Αυτό που πάντα ήθελα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Σήμερα θα σας διηγηθώ τη συνέχεια της ιστορίας μου με τίτλο «Αυτό που πάντα ήθελα». Την ιστορία αυτή την είχα δημοσιεύσει στο xstream πριν από πολύ καιρό, συγκεκριμένα στις 04-7-2011. Αν και έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε, πιστεύω ότι θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα τη συνέχειά της. Για τη δική σας ευχαρίστηση σας προτείνω να διαβάσετε πρώτα την πρώτη εκείνη ιστορία και ύστερα τη συνέχειά της που δημοσιεύω εδώ.

Λοιπόν, μετά τη σεξουαλική επαφή που είχα για πρώτη φορά με άντρα, και συγκεκριμένα με τον Αντώνη, τον υπάλληλο της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου που με είχε φιλοξενήσει, συνέχισα τις ερωτικές επαφές μαζί του. Σας θυμίζω ότι με τον Αντώνη κάναμε τοπ2τοπ frottage, με τον Αντώνη να έχει την πρωτοβουλία στο κρεβάτι και να με υποτάσσει απόλυτα την ώρα του σεξ. Μάλιστα ο παρτενέρ μου, μου πλήρωνε τα ναύλα για να μπορώ να ταξιδεύω και να βρισκόμαστε άλλοτε στο ξενοδοχείο που εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ και άλλοτε στο σπίτι του αφού έμενε μόνος. Μετά από λίγο καιρό μετακόμισα για να είμαι κοντά στον επιβήτορά μου. Όταν βρισκόμασταν κάναμε σαν ερωτευμένο ζευγάρι. Φιλιόμασταν με πάθος στο στόμα, με έγδυνε, με χάιδευε, μου έβαζε κωλοδάχτυλο και μου φιλούσε και πιπίλιζε τις ρώγες μου ατελείωτα μια και είχε καταλάβει ότι μου αρέσει πάρα πολύ να μου περιποιούνται τα βυζάκια μου. Φυσικά μου την έπαιζε και κάναμε ατελείωτο frottage αφού άνοιγα τα πόδια μου και τρίβαμε τις πούτσες μας με τις ώρες είτε αυτός πάνω σε μένα, είτε εγώ πάνω σ’ αυτόν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, είτε κάθονταν αυτός αναπαυτικά κι εγώ καθόμουν πάνω στα πόδια του με αντικριστά τα πρόσωπά μας και φιλιόμασταν, ενώ ο Αντώνης έπιανε και τις δύο πούτσες μας μαζί και τις έπαιζε μέχρι να χύσουμε με ατέλειωτη καύλα.

Γενικά περνούσαμε πολύ ωραία αφού πλέον είχαμε μάθει ο ένας τον άλλον στο κρεβάτι. Νόμιζα ότι ο Αντώνης ήταν ικανοποιημένος απόλυτα από μένα αλλά έκανα λάθος. Καθώς είχαμε γνωριστεί καλύτερα, μπορούσαμε να μιλάμε πιο άνετα, οπότε μια μέρα, μετά από τρελό σεξ όπου για άλλη μια φορά τα είχαμε δώσει όλα στο frottage και είχαμε κολυμπήσει στα χύσια, ο Αντώνης μου είπε:

-    Τάκη, σκέφτηκες ποτέ να γαμηθείς;

-    Γιατί, δεν σου αρκούν αυτά που κάνουμε; Καλά δεν περνάμε;

-    Δε λέω, αλλά βλέποντας πώς αφήνεσαι στα χέρια μου σαν γκόμενα πιστεύω ότι σίγουρα θα το έχεις σκεφτεί.

-    Κοίτα, του λέω. Πραγματικά σκέφτηκα πολλές φορές να γαμηθώ αλλά πάντα φοβόμουν.

-    Τι φοβόσουν;

-    Πρώτα απ’ όλα τον πόνο. Α, και να μην γίνω κουνιστός.

-    Κοίτα όμορφε. Για τον πόνο που λες, πρέπει να πέσεις σε καλό γαμιά, να ξέρει να σε μεταχειριστεί με προσοχή. Εγώ, όχι που να το παινευτώ, αλλά έχω πολύ πείρα. Ξέρω πώς να γαμάω και να το ευχαριστιέμαι όχι μόνο εγώ, αλλά και ο παρτενέρ μου. Τώρα, για το αν θα γίνεις κουνιστός, δεν υπάρχει περίπτωση. Ένας παίδαρος σαν εσένα όσα γαμήσια και να φάει θα είναι πάντα άντρας. Λοιπόν τι λες; Θέλεις να δοκιμάσεις μαζί μου;

-    Κοίτα, του λέω. Δε συμφωνήσαμε ποτέ να κάνουμε ολοκληρωμένο σεξ. Νόμιζα ότι περνάμε καλά και οι δύο με το παιχνίδι μας.

-    Ναι, δε λέω. Αλλά το κανονικό γαμήσι έχει άλλη γλύκα. Δεν θα θελες έστω να δοκιμάσεις;

-    Άκου. Κάποια στιγμή θα το κάνω, αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμος ακόμη. Πάντως να ξέρεις πως όταν το αποφασίσω, εσύ θα μου πάρεις την παρθενιά μου. Μόνο εσύ έχεις δικαίωμα να μου γαμήσεις τον κώλο.

-    Μωρό μου με κάνεις πολύ ευτυχισμένο. Λοιπόν, θέλεις να δοκιμάσουμε την επόμενη φορά;

-    Κοίτα Αντώνη, σου είπα ότι κάποια στιγμή θα το κάνουμε αλλά μη με πιέζεις. Μπορεί να αργήσει αυτό.

-    Εντάξει μεγάλε. Πάρε τον χρόνο σου. Και μόνο που το είπες με κάνεις πολύ χαρούμενο…

και με φίλησε γλυκά με πολύ αγάπη, ενώ τα χέρια του κύκλωσαν το κορμί μου όπως κάνουν οι άντρες με τις γκόμενές τους. Πέρασαν λίγες μέρες και μετά από ακόμα μία συνεύρεσή μας ο Αντώνης μου είπε:

-    Όμορφε, πότε θα ολοκληρώσουμε τον έρωτά μας;

-    Νόμιζα ότι έχουμε ολοκληρώσει. Αφού περνάμε υπέροχα και οι δύο, του είπα.

-    Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ. Είχαμε κάνει μια κουβέντα οι δυο μας και μου είχες υποσχεθεί ότι θα μου δώσεις τον κώλο σου.

-    Ναι, αλλά σου είπα ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμη.

-    Και πότε θα είσαι;

-    Δεν ξέρω. Μη με πιέζεις.

-    Κοίτα. Θα δεις ότι με το που θα το κάνουμε θα σου αρέσει και θα το ζητάς μετά από μόνος σου. Όπως σου είπα είμαι πολύ καλός.

-    Κι εγώ σου είπα ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμη.

-    Μωρό μου δεν αντέχω άλλο. Βλέπω τον άσπρο και άτριχο κώλο σου και δεν μου αρκεί πια να τον χαϊδεύω και να του βάζω δάχτυλο. Με καυλώνεις απίστευτα και θέλω να σε γαμήσω.

Λέγοντάς μου αυτά με έσφιξε στην αγκαλιά του και μου έβαζε κωλοδάχτυλο στην αρχή με δύο και μετά με τρία δάχτυλα, κάτι που δεν είχε ξανακάνει και κουνούσε τα δάχτυλά του μέσα-έξω, γαμώντας μου τον κώλο. Ενώ στην αρχή ζορίστηκα αρκετά και πονούσα, μετά από κάποια στιγμή όμως άρχισα να νιώθω ηδονή και το απολάμβανα. Ο Αντώνης το κατάλαβε και αφού πρώτα με φίλησε γλυκά, μετά μου είπε:

-    Είδες που στο είπα; Είναι πολύ ωραίο, έτσι;

Ενώ κανονικά θα περίμενε κανείς να παραδοθώ τελείως στον επιβήτορά μου, εγώ αντιθέτως ένιωσα σαν να με χτύπησε ρεύμα και με όλες μου τις δυνάμεις απελευθερώθηκα από τον άντρα μου και τραβήχτηκα μακριά του.

