκι να φωνάζει: "Έλα εδώ είμαστε". Φώναξε έναν φίλο του, ο οποίος κι αυτός σκέτος πειρασμός ήταν. Τον κοίταξα απ' την κορυφή μέχρι τα νύχια, ήταν σκέτο κουκλί. Αμέσως το βλέμμα μου έπεσε στο επίμαχο του σημείο, το όποιο ήταν παραφουσκωμένο. Και είχα την περιέργεια να δω το περιεχόμενο αυτού του φουσκώματος.

Περνά από μπροστά μου και πηγαίνει στην παρέα του. Βλέπω σε μια φάση το καυλάκι που τσιμπούκωνα να του λέει κάτι και να με κοιτάνε έντονα με νόημα. Φεύγει ο φίλος απ' το καυλάκι που τσιμπούκωνα, κάθεται δίπλα μου διακριτικά, και μου λέει:

-    Μου είπε ο φίλος μου, ότι έχεις ένα στόμα κόλαση κι επειδή έχω πάρα πολλές καύλες, θέλω να νιώσω και να χύσω αυτό το καυτό στοματάκι σου.

-    Είμαι μέσα!

Φεύγουμε απ' τις κερκίδες, πάμε πίσω απ' το θάμνο που τσιμπούκωνα το φίλο του και με ρίχνει στα γόνατα. Του χουφτώνω τον πούτσο και τον νιώθω στην παλάμη μου έτοιμο να εκραγεί. Του κατεβάζω τη φόρμα μαζί με το μποξεράκι και πετάγεται ένα όμορφο καβλί, 19 - 20 cm, χοντρό με δυο χοντρά και μεγάλα αρχίδια, και ένα μεγάλο ροζ προς κόκκινο χρώμα πουτσοκέφαλο, ολόκληρο απ' έξω. Χωρίς να χάσω χρόνο, τον βάζω μέσα στο στόμα μου και τον βεντουζάρω πολύ καλά. Αυτός αρχίζει να βγάζει βογκητά ευχαρίστησης και βγάζει το κεφαλάκι του προσπερματικά υγρά.

Αρχίζει να μου γαμάει το στόμα κι εγώ του χαϊδεύω τα αρχίδια και του παίζω δυνατά την ψωλάρα του. Μετά από λίγα λεπτά, νιώθω το καβλί του να σκληραίνει κι άλλο, να αρχίζει να κάνει δυνατούς σπασμούς και να πετάει πάρα πολλά καυτά και πηχτά χύσια. Δεν του άφησα ούτε μια σταγόνα. Του καθαρίζω πολύ καλά το καυλί του, μέχρι που ξεκαύλωσε εντελώς. Σήκωσε το μποξεράκι και τη φόρμα του και μετά πήγαμε στις θέσεις μας.

 

(Copyright protected OW ref: 82781)