Βιασμός στο πάρκο

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.88 (4 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ο βιασμός μου από μια παρέα στο πάρκο, στάθηκε η αφορμή να γνωρίσω το φίλο μου...

Μ’ αρέσει να γαμιέμαι με αγνώστους. Με άτομα που δεν έχω δει ποτέ και δεν θα τα ξαναδώ. Έτσι μ’ αρέσει να επισκέπτομαι τα πάρκα αργά το βράδυ. Κυκλοφορώ φλερτάροντας με τα μάτια, με το σώμα και πάντα βρίσκω κάποιο ή κάποιους που είναι καυλωμένοι και θέλουν να τους πάρω μια πίπα ή να γαμήσουν. Σε μια απόμακρη σκοτεινή γωνιά του πάρκου, χωρίς κουβέντες, χωρίς ονόματα. Απλά άγριο κτηνώδες γαμήσι.

Εκείνο το βράδυ είχε λιγοστό κόσμο. Καυλωμένοι άντρες που ψάχνανε να γαμήσουν. Ήταν αργά γύρω στις τρεις τα ξημερώματα. Έκανε ψυχρούλα και εγώ έψαχνα κάποιο που θα τραβούσε την προσοχή μου. Η ώρα περνούσε και δεν έβρισκα τίποτα ενδιαφέρον. Οι άντρες λιγόστευαν και εγώ σκεφτόμουν να φύγω αγάμητος. Ξαφνικά με αιφνιδίασε μια παρέα, γύρω στα δέκα άτομα. Όταν δω παρέα παραπάνω από δύο άτομα το βάζω στα πόδια. Αργά το βράδυ σε άδειο πάρκο δεν είναι ότι καλύτερο. Και εγώ δεν ρισκάρω για τίποτα. Αυτή η παρέα όμως με ξεγέλασε. Δεν την είδα. Δεν την άκουσα. Δεν πήρα χαμπάρι ότι ήταν εκεί. Φορούσαν στρατιωτικά ρούχα. Τα φορούσαν όμως ακατάστατα. Χωρίς την πειθαρχία των φαντάρων. Και ήταν αξύριστοι και ακούρευτοι. Η ηλικία τους από 30 μέχρι 40. Οι κληρωτοί φαντάροι στην Κύπρο είναι από 18 μέχρι 21. Ήταν λοιπόν σίγουρο ότι ήταν φαντάροι που τους κάλεσαν σε κάποια άσκηση και το έσκασαν το βράδυ για να πάνε μέσα το επόμενο πρωί. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήρθαν στο πάρκο για να βρούνε κάποιο πούστη και να κάνουν χάζι.

«Ρε συ Γιώργο. Πως είσαι» μου φώναξε κάποιος αρπάζοντάς με και αγκαλιάζοντάς με σφικτά. Εμένα όμως δεν με λένε Γιώργο. Με λένε Νίκο. Ήταν φανερό ότι απλά φώναξε ένα οποιονδήποτε όνομα για να μπορέσει να με πλησιάσει. Προσπάθησα να δραπετεύσω από την αγκαλιά του αλλά αυτός με κόλλησε πάνω του αρπάζοντάς με από τα κωλομάγουλα σφικτά λέγοντάς μου τάχα πως είχαμε ξανασυναντηθεί και ότι με είχε γαμήσει. Φυσικά και δεν ξανασυναντηθήκαμε. Ποτέ πριν δεν τον είχα ξαναδεί. Απλά κουβέντα να γίνεται. Όπως με κρατούσε και τριβόμουν πάνω του στην προσπάθειά μου να φύγω, ένοιωσα το καυλί του να σκληραίνει. Αυτός άρχισε να μου γλείφει το λαιμό τρίβοντας τη λεκάνη του στη δική μου λες και με γαμούσε λέγοντάς μου πόσο καύλα είμαι. Είμαι σίγουρος ότι ήρθανε εκεί απλά για να βρούνε κάποιο πούστη να κοροϊδέψουν λίγο και να φύγουν. Τα πράγματα όμως εξελίσσονταν διαφορετικά.