-    Συγνώμη, του είπα. Αλλά δεν μπορώ τώρα. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος.

Ο Αντώνης αν και φάνηκε να δυσαρεστείται, έμεινε ήρεμος.

-    Εντάξει μωρό μου. Καταλαβαίνω. Έλα εδώ. Θα το κάνουμε όποτε θα είσαι έτοιμος.

Ηρέμησα και χώθηκα ξανά στην αγκαλιά του. Ο άντρας μου, δε μου ξαναζήτησε πρωκτικό σεξ. Οι μέρες περνούσαν ωραία. Κάναμε τα παιχνίδια μας με τον Αντώνη και χύναμε ασταμάτητα. Όμως μια μέρα μου είπε κάτι που με τάραξε.

-    Μωρό μου θέλω να σου πω κάτι.

-    Πες μου.

-    Κοίτα. Έχω κάποια προβλήματα.

-    Θέλεις να χωρίσουμε;

-    Όχι, καθόλου.

-    Τότε;

-    Όπως σου είπα έχω κάποια προβλήματα.

-    Τι προβλήματα;

-    Να, χρωστάω σε κάποιον τύπο.

-    Και τι θα κάνεις;

-    Μόνο εσύ μπορείς να με βοηθήσεις.

-    Πώς δηλαδή;

-    Άκου. Αυτός ο τύπος είναι από την Αλβανία.

-    Λοιπόν; - Γνωριζόμαστε πολύ καλά.

-    Δηλαδή, πόσο καλά;

-    Να, του αρέσουν κι αυτουνού οι όμορφοι άντρες.

-    Τον πηδούσες;

-    Όχι. Είναι ενεργητικός όπως εγώ. Αλλά του αρέσουν και τα παιχνίδια. Σαν αυτά που κάνουμε εμείς.

-    Και λοιπόν;

-    Να, κάποια στιγμή που είχαμε βρεθεί του είπα ότι πλέον έχω βρει τον ιδανικό παρτενέρ και όταν με ρώτησε, του είπα για το πόσο όμορφος παίδαρος είσαι και για τα κόλπα που κάνουμε στο κρεβάτι και πόσο καλά περνάμε.

-    Λοιπόν;

-    Λοιπόν, τώρα που δεν μπορώ να του δώσω αυτά που του χρωστάω, μου είπε ότι μπορώ να τον ξοφλήσω αν κάνει μαζί σου έρωτα μερικές φορές.

-    Τι λες; του είπα θυμωμένος.

-    Ηρέμησε. Δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις τίποτα. Μόνο αν θέλεις να με βοηθήσεις θα μπορούσες να το κάνεις μαζί του μερικές φορές και μετά τέλος. Σκέψου το σε παρακαλώ. Δεν σου ζητάω να γαμηθείς μαζί του. Μόνο να κάνεις frottage όπως το κάνουμε μαζί.

-    Ξέρεις τι είναι αυτό που μου ζητάς;

-    Το ξέρω μωρό μου. Όμως αν δεν με βοηθήσεις θα πρέπει να εξαφανιστώ και ίσως να μην ξαναβρεθούμε ποτέ. Αν όμως κάνεις αυτή τη θυσία για μένα, μετά θα έχω ξελασπώσει και θα είμαστε μαζί για πάντα.

-    Δεν ξέρω Αντώνη. Δεν περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο. Καλά, δεν μπορείς να βρεις άλλη λύση;

-    Για να στο λέω σημαίνει ότι έχω εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Λοιπόν, τι λες;

-    Δεν ξέρω. Τα ‘χω χαμένα.

-    Άκου όμορφε. Ο τύπος είναι καθαρός και υγιής. Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ή μήπως σε πειράζει που είναι Αλβανός;

-    Όχι, δεν είναι αυτό, αλλά…

-    Ξέρω. Δεν είναι εύκολο να πας με έναν άγνωστο και μάλιστα χωρίς να το θέλεις. Όμως όπως σου είπα είναι καθαρός και υγιής. Και ωραίο παιδί.

-    Δηλαδή;

-    Είναι γύρω στα 30, γυμνασμένος με γραμμώσεις, 1.80μ, δυνατός και καλός χαρακτήρας.

-    Και θα του φτάσει μερικές φορές; Αν μετά θέλει κι άλλο;

-    Όχι. Μου το έχει ξεκαθαρίσει. Λοιπόν, τι λες; Θα το κάνεις για μένα; Αν το κάνεις μετά θα είμαστε όπως πρώτα.

Έμεινα σκεφτικός για μερικά λεπτά. Το κεφάλι μου γύριζε ζαλισμένο από αυτά που είχα ακούσει. Ο Αντώνης περίμενε την απάντησή μου. Τότε, κάποια στιγμή το ξεκαθάρισα μέσα μου. Σκέφτηκα ότι δεν ήθελα να χάσω με τίποτα το ωραίο σεξ που κάναμε με τον άντρα μου και του είπα:

-    Θα το κάνω με μία προϋπόθεση.

-    Ποια;

με ρώτησε ο Αντώνης γεμάτος χαρά αφού ούτε αυτός περίμενε ότι θα συμφωνούσα σ’ αυτό που μου ζήτησε.

-    Είπες ότι ο Αλβανός είναι ωραίο παλικάρι.

-    Ναι. Είναι νέος, γύρω στα 30 και πολύ γυμνασμένος και γεροδεμένος.

-    Λοιπόν, θα το κάνω αν μου αρέσει. Διαφορετικά προτιμώ να χωρίσουμε.

-    Αγόρι μου, με κάνεις πολύ ευτυχισμένο…

μου είπε μες στα γέλια ο Αντώνης. Θα δεις, θα σου αρέσει. Και μετά θα είμαστε όπως πρώτα. Το ραντεβού κλείστηκε μετά από λίγες μέρες στο σπίτι του Αντώνη. Ο Αλβανός ήταν πράγματι όπως τον είχε περιγράψει ο Αντώνης. Ωραίο και γυμνασμένο παλικάρι γύρω στα 30. Η αλήθεια είναι ότι αισθανόμουν αρκετά άβολα όχι μόνο εξαιτίας του ότι βρισκόμασταν κάτω από αυτές τις συνθήκες, αλλά και επειδή αν και είμαι κι εγώ ψηλός και ωραίος άντρας, 1.90 με ωραία χαρακτηριστικά και με λίγη τριχοφυΐα, όμως ήμουν μεγαλύτερός του και παρότι έχω ωραίο σώμα, δεν είμαι γυμνασμένος. Ο Αντώνης με ρώτησε αν μου αρέσει ο Αλβανός και μόλις του είπα «ναι», μας σύστησε και πήγαμε στο υπνοδωμάτιο. Τότε ο Αλβανός μου είπε:

-    Μην ανησυχείς. Ο Αντώνης μου έχει πει τι κάνετε στο κρεβάτι. Δεν θα σου ζητήσω τίποτα άλλο.

-    Εντάξει, του είπα.

Τότε ο Αντώνης μας είπε:

-    Λοιπόν εγώ πρέπει να σας αφήσω μόνους. Να περάσετε καλά,

είπε χαμογελώντας και απευθυνόμενος προς τον Αλβανό του είπε για μένα:

-    Να μου προσέχεις τον παλίκαρο.

