Η δεύτερη φορά του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

με έναν Γιάννη ετών 37 ( εγώ είμαι ο Δημήτρης ετών 28) μετά από πολλά εμαιλ κλείσαμε ραντεβού ανήμερα της 25μαρτιου το βράδυ στο σπίτι του κάπου στην Φιλοθέη. Η γυναίκα του θα έλειπε για το 3μερο και θα ήταν μονός του.
Ο Γιάννης πριν το ραντεβού με είχε καθησυχάσει με το τι ήθελε από έναν άντρα. . . . . Είχε διαβάσει για την πρώτη μου φορά και ήθελε να μου προσφέρει ακριβώς την ίδια εμπειρία με επίμονη και υπομονή όπως μου έλεγε. . .

Αφού λοιπόν είχα πειστεί για αυτόν βρέθηκα στο σπίτι του γύρω στις 21. 00 και χτύπησα την πόρτα. . . . . Όταν μου άνοιξε φορούσε ένα μπουρνούζι και με ένα χαμόγελο στο στόμα με προσκάλεσε μέσα. Είχε τα χαρακτηριστικά που μου είχε περιγράψει και το ύφος του αντλούσε μια ευχάριστη σοβαρότητα. Το σπίτι του ήταν μεγάλο και καθαρό. καθίσαμε στον καναπέ αντικριστά και μου πρόσφερε ποτό.

Για λίγη ώρα μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων ο καθένας για τον εαυτό του, είπε ότι με έβρισκε πολύ ωραίο παιδί πολύ καλύτερο από ότι είχε φανταστεί και ότι είχε καιρό να βρεθεί στο κρεβάτι με άντρα. Λέγοντας αυτά παρατήρησα μια κίνηση στο μπουρνούζι του ακριβώς στο επίμαχο σημείο και είδε ότι το παρατήρησα και με μια κίνηση έλυσε την ζώνη και μου αποκάλυψε το καυλί του.

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. . . . . . Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλο καυλί. . Ούτε στις τσόντες δεν έχει τύχει. . Τουλάχιστον 20cm, μισοκαυλομενο και πολύ χοντρό. . . Αυτός το έπιασε και άρχισε να το χαϊδεύει με αργές κινήσεις λέγοντας μου να πάω στην κρεβατοκάμαρα, να βγάλω τα ρούχα μου και να φορέσω αυτά που θα βρω στο κρεβάτι. . . Παραξενεμένος πήγα στο δωμάτιο και βρήκα στο κρεβάτι ένα μαύρο κορμάκι που κατέληγε σε κοντή φουστίτσα και μια περούκα ξανθιά ίσια μαλλιά. . . .

Ξαναγύρισα στον καναπέ και του είπα ότι δεν έχω φορέσει ποτέ μου γυναικείο ρούχα , ούτε περούκα και γιατί χρειάζεται να το κάνω αυτό
Μου είπε ότι θα τον καυλώσει αφάνταστα και ότι εγώ θα νιώσω καλύτερα. . . Με μεγάλο δισταγμό πήγα στο δωμάτιο έμεινα γυμνός και φόρεσα με πολύ κόπο τα ρούχα και την περούκα. . . . . . .

Μόλις πήγα πάλι στο σαλόνι με είδε και άρχισε να παίζει τον πούτσο του με μεγαλύτερο ρυθμό. . . . . μου είπε να πλησιάσω και να σκύψω ανάμεσα στα ποδιά του για να του πάρω πίπα. . . Πράγματι πλησίασα και έπεσα στα τέσσερα ανάμεσα στα ποδιά του. . . Έφερα τα χείλια μου στο πουτσοκέφαλο του και έπαιξα με την γλώσσα μου για λίγο. . .

Στην συνεχεία τον έβαλα στο στόμα μου και προσπάθησα να του τον πάρω όλον. . . . . . Όμως αυτό δεν γινόταν με τίποτα γιατί ήταν τεράστιος. . . Παρόλα αυτά άρχισα και του έπαιρνα πίπα με ρυθμό και αυτός άρχισε να με χουφτώνει και να μου σηκώνει την φούστα. . . . Το δάχτυλο του έφτασε στην τρύπα μου και μπήκε μέσα με δυσκολία. . . Ένας μικρός πόνος με διαπέρασε και σήκωσα το κεφάλι μου και του το ΕΙΠΑ. . . . Αυτός δεν έδωσε και μεγάλη σημασία και μου ξανά έβαλε το κεφάλι στο καυλί του που τώρα είχε φτάσει στο απόγειο της καύλας. . . Με έπιανε από τα μαλλιά (της περούκας) και μου φώναζε να τον γλύψω όλον με πάθος σαν να ήμουν η γυναίκα του. . . . Παράλληλα το δάχτυλο του μπαινόβγαινε μέσα μου. . . .

Υστέρα από 5 λεπτά με σταμάτησε ,σηκώθηκε και πήγε μέσα και έφερε μια αλοιφή από αυτές που λιπαίνουν είχα σηκωθεί και είχα κάτσει στον καναπέ. . . . Δεν μπορώ να πω ότι αισθανόμουν άνετα με τα γυναικείο ρούχα άλλα παράλληλα δεν τα έβγαζα κιόλας. . . Ούτε την περούκα παρόλο που δεν ήξερα πως έδειχνα. . .

