Ώριμο φρούτο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Πως με ξέσκισαν ένα βράδυ.

Είμαι ο Νίκος, υποτιθέμενο όνομα και είμαι 49 ετών παντρεμένος. Πάντα όμως φανταζόμουν τον εαυτό μου στο ρόλο της γυναίκας μου και αυτό με καύλωνε πολύ, αν και ποτέ δεν είχα κάνει τίποτα με άνδρα μέχρι τότε. Έτσι λοιπόν ένα σαββατοκύριακο που έλλειπε η γυναίκα μου πήρα την απόφαση να κάνω την φαντασίωση πραγματικότητα. Να πάω με άνδρα όντας εγώ η γυναίκα.

Μπήκα στο κομπιούτερ και σε διάφορα chat και άρχισα να μιλώ με διάφορους, ώσπου γνωρίστηκα με κάποιον ονόματι Κώστας, 55 ετών. Κανονίσαμε μετά από αρκετή ώρα κουβέντας να βρεθούμε. Ετοιμάστηκα μέσα σε λίγη ώρα. Έβαλα μία κοντή δερμάτινη φούστα μαύρη, καλσόν μπότες μαύρες μέχρι το γόνατο, στρινγκ, δαντελωτό, μπλουζάκι, κόκκινο δερμάτινο μπουφάν, ξανθιά περούκα και μια μαύρη τσάντα, ενώ είχα βάλει μακιγιάζ στο πρόσωπο και είχα βάψει τα νύχια. Μόλις ετοιμάστηκα βγήκα και πήγα στο σπίτι του όπου είχαμε κανονίσει να βρεθούμε. Χτύπησα την πόρτα και μου άνοιξε.

-    Γεια σου είμαι η Εύα.

-    Κώστας…

μου απάντησε το μανάρι, ένας ώριμος και τριχωτός 55άρης. Αμέσως καύλωσα. Κάτσαμε στον καναπέ για ποτάκι και έβγαλα να κάνω τσιγάρο. Μετά από λίγο, χωρίς να χάσω χρόνο, έσκυψα και αφού του ξεκούμπωσα το παντελόνι άρχισα να του παίρνω πίπα. Στη θέα του τεράστιου πούτσου του που ήταν 20 cm και αρκετά χοντρός, άναψα και τον έβαλα όλον μέσα στο στόμα μου μέχρι να φτάσει στο λαρύγγι μου και άρχισα να τον ρουφάω ασταμάτητα.

-    Έτσι πουτανάκι, απόψε θα σε σκίσω. Ρούφα τον καργιολίτσα σαν καλό ξεκωλάκι που είσαι,

φώναζε από καύλα, ενώ συνέχιζα να του παίρνω πίπα. Μετά από κανένα 10λεπτο, με έστησε στα 4 και αφού μου έβγαλε την φούστα μπήκε από πίσω μου. Παρά το γεγονός ότι ήταν παρθένο το κωλαράκι μου, η καύλα όταν μπήκε μέσα μου για πρώτη φορά το τεράστιο καυλί του ήταν μεγάλη. Άρχισα να φωνάζω από πόνο και ηδονή, ενώ αυτός συνέχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου βρίζοντας με και ρίχνοντας σκαμπίλια στο κωλαράκι μου παράλληλα, πράγμα το οποίο με ερέθιζε ακόμα περισσότερο. Όταν ήρθε η ώρα να χύσει, γύρισα άνοιξα το στόμα μου και έχυσε μέσα.

Καθώς κατάπινα τα καυτά χύσια του ένα ρίγος διαπερνούσε το σώμα μου. Καθίσαμε για λίγο, κάναμε τσιγάρο και μετά από λίγο ετοιμαστήκαμε για δεύτερο γύρο. Εκείνο το βράδυ πρέπει να με ξέσκισε τουλάχιστον 3 φορές. Ήταν τέλεια. Μόλις τελειώσαμε, με φίλησε στο στόμα και αφού ντύθηκα επέστρεψα σπίτι. Ήταν η πιο τέλεια στιγμή της ζωής μου και ευτυχώς κανονίσαμε να ξαναβρεθούμε.

 

(Copyright protected OW ref: 78019)