Τότε ο Αλβανός του απάντησε χαμογελώντας:

-    Μη σε νοιάζει, θα τον περιποιηθώ καλά…

και μου χαμογέλασε. Πραγματικά με περιποιήθηκε πολύ. Φαίνεται ότι δεν άρεσε μόνο αυτός σ’ εμένα αλλά κι εγώ σ’ αυτόν. Μετά τα πρώτα χάδια απελευθερωθήκαμε και οι δύο και κάναμε τρελό frottage. Εγώ ξάπλωσα ανάσκελα όπως μου αρέσει, άνοιξα τα πόδια μου και τον υποδέχτηκα. Αυτός ξάπλωσε από πάνω μου και μου φιλούσε ατελείωτα τις ρώγες, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ, ενώ ταυτόχρονα έτριβε το πέος του στο δικό μου. Η καύλα μας προχωρούσε όλο και πιο πολύ μέχρι που φιλιόμασταν ρουφηχτά σαν να ήμασταν χρόνια εραστές. Επειδή όπως είπα, ο Αλβανός ήταν γυμνασμένος, είχε ατέλειωτες αντοχές και κρατούσε το παιχνίδι για πολύ ώρα. Άλλο που δεν ήθελα εγώ. Μετά από ατέλειωτα φιλιά, χάδια, θηλασμό στα βυζιά μου και πουτσομαχία, φτάσαμε στην κορύφωση. Χύσαμε με όλη μας την καύλα απελευθερωμένοι, δυο νέοι άντρες που βρέθηκαν κάτω από αυτές τις παράξενες συνθήκες, ξένοι μεταξύ τους που όμως φρόντισαν να γνωριστούν πολύ καλά.

Πέρασαν μερικές μέρες, αλλά ο Αλβανός δεν ξαναφάνηκε. Ούτε ο Αντώνης μου ξαναμίλησε γι’ αυτόν. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Ώσπου κάποια μέρα που βρεθήκαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ο Αντώνης μου είπε:

-    Όμορφε, σου έχω μια έκπληξη.

-    Τι έκπληξη;

τον ρώτησα.

-    Θα δεις, μου είπε, και έβαλε κάτι να δούμε στο βίντεο.

Όπως συνήθως, είχαμε ξαπλώσει στο κρεβάτι. Αυτή τη φορά όμως περιμέναμε να δούμε το βίντεο. Ο Αντώνης χαμογέλασε ειρωνικά. Δεν μπορούσα να φανταστώ το λόγο. Αυτό που είδα όμως με πάγωσε. Το βίντεο είχε τραβηχτεί με κρυφή κάμερα και έδειχνε εμένα και τον Αλβανό να κάνουμε έρωτα. Τα έδειχνε όλα. Τα πρόσωπά μας, αλλά και όλα τα κόλπα.

-    Τι σημαίνει αυτό;

ρώτησα έξαλλος τον Αντώνη.

-    Άκου μεγάλε, ηρέμησε.

-    Πώς να ηρεμήσω; Γιατί με βιντεοσκόπησες;

του είπα εξαγριωμένος.

-    Θα σου εξηγήσω, μου είπε. Είναι πολύς καιρός τώρα που σου ζητάω να κάνουμε ολοκληρωμένο σεξ αλλά όλο μου λες ότι δεν είσαι έτοιμος.

-    Και λοιπόν;

-    Λοιπόν, δεν αντέχω άλλο. Ο μόνος τρόπος να σε κάνω να μου στηθείς είναι αυτός…

μου είπε με έντονο ύφος.

-    Τι εννοείς;

-    Εννοώ ότι αν δεν μου κάτσεις, αυτό το βίντεο θα κυκλοφορήσει παντού και μάλιστα τώρα αμέσως με ένα τηλεφώνημά μου σ’ ένα φίλο μου.

-    Δε θα το κάνεις αυτό.

-    Θα το κάνω παίδαρε. Ή θα κάτσεις να σε γαμήσω ή θα σε κάνω ρεζίλι παντού.

Το μυαλό μου πήγαινε να σπάσει. Κόντευα να τρελαθώ. Ζαλίστηκα και δεν ξέρω κι εγώ πώς δεν έπεσα κάτω. Ο Αντώνης κατάλαβε σε τι κατάσταση βρισκόμουν και μου είπε:

-    Δεν ήθελα να φτάσουμε ως εδώ, αλλά ότι κάνω, το κάνω γιατί θέλω να σ’ έχω δικό μου.

-    Μα με έχεις δικό σου.

-    Όχι ολοκληρωτικά. Ο κώλος σου θα γίνει δικός μου.

-    Μα κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό,

του είπα, έχοντας χάσει το ηθικό μου. Απλά δεν είμαι έτοιμος ακόμη.

-    Αν περιμένω από σένα, θα γεράσω. Λοιπόν θα γίνει όπως θέλω εγώ. Αλλιώς σου είπα τι σε περιμένει. Έχεις προθεσμία μέχρι αύριο. Α, και μη σκεφτείς να κάνεις τίποτα γιατί θα τηλεφωνήσω σ’ ένα φίλο μου να στείλει το βίντεο παντού. Και φυσικά θα μείνεις εδώ μέχρι αύριο. Αν κάνεις πως φεύγεις, ξέρεις τι θα γίνει. Και κάτι ακόμα. Το τηλέφωνο του δωματίου δε λειτουργεί.

Λέγοντάς μου αυτά, μου πήρε και το κινητό και στάθηκε στην πόρτα του δωματίου. Εγώ τον κοίταζα σαν χαμένος. Ήμουν πλέον σε αδιέξοδο. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Στο κεφάλι μου όλα γύριζαν. Την άλλη μέρα ο Αντώνης ήρθε στο δωμάτιο και μου έδωσε ένα κουτάκι.

-    Τι είναι αυτό; του είπα.

-    Αυτό αγόρι μου έχει μέσα κλύσμα για να καθαρίσεις το κωλάντερό σου. Ξέρω ότι στο τέλος θα υποκύψεις. Φρόντισε λοιπόν να ‘χεις πλυθεί καλά και να μου είσαι καθαρούλης.

Είχε δίκιο. Δεν μπορούσα να αντισταθώ. Αναγκαστικά θα του καθόμουν. Σκέφτηκα και ξανασκέφτηκα πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά από λίγη ώρα ήμουν έτοιμος. Όταν ήρθε ο Αντώνης στο δωμάτιο μου είπε:

-    Λοιπόν, τι αποφάσισες;

-    Εντάξει, κέρδισες, του είπα. Θα γίνει αυτό που θέλεις.

-    Ωραία, είπε χαμογελώντας. Ήμουν σίγουρος ότι θα δεχόσουν.

-    Δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα άλλο.

-    Σωστά. Έλα, πάμε σπίτι μου.

-    Δε θα το κάνουμε εδώ;

-    Όχι. Εκεί θα είμαστε πιο άνετα. Α, και μη σκεφτείς να κάνεις τίποτα γιατί ξέρεις.

-    Όχι, του είπα. Εντάξει. Μόνο να σε ρωτήσω κάτι.

-    Τι;

-    Ο Αλβανός τι ρόλο παίζει;

-    Τίποτα. Τον πλήρωσα γιατί δεν ήθελα να είμαι εγώ στο βίντεο σε περίπτωση που… ξέρεις τι.

Ξεκινήσαμε και φτάσαμε στο σπίτι του. Όταν μπήκαμε στο υπνοδωμάτιο γδυθήκαμε και μείναμε μόνο με τα εσώρουχα. Ο Αντώνης έβαλε από ένα ποτήρι ουίσκι για να χαλαρώσουμε.

-    Έλα, μου είπε. Μην έχεις τέτοια μούτρα. Θα δεις, θα περάσουμε υπέροχα,

και με φίλησε. Βγάλαμε τα εσώρουχα, πέσαμε στο κρεβάτι και άρχισε να με χαϊδεύει, να με χουφτώνει και να με φιλάει σε όλο μου το κορμί. Ήταν φανερό ότι έκανε τα πάντα για να με κάνει να νιώσω όμορφα. Κάποια στιγμή και ενώ είχαμε καυλώσει και οι δύο μου είπε να γυρίσω και να τουρλώσω τον κώλο μου. Τώρα άρχιζαν τα δύσκολα.  Πήρε μπόλικο λιπαντικό και μου άλειψε για τα καλά την τρύπα μου. Όταν πλέον με είχε λιπάνει για τα καλά φόρεσε ένα προφυλακτικό και έβαλε και εκεί λιπαντικό. Πλησίασε από πίσω μου και ένιωσα το πουτσοκέφαλό του να ακουμπάει στην τρύπα μου. Ήμουν τρομοκρατημένος. Με αγκάλιασε και προσπάθησε σιγά-σιγά να μπει μέσα μου. Όμως ήμουν πολύ σφιγμένος και αντιστεκόμουν. Τότε μου ψιθύρισε στο αυτί:

-    Έλα μωρό μου, ηρέμησε. Μη φοβάσαι. Εγώ προσπάθησα να χαλαρώσω όσο μπορούσα.

