Χειμερινός γυμνισμός

Δημοσιεύθηκε από Ραγιάς
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Τα χειμερινά μπάνια μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις...

Σαν νησιώτης, δεν μπορώ να απαρνηθώ τη θάλασσα ούτε το χειμώνα. Τις προάλλες λοιπόν, μια ηλιόλουστη Κυριακή και χωρίς ιδιαίτερο κρύο μετά τον άθλιο καιρό των Χριστουγέννων, αποφάσισα να πάω μια βόλτα, αφού κανείς από την παρέα δεν είχε όρεξη για καφέ. Πήρα το αμάξι και περιπλανήθηκα και κάποια στιγμή πήγα και σε μια παραλία. Κατέβηκα, αλλά πήρα και μια πετσέτα μαζί μου καλού κακού - μαγιό δεν είχα πάρει, τι να το κάνω άλλωστε;

Περπάτησα αρκετά, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τον καλό καιρό. Είχε τόση καλοκαιρία που ούτε μπουφάν δεν φορούσα. Στην παραλία δεν ήταν κανείς εκτός από δυο τύπους που βόλταραν και άλλους δύο που ψάρευαν. Αφού περπάτησα αρκετά (η παραλία είναι τουλάχιστον 5 χιλιόμετρα) σταμάτησα να ξαποστάσω και να κάνω ένα τσιγάρο. Άπλωσα την πετσέτα μου και έβγαλα φούτερ, πουκάμισο και παπούτσια. Καθώς έκανα το τσιγάρο μου οι δυο τύποι που περπατούσαν πιο πριν περνούσαν από μπροστά μου (καθόμουν γύρω στα 5 μέτρα μακριά από εκεί που σκάει το κύμα) και μου έριξαν μια ματιά χωρίς να υπάρχει κάτι πονηρό στην ατμόσφαιρα. Αφού πέρασαν, αποφάσισα να βουτήξω. Έβγαλα λοιπόν παντελόνι (εσώρουχο δεν φορούσα) και βούτηξα.

Σε κάποια απόσταση ήταν μια βάρκα με έναν τύπο πάνω που ψάρευε αλλά δεν πτοήθηκα. Βαριόμουν να περπατήσω έτσι κι αλλιώς κι άλλο. Η θάλασσα ήταν πολύ ζεστή, ένα όνειρο. Κάποια στιγμή, ενώ είχα πλησιάσει σχετικά τη βάρκα (γύρω στα 7-8 μέτρα απόσταση), παρατήρησα ότι ο τύπος πάνω στην βάρκα ήταν topless και κοίταζε αδιακρίτως προς το μέρος μου, με είχε δει σίγουρα από μακριά. Δεν έστρεφε το βλέμμα του για κανένα λόγο οπότε κι εγώ φρόντισα με τα μακροβούτια μου να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη θέα της κωλοτρυπίδας μου. Δεν πήγα πιο κοντά όμως, ούτε κι αυτός έκανε κάποιο νόημα ή κίνηση. Παρατήρησα όμως ότι τον είχε πετάξει έξω και τραβούσε μαλακία.

Δεν έδωσα σημασία, συνέχισα το κολύμπι μου και κατευθύνθηκα προς τα έξω. Βγαίνοντας, είδα ότι οι 2 τύποι που ανέφερα πριν είχαν σταματήσει λίγα μέτρα πιο μακριά από εκεί που είχα την πετσέτα μου και συζητούσαν στον κόσμο τους. Δεν μπορούσα όμως να περιμένω πότε θα φύγουν οπότε και αποφάσισα να βγω. Αυτοί έριξαν κάποιες κλεφτές ματιές, μάλλον δεν περίμεναν ότι ήμουν ολόγυμνος, και καθώς σκουπιζόμουν με την πετσέτα μου πλάτη προς αυτούς, έσκυψα να ανάψω ένα τσιγάρο και να απολαύσουν κι αυτοί την θέα της κωλοτρυπίδας μου, ήθελαν δεν ήθελαν. Μόλις ξάπλωσα μπρούμυτα κατάλαβα ότι ερχόντουσαν προς το μέρος μου. Κάθονται δεξιά κ αριστερά μου και μου πιάνουν κουβέντα:

-    Φίλε πως ήταν η θάλασσα;

Με ρωτάει ο ένας.

