Ο τσαγκάρης της γειτονιάς των παιδικών μου χρόνων

Δημοσιεύθηκε από vyro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μικρό παιδί καυλωμένο, την πατάει στον τσαγκάρη της γειτονιάς σε αντικατάσταση της σέξι μητέρας του.

Όπως έγραψα και σε προηγούμενη ιστορία μου (δείτε: «Η Πρώτη Φορά») ένας οικογενειακός μας φίλος ήταν ο πρώτος που με γάμησε σε ένα κάμπινγκ όταν ήμουν ακόμα 16 χρονών, τον Ιούνιο του 1987. Μετά από αυτό, η επιστροφή μας στην Αθήνα με βρήκε να είμαι κάθε μέρα καυλωμένος και να θέλω να γαμηθώ. Είχα ένα φίλο ίδιας ηλικίας με τον οποίο «έπαιζα» και πριν και στον οποίο την έπεσα μια-δυο φορές τις επόμενες μέρες και με πήδηξε τελικά αλλά δεν ήταν το ίδιο. Στο μυαλό μου είχα συνέχεια τον χοντρό αντρικό πούτσο του οικογενειακού φίλου.

Στα μέσα του Ιουλίου, η μητέρα μου για να έχω να ασχολούμαι και να έχω και ένα χαρτζιλίκι με στέλνει βοηθό του κυρίου Τ. που έχει τσαγκαράδικο κοντά στο σπίτι μας. Ο κύριος Τ. ήταν τότε πενηντάρης, αρκετά ψηλός, αθλητικός και δεμένος. Υποψιαζόμουν ότι γούσταρε τρελά την Κέιτ, τη μητέρα μου και ότι μπορεί να είχε συμβεί κάτι μεταξύ τους, γιατί υπήρχε μία περίεργη ατμόσφαιρα κάθε φορά που εκείνη ερχόταν στο μαγαζί. Τα λόγια που αντάλλασσαν, ο τρόπος που την κοιτούσε και τα σχόλια που έκανε σε εμένα για αυτήν, με έκαναν να είμαι σχεδόν σίγουρος, αλλά και όλως περιέργως να ζηλεύω όταν φανταζόμουν τη μητέρα μου να τη γαμάει αυτός. Φυσικά, οι φαντασιώσεις μου γρήγορα τοποθέτησαν εμένα στη θέση της μητέρας μου.

Ο κύριος Τ. λόγω ζέστης στο τσαγκαράδικο πάντα φορούσε μία ποδιά εργασίας και από μέσα ήταν γυμνός με ένα αθλητικό σορτσάκι μόνο. Όποτε είχα την ευκαιρία ξέκλεβα ματιές στο σορτσάκι και προσπαθούσα να καταλάβω τι είδους εργαλείο κουβαλούσε. Πολλές φορές είχα την αίσθηση ότι με είχε τσακώσει να τον παίρνω μάτι αλλά δεν είχε πει τίποτα. Ένα βραδάκι περνάει η μητέρα μου από εκεί για να πει «ένα γεια». Εγώ με τον κύριο Τ. ήμαστε πίσω από τον πάγκο, μεταξύ του οποίου και του μικρού χώρου του υπόλοιπου μαγαζιού, υπάρχει μόνο ένα μικρό κενό, σαν μικρό παραθυράκι, εξαιτίας των πολλών παπουτσιών που είναι στοιβαγμένα τριγύρω. Εκείνη φοράει, ως συνήθως, ένα λεπτό και φαρδύ καλοκαιρινό ολόσωμο φόρεμα και έτσι όπως στέκεται λόγω του φωτισμού του χώρου, μέσα από το φόρεμα διαγράφονται τα πάντα.