Τότε προσπάθησε ξανά με περισσότερη δύναμη και επιμονή και άρχισε να μπαίνει αργά-αργά μέσα μου. Η πίεση που δεχόμουν ήταν τρομερή. Ο πόνος φριχτός. Έβγαλα μια κραυγή. Δεν είχα ξανανιώσει τέτοιο ζόρισμα.

-    Υπομονή φιλαράκο, μου είπε. Σε λίγο θα το συνηθίσεις.

Δεν τον πίστευα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτός ο πόνος θα εξαφανιζόταν σε λίγο. Ήταν ένας πόνος που ξεκινούσε από τον κώλο μου και διαπερνούσε όλο μου το κορμί. Ο γαμιάς μου έσπρωχνε σιγά-σιγά τον πούτσο του μέσα μου για να αρχίσω να συνηθίζω. Ήταν φανερό ότι ήταν πολύ υπομονετικός μαζί μου. Εγώ εξακολουθούσα να ζορίζομαι και να πονάω φοβερά. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και του είπα:

-    Αντώνη, σε παρακαλώ. Να σταματήσουμε λίγο. Να πάρω μια ανάσα.

Ο γαμιάς μου έδειξε αμέσως κατανόηση.

-    Ότι θέλεις μωρό μου, μου είπε. Πάρε όσες ανάσες θέλεις. Προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Έμεινε έτσι μέσα μου χωρίς να κουνάει τον πούτσο του καθόλου, ενώ μου χάιδευε απαλά τις ρώγες και με φιλούσε γλυκά στην πλάτη και στο λαιμό. Μετά από λίγο μου είπε:

-    Να ξαναρχίσουμε μεγάλε.

-    Με προσοχή σε παρακαλώ.

-    Πάντα με προσοχή μωρό μου.

Άρχισε να σπρώχνει πιο βαθιά τον πούτσο του μέσα μου και να κάνει ελαφρές κινήσεις μέσα έξω, χωρίς να βγει τελείως, για να μου στρώσει το κωλάντερο. Ο πόνος συνέχιζε αλλά δεν ήταν τόσο έντονος όπως στην αρχή. Ο γαμιάς μου σιγά-σιγά καταλαβαίνοντας ότι άρχισα κάπως να συνηθίζω, άρχισε να με γαμάει με κάπως πιο γρήγορο ρυθμό αλλά όχι υπερβολικά γρήγορα. Πραγματικά έδειχνε πολύ υπομονή μαζί μου. Κάποια στιγμή έσφιξε γερά τη μέση μου και έσπρωξε δυνατά τον πούτσο του μέχρι που καρφώθηκε ολόκληρος μέσα μου. Φώναξα πιο πολύ αυτή τη φορά. Ένιωσα τις αρχιδάρες του γαμιά μου να χτυπούν τα αρχίδια μου καθώς με παλούκωνε με τον πούτσο του και γινόμασταν κυριολεκτικά αυτοκόλλητοι. Ο γαμιάς μου έμεινε για λίγο ακίνητος μέσα μου και πλησιάζοντας το στόμα του στο αυτί μου, μου είπε:

-    Από δω και πέρα, σταματάς σαν άντρας και αρχίζεις σαν πούστης.

Είναι δύσκολο να περιγράψω πώς ένιωθα. Μόνο ένας άντρας που γαμιέται για πρώτη φορά μπορεί να με καταλάβει. Είχα ανάμεικτα συναισθήματα ξεφτίλας και ευχαρίστησης. Ξεφτίλας γιατί έχανα το αντριλίκι μου και ευχαρίστησης γιατί ανακάλυπτα νέους τρόπους ηδονής. Ο γαμιάς μου άρχισε τώρα να με γαμάει με πιο γρήγορο ρυθμό. Εμένα μου είχε κοπεί η ανάσα. Έτρεμα στην κυριολεξία. Μετά από λίγο βγήκε τελείως από μέσα μου. Για πρώτη φορά μετά από τόση ώρα ένιωσα ανακούφιση. Πρέπει να παρατηρούσε την τρύπα μου και μου είπε:

-    Στρώνεις καλά αλλά χρειάζεσαι κι άλλο άνοιγμα…

και ξαναμπήκε μέσα μου. Το μαρτύριό μου ξανάρχισε καθώς τώρα με γαμούσε με κανονικό ρυθμό. Όμως ήταν ένα μαρτύριο γλυκό, γιατί μετά από λίγο άρχισα να νιώθω ηδονή στον κώλο μου. Ήταν απίστευτο. Είχα ακούσει γι’ αυτό αλλά μόνο τότε κατάλαβα την ηδονή που νιώθουν οι παθητικοί άντρες και οι γυναίκες όταν τον παίρνουν από τον κώλο. Άρχισα να κουνάω τον κώλο μου στο ρυθμό που με γαμούσε ο επιβήτοράς μου για να το κάνω πιο εύκολο και να αρχίσω να συνηθίζω. Από ευγνωμοσύνη για τον γαμιά μου που ήξερε να με μεταχειρίζεται τόσο καλά, αλλά και εξαιτίας της ηδονής που μου χάριζε και που δεν ήθελα να τελειώσει γρήγορα, του είπα:

-    Αχ, ναι. Έτσι. Γάμησέ με όμορφα.

-    Σ’ αρέσει, ε;

-    Ναι,

του είπα με τρεμάμενη φωνή.

-    Θα σε ξεσκίσω παλιοπουτάνα,

μου είπε. Και πραγματικά με ξέσκισε. Με έσφιξε δυνατά και άρχισε να με γαμάει πιο γρήγορα. Ο Αντώνης με τα 130 κιλά του έπεφτε πάνω μου και με ξεκώλιαζε σαν να είχε στα χέρια του τη μεγαλύτερη γαμιόλα. Πλέον ο πόνος και η ηδονή είχαν μπλεχτεί μέσα μου και έγιναν ένα. Βογκούσαμε και οι δύο. Αυτός από τη διαρκή προσπάθεια να με ξεπαρθενιάσει και εγώ από πόνο, ηδονή και προσπαθώντας να αντέξω τα σφυροκοπήματα που δεχόταν ο κώλος μου από το παλούκι του γαμιά μου. Κάποια στιγμή σταμάτησε και τραβήχτηκε από μέσα μου. Γύρισα το κεφάλι μου προς τα πίσω και τον είδα να βγάζει το προφυλακτικό.

-    Τι κάνεις εκεί; του λέω.

-    Δε θέλω να μας χωρίζει τίποτα, μου λέει.

-    Αντώνη όχι, του λέω. Μπορεί να πάθουμε τίποτα.

-    Τόσο καιρό που ψωλοχυνόμαστε δεν πάθαμε, μου λέει.

Σ’ αυτό είχε δίκιο. Τόσο καιρό που κάναμε frottage, κάθε φορά που φτάναμε στην κορύφωση, κολυμπούσαμε στα χύσια. Όμως τώρα ήταν διαφορετικά. Σκεφτόμουν με τρόμο το ενδεχόμενο ο Αντώνης να αδειάσει το περιεχόμενο από τις αρχιδάρες του μέσα στο κωλάντερό μου. Αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ο γαμιάς μου πλησίασε ξανά και άρχισε να μπαίνει και πάλι μέσα μου. Ο κώλος μου έβλεπε τώρα τον εισβολέα του, δηλαδή το πουτσοκέφαλο του Αντώνη, ακάλυπτο, ενώ η σάρκα και οι φλέβες από το τεράστιο και σκληρό παλούκι του γαμιά μου πίεζαν με αφόρητη δύναμη τα τοιχώματα στο κωλάντερό μου. Είχαμε γίνει πια ένα σώμα στην κυριολεξία.

-    Αυτό είναι, μου είπε. Θα σε γαμάω σα σκύλα. Έχουμε μέλλον εμείς οι δύο.

-    Δεν κατάλαβες. Μετά απ’ αυτό τελειώσαμε, του είπα με όση δύναμη μου είχε απομείνει.

