Πήδηξα τον αδερφό της σε γάμο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Μπάμπης και είμαι δεκαεννιά ετών. H Στέλλα είναι η κοπέλα μου και είναι δεκαοκτάρα. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Την πηδάω και γενικά περνάμε καλά. Ο αδερφός της είναι λίγο κουνιστούλης. Όχι, δεν θα τον έλεγα γκέι γιατί πηδάει γκόμενες και μάλιστα το γουστάρει από ότι είπε όταν συζητήσαμε αλλά σίγουρα είναι bisexual. Το λέω αυτό γιατί μερικές φορές με κοιτάζει σαν να με φαντάζεται γυμνό.

Η κοπέλα μου με κάλεσε σε έναν γάμο γιατί βαριόταν μόνη της. Παντρευόταν ο ξάδερφος της. Έτσι φόρεσα ένα κοστούμι με μαύρο πουκάμισο χωρίς γραβάτες, αν και η γκόμενα με παρακαλούσε να φορέσω, δεν γούσταρα. Η γκόμενα μου φόραγε ένα γαμάτο φόρεμα που σχεδόν έβλεπα τον ροδαλό κωλαράκο της και το στρινγκ της.

Μου πήρε ένα τσιμπούκι γιατί καύλωσα και ξεκινήσαμε για τον γάμο με το αυτοκίνητο μου. Μαζί μας είχε έρθει ο αδερφός της ο Φίλιππος. Ο αδερφός της ήταν δεκαοκτάρης. Οδηγούσαμε αλλά η Στέλλα μου τον έπιανε. Ο Φίλιππος, αν και έκανε ότι δεν έβλεπε, σίγουρα έβλεπε γιατί ήταν υπερβολικά ήσυχος.

Φτάσαμε και καθίσαμε στο τραπέζι μαζί με άλλους συγγενείς. Βαρετά ήταν και με έπιασε να πάω να κατουρήσω. Σηκώθηκα και πήγα στην τουαλέτα. Λίγα λεπτά μετά άκουσα κάποιον να μπαίνει. Υπέθεσα ότι ήταν η Στέλλα και ήρθε να μου πάρει πίπα. Συνηθίζαμε να κάνουμε τέτοια σε τουαλέτες. Δεν ξαφνιάστηκα όταν είδα τον Φίλιππο. Με κοίταξε και υπέθεσα ότι ήρθε να κατουρήσει αλλά εκείνος ακούμπησε τα χέρια στον πάγκο, μπροστά στον καθρέφτη και είπε:

-    «Πάρε με…»

Εγώ ήθελα να γελάσω πλησίασα και τον φέρμαρα λίγο στον κώλο. Ο Φίλιππος βόγκηξε λίγο. Του είπα να κατεβάσει το παντελόνι του. Είδα έναν κώλο ξυρισμένο και καύλωσα. Τον έσπρωξα μπροστά στον καθρέφτη και ο κώλος του ακούμπησε τον πούτσο μου. Τον έβγαλα και τον έχωσα χωρίς να σαλιώσω. Δεν μπήκε. Μετά έπαιξα λίγο με το κωλοτρυπίδι του και μπήκε. Βογκούσε δυνατά, λέγοντας:

-    «Σιγά - σιγά…»

Του είπα ναι αλλά τον έμπηξα δυνατά. Βόγκηξε. Του έπιασα τα χέρια και τα κράτησα κάτω στον πάγκο. Τον γαμούσα στα όρθια. Καύλα ήταν. Δεν είχα βγάλει ρούχα για να μην χρειαστεί να ντύνομαι μετά. Ο πούτσος μου έβγαινε από το κατεβασμένο φερμουάρ. Άνοιξα λίγο το πουκάμισο γιατί ζεσταινόμουν. Ο κώλος του Φίλιππου δεχόταν τον πούτσο μου πιο μέσα όσο έσπρωχνα.

Άρχισα να γαμάω γρήγορα. Ο Φίλιππος σφιγγόταν. Ο πούτσος μου μπαινόβγαινε δύσκολα στο ακόμα στενό κωλοτρυπίδι του. Του είπα να χαλαρώσει. Άρχισα να λέω πρόστυχα…

-    «Σου αρέσει το πισωκολλητό ε;»

Ο Φίλιππος δεν απαντούσε, απλά βογκούσε. Είχα κολλήσει πίσω στον κώλο του και έσπρωχνα μέσα ακόμα πιο βαθιά. Όταν έφτασα πολύ μέσα ο Φίλιππός έκανε «Ααααχχχχχχ!!!» δυνατά. Του είπα «Σκάσε!» γιατί μπορεί να μας άκουγε κανείς. Θα έχυνα μέσα σε λίγα λεπτά έτσι τον έβγαλα από τον κώλο του και του είπα να γονατίσει.

Απότομα ο Φίλιππος γονάτισε με κοίταξε και τον πήρε στο στόμα του. Το σπέρμα μου απλώθηκε στο στόμα του. Ο Φίλιππος έκανε σαν πουτάνα όταν τον έχυσα στο στόμα. Ήθελε χύσια και τα πήρε. Συνέχισε την πίπα και όταν έχυσα με αποτέλεσμα να χύσω και δεύτερη φορά τον έχυσα στο πουκάμισο του. Ευτυχώς ο λεκές βρισκόταν σε σημείο που καλυπτόταν όταν κούμπωσε το σακάκι του.

Βγήκα πρώτος. Η γκόμενα μου ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά και γιατί ο αδερφός της δεν μπορούσε να κάτσει...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")