Δεν φοράει τίποτα από μέσα, φαίνεται ξεκάθαρα το τρίγωνο του μουνιού της και οι τρίχες που περισσεύουν ανάμεσα στα ανοιχτά της πόδια. Εμείς όρθιοι πίσω από τον πάγκο, αλλά ο κύριος Τ. είναι πίσω από εμένα και έχει σκύψει μπροστά για να απολαύσει με τα μάτια του τη Κέιτ όσο μπορεί και να της μιλήσει. Ακουμπάει πίσω μου και αισθάνομαι το πούτσο του πάνω στο κώλο μου. Δεν κάνω καμία κίνηση να αλλάξω θέση, αντίθετα, για να δω και καλά κάτι, μετακινούμαι πάνω κάτω, χωρίς να ξεκολλάω από πάνω του. Και εκείνος όμως, αντί να απομακρυνθεί πιέζει επάνω μου περισσότερο. Φοράω μόνο ένα αθλητικό φαρδύ σορτσάκι, όπως κι εκείνος, οπότε αισθάνομαι πλέον όλο τον καυλωμένο του πούτσο να τρίβεται πάνω στα κωλομέρια μου. Η μητέρα μου συνεχίζει να μιλάει έξω από τον πάγκο και εγώ παίρνω το θάρρος να κάνω κάποια κίνηση, όντας σίγουρος ότι λόγω της παρουσίας της μητέρας μου ο κύριος Τ. δεν θα αντιδράσει.

Μετακινώ το χέρι μου πίσω και ακουμπάω -υποτίθεται κατά λάθος- τον πούτσο του πάνω από το σορτσάκι. Δεν αλλάζει θέση, αντίθετα αρχίζει να τον τρίβει πάνω στο χέρι μου. Φυσικά η Κέιτ δεν έχει τη δυνατότητα να δει τίποτε από όσα παίζονται πίσω από τον πάγκο εκείνη τη στιγμή, ένα μέτρο από εκείνη. Ακουμπάει το χέρι του λίγο κάτω από τη μέση μου και σκύβει ακόμα περισσότερο μπροστά δείχνοντας κάτι στη μητέρα μου. Η κίνησή του κάνει το σορτσάκι μου να κατέβει λίγο κάτω και τις άκρες των δαχτύλων του να ακουμπήσουν το χώρισμα ανάμεσα στα κωλομέρια μου. Η μητέρα μου την ίδια στιγμή σκύβει να πάρει αυτό που της έδειξε και αρχίζει να της κάνει πονηρά σχόλια για το σκύψιμο και το θέαμα που του προσφέρει. Εκείνη σηκώνεται χαμογελάει πονηρά και ανταποκρίνεται παίζοντας μαζί του. Εγώ κοιτάω μία στα μάτια της και μία στη διαφάνεια του μουνιού της χαμογελώντας. Το δικό μου χέρι έχει μείνει ακίνητο με τη παλάμη ανοιχτή προς τα πίσω. Αισθάνομαι τον πούτσο του τεράστιο να ανεβοκατεβαίνει μέσα σε αυτή και είμαι τρελά καυλωμένος με όλη τη κατάσταση.

Βλέποντας ότι δεν αντιδρώ, αντίθετα παίζω το παιχνίδι του, μετακινεί το χέρι του εντελώς μέσα στο κώλο μου και περιεργάζεται με τα δάχτυλα το εσωτερικό του. Ξαφνικά το βγάζει και κάνοντας ότι και καλά δουλεύει με ένα παπούτσι φτύνει τα δάχτυλά του. Το χέρι επανέρχεται στο κώλο μου και αυτή τη φορά καταλήγει να στροφάρει πάνω από τη κωλοτρυπίδα μου. Σκύβω λίγο μπροστά και αισθάνομαι την άκρη του δάχτυλού του να μπαίνει μέσα μου σιγά-σιγά. Η μητέρα μου αποφασίζει να μας αποχαιρετήσει, τη στιγμή που το δάχτυλό του, μέσα σε σάλια και υγρά, μου γαμάει κανονικά τη κωλοτρυπίδα και εγώ είμαι με ένα παγωμένο χαμόγελο. Το βγάζει από το κώλο μου και καθαρίζοντάς το από τα σάλια και τα υγρά στη ποδιά του, φεύγει από πίσω μου, βγαίνει από τον πάγκο μπροστά στο μαγαζί και πάει στη μητέρα μου για να τη χαιρετήσει. Τη πιάνει από το χέρι με το ίδιο χέρι που ένα λεπτό πριν γαμούσε το κώλο μου και τη συνοδεύει προς την εξώπορτα. Αδιαφορεί πλήρως για το γεγονός ότι είναι ολοφάνερα καυλωμένος, αφού το εξόγκωμα είναι μεγάλο και φαίνεται, κάτι που γίνεται αντιληπτό και από τη μητέρα μου που καρφώνει τα μάτια της πάνω του και γελάει πονηρά, νομίζοντας προφανώς ότι εκείνη έχει προκαλέσει αυτό το δημιούργημα.