-    Εσύ δεν κατάλαβες, μου λέει αυστηρά. Κοίτα να το συνηθίσεις γιατί θα γεράσουμε μαζί.

-    Όχι, του είπα.

-    Ναι, μου φωνάζει γεμάτος σαδισμό. Θα είσαι η πουστάρα μου θες δεν θες.

-    Μα δε γίνεται, του λέω τρέμοντας από το φόβο μου, να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου σαν…

-    Σαν πούστης.

μου είπε πάλι με απέραντο σαδισμό ο επιβήτοράς μου βλέποντας πως δεν τολμούσα ούτε καν να πω τη λέξη. Και συνέχισε:

-    Στο είπα. Από δω και πέρα θα είσαι ο προσωπικός μου πούστης είτε σ’ αρέσει είτε όχι.

-    Εσύ, του λέω, δεν θες ερωτικό σύντροφο, αλλά σκλάβο του σεξ.

-    Ακριβώς, μου λέει. Εσύ θα είσαι ο σκλάβος μου. Κι εγώ ο αφέντης σου. Ποιος να μου το ‘λεγε ότι θα έκανα σκλάβο μου έναν τόσο ωραίο άντρα,

μου είπε γελώντας από ευχαρίστηση.

-    Είσαι τρελός.

-    Είμαι τρελός για σένα, παλιοπουτανάρα, μου λέει. Σ’ αρέσει;

με ρωτάει και συνεχίζει να μου δίνει δυνατά σπρωξίματα με τον πούτσο του. Εγώ δεν μπορούσα να πω τίποτα. Ο Αντώνης δεν ήταν πλέον ο ευγενικός και τρυφερός παρτενέρ που όλο αυτόν τον καιρό κάναμε frottage, αλλά είχε γίνει ένας σκληρός και αισχρός γαμιάς γεμάτος σαδισμό που με αντιμετώπιζε απλά σα σκεύος ηδονής.

-    Λέγε, μου λέει αγριεμένος. Σ’ αρέσει που σε γαμάει ο αφέντης σου;

-    Ναι, του λέω, μ’ αρέσει.

-    Όχι έτσι, μου λέει. Πες το. Είμαι ο αφέντης σου.

-    Ναι αφέντη μου. Ναι, του είπα. Γάμησε την πουστάρα σου.

-    Έτσι μπράβο. Μαθαίνεις γρήγορα. Θα σου ρίξω τόσα γαμήσια που θα σε γκαστρώσω,

μου λέει. Πλέον ο εξευτελισμός μου δεν είχε όριο. Μέχρι τότε, παρά το ότι κάναμε frottage με τον παρτενέρ μου, ένιωθα απόλυτα άντρας και υπερήφανος σαν άνθρωπος. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή στη ζωή μου που ένας άλλος άντρας θα με ανάγκαζε παρά τη θέλησή μου να του στηθώ με το ζόρι, για να γαμήσει τον παρθένο κώλο μου και να μου μιλάει τόσο χυδαία και πρόστυχα όπως θα μιλούσε μόνο σε μια τσούλα. Επιπλέον με ανάγκαζε να παραδέχομαι την υποταγή μου όπως θα έκανε μόνο με μία πουτάνα του δρόμου. Από τον υπερήφανο άντρα που ήμουν, είχε χαθεί κάθε ίχνος περηφάνιας ενώ το αντριλίκι μου είχε πάει περίπατο τόσο από το γαμήσι που μου ‘ριχνε ο επιβήτοράς μου όσο και επειδή με ανάγκαζε να λέω ότι είμαι πουστάρα που γούσταρα τα γαμήσια του. Πλέον ζούσα την απόλυτη ταπείνωση. Από δω και πέρα δεν θα ξαναγελούσα με τα αστεία για τους παθητικούς άντρες γιατί ήμουν πια ένας απ’ αυτούς. Ούτε θα το ξανάπαιζα άντρας και μάγκας. Τουλάχιστον όχι μπροστά στον Αντώνη. Γιατί στη θέση της μαγκιάς μου, μπήκε το πουστριλίκι.

Ο γαμιάς μου συνέχισε να με σφυροκοπά ανελέητα με τον πούτσο του. Σε μια στιγμή όμως χτύπησε το τηλέφωνο. Στην αρχή ο Αντώνης δεν έδωσε σημασία. Αλλά το τηλέφωνο εξακολούθησε να χτυπάει.

-    Ποιος μαλάκας είναι;

είπε και σταμάτησε να με πηδάει. Έμεινε έτσι μέσα μου ενώ και οι δύο ανασαίναμε βαριά. Όπως ήταν ολόκληρος πάνω μου, με φίλησε στο λαιμό και χωρίς να βγει καθόλου από μέσα μου, άπλωσε το χέρι του στο κομοδίνο και σήκωσε το ακουστικό.

-    Ναι; ρώτησε. Έλα ρε μαλάκα, τι θες; Δεν μπορώ τώρα. Έχω δουλειά.

Δεν ξέρω τι του λέγανε από την άλλη μεριά της γραμμής αλλά ο Αντώνης φανερά νευριασμένος, είπε:

-    Δεν καταλαβαίνεις; Δεν μπορώ τώρα. Είμαι με πρόσωπο.

Όποιος κι αν ήταν, εξακολούθησε να του μιλάει στο τηλέφωνο. Τότε ο Αντώνης του είπε:

-    Άκου φίλε. Αυτή τη στιγμή γαμάω τον πιο όμορφο άντρα. Ναι ρε, έναν παλίκαρο. Αλλά από παλίκαρο τον έκανα κορίτσαρο,

είπε γελώντας και θέλοντας να με ταπεινώσει πιο πολύ συνέχισε:

-    Να, αν δεν με πιστεύεις, πάρ’ τον,

είπε στο τηλέφωνο και μου ‘βαλε το ακουστικό στο αυτί.

-    Μίλα,

μου λέει. Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω για ευνόητους λόγους. Τι μπορούσε να πει στο τηλέφωνο ένας άντρας που ξεπαρθενιαζόταν έχοντας ακόμα μέσα στον κώλο του το παλούκι το γαμιά του; Όμως ο επιβήτοράς μου επέμενε.

-    Μίλα,

μου ξαναείπε με αυστηρό τόνο.

-    Ναι; είπα στο τηλέφωνο.

-    Έλα φίλε, μου είπε μια αντρική φωνή από την άλλη μεριά της γραμμής. Είσαι το πουστράκι του Αντώνη;

-    Δεν είναι πουστράκι, είναι πουστάρα, είπε ο Αντώνης, αρπάζοντας το ακουστικό και γελώντας ειρωνικά.

-    Δε μου λες, το σκέφτηκες καλά να γαμηθείς μ’ αυτή την αρκούδα;

μου ξαναείπε ο άγνωστος. Τότε και ενώ ο εξευτελισμός μου συνεχιζόταν ακόμα και από το τηλέφωνο, βρήκα λίγο θάρρος και είπα στον άγνωστο:

-    Άκου φίλε. Αυτή η αρκούδα που λες είναι ο καλύτερος γαμιάς.

-    Δηλαδή σου αρέσει;

ρώτησε με έκπληξη ο άγνωστος.

-    Ναι, του λέω.

-    Το ‘χεις ξανακάνει;

-    Όχι. Είναι η πρώτη μου φορά.

-    Δηλαδή σε βρίσκω πάνω στο ξεπαρθένιασμα;

-    Ναι.

-    Μα αυτός θα σε ξεσκίσει ρε φίλε. Δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.

-    Μ’ έχει λιώσει στο γαμήσι αλλά το αξίζει. Είναι αληθινός άντρας.

-    Ε, τότε κοίτα να πάρεις καμιά σερβιέτα για τον κώλο σου γιατί θα σου τον κάνει τούνελ από τα γαμήσια.

-    Άκου δω, λέει ο Αντώνης στον άγνωστο αρπάζοντας το τηλέφωνο. Μας έχεις κόψει πάνω στην καύλα. Θα τα πούμε άλλη φορά. Έλα, πες αντίο, είπε σ’ εμένα, δίνοντας μου το ακουστικό.

