Πίπα στους Πακιστανούς

Δημοσιεύθηκε από Boy-Toy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Πίπα σε 4 πακιστανούς στο βενζιναδικο...

Καλησπέρα χθες το βράδυ είχα μια καλή εμπειρία με μικρό κόστος. Βάζω βενζίνη σχεδόν πάντα στο ίδιο πρατήριο όταν φεύγω από τη δουλειά. Σχολάω αργά λόγο του επαγγέλματος μου, 11 με 12 το βράδυ. Έχει 4 πακιστανούς που δουλεύουν το βράδυ μιας και είναι 24ωρο πλυντήριο κοντά στο Κηφισό. Οι πιτσιρικάδες είναι όμορφα αγοράκια και οι 2 γυμνασμένοι. Ήθελα να κάνω κάτι και έτσι το έφερα στα μετρά μου. Άφησα το αμάξι για πλύσιμο μέσα έξω και στο Πορτ παγκαζ άφησα ένα μπουκαλάκι λιπαντικό και ένα στρινγάκι μαύρο.

Τα παιδιά εκεί με ξέρουν μιας και είμαι τακτικός πελάτης απλά λέγαμε ένα για και πως τα πας και τέτοια, Καθόμουν κοντά σχετικά στο αμάξι όσο το σκούπιζαν όταν άνοιξε την πόρτα του πόρτπαγκαζ, άρχισε να καθαρίζει και είδε το στρινγ. Το έκανε στην άκρη αλλά έπιασε το μπουκάλι με το λιπαντικό και γέλασε. Συνέχισε να καθαρίζει. Δεν είπα κάτι άπλα πήγα πιο κοντά να τον βλέπω. Με ρωτά κάπως διστακτικά με σπαστά ελληνικά:

-    Πίσω έχει αφήσει βαρκάκι γκόμενας,

και του απαντώ

-    δικό μου είναι και το μπουκαλάκι και το βρακάκι.

Χαμογέλα και με ρωτάει:

-    Πούστη είσαι εσύ;

«Ναι» του λέω και χαμογελάει. Πήγε να πάρει το δέρμα για να γυαλίσει το αμάξι και κάτι είπε στα πακιστανικά και άρχισαν να με κοιτάνε όλοι και να γελάνε. Έρχεται μετά ένας άλλος και μου λέει:

-    Σε αρέσει πούτσα;

-    Ναι, του λέω, να κάνω τσιμπούκι.

-    Λεφτά δίνεις; Με ρωτάει.

-    Αν έχω κάτι καλό.

-    Εγώ έχω μεγάλο πούτσα μου απαντάει.

-    Ok, του λέω με ένα 20αρικο είσαι ok;

-    Έλα πίσω μαζί μου…

και τον ακολουθώ σε ένα μικρό αποθηκάκι, Κατεβάζει τη φόρμα και βγάζει ένα πολύ ωραίο καυλί μαυριδερό και χοντρό άλλα όχι πολύ μακρύ αλλά ακόμα πιο όμορφα και τεράστια αρχίδια. Αρχίζω του κάνω πίπα και μου έσπρωχνε το κεφάλι. Όσο τον ρούφαγα, ήρθαν και άλλοι 2 και έκανα πίπα σε όλους. Με χύσανε στο πρόσωπο και μετά με κοίταζαν και γελούσαν.

Αφού έφυγαν, ήρθε και ο άλλος που μιλάγαμε μιας και είχε μένει έξω να εξυπηρετεί. Πήρα το αμάξι και έφυγα, έδωσα το 20αρικο και μου λέει αυτός με τα μεγάλα αρχίδια…

-    να έρχεσαι μόνο βράδυ να λείπει το αφεντικό. Έχουμε κι αλλά φιλαράκια που γαμάνε πούστη.

Θα ξανά πάω μιας και πέρασα καλά. Δεν είχα πάρει πίπα σε Πακιστανό άλλη φορά.

 

(Copyright protected OW ref: 78831)