Εγώ υποτίθεται ότι είμαι πίσω από το πάγκο και δεν βλέπω, αλλά κρυφοκοιτάω προς το μέρος τους και βλέπω πως όπως τη συνοδεύει προς την έξοδο, έχει βάλει το ίδιο δάχτυλο ανάμεσα στα κωλομέρια της, αλλά πάνω από το λεπτό φόρεμα, και ανεβοκατεβάζει το χέρι του, ενώ το δικό της χέρι είναι χαμένο μπροστά του, φαντάζομαι τρίβοντας το πούτσο του. Η Κέιτ φεύγει, εκείνος κλειδώνει τη πόρτα, σβήνει το φως της εισόδου αφήνοντας μόνο το λιγοστό φως του εργαστηρίου πίσω από πάγκο και έρχεται προς εμένα λέγοντας πως το μαγαζί έκλεισε για τους πελάτες, αλλά εμείς θα μείνουμε ακόμα γιατί έχουμε... δουλειά και μου κλείνει πονηρά το μάτι.

-    Καταφέρατε, εσύ και η μάνα σου να μου ανάψετε μεγάλη φωτιά σήμερα...

μου λέει και μπαίνει πίσω από το πάγκο, έρχεται από πίσω μου, με σπρώχνει να σκύψω ελαφρώς και να κοιτάω μέσα από το μικρό άνοιγμα προς τα έξω, αρπάζει και με τα δύο του χέρια τα μπατζάκια από το σορτσάκι μου και το τραβάει με δύναμη κατευθείαν μέχρι τους αστραγάλους μου.

-    Η κωλάρα της μάνας σου με τρελαίνει πουστράκι, αλλά εκείνη τώρα δεν είναι εδώ, οπότε θα αναλάβει η δική σου κωλοτρυπίδα να αντικαταστήσει τη δική της…

και πέφτει στα γόνατα πίσω μου.

-    Εσύ έχε το νου σου στο μαγαζί...

μου λέει και μου βγάζει το σορτσάκι εντελώς. Ανοίγει τα κωλομάγουλά μου, χώνει τη μούρη του μέσα τους και αρχίζει, μία να μου γαμάει με τη γλώσσα τη κωλοτρυπίδα, μία να μου δαγκώνει το κώλο, μία να μου τον γλείφει. Κοντεύω να λιγοθυμήσω από τη καύλα. Περνάει ένα του χέρι κάτω από τα αρχιδάκια μου και τα μαλάζει, μετά μου πιάνει από μπροστά τον πούτσο και τον παίζει, ενώ ταυτόχρονα μου γλείφει την κωλοτρυπίδα. Αυτό ήταν. Χρειάζομαι μόνο μερικά δευτερόλεπτα σπρώχνοντας σαν τρελός το κώλο μου μπρος-πίσω, με το χέρι του να μου παίζει το πούτσο και τη γλώσσα του να με γαμάει, μέχρι να αρχίσω να βογκάω σαν πουτανίτσα και να χύνω κάτω από το πάγκο, πάνω στα εργαλεία που είχαμε εκεί. Προσπαθώ να συνέλθω από το χύσιμο και ενώ ο πούτσος μου ακόμα στάζει, εκείνος σηκώνεται, κατεβάζει το σορτς του, κολλάει τον πούτσο του πάνω στον κώλο μου και αρχίζει να τον τρίβει μέσα στο χώρισμα. Ταυτόχρονα μου δαγκώνει και μου γλύφει το λαιμό, μία δεξιά μία αριστερά, μου δαγκώνει το αυτί και μου ψιθυρίζει:

-    Σπίρτο είσαι πουστράκι. Για πες μου, στον έχουν γαμήσει ποτέ το κώλο;

-    Ναι, με έχουν γαμήσει.