-    Γεια σου φίλε, είπα στον άγνωστο.

-    Άκου μεγάλε, μου είπε η αντρική φωνή. Όσο προλαβαίνεις καν’ την από κει μέσα με ελαφρά πηδηματάκια. Αυτός εκεί θα σε κάνει γυναίκα.

-    Μπορεί να μου αρέσει, του είπα.

-    Τότε σας εύχομαι βίον ανθόσπαρτον, είπε γελώντας.

-    Δεν κατάλαβα το γέλιο, του είπα.

-    Ε, τι θέλεις να κάνω;

μου ξαναείπε γελώντας.

-    Αφού σου αρέσει να είσαι γυναίκα, όταν θα σας επισκεφτώ, θα σου κάνω δώρο μερικά στριγκάκια.

-    Δεν χρειάζεται, του είπε ο Αντώνης που τόση ώρα άκουγε τη συνομιλία από το ακουστικό. Θα του πάρω εγώ τα πιο καυτά στρινγκάκια. Τώρα όμως πρέπει να σε κλείσω γιατί βρισκόμαστε στο μήνα του μέλιτος,

είπε γελώντας ειρωνικά και έκλεισε το τηλέφωνο. Έβαλε τα χέρια του μπροστά στο στήθος μου και μου έσφιγγε τα βυζιά μου, ενώ παράλληλα με φιλούσε στο λαιμό, στο μάγουλο και στο στόμα.

-    Ώστε σου αρέσει να είσαι η σκύλα μου; με ρώτησε.

-    Ναι του είπα.

-    Πουτανάρα, μου λέει και μου έδωσε με τον πούτσο του μερικά σπρωξίματα μέσα στον κώλο μου.

-    Σιγά, μωρό μου, του λέω, με πονάς.

-    Μη με ξαναπείς μωρό σου, μου λέει αγριεμένος. Είμαι ο αφέντης σου.

-    Ναι αφέντη μου, του λέω. Συγνώμη. Με πονάς.

-    Ακόμα δεν είδες τίποτα, μου λέει.

Τότε ο γαμιάς μου βγήκε από μέσα μου και μου είπε:

-    Γύρνα ανάσκελα.

-    Δεν μπορώ, του λέω, πονάω.

-    Όταν σου λέω κάτι, θα το κάνεις αμέσως, μου λέει σε αυστηρό τόνο. Ο γαμιάς σου σε διατάζει παλιοσκύλα.

-    Ότι πεις γαμιά μου, του είπα και γύρισα ανάσκελα αμέσως.

-    Έτσι μπράβο, μου λέει. Θέλω να σε βλέπω όταν θα σε γαμάω γαμιόλα ξεκωλιάρα, μου λέει.

Τότε ο αφέντης μου πήρε ένα-ένα τα πόδια μου και τα έβαλε πάνω στους ώμους του. Στη συνέχεια ήρθε από πάνω μου, ενώ τα πόδια μου όπως βρισκόταν περασμένα πάνω στους ώμους του, έφταναν στο ύψος του κεφαλιού μου, καθώς ο αφέντης μου έγερνε από πάνω μου. Παράλληλα η λεκάνη μου είχε ανυψωθεί και ο πούτσος του Αντώνη άγγιζε τα κωλομάγουλά μου.

-    Όχι έτσι, του είπα. Θα με ξεσκίσεις.

-    Αυτό θέλω, μου λέει. Να σε ξεσκίσω ανάποδα.

-    Σε παρακαλώ, του λέω. Σε ικετεύω.

-    Όχι από την πρώτη φορά.

-    Σκάσε, μου λέει, παλιοπουστάρα. Όταν θα βγεις από δω μέσα θα φοράς ζαρτιέρες.

Μπήκε μέσα μου έχοντας πλήρη στύση στο παλούκι του που σαν πύραυλος μου ξέσκιζε τα σωθικά, ενώ παράλληλα ο κώλος μου είχε παραδοθεί άνευ όρων στις ορέξεις του πούτσου του που σαν τεράστιος φίδαρος με εμβόλιζε με απίστευτη δύναμη λες και προσπαθούσε να διαπεράσει το κορμί μου για να βγει από το στόμα μου. Φώναξα καθώς ο πόνος που μου προκαλούσε ο γαμιάς μου ήταν αφόρητος.

-    Αυτό ήταν, μου λέει. Σ’ έσπασα τελείως.

-    Αχ, μη, του λέω. Όχι άλλο. Σε παρακαλώ.

-    Τέλειωσες σαν άντρας, μου λέει. Έγινες πούστης κανονικός.

-    Σε παρακαλώ, του λέω. Λυπήσου με. Πονάω. Δεν αντέχω άλλο.

-    Τώρα πραγματικά σου χρειάζεται σερβιέτα για το κωλόμουνό σου, μου είπε γελώντας.

Εκείνη τη στιγμή εγώ ένιωσα τον κώλο μου να σκίζεται στα δύο.

-    - Σε παρακαλώ, του λέω. Σκότωσέ με αλλά μη με τυραννάς άλλο, ενώ πονούσα τόσο φριχτά που έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου.

-    Ε, όχι και να σε σκοτώσω αγόρι μου, μου λέει χαμογελώντας. Τους δούλους δεν τους σκοτώνουμε. Τους θέλουμε για να μας υπηρετούν.

Ενώ μου τα έλεγε αυτά, είχε σταματήσει να με γαμάει και είχε μείνει ακίνητος μέσα μου. Ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο. Ο ένας κοίταζε τον άλλο, αλλά πλέον με τα δακρυσμένα μάτια μου δεν έβλεπα τον παρτενέρ που κάποτε μου έκανε frottage με τρυφερότητα, αλλά έναν αγροίκο χωρίς καμία ευγένεια, εντελώς αισχρό, που ταπείνωνε και εξευτέλιζε χωρίς οίκτο τον άντρα που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια του, λες και μοναδικός σκοπός της ζωής του ήταν να μου αφαιρέσει κάθε ίχνος ανδρισμού και αξιοπρέπειας. Αυτή λοιπόν θα ήταν η ζωή μου από δω και πέρα με αυτό το κτήνος; Μα αν έμενα μαζί του θα με έκανε φύλλο και φτερό από τα σκληρά και αισχρά γαμήσια που θα μου έριχνε. Είχε δίκιο ο φίλος του στο τηλέφωνο που μου είπε ότι δεν θα μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αλλά πώς θα γλίτωνα από αυτό το μαρτύριο;

Ενώ όλα αυτά περνούσαν αστραπιαία από το μυαλό μου, συνέβη κάτι αναπάντεχο. Ο επιβήτοράς μου άρχισε να γίνεται ευγενικός και καλός. Με φιλούσε γλυκά στο στόμα ενώ πηγαινοερχόταν μέσα μου με ήρεμες και σταθερές κινήσεις. Καμία σχέση με το άγριο ξέσκισμα που ζούσα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

-    Λοιπόν αγόρι μου, μου λέει, τώρα είναι καλύτερα;

-    Ναι, του λέω. Πολύ καλύτερα.

-    Βλέπεις που ο αφέντης σου είναι καλός;

Δεν ήξερα τι να πω. Δεν ήμουν σίγουρος για τις προθέσεις του. Ίσως να ξαναγινόταν βίαιος. Γι’ αυτό του είπα:

-    Ναι αφέντη μου. Σ’ ευχαριστώ. Ο δούλος σου σ’ ευγνωμονεί.

-    Τι πούστης που είσαι,

μου λέει. Μόλις μου το είπε αυτό, νόμισα πως θα ξαναγινόταν αγροίκος και φοβήθηκα πολύ. Είχα δει πολύ καλά ότι ο Αντώνης μπορούσε να είναι σούπερ γαμιάς για έναν άντρα που ήθελε να τον παίρνει από πίσω, αλλά μπορούσε να γίνει και ο σκληρότερος βιαστής. Αλίμονο στον άντρα που θα έπεφτε στα χέρια του και θα τον βίαζε χωρίς έλεος. Όμως ευτυχώς ο επιβήτοράς μου εξακολουθούσε να είναι ευγενικός και τρυφερός μαζί μου. Παράλληλα το καλό γαμήσι που μου ‘ριχνε ο αφέντης μου, είχε σαν αποτέλεσμα να νιώθω πολύ ηδονή και να απολαμβάνω σαν γκόμενα τον άντρακλα που με είχε υποτάξει απόλυτα.

