Στον άδειο σινεμά

Δημοσιεύθηκε από Btm_ath
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Τελικά τόσες φορές που έχω παέι και έχω φύγει ξενερωμένος λέγοντας ότι δεν θα ξαναπάω, συμβαίνουν κατι τέτοια και δεν γίνεται να μη ξαναπάς.

Όποτε μένω μόνος τα βράδια σπίτι συνηθίζω να βλέπω τσόντες και να δαχτυλώνομαι. Τις προάλλες ήταν ένα από αυτά τα βράδια. Είχα δει τόση τσόντα που οι καύλες μου είχαν φτάσει στο απροχώρητο. Επειδή όμως δεν έχω πλέον την δυνατότητα να έχω δονητές στο σπίτι, βρίσκω διάφορα οικιακά υποκατάστατα. Έχοντας βρεθεί λοιπόν ξαπλωμένος και με ένα αγγούρι στο κωλαράκι μου, συνειδητοποιώ πως δεν είναι αρκετό. Η ώρα έχει πάει 12 και είπα να ξεκινήσω για γνωστό σινεμά στο κέντρο. Φοράω λοιπόν μια φόρμα, χωρίς εσώρουχο για να έχω ελευθερία κινήσεων και ξεκινάω. Επειδή δεν έχω και πολλές εμπειρίες με άνδρες πάντα με πιάνει ένα τρέμουλα άγχους και καύλας μαζί όταν φτάνω.

Αυτό πέρασε με το που μπήκα μέσα. Η απόλυτη ξενέρα. Τρία άτομα μαζί με εμένα όλα κι όλα μέσα στο σινεμά, οι οποίοι βγήκαν προς τα έξω λίγο αφού έφτασα. Αφού έκανα μια βόλτα σε όλο το μαγαζί είπα να κάτσω σε έναν από τους καναπέδες. Βλέποντας την τσόντα άρχισα να ξανακαυλώνω και να περνάω τα χέρια διστακτικά μέσα από την φόρμα μου και να σαλιώνω την τρυπούλα μου. Κάνα μισάωρο πέρασε χωρίς να έχει μπει κανένας στην αίθουσα, οπότε είπα να βολευτώ κι εγώ. Ξάπλωσα στον καναπέ, κατέβασα τη φόρμα μέχρι τα γόνατα κι άρχισα να δαχτυλώνομαι. Αφού έχω απορροφηθεί από την καύλα και συνεχίζω να βάζω δάχτυλο, νιώθω ένα χέρι να μου χαϊδεύει το κωλαράκι. Σηκώνομαι τρομαγμένος και βλέπω ένα τύπο που χαϊδεύει το καυλί του πάνω από το παντελόνι.

-    Μην τρομάζεις, μου λέει, ήρθα να δω αν θες βοήθεια.

Εγώ ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει και αν υπήρχαν κι άλλοι που έβλεπαν. Αυτός συνεχίζει να πλησιάζει και ήρθε και έκατσε δίπλα μου στον καναπέ χαϊδεύοντας μου το μπούτι.

-    Μην αγχώνεσαι, μου λέει, μόνοι μας είμαστε.

Κάπου εκεί αρχίζω κι εγώ να ξεπερνάω το αρχικό σοκ και ξανάρχεται η καύλα. Αφού ξανατσεκάρω ότι είμαστε όντως μόνοι στην αίθουσα άρχισα να ενδίδω.

-    Θέλω αλλά μόνο με προφυλακτικό…

του λέω. Εκείνος δεν έχασε χρόνο, ήρθε δίπλα μου, ανέβασε το χέρι του από το μπούτι στο κωλαράκι μου και άρχισε να μου γλείφει το λαιμό και το αυτί. Αυτό ήταν. Είχα ανάψει τελείως. Πλέον δεν με ένοιαζε και παρέλαση να έκαναν μέσα στο σινεμά. Έκατσα κι εγώ γονατιστός στον καναπέ, του κατέβασα το παντελόνι και ξεκίνησα να τον πιπώνω. Πρώτα τα αρχίδια του και μετά όλο το καυλί του. Ήταν το κάτι άλλο όταν ένιωθα το καυλί του να σκληραίνει μέσα στο στόμα μου. Αφού τον ρούφηξα για λίγο ήρθε η ώρα να πάρω αυτό που έψαχνα. Με ξάπλωσε στον καναπέ, μου έβγαλε τελείως τη φόρμα, μου σήκωσε τα πόδια ψηλά και ξεκίνησε να μου γλείφει την τρυπούλα. Όχι ότι χρειαζόταν ζέσταμα, αλλά τελικά ήταν απίστευτη αίσθηση. Αφού τη σάλιωσε καλά, έβαλε προφυλακτικό και μπήκε μέσα μου. Στην αρχή αργά αλλά μόλις η τρύπα μου πήρε το σχήμα του καυλιού του άρχισε να πηδάει πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Αφού με γάμησε για λίγο έτσι του λέω.

-    Βγές, θέλω να με γαμήσεις σα γκόμενα στα 4.

Σηκώθηκα και στήθηκα στα 4 πάνω στον καναπέ. Εκείνος ήρθε από πίσω μου και αφού έριξε μια ξυλιά στο κωλαράκι μου με κάρφωσε με το καυλί του. Όσο με πηδούσε ένιωθα το καυλί μου να στάζει από την καύλα χωρίς καν να το ακουμπήσω. Ένιωθα τελείως πουτανάκι. Όταν ένιωσα το καυλί του να σκληραίνει, κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα να χύσει. Σηκώθηκα, πήγα στο αυτί του, του το γλείφω και του λέω…

-    Θέλω να χύσεις πάνω μου.

Έσκυψα, του έβγαλα το προφυλακτικό και ξεκίνησα να του τραβάω μαλακία γλείφοντας του τα αρχίδια. Δεν άργησε καθόλου και αμέσως πέταξε το σπέρμα στο πρόσωπο μου. Όχι πολλά, αλλά πηχτά και κυλούσαν στα μάγουλα μου και στη μύτη μου. Εγώ συνέχισα να του τραβάω μαλακία μέχρι να βγει και η τελευταία σταγόνα. Τότε έσκυψε, με φίλησε και μου είπε…

-    Ήταν τέλεια!

Ντυθήκαμε και κάτσαμε παρέα να δούμε την τσόντα που έπαιζε. Ευτυχώς τελειώσαμε εγκαίρως γιατί εκείνη την ώρα μπήκαν άλλα δυο άτομα στη αίθουσα. Όσο βλέπαμε την τσόντα εγώ συνέχισα να έχω το χέρι μου στο καυλί του και να του την παίζω, ενώ οι άλλοι δύο κάθισαν απέναντι μήπως και δουν τίποτα. Η ώρα είχε πάει 2:30 και σε κάνα μισάωρο θα έκλεινε το σινεμά, οπότε σκύβω και του λέω...

-    Θέλω να σου πάρω μια πίπα πριν φύγω.

-    Μας κοιτάνε οι άλλοι από απέναντι, μου λέει.

-    Μη δίνεις σημασία…

του λέω και σκύβω. Του βγάζω το καυλί του έξω και άρχισα να του το ρουφάω πάλι. Όντως οι άλλοι παρακολουθούσαν γιατί έρχονταν όλο και πιο κοντά για να βλέπουν καλύτερα. Ευτυχώς ο άλλος δεν κρατήθηκε πολύ και έχυσε πάλι στο μουτράκι μου. Πήρα ένα χαρτομάντιλο, σκουπίστηκα και φεύγοντας πέρασα μπροστά από τους άλλους δύο, κάνοντας πως σκούπιζα τα χύσια από τα χείλια μου. Τελικά τόσες φορές που έχω πάει και έχω φύγει ξενερωμένος λέγοντας ότι δεν θα ξαναπάω, συμβαίνουν κάτι τέτοια και δεν γίνεται να μη ξαναπάς.

 

(Copyright protected OW ref: 79628)