-    Ωραία, να μην έχω τύψεις λοιπόν ότι θα στον ξεσκίσω εγώ. Θέλεις να σε γαμήσω; για πες μου.

-    Ναι.

-    Ναι... τι, πουστράκι;

-    Ναι... θέλω να με γαμήσεις...

λέω ασθμαίνοντας, προσπαθώντας να συνέλθω από το χύσιμο, όντας όμως ακόμα εντελώς καυλωμένος. Αισθάνομαι τον τεράστιο πούτσο του να ανεβοκατεβαίνει ανάμεσα στο κώλο μου και λιώνω. Έχει περάσει και τα δύο του χέρια μπροστά στο στήθος μου, τσιμπάει τις ρώγες μου και μου μαλάζει τα λίγο τροφαντά βυζιά. Με το αριστερό του χέρι σφίγγει γερά το αριστερό μου βυζί και με το άλλο με τραβάει από το κούτελο προς τα πίσω, πάνω στον ώμο του και μπήγει το στόμα του αριστερά στο λαιμό μου, δαγκώνει ένα κομμάτι του και αρχίζει με μανία να ρουφάει και να πιπιλάει με τη γλώσσα ανάμεσα στα δόντια του. Το κάνει πολύ δυνατά προκαλώντας μικτά συναισθήματα πόνου και καύλας, ενώ έντονη ανατριχίλα διατρέχει όλο το μήκος της ραχοκοκαλιάς μου. Όταν σταματάει να μου πιπιλάει το λαιμό αισθάνομαι το σημείο εκείνο να καίει, να πάλλεται και μετά να μουδιάζει, ακριβώς τη στιγμή που αυτός στρίβει λίγο τον κορμό μου, τόσο ώστε να μπορεί να πάει το πρόσωπό του μπροστά και να δαγκώσει το αριστερό μου βυζί, επαναλαμβάνοντας την ίδια διαδικασία με τη θηλή και τη ρώγα μου.

Ηλεκτρική εκκένωση κατακλύζει όλο μου το κορμί. Πονάω αλλά μου αρέσει εκπληκτικά και με καυλώνει σε σημείο που τα πάντα γίνονται μπλε και αισθάνομαι να χάνω τις αισθήσεις μου. Προλαβαίνει και σταματάει πριν σωριαστώ. Σκύβω και κρατιέμαι με τα χέρια από το πάγκο, τη στιγμή που με αφήνει για λίγο ελεύθερο για να σκύψει και να βγάλει το σορτς του. Όσο είναι ακόμα σκυμμένος, μου ανοίγει για ακόμα μία φορά τα κωλομέρια και φτύνει μέσα τους. Απλώνει το σάλιο με τα δάχτυλα, ξαναφτύνει, ξαναπλώνει, ξαναφτύνει, σηκώνεται, μου ανοίγει τον κώλο με τα χέρια και... αισθάνομαι το κεφάλι του πούτσου του πάνω στη τρύπα μου.

-    Ήρθε η ώρα σου γαμημένο πουστράκι. Τον πούτσο που θα έτρωγε στον κώλο η μάνα σου, τώρα θα τον φας εσύ. Κοίτα πως αγκαλιάζει η κωλοτρυπίδα σου την καυλάρα... πως λιώνει και ανοίγει. Τον αισθάνεσαι τον πούτσο μου πουστράκι;

-    Ναι.

-    Ναι... τι;

-    Ναι... αισθάνομαι τον πούτσο σου, αχ... να ανοίγει τον κώλο μου, μαλάκα.