Αυτός κόλλησε πάνω μου χαϊδεύοντας με και λέγοντας ότι ήθελε να με γαμήσει και οι φίλοι του κατάλαβαν τι έγινε και άρχισαν να με πειράζουν, να με χουφτώνουν, να ανταλλάσσουν βρώμικα αστεία και να γελάνε. Πανικοβλήθηκα αλλά αυτοί με ρίχνανε ο ένας στον άλλο, κολλούσα πάνω μου, τρίβανε τα καυλωμένα πια καυλιά τους στο κώλο μου αστειευόμενοι και γελώντας. Τους έλεγα ότι δεν είμαι ο Γιώργος και να με αφήσουν να φύγω. Αυτοί φυσικά δεν με λάμβαναν υπόψη. Σιγά-σιγά ξεθάρρευαν και ένας απ’ αυτούς με ανάγκασε να γονατίσω και αρπάζοντας το κεφάλι μου το κόλλησε στον σκληρό του πούτσο τρίβοντάς μου τον στο πρόσωπο.

-    Θες να μου τον γλείψεις Γιωργάκη;

με ρώτησε. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του, τον πέταξε έξω και μου τον έχωσε στο στόμα πιέζοντας το κεφάλι μου και με τα δύο του χέρια για να τον καταπιώ όλο.

-    Ρούφα τον αγόρι μου. Αφού ξέρω πως το θες…

μου έλεγε ενώ οι άλλοι είχαν τρελαθεί από την πορεία των πραγμάτων. Άρχισαν να τον ενθαρρύνουν φωνάζοντας και μένα να τον πάρω όλο μέσα στο στόμα μου. Ήμασταν κοντά στην είσοδο του πάρκου και είχε αρκετό φως. Συμφώνησα να πάμε σε ένα πιο απόμερο μέρος στο πάρκο. Με σήκωσαν πάνω, αρπάζοντας με από τις μασχάλες και σχεδόν με σύρανε σε μια σκοτεινή γωνιά του πάρκου με πυκνούς θάμνους και δέντρα και ένα παγκάκι. Όταν φτάσαμε εκεί συνέχισαν να με σπρώχνει ο ένας στον άλλο, κολλώντας τον σκληρό πια πούτσο τους πάνω μου, αρπάζοντας τα χέρια μου για να με αναγκάσουν να πιάσω τα καυλιά τους. Ο ίδιος που μου τον έχωσε στο στόμα πριν λίγο με ανάγκασε και πάλι να γονατίσω και με διάταξε να γλείψω το πούτσο και τ’ αρχίδια του. Άρχισε να μουγκρίζει από καύλα οπότε ξεθάρρεψαν και οι άλλοι και ένας-ένας έβγαζε το πούτσο του έξω.

Με βάλανε στη μέση και ένας-ένας με άρπαζε από τα μαλλιά και κολλούσε το πρόσωπό μου στο πούτσο τους προτρέποντάς μου να τον ρουφήξω και να γλείψω τ’ αρχίδια τους. Ένας που φαινόταν και ο νεαρότερος, έσκυψε στο αυτί μου και μου είπε με καθησυχαστικό ύφος.

-    Μην φοβάσαι. Δεν θα σου κάνουμε κακό. Να χύσουμε θέλουμε και θα σε αφήσουμε. Απλά κάνε ότι σου λέμε.

Ήταν ένα ωραίο παλληκάρι, φαινόταν σοβαρό και για κάποιο λόγο που κι’ εγώ δεν ξέρω τον πίστεψα. Χαλάρωσα λοιπόν και άρχισα να γλείφω με την σειρά ένα-ένα. Έβαλα όλα τα δυνατά μου να τους ικανοποιήσω και αν κρίνω από τα μουγκρητά τους και τα λεγόμενά τους τα κατάφερνα πολύ καλά. Ρουφούσα με πάθος, αρχίζοντας από το πουτσοκέφαλο και καταλήγοντας μέχρι την ρίζα. Τον έπαιρνα όλο στο στόμα μου ενώ ταυτόχρονα έπαιζα με την γλώσσα μου την τρυπούλα που κατουράνε και το κεφαλάκι. Έπαιρνα ένα-ένα τα αρχίδια του στο στόμα πιπιλώντας τα και παίζοντας με την γλώσσα μου. Όλοι μου έλεγαν πόσο καλά γλείφω και ότι είμαι καλύτερος από πουτάνα. Αυτό που δεν πρόβλεψα είναι ότι δεν τους ήταν αρκετό να τους πάρω μόνο από μια πίπα.