-    Πολύ ζεστή, απάντησα εγώ.

Πιάσαμε γενική συζήτηση (τίποτα όμως σχετικά με το ότι ήμουν ολόγυμνος), μέχρι που λέει ο ένας στον άλλο:

-    Ρε δε βουτάμε κ εμείς; Ζεστάθηκα.

-    Πως ρε μαλάκα, αφού δεν έχουμε μαγιό.

-    Έτσι κι εμείς, σαν το φίλο μας.

-    Άντε καλά, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κανείς.

Σηκώνονται λοιπόν και γδύνονται (5 εγκεφαλικά εγώ) και τους βλέπω ολόγυμνους. Ψηλοί και οι 2 με τρίχα παντού και κανονικά σώματα, στο ηλικιακό κουτάκι 45-50, σκουροκάστανοι με γκρίζους κροτάφους, σχετικά γεροδεμένοι. Βουτάνε και βγαίνοντας γύρισα καθιστός για να έχουν θέα του πούτσου μου όταν βγουν (που εντωμεταξύ είχε ψιλοκαυλώσει) αλλά για να δω και τους δικούς τους που δεν τους είχα δει πριν. Βλέπω λοιπόν 2 υπέροχους πούτσους, ξεκαύλωτους, φουλ στην τρίχα (του ενός ήταν και λίγο μεγαλύτερος) να βγαίνουν όπου και κάθισαν δίπλα μου στην πετσέτα αλλά δεν ήθελαν να σκουπιστούν. Αφού μιλήσαμε λίγο πάλι ο ένας παρατηρούσε ότι είχα πιάσει τον πούτσο μου (φουλ στην τρίχα κι αυτός, το χειμώνα συνήθως αφήνω θάμνο μπρος και πίσω). Μου τον πιάνει ξαφνικά κ αυτός και μου λέει:

-    Έλα, μη φοβάσαι θα περάσουμε ωραία

και αρχίζει να μου τον παίζει. Ο άλλος εν τω μεταξύ μου τράβηξε τα χέρια στους πούτσους τους, οι οποίοι είχαν γίνει κάγκελο, και μου έχωσε το δάχτυλό του στην κωλοτρυπίδα μου. Μετά σηκώθηκαν και οι 2 όρθιοι και εναλλάξ μου τους έχωναν στο στόμα. Η κωλοτρυπίδα μου είχε αρχίσει να καίει πολύ άσχημα. Αφού τους πίπωσα για λίγη ώρα, με έστησαν στα 4. Ο ένας έκατσε να του πάρω πίπα ενώ ο άλλος αχόρταγα ρουφούσε την κωλοτρυπίδα μου και μου έβαζε δάχτυλο ανάβοντάς με ακόμα περισσότερο. Ξαφνικά σηκώθηκε, έφτυσε την παλάμη του, χάιδεψε τον πούτσο του και απότομα μου τον κάρφωσε μέχρι τον πάτο.

Έτσουξε αρκετά αλλά ήταν τόσο γλυκιά η ηδονή που το μόνο που δεν σκεφτόμουν ήταν ο πόνος. Με γάμησαν εναλλάξ και σε διάφορες στάσεις για αρκετή ώρα όσπου στάθηκαν και οι 2 όρθιοι και έχυσαν στο πρόσωπό μου. Κατόπιν με έβαλαν να σταθώ εγώ όρθιος και με πίπωναν για να χύσω στις μούρες τους - όπως κι έγινε. Σκουπιστήκαμε με την πετσέτα, ανάψαμε και οι 3 τσιγάρο και μετά ντύθηκαν και έφυγαν. Εγώ, στην ηδονή που βρισκόμουν έκατσα και βάρεσα μια μαλακία ακόμα μια φορά. Δώσαμε ραντεβού για το επόμενο σαββατοκύριακο.

 

(Copyright protected OW ref: 78268)