-    Πως με είπες μικρή πούστρα;

-    Μαλάκα σε είπα, αχ... μαλάκα σε είπα.

Ο τεράστιος πούτσος του έχει περάσει το πρώτο δαχτυλίδι και αρχίζει να ανοίγει το δεύτερο και πιο δύσκολο.

-    Κύριο Τ. θα με λες ξεκωλιάρικο. Θα σε ξεκωλιάζω μικρέ μου πουστράκο και εσύ θα με αποκαλείς κύριο Τ. Άκουσες;

Με μία τελική ώθηση, περνάει όλο του τον πούτσο μέσα στον κώλο μου.

-    Ναι κύριε Τ. Μου σκίζεις τον κώλο κύριε Τ... με πονάς αχ…

Χωρίς να τον ενδιαφέρει αν πονάω ή όχι, αρχίζει να μπαίνει και να βγαίνει μέσα μου με πολύ ορμή και ταχύτητα. Κάθε φορά που μπαίνει, είναι τόσο σφιχτά, που αισθάνομαι όλο το μήκος του να με διατρέχει πριν ακούσω τα αρχίδια του να σκάνε με δύναμη στα κωλομέρια μου. Από ένα σημείο και μετά όμως, ο κώλος μου πλέον έχει χαλαρώσει και ανοίξει τόσο, που δεν προβάλει καμία αντίσταση στο παλούκι του κυρίου Τ. Μετά από κανένα πεντάλεπτο και με αυτόν να με γαμάει σε τέτοιο ρυθμό αρχίζω να χάνω την αίσθηση της κωλοτρυπίδας μου. Ο πούτσος του πλέον, τραβιέται κάθε φορά όλος έξω και μπαίνει ξανά μέσα μου με ορμή μέχρι το τέρμα. Μετά σταματάει, με γυρίζει να τον κοιτάω, με σηκώνει και με καθίζει πάνω στο πάγκο. Αρχικά μου δαγκώνει πολύ δυνατά και μου γλείφει και τα δύο βυζιά. Κατεβαίνει προς τα κάτω και μου γλύφει τη κοιλιά, μου τη δαγκώνει και μετά παίρνει ολόκληρο τον καυλωμένο μου πούτσο στο στόμα του. Δεν έχει φυσικά καμία σχέση με το μέγεθος του δικού του πούτσου και έτσι μπορεί και τσιμπουκώνει άνετα όλο το μήκος μου.

Ταυτόχρονα μου τραβάει τα αρχιδάκια μου και στη συνέχεια τα βάζει στο στόμα του και τα δύο και αρχίζει να τα πιπιλάει και να τα ρουφάει. Πονάω ανυπόφορα αλλά δεν θέλω να τον σταματήσω. Ξαναπαίρνει το πούτσο μου, ενώ μου βάζει δύο και μετά τρία δάχτυλα στο κώλο.

-    Αχ... θα χύσω κύριε Τ, έτσι όπως με κάνεις θα χύσω. Κύριε Τ. κοντεύω να χύσω.

Σηκώνεται ξαφνικά, με τραβάει από τα πόδια έξω από το πάγκο, έτσι ώστε η μέση μου είναι στο κενό και η πλάτη μου ξαπλωμένη στο πάγκο. Περνάει τα πόδια μου στους ώμους του και ξαναχώνει το πούτσο του μέσα στον ανοιγμένο μου κώλο, αρχίζοντας πάλι να με γαμάει με την ίδια ταχύτητα και με τα αρχίδια του να χτυπάνε πάλι στα κωλομέρια μου με δύναμη.

-    Χύνω κύριε Τ. γάμα με, γάμα με, χύνω, αχ…

Ο πούτσος του μου πηδάει το κώλο ανελέητα και ο δικός μου μικρός πούτσος χοροπηδώντας στον αέρα, αρχίζει να αδειάζει τα χύσια του σαν μία μάνικα ανεξέλεγκτη από την ορμή του νερού. Αδειάζω πάνω στη κοιλιά μου, πάνω στη δικιά του, μέχρι και στη μούρη μου πετάγονται τα χύσια μου, μέσα στο ανοιχτό μου στόμα.