-    Μουνάρα μου όμορφη, μου λέει. Σ’ αγαπάω μωρό μου.

-    Κι εγώ σ’ αγαπάω, του λέω.

-    Έτσι θα σε γαμάω πουστάρα μου για όλη μας τη ζωή.

-    Αυτή η πουστάρα θα είναι σκλάβα σου για πάντα, του λέω.

-    Δε σ’ αλλάζω με όλες τις γυναίκες του κόσμου,

μου λέει και αρχίζει να μου δίνει ρουφηχτά γλωσσόφιλα. Πλέον η ηδονή που ένιωθα διαπερνούσε όλο μου το κορμί. Δεν πίστευα ότι μπορούσα να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο απόλαυσης.

-    Αγόρι μου θα σε γκαστρώσω, μου λέει.

-    Έλα γαμιά μου, του λέω. Γκάστρωσε την πουτάνα σου.

-    Σε χύνω μουνάρα μου,

μου λέει και τα χείλη του ενώθηκαν με τα δικά μου καθώς ξανάρχιζε να μου δίνει εκείνα τα απίθανα γλωσσόφιλα που με απογείωναν και έβγαζαν από μέσα μου όλη την κρυμμένη μου θηλυκότητα, αφού με αυτόν τον άντρα απολάμβανα να φιλιέμαι με τόση ένταση και πάθος. Εκείνη τη στιγμή φτάσαμε και οι δύο στην κορύφωση. Ένας ορμητικός χείμαρρος από πηχτό και ζεστό σπέρμα εκτοξεύτηκε από το πουτσοκέφαλο του γαμιά μου μέσα στον κώλο μου. Ένιωθα το πηχτό του ψωλόχυμα να πλημμυρίζει το κωλάντερό μου, ενώ αυτός εξακολουθούσε να πηγαινοέρχεται μέσα μου και να μου δίνει τα τελευταία σπρωξίματα της πούτσας του στον κώλο μου, ενώ τα στόματά μας ήταν ακόμα ενωμένα στο πιο πρόστυχο φιλί που μπορούν να δώσουν δυο άντρες μεταξύ τους. Κύματα ηδονής αναστάτωναν όλο μου το σώμα, ενώ κάθε νεύρο, κάθε πόρος του κορμιού μου πάλλονταν αδιάκοπα απολαμβάνοντας τον έρωτα που μου χάριζε ο άντρας μου. Παράλληλα αυτό που συνέβαινε στον κώλο μου δεν είχε προηγούμενο. Σίγουρα κάπως έτσι είναι οι πολλαπλοί οργασμοί που νιώθουν κάποιες γυναίκες.

Μέσα στον κώλο μου ένιωθα ένα ηλεκτρικό ρεύμα να προσφέρει επαναλαμβανόμενες δονήσεις, ανάμεικτες με μια γλυκιά ηδονή σε όλο μου το κωλάντερο, τόσο γλυκιά που παρακαλούσα να μην τελειώσει ποτέ. Αφού ο αφέντης μου άδειασε όλο του το ψωλόχυμα μέσα στο κώλο μου, βγήκε από μέσα μου, άφησε σιγά-σιγά τα πόδια μου να ακουμπήσουν στο κρεβάτι και ξάπλωσε κουρασμένος πλάι μου. Η πούτσα του ήταν ακόμα όρθια και έβλεπα το μεγάλο του πουτσοκέφαλο και τις πρησμένες φλέβες που αγκάλιαζαν το χοντρό και μακρύ παλούκι του. Όλο αυτό το θηρίο είχε μπει μέσα μου και για τόση ώρα μου είχε χαρίσει ταπείνωση, υποταγή, εξευτελισμό, αλλά και απίστευτη ηδονή. Αυτό το θηρίο είχε ξεράσει τόσο μεγάλη ποσότητα σπέρματος μέσα στο κωλάντερό μου, που μόλις ο γαμιάς μου βγήκε από μέσα μου, ένιωσα να χύνεται από την κωλότρυπά μου που είχε ξεχειλώσει από το παλούκωμά της, σχεδόν το μισό ψωλόχυμα στο κρεβάτι. Ακόμη και τα μπούτια μου αλλά και τα αρχίδια μου κολλούσαν από τα χύσια του γαμιά μου. Ήταν απίστευτο πόση ποσότητα σπέρματος μπορούσαν να βγάλουν αυτές οι τεράστιες αρχιδάρες που κρέμονταν ανάμεσα στα πόδια του άντρα μου.

-    Πω, πω, αγόρι μου, μου λέει. Έχω γαμήσει πολλά αντράκια αλλά τέτοιον παιδαρά πρώτη φορά. Έχουμε μέλλον εμείς οι δύο.

Δεν μπορούσα να πω τίποτα. Τα είχα δει όλα.

-    Λοιπόν όμορφε, πώς ήτανε; με ρώτησε ο Αντώνης.

-    Κοίτα, του είπα. Στην αρχή ζορίστηκα πολύ. Πονούσα. Πονούσα φοβερά. Όμως μετά από κάποια στιγμή ένιωσα ηδονή και μου άρεσε.

-    Σου είχα πει ότι θα σου αρέσει. Πάντως να ξέρεις ότι ήταν η καλύτερη παρθενιά που πήρα. Και να ξέρεις ότι τις επόμενες φορές δεν θα πονέσεις τόσο. Θα σου στρώσω την τρύπα σου τόσο καλά που θα το ζητάς κι από πάνω. Όπως σου είπα έχουμε μέλλον εμείς οι δύο.

-    Αντώνη, ντρέπομαι λίγο.

-    Γιατί ντρέπεσαι;

-    Να, που μ’ έκανες πούστη.

-    Δε σ’ έκανα εγώ πούστη. Ήσουνα πούστης αλλά δεν το παραδεχόσουν. Αν ήσουνα πραγματικός άντρας ότι εκβιασμό και να σου έκανα δεν θα καθόσουν να γαμηθείς. Όμως κατά βάθος το ήθελες.

Ενώ τα λέγαμε αυτά, εγώ είχα καυλώσει και ήθελα να τραβήξω μαλακία. Ο Αντώνης γύρισε, με κοίταξε και παρατηρούσε το κορμί μου.

-    Είσαι πολύ γλύκας, μου είπε.

-    Αντώνη, θέλω να τραβήξω μαλακία, του είπα.

-    Άσε να στο κάνω εγώ, μου απάντησε.

Μου έπιασε τον πούτσο και άρχισε να μου τον παίζει. Καθώς μου τον έπαιζε, κοίταζε τις ρώγες μου που είχαν σκληρύνει και μου είπε:

-    Αυτά τα βυζάκια σου με τρελαίνουν.

-    Φίλα τα, του είπα.

-    Θα σε βυζάξω μέχρι που να κατεβάσεις γάλα,

μου λέει. Άρχισε να με θηλάζει αχόρταγα ενώ ταυτόχρονα μου την έπαιζε. Ήταν φανερό ότι ο άντρας μου ήθελε να μου προσφέρει ικανοποίηση από όλες τις πλευρές. Με βύζαινε τόσο έντονα. Άλλοτε μου πιπίλιζε τις ρώγες, άλλοτε μου τις δάγκωνε και άλλοτε προσπαθούσε να ρουφήξει ολόκληρα τα βυζιά μου μέσα στο στόμα του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ρώγες μου να σηκωθούν όρθιες σαν κάγκελο, απόλυτα ερεθισμένες, ενώ τα βυζιά μου είχαν φουσκώσει αισθητά, τόσο από τις μαλάξεις που τους έκανε με τα χέρια του όταν άφηνε για λίγο την πούτσα μου, όσο και από την περιποίηση που τους πρόσφερε με το αχόρταγο στόμα του, που όπως είπα προσπαθούσε να τα ρουφήξει ολόκληρα λες και ήθελε να τα φάει. Για την ακρίβεια λες και προσπαθούσε να ξεκολλήσει με το στόμα του τα βυζιά μου από το στήθος μου. Έτσι, με τη γυμναστική που τους έκανε ο Αντώνης, οι βυζάρες μου είχαν μεγαλώσει αρκετά και πρόβαλαν από το σώμα μου, στητές και προκλητικές.

