Στα 55 βρήκε αυτό πού ζήταγε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θυμάμαι από μικρός μου άρεσε να βλέπω τις ψωλές των φίλων μου. Ήθελα να τις πιάσω αλλά ντρεπόμουν. Με τα χρόνια ταμπού και κοινωνικές αναστολές δεν μου το επέτρεψαν. Τώρα μεγάλος - 55 ετών - πραγματοποίησα επί τέλους τις φαντασιώσεις μου.

Βοηθός μου το διαδύκτιο. Σε site γνωριμιών και σίγουρος για την ανωνυμία διαπίστωσα ότι πολλοί περισσότεροι είχαν ίδια με τα δικά μου σεξουαλικά ενδιαφέροντα. Αντάλλαξα με πολλούς μηνύματα, οι περισσότεροι έφταναν στο τελευταίο βήμα και .. τέλος. Τελικά με κάποιον Τάκη τα βρήκαμε. Συμφωνήσαμε σε πολλά και αποφασίσαμε να βρεθούμε να δοκιμάσουμε.

Όταν τον πρωτοείδα, μελαχρινό, μέτριο, 40 περίπου ετών, καστανά μαλλιά, ταράχτηκα. Σα να μετάνιωσα, ήθελα να σταματήσω εδώ, έτρεμα. Όμως η επιθυμία μου ήταν έντονη. Με χαιρέτησε ευγενικά, χαμογέλασε, το ίδιο έκανα και εγώ. Συστηθήκαμε και συμφωνήσαμε να σπάσουμε τον πάγο με καφέ σε κάποιο όμορφο περιβάλλον καφετέριας. Με πήγε κάπου κοντά σε θάλασσα.

Με τον καφέ είπαμε πολλά. Διαπιστώσαμε ότι είχαμε τα ίδια γούστα, τρυφερότητα, χάδια, φιλιά κλπ. Είμαστε και οι δύο πρωτάρηδες. Εγώ πρώτη φορά, εκείνος δεύτερη ή τρίτη. Χαμηλόφωνα συμφωνήσαμε και βρεθήκαμε να μας φιλοξενεί κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου.

Με το που μπήκαμε στο δωμάτιο κοιταχτήκαμε αμήχανα, μου έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον λαιμό, ανατρίχιασα. Η καθαριότητα απαραίτητη, μπήκαμε στο μπάνιο, ο ένας έπλυνε τον άλλο. Αγκαλιά και αμήχανα χαμόγελα. Σκουπιστήκαμε. Χέρι χέρι πήγαμε προς το κρεβάτι. Μου χάιδεψε το στήθος, ένοιωσα μια μυρμηγκιά να περνάει το κορμί μου, τον κοίταξα στα μάτια και του έδωσα τα χείλη μου. Ένα βαθύ ηδονικό φιλί διαρκείας και όλες μου οι αναστολές ξεχάστηκαν.

Μου χαμογέλασε πονηρά. Πήρε το σακίδιό του και από μέσα έβγαλε ένα ζευγάρι μαύρες νάιλον κάλτσες .. και μετά ένα όμορφο δαντελένιο γυναικείο κυλοτάκι. Με άφησε να διαλέξω. Πήρα τις κάλτσες χαμογέλασα και τις φόρεσα. Αισθάνθηκα στα πόδια μου μια ζέστη και στο κορμί μου μια ανατριχίλα. Απλωσα το χέρι μου και του χάιδεψα την πούτσα του. Πρώτη φορά ένοιωθα μια ξένη πούτσα στο χέρι μου. Ζωντανή, ζεστή άρχισε να ταράζεται, την ένοιωθα να μεγαλώνει και αυτό μου άρεσε, Την κοίταξα. Όμορφη και μεγάλη. Πολύ μεγαλύτερη από την δική μου. Του είπα ότι μου αρέσει να μου μιλάει.

Ξαπλώσαμε και αγκαλιαστήκαμε. Χάδια και φιλιά, παιχνίδια με τη γλώσσα. Μου ψιθύρισε ότι είμαι η γκομενίτσα του, η πουτάνα του γκαβλωσα και άρχισα στην αρχή δειλά και έπειτα με πάθος να γλύφω το πουτσοκέφαλο του. Γύρισα στη θέση του 69. Πήρα σιγά σιγά την ψωλή του βαθιά μέχρι το λαρύγκι μου. Ένοιωσα το δάχτυλό του να μπαίνει στην κωλότρυπά μου. Κουνήθηκα για να μπει βαθύτερα. Κατάλαβε και μου έβαλε και το δεύτερο. Συνεχίσαμε για αρκετή ώρα, Η τρύπα μου είχε ανοίξει.

Σταμάτησα για λίγο. Κοίταξα την ψωλή του. Ωραία, μεγάλη, όχι πολύ χοντρή αλλά με έντονες φλέβες. Προκλητική.

- Τσιμπουκλού μου με πέθανες. Τώρα θέλω να κάτσεις σαν καλή πουτάνα να σε γαμήσω.

Η τρύπα μου ανοιχτή λαχταρούσε τον πούτσο του. Του ζήτησα τρυφερότητα γιατί είμαι παρθένος. Δεν ήθελα να με πονέσει. Με τις μαύρες κάλτσες ένοιωθα σαν γκόμενα. Μου άλειψε την τρύπα με λίγο σαπούνι. Ξάπλωσε ανάσκελα και πήγα πάνω από την ψωλή του. Έκατσα σιγά σιγά. Πόνεσα λίγο, αλλά τη γλύκα του πρώτου γαμησιού δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

Εχυσε μέσα μου ...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")