Ήρθε και έκατσε δίπλα μου λέγοντας μου ότι έδειχνα πολύ ωραίο μωρό έτσι όπως ήμουν ντυμένος και ότι η πίπα που του πήρα ήταν υπεροχή. . . τώρα μου λέει θα ασχοληθώ με το κωλαράκι σου'

Με γύρισε μπρούμυτα και μου ανασήκωσε αργά την φουστίτσα πράγμα που με καύλωσε πολύ. . . . . . Έσκυψε και άρχισε να με φιλάει στα κωλομέρια άλλα όχι στην τρύπα ,άλειψε το δάχτυλο του και αυτήν την φορά μου το ξαναέβαλε μέσα μου αργά ξέροντας ότι είναι η δεύτερη φορά που κάποιος παραβιάζει εκείνο το σημείο. Η πούτσα μου κόντευε να χύσει από μονή μόνη της. Μετά από λίγο έβαλε αλοιφή στα δυο του δάχτυλα και την άπλωσε με προσοχή γύρω και μέσα στην τρύπα μου . . . . .

Για λίγη ώρα με γαμούσε με τα δυο του δάχτυλα και εγώ είχα κλείσει τα μάτια μου και είχα αφεθεί στα παιχνίδια του. . . . Άπλωσα μονό το χέρι μου πίσω και του έπαιζα την πούτσα του. . . . . . . Μετά από λίγο έβαλε με προσοχή και τρίτο δάχτυλο και εκεί τα είδα όλα. . . . . . Μου τα έβαζε αργά ερεθιστικά και το καυλί του σπάραζε στα χέρια μου. . . .

Πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν πολύ προσεκτικός και υπομονετικός μαζί μου. . . . Μετά από λίγο φόρεσε προφυλακτικό με γύρισε ανάσκελα, έβαλε αλοιφή στην πελώρια πούτσα του και τα ποδιά μου στους ωμούς του. . . . . . . . Εγώ είχα ψιλοτρομοκρατηθει με το μέγεθος και του το είπα. Μου είπε να μην ανησυχώ και έβαλε το πουτσοκεφαλο του στην τρύπα μου και έσπρωξε ελαφρά. . . . Με μια απαλή κραυγή μου τον δέχτηκα. . Άρχισε και κουνιόταν πολύ αργά για να συνηθίσει ο κώλος μου. Δεν είχε μπει ούτε ο μίσος και με γαμούσε έτσι αργά καυλιάρικα. . . . . . Εγώ τον κοίταγα στα μάτια και τον έπιασα από τον λαιμό και τον τραβούσα επάνω μου. . . . . . . Κάποια στιγμή μπήκε λίγο περισσότερο και τότε πόνεσα πολύ. . . . . . του είπα να βγει και το έκανε. . . . . . . .

Τότε γύρισα στα τέσσερα και του ΕΙΠΑ να ξαναμπεί . . . . Αυτός πάλι με αργές κινήσεις μπήκε μέσα μου απαλά και αργά και ξεκίνησε πάλι να με γαμάει. . . . . μου χάιδευε τα κωλομέρια και μου χούφτωνε το καυλί μου που δεν πρέπει να το είχα ξανανιώσει τόσο καυλωμένο. . . . . .

Συνεχίστηκε αυτό για 5-10 λεπτά με εμένα να βγάζω μικρά βογκητά και να του λέω ποσό μου άρεσε αυτό που μου έκανε. . . . Αυτός τότε στην φούρια του μπήκε παραπάνω και τότε εγώ πάλι πόνεσα πολύ και τραβήχτηκα. . . . . . Μου είπε σου ζήτω συγνώμη άλλα με έχεις καυλώσει πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο . . . . . . . τότε του είπα να κάτσει καθιστός και να του πάρω πίπα για να τελειώσει. . . . Είχα απογοητευτεί γιατί ήθελα να το κάνω μέχρι τέλους. . . . . Του έγλυψα το καυλί τρέλα με γρήγορο ρυθμό και αυτός χωρίς προειδοποίηση άρχισε να χύνει φωνάζοντας. . . . Εγώ πρώτη φορά δέχτηκα σπέρμα στο στόμα μου και τραβήχτηκα απότομα. Αυτός έπιασε την πούτσα του και την έπαιξε μέχρι να αδειάσει τελείως . . Εγώ τον κοιτούσα σκουπίζοντας παράλληλα το στόμα μου. . . . Είχε περίεργη γεύση όχι πολύ ευχάριστη και λίγο πικρή θα έλεγα. . . . .

Ο Γιάννης πια ήρεμος μου ξαναείπε συγνώμη και μου είπε αν θέλω και εγώ να αλλάξω και να τον αφήσω μονό. . . . . . . Πήγα άλλαξα ,ανταλλάξαμε τηλέφωνα και έφυγα με ένα μεγάλο ερωτηματικό στο μυαλό μου. . .

Είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί κάποιος έμπειρος που να ξέρει πως να φερθεί σε έναν άπειρο?? η ένας άπειρος το ίδιο με εμένα για να ήμαστε και οι δυο στο ίδιος μήκος κύματος???
Θέλω να πιστεύω και εύχομαι στην τρίτη μου φορά που θέλω να γίνει γρήγορα να βρεθεί κάποιος σωστός και υπομονετικός...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")