-    Αχ, του είπα γεμάτος ηδονή. Ναι. Αυτό είναι. Σ’ ευχαριστώ.

-    Σε λίγο, μου λέει χαμογελώντας, θα χρειάζεσαι σουτιέν.

Δεν είπα τίποτα γιατί ένιωθα τη θηλυκή μου πλευρά να έχει κυριαρχήσει απόλυτα στο κορμί μου.

-    Αν εμφανιστείς έτσι στην παραλία, μου λέει, μ’ αυτές τις βυζάρες θα γίνει χαμός.

-    Ναι, καλά, του είπα.

-    Δεν με πιστεύεις; με ρωτάει.

-    Όχι, του λέω.

-    Θα δεις, μου λέει. Το καλοκαίρι θα κάνουμε διακοπές μαζί. Κι εσύ θα βγαίνεις στην παραλία τόπλες. Κι όλοι θα καμαρώνουν τις βυζάρες σου.

-    Γιατί; τον ρωτάω.

-    Γιατί, μου λέει, προηγουμένως θα τις έχω ρουφήξει τόσο πολύ που τα βυζόμπαλά σου θα είναι φουσκωμένα και ερεθισμένα.

-    Πας καλά; του λέω γεμάτος κατάπληξη από αυτά που άκουγα.

-    Πολύ καλά. Και όλοι θα σε βλέπουν και θα ξερογλείφονται για τα λαχταριστά βυζιά σου.

-    Είσαι ανώμαλος, του λέω.

-    Το καλύτερο δε στο είπα, μου λέει χαμογελώντας. Όταν θα βγαίνουμε μαζί στην παραλία εγώ θα φοράω τις βερμούδες μου κι εσύ μόνο ένα στρινγκ.

-    Τι; ρώτησα έντρομος.

-    Το πιο καυτό στρινγκ που μπορείς να φανταστείς. Τόσο μικρό που θα πιάνει ίσα-ίσα τ’ αρχίδια σου και την πούτσα σου ενώ για κωλοκόφτη θα έχει μόνο ένα κορδόνι.

-    Είσαι τελείως ανώμαλος, του λέω σαστισμένος. Θέλεις να με ξεφτιλίσεις μπροστά σε όλους.

-    Θα παίζουμε τένις στην παραλία, για να βλέπουν όλοι τις βυζάρες σου να χοροπηδάνε. Κι όταν θα σκύβεις να πάρεις το μπαλάκι από κάτω, θα διακρίνεται από το κορδόνι που θα είναι περασμένο στον κώλο σου, η κωλότρυπά σου. Θα στην έχω ξεχειλώσει τόσο πολύ που θα νιώθεις το αεράκι της παραλίας να σου δροσίζει το κωλάντερο.

-    Είσαι τελείως ψυχανώμαλος. Γιατί θέλεις να με ξεφτιλίζεις μπροστά σ’ όλο τον κόσμο; του είπα τρομαγμένος. Τόσο σαδιστής είσαι; Τι σου έκανα;

-    Δε μου έκανες τίποτα, μου λέει. Απλά θέλω να δείξω σε όλους ότι η ψώλα μου γλεντάει με μία κουκλάρα σαν εσένα.

-    Αυτό δεν γίνεται, του λέω. Θα με κράξουν.

-    Όχι αγόρι μου, μου λέει χαμογελώντας. Θα σε καμαρώνουν.

-    Με τίποτα, του λέω.

-    Δε θέλω αντιρρήσεις, μου λέει αυστηρά. Μην ξεχνάς ότι μου ανήκεις. Θα δεις. Θα περάσουμε υπέροχα στη Μύκονο.

-    Στη Μύκονο; ρώτησα.

-    Ναι μωρό μου.

-    Μα εκεί πάνε όλες οι αδερφές.

-    Γιατί, εσύ τι είσαι; Μια ξεπατωμένη αδερφάρα σαν εσένα είναι ότι πρέπει για τη Μύκονο.

Είχα μείνει άφωνος από τα σχέδια που έκανε ο γαμιάς μου για μένα. Αφού μου τα είπε όλα αυτά, άρχισε πάλι να με βυζαίνει και να με αυνανίζει με τη χερούκλα του τραβώντας όχι μόνο την πούτσα μου αλλά και σφίγγοντας τα αρχίδια μου σε σημείο που μερικές φορές με πονούσε.

-    Αχ, είπα. Σιγά. Θα μου ξεριζώσεις τ’ αρχίδια.

Τότε ο αφέντης μου άφησε τ’ αρχίδια μου και συνέχισε να παίζει σαν τρελός την πούτσα μου, ενώ παράλληλα βύζαινε αχόρταγα τα βυζιά μου. Σταμάτησε και μου είπε γελώντας:

-    Που θα πάει, κάποια στιγμή αυτά τα βυζόμπαλα θα κατεβάσουνε γάλα και με κοίταζε με μάτια που πέταγαν φλόγες.

-    Αυτό δυστυχώς δεν γίνεται, του λέω. Μακάρι να κατέβαζα.

-    Θα ήταν το πιο γλυκό γάλα μωρό μου, μου είπε και με φίλησε στο στόμα.

-    Σε παρακαλώ, του λέω, μη σταματάς.

-    Τι λαχταριστές βυζάρες είναι αυτές. Ότι πρέπει για φάγωμα.

-    Ο μόνος που θέλω να τρώει τις βυζάρες μου, του λέω, είσαι εσύ.

-    Είσαι θεά,

μου λέει και συνέχισε να θηλάζει λαίμαργα τα βυζιά μου ενώ το χέρι του μου τραβούσε τόσο έντονα μαλακία που νόμιζα ότι θα ξεκολλήσει τον πούτσο μου. Όταν μετά από μερικά λεπτά κόντευα να φτάσω στην κορύφωση, του είπα:

-    Αντώνη θα χύσω.

Τότε σταμάτησε να με θηλάζει και άρχισε να με φιλάει στο στόμα μ’ εκείνα τα απίστευτα ρουφηχτά γλωσσόφιλα που μόνο ο άντρακλας αυτός ήξερε την τέχνη να δίνει. Έχυσα έντονα ενώ ο άντρας μου με φιλούσε τόσο παθιασμένα, χυδαία και πρόστυχα που ούτε τα ερωτευμένα ζευγάρια δεν δίνουν τέτοια φιλιά στις μεγαλύτερες καύλες τους, ενώ παράλληλα κρατούσε σφιχτά στο χέρι του την πούτσα μου. Μετά από λίγο, αφού ηρεμήσαμε, μου είπε:

-    Θα περάσουμε καλά οι δυο μας.

-    Ναι, του απάντησα.

-    Όπως σου είπα, θα σου ρίξω τόσο γαμήσια που θα σε γκαστρώσω, μου λέει.

-    Κοίτα Αντώνη, του λέω. Δεν θ’ αντέξω να είμαι μόνο παθητικός.

-    Τι εννοείς; μου λέει αγριεμένος. Εγώ είμαι ο άντρας,

εννοώντας ότι εγώ πλέον δεν ήμουν άντρας αφού με είχε κάνει ξέκωλο από το γαμήσι.

-    Εννοώ ότι θα ήθελα όχι μόνο να με πηδάς αλλά να κάνουμε και frottage που ξέρεις πόσο μ’ αρέσει.

Αφού σκέφτηκε για λίγο, μου είπε:

-    Άκου όμορφε. Θα κάνουμε το εξής. Θα το πάμε εναλλάξ. Τη μια θα κάνουμε frottage και την άλλη θα σε γαμάω. Ευχαριστημένος;

-    Απόλυτα, του απαντάω.

-    Το ‘ξερα μωρό μου ότι ταιριάζουμε σε όