Ξεπαρθένιασμα... μόνος

Δημοσιεύθηκε από Shybiboy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Μιικρός ανακαλύπτει το σώμα του και... χάνει την παρθενιά του.

Είμαι ο Νίκος, σήμερα 27 χρονών. Η ιστορία μου είναι πραγματική. Δυστυχώς πέρασαν μερικά χρόνια και δεν τα θυμάμαι όλα όπως ακριβώς έγιναν. Από μικρό αγοράκι, ασυναίσθητα, απολάμβανα να χαϊδεύω το κωλαράκι μου. Ξεκίνησα με δαχτυλάκι, δειλά-δειλά και όσο πέρναγε ο καιρός, δοκίμαζα τον εαυτό μου με μεγαλύτερα αντικείμενα. Απολάμβανα να στήνομαι στα τέσσερα (και ας ήμουν μικρός), να κοιτάζομαι στον καθρέφτη γυμνούλης και να απολαμβάνω το αγορίστικο κορμάκι μου σκυμμένο όσο πιο χαμηλά μπορούσα. Αν υποθέσουμε ότι το ξεπαρθένιασμα θέλει ερωτικό παρτενέρ, τότε την παρθενιά μου την έχασα στα 25 μου, αλλά αυτό το αφήνω για άλλη ιστορία.

Όταν ήμουν πιο μικρός λοιπόν λοιπόν, βρήκα ένα ομοίωμα πέους, κρυφά στο δωμάτιο των γονιών μου. Μου φαινόταν τεράστιο αλλά και πολύ θελκτικό. Η ιδέα του ανδρικού πέους, μου φαινόταν περίεργη και όχι τόσο ερεθιστική, αλλά τρελαινόμουν να το δοκιμάσω μέσα μου. Στήθηκα λοιπόν στα τέσσερα, πέρασα προφυλακτικό στο πλαστικό εργαλείο που θα παραβίαζε το εφηβικό κωλαράκι μου και άρχισα να βάζω βαζελίνη. Ξεκίνησα με ένα δαχτυλάκι, σιγά-σιγά δύο. Νόμιζα ότι ήμουν έτοιμος και τοποθέτησα τον πλαστικό διακορευτή μου στην τρύπα μου. Είχα δει μερικές τσόντες με ζευγάρια και παρατηρούσα ότι ο επιβήτορας έτριβε το πέος του στο μουνί της πρωταγωνίστριας. Έτσι έκανα και εγώ. Ξεκίνησα να το τρίβω στην τρυπούλα μου. Μου γλίστραγε συνέχεια από την βαζελίνη και δεν έμπαινε.

Προσπαθούσα αλλά η αντίσταση της παρθένας τρυπούλας μου ήταν τρομακτική. Δοκίμασα πάλι άλλη μία φορά με βαζελίνη, έσκυψα ακόμη μία φορά και προσπάθησα να θυμηθώ το πρόσωπο της πρωταγωνίστριας όταν ο γαμιάς του βίντεο την κάρφωνε. Πίεζα όλο και πιο πολύ, ενώ το μικρό -τότε- πουλάκι μου είχε γίνει σαν καρφί από την καύλα. Πίεζα συνέχεια. Είχα πειστεί ότι πρέπει να νιώσω πως είναι να σε γαμάνε και σκέφτηκα ότι τότε ήταν η στιγμή μου. Ή θα το παρατούσα μία και καλή ή θα γινόμουν προσωρινά η πρωταγωνίστρια, έστω και παρθένα, του βίντεο. Βάζω τα δυνατά μου και χωρίς να το καταλάβω, ακούστηκε ένας ήχος σαν «φλοπ» ένιωσα τον μεγαλύτερο έως τότε πόνο που είχα βιώσει ποτέ, αλλά και μία τρομερή απόλαυση. Η παρθενιά μου ήταν παρελθόν. Όχι μόνο μπήκε ο πλαστικός διακορευτής μου, αλλά με τη μία, λόγω της βαζελίνης βέβαια, τον πήρα όλο μέχρι τα αρχίδια. Και μην φανταστείτε τίποτα παιδικά μεγέθη, σαν αράπη ήταν.

Μόλις ξεπέρασα το σοκ, ξεκίνησα να το βάζω και να το βγάζω. Πονούσα σαν πουτανάκι αλλά είχα τρελαθεί. Μέσα-έξω, μέσα-έξω για δέκα λεπτά, δεν κατάλαβα πως κύλησε ο χρόνος, απολάμβανα το εφηβικό κορμί μου που γαμιόταν σαν την πόρνη του βίντεο. Χωρίς να το καταλάβω έχυσα. Σηκώθηκα, προσπαθώντας να καταλάβω τι μου συνέβη και φυσικά να συμμαζέψω γιατί το πάτωμα είχε γεμίσει σπέρμα αλλά κυρίως σταγόνες από αίμα της παρθενιάς μου, μαζί με τον πλαστικό γαμιά μου που ήταν γεμάτος βαζελίνη και αίμα. Έκτοτε πέρασα υπέροχες στιγμές με εκείνο το μαγικό εργαλείο μέχρι που δοκίμασα για πρώτη φορά με άνδρα, αλλά αυτό το αφήνω για άλλη φορά.

Ελπίζω να τη βρήκατε όσο απολαυστική ήταν για εμένα.

 

(Copyright protected OW ref: 78842)