Ξαφνικά όπως ήμουν γονατιστός, κάποιος μ’ άρπαξε από την μέση, ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και μου το κατέβασε μαζί με το εσώρουχο. Χέρια άρχισα να μου χαϊδεύουν την γυμνή μου σάρκα και σαλιωμένα δάκτυλα άρχισαν να προσπαθούν να μπούνε στην τρυπούλα μου. Αντέδρασα και προσπάθησα να τους απωθήσω αλλά με ακινητοποίησαν κάτω μπουκωμένος με δύο πούτσους στο στόμα και με δύο τρία δάκτυλα στην τρυπούλα μου.

-    Μην αντιστέκεσαι. Απόλαυσέ το…

μου σφύριξε στο αυτί το ίδιο παλληκάρι.

-    Για πούστης έχει στενή τρύπα…

σχολίασε κάποιος που είχε το δάκτυλό του στο κωλαράκι μου.

-    Είναι έτοιμος για να φάει πούτσο. Έχει ανοίξει η τρυπούλα του και φαίνεται να είναι αχόρταγη για γαμήσι.

Με στηρίξανε στα τέσσερα πάνω στο παγκάκι και κάποιος βρέθηκε από πίσω μου να μου τον χώνει παρά τις αντιδράσεις μου χωρίς να νοιάζεται αν πονώ ή όχι. Μπήκε με δύναμη μέσα μου και μόνο με μία σπρωξιά και άρχισε να με γαμάει γρήγορα. Κάποιος άλλος βρέθηκε μπροστά μου και μου των έχωσε στο στόμα.

-    Πάρε τον όλον ρε πούστη. Σ’ αρέσει να έχεις αυτό το χοντρό πούτσο στο κωλαράκι σου;

μου έλεγε καθώς ήταν κολλημένος πάνω μου.

-    Ξέσκισε το πούστη και τ’ αρέσει.

-    Είναι καλός ρε;

τον ρώταγε κάποιος.

-    Καλύτερος από πουτάνα. Το κωλαράκι του πιο στενό από μουνί. Θα τον γαμώ όλο το βράδυ.

-    Άσε ρε να γαμήσουμε κι’ εμείς και του τον ξαναχώνεις πάλι…

έλεγε ο άλλος. Δεν ξέρω ποιος έμπαινε και ποιος έβγαινε από μέσα μου. Τόσο στο κωλαράκι μου όσο και στο στόμα μου. Ήμουν απλά εκεί στα τέσσερα, ακουμπισμένος στο παγκάκι με το κωλαράκι μου στον αέρα και την τρυπούλα μου εκτεθειμένη και ένοιωθα να βγαίνει ο ένας πούτσος και να μπαίνει άλλος. Με ξεγύμνωσαν με βάλανε ανάσκελα στο παγκάκι και συνέχισαν να με γαμάνε. Απλά έβλεπα τα πρόσωπα να εναλλάσσονται μπροστά στα μάτια μου ενώ το καυλί τους με ξέσκιζε και άλλοι με δαγκώνανε, άλλοι με φιλούσαν άλλοι με φτύνανε.

Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που άρχισε να χαράζει. Κάποιος τους προέτρεψε ότι πρέπει να τελειώνουν για να γυρίσουν στην μονάδα τους. Ένας-ένας άρχισε να χύνει και χύνανε όπου φτάνανε. Στο στόμα για να τα καταπιώ όλα, στο πρόσωπο, στο κωλαράκι, στο κορμί μου. Όταν χύσανε όλοι, με κατουρήσανε και αφού κουμπωθήκαν άρχισαν να φεύγουν. Έμεινα ξαπλωμένος γυμνός μέσα στα κάτουρα και τα χύσια. Το παιδί που μου είπε στην αρχή να μην φοβάμαι, πριν φύγει με ρώτησε αν είμαι καλά. Με ευχαρίστησε, μου είπε ότι πέρασαν πολύ καλά και έφυγε τελευταίος στο πρωινό ξημέρωμα.

Μετά από καιρό, όταν πια ξαναγύρισα στο πάρκο, συνάντησα το παιδί αυτό. Μου είπε ότι ερχόταν συχνά εκεί γιατί ήθελε να με ξαναδεί. Μου ζήτησε συγνώμη για αυτό που κάνανε και ότι θα ήθελε να με βλέπει. Είμαστε πια μαζί και στο πάρκο δεν έχω ξαναπάει.

 

(Copyright protected OW ref: 78365)