-    Έτσι πούστρα, φάε τα χύσια σου για ορεκτικό μέχρι να σου σερβίρω τα δικά μου για κύριο πιάτο.

Κατεβάζει τα πόδια μου από τους ώμους του, τα βάζει γύρω από τη μέση του, και με το πούτσο του καρφωμένο μέχρι το πάτο μέσα μου, με σηκώνει εντελώς στον αέρα, στηρίζεται με τη πλάτη στο τοίχο πίσω του και αρχίζει να με γαμάει στα όρθια, ανεβοκατεβάζοντάς με πάνω του. Εγώ έχω περάσει τα χέρια μου πίσω από το σβέρκο του για να κρατιέμαι και αισθάνομαι σαν πάνινη κούκλα, έρμαιο στις ορέξεις του. Με κατεβάζει από τον πούτσο του και με τα πόδια μου να πατάνε πάλι στο πάτωμα και με γυρίζει σκυμμένο μπρούμυτα πάνω στο πάγκο.

-    Τώρα θα σε ποτίσω με τα χύσια μου πουστράκι, αλλά την ώρα που θα στα δίνω θέλω να ξέρω ότι η κωλοτρυπίδα σου είναι καλουπωμένη.

Πριν καν τελειώσει τη φράση του έχει πάρει στα χέρια του ένα καλαπόδι και αρχίζει να το βάζει στην ορθάνοιχτη κωλοτρυπίδα μου. Το καλαπόδι μπορεί να έχει το διπλάσιο σχεδόν πάχος από τον πούτσο του, όμως οι αντιστάσεις της κωλοτρυπίδας μου είναι πλέον σχεδόν μηδαμινές και έτσι υποχωρεί στη πίεση γρήγορα. Αισθάνομαι τα μάτια μου να γυρίζουν ανάποδα και την ανάσα μου να κόβεται, γρήγορα όμως ο κώλος μου μουδιάζει, χαλαρώνει και το μισό καλαπόδι βολεύεται μέσα του. Ευτυχώς, ο κύριος Τ. σταματάει εκεί, και κρατώντας με το χέρι του το καλαπόδι στριμωγμένο στο κώλο μου με σηκώνει, στην αρχή με γονατίζει μπροστά του και μετά με σπρώχνει από τους ώμους να κάτσω πάνω στα πόδια μου. Τη στιγμή που μου βάζει το πούτσο του στο στόμα, ζητώντας με να τον καταπιώ και να τον ρουφήξω όσο πιο δυνατά και πιο βαθιά μπορώ, αισθάνομαι, λόγω του τρόπου που κάθομαι, το κώλο μου να παραδίδει όποια τελευταία πιθανή αντίσταση είχε και να αφήνει το καλαπόδι να με παλουκώσει στη κυριολεξία.

Δεν έχω πλέον καμία άλλη διέξοδο από το καθίσω εντελώς επάνω του και αυτό κάνω, την ίδια στιγμή που ο κύριος Τ. πιάνει με τα δύο του χέρια το κεφάλι μου και αρχίζει να γαμάει το στόμα μου, ακριβώς όπως έκανε πριν με τον κώλο μου. Δεν ξέρω με ποια από τις αισθήσεις πρέπει πρώτα να εξοικειωθώ. Με αυτήν που κυριεύει όλο μου τον κώλο και τη μέση, ή με αυτή που πνίγει το λαρύγγι μου και εμποδίζει την ανάσα μου; Προσπαθώ να κάνω και τα δύο ταυτόχρονα. Δεν έχω αντοχή ούτε καν να βογκήξω. Είμαι σφηνωμένος ανάμεσα σε δύο παλούκια, ανήμπορος να προβάλλω την οποιαδήποτε αντίσταση.

-    Αυτό δεν ήθελες πουστράκι; από εδώ και στο εξής αυτό θα έχεις κάθε φορά που θα έχω όρεξη να γαμήσω και δε θα έχω πρόχειρη τη πουτάνα τη μαμάκα σου, γιατί το καλαπόδι που φορμάρει το δικό σου κωλαράκι τώρα, έχει φορμάρει ήδη τη δική της κωλάρα πολλές φορές. Ακριβώς όπως είσαι εσύ τώρα, στην ίδια θέση και στάση έχει και αυτή καταπιεί τα χύσια μου όπως θα κάνεις κι εσύ τώρα. Σου αρέσει να το φαντάζεσαι αυτό πουστρίτσα;

Δεν έχω καμία δύναμη να αρθρώσω οποιαδήποτε φράση. Εντελώς παραδομένος, τον αφήνω να μου γαμάει το στόμα και να μου γεμίζει το μυαλό με την εικόνα της Κέιτ να είναι και εκείνη παραδομένη ακριβώς στην ίδια θέση με εμένα.

-    Τώρα θα σε χύσω γαμημένε.

Βγάζει τον πούτσο του από το λαιμό μου, κάθομαι αποκαμωμένος κάτω, με το καλαπόδι εντελώς μέσα στο κώλο μου και αυτός λυγίζει τα γόνατά του πλάι μου και φέρνει τον πούτσο του μπροστά στο ανοιχτό στόμα μου. Παίζοντάς τον και λέγοντας λόγια που ούτε καν καταλαβαίνω πια, αρχίζει να αδειάζει μεγάλες ποσότητες από χύσι, μέσα στο στόμα μου, στο πρόσωπό μου, στα μαλλιά μου, στο στήθος μου... με κάνει στη κυριολεξία μπάνιο στα χύσια. Όταν πια αδειάζει και την τελευταία σταγόνα από μέσα του, μου ρίχνει μία δυνατή σφαλιάρα -που τσούζει ιδιαίτερα λόγω του χυσιού στο μάγουλο- και μου βάζει ξανά τον πούτσο του στο στόμα ζητώντας μου να του τον καθαρίσω από τα χύσια. Του παίρνω τσιμπούκι μέχρι που αρχίζει να μικραίνει μέσα στο στόμα μου. Όπως είναι όρθιος από πάνω μου και εγώ στο πάτωμα καθισμένος, παλουκωμένος από το καλαπόδι, έχει πλήρη κυριαρχία επάνω μου. Μου ζητάει να του ρουφήξω και να του γλείψω τα τριχωτά του αρχίδια. Να του πάρω, μία το ένα, ολόκληρο μέσα στο στόμα μου, μία το άλλο, μία και τα δύο μαζί. Το κάνω. Σκύβει και μου ζητάει να του γλείψω την κωλοτρυπίδα και να τη γαμήσω με τη γλώσσα μου. Το κάνω κι αυτό. Μου ζητάει να του γλείψω τα πόδια από πάνω μέχρι κάτω. Το κάνω κι αυτό.

Με σηκώνει όρθιο -το καλαπόδι με ένα ηχηρό πλοοοπ πέφτει μέσα από το κώλο μου κάτω- και μου ζητάει να του γλείψω, να του ρουφήξω και να του δαγκώσω τις θηλές και τις ρώγες, ενώ ταυτόχρονα του παίζω με το χέρι τον ξανακαυλωμένο του πούτσο. Το κάνω κι αυτό. Όπως έχει ξανακαυλώσει, με βάζει πάλι κάτω στα τέσσερα και έρχεται από πάνω μου και μου τον χώνει κατευθείαν μέχρι τα αρχίδια στην ορθάνοιχτη από το καλαπόδι κωλοτρυπίδα μου. Αρχίζει να με γαμάει σαν λυσσασμένος, χτυπώντας με μανία τα αρχίδια του πάνω στα κωλομέρια μου. Μετά σηκώνεται, κάθεται με ανοιχτά τα πόδια πάνω στο πάγκο και μου ζητάει να του πάρω τσιμπούκι και να του γλείφω τα αρχίδια, την κωλοτρυπίδα, να του βάζω δάχτυλο και να του τη γαμάω. Υπακούω απόλυτα και τη στιγμή που του παίρνω τσιμπούκι και του πηδάω τη κωλοτρυπίδα με δύο μου δάχτυλα, μου κάνει νόημα με το στόμα του να συνεχίσω αλλά να κάνω ήσυχα. Παίρνει το τηλέφωνο από δίπλα του και καλεί.

-    Έλα πουτανάρα μου, καλά είσαι; Φυσικά έφυγε ο γιος σου. Θα σε έπαιρνα με αυτόν εδώ; Όχι μωρέ, δε κατάλαβε τίποτα. Δεν άντεξα βρε καύλα μου, έπρεπε τουλάχιστον να σου πιάσω το κώλο, ήθελα σαν τρελός να σε γαμήσω επί τόπου, μπροστά στο γιο σου... ναι είμαι τρελός, όταν θέλω να σε γαμήσω γίνομαι τρελός.

Αντιλαμβάνομαι με ποια μιλάει στο τηλέφωνο και το γεγονός αυτό με τρελαίνει στην καύλα χωρίς καν να ξέρω το λόγο. Αισθάνομαι σαν να έχω τη μάνα μου μπροστά και να με παίρνει μάτι να τσιμπουκώνω τον γαμιά της. Του παίρνω το πούτσο βαθιά στο στόμα και τον γαμάω με τα δάχτυλα πιο γρήγορα και πιο δυνατά.

-    Εσύ είσαι τρελή καριόλα που κυκλοφορείς γυμνή έξω, σιγά το φόρεμα που φοράς μωρή πουτάνα... αφού το κάνεις εσκεμμένα για να προκαλέσεις. Η μουνάρα σου όλη φαινόταν καθαρά από μέσα, έπρεπε να μην είναι εδώ ο κανακάρης σου και θα έτρωγες καλά... για πες μου τώρα... θα κανονίσεις μεθαύριο που είναι κλειστά το απόγευμα να έρθεις από το σπίτι του Η; θα πω και του Β. να έρθει να σε παρτουζώσουμε οι τρεις μας πάλι, όπως την άλλη φορά. Γουστάρεις ε καριόλα; Εντάξει, θα το κανονίσω.

Παίζω τον πούτσο μου και χύνω στα μουγκά για ακόμα μία φορά, ακριβώς τη στιγμή που τον ακούω να της λέει ότι η μουνάρα της φαινόταν καθαρά μέσα από το φόρεμα και φέρνω την εικόνα στα μάτια μου. Κατεβαίνει από τον πάγκο, με γυρίζει μπρούμυτα πάνω σε αυτόν, μου τον χώνει και αρχίζει να με γαμάει, ενώ ταυτόχρονα μιλάει με τη μάνα μου στο τηλέφωνο και λένε διάφορα πρόστυχα. Μιλάνε, μέχρι που αισθάνομαι το καυτό του χύσι να κατακλύζει τη κωλοτρυπίδα μου... και το τηλέφωνο κλείνει. Όταν επέστρεψα στο σπίτι δεν μπορούσα να συνέλθω με τίποτα. Είδα στα πεταχτά τη μάνα μου για λίγο και πήγα κατευθείαν στο δωμάτιό μου γιατί ήταν αδύνατο να την κοιτάξω για παραπάνω από 1 λεπτό χωρίς να φέρω εικόνες πρόστυχες στο μυαλό μου. Στον καθρέφτη είδα ότι είχα μία τεράστια πιπιλιά, σαν ένα μεγάλο ρολόι, στο λαιμό μου και άλλη μία στα βυζιά μου που ήταν επίσης μελανιασμένα και είχαν και δαγκωματιές. Όμως ήμουν ακόμα τρελά καυλωμένος. Και οι επόμενες μέρες ήμουν σίγουρος ότι θα μου επιφύλασσαν πολλά.

 

(Copyright protected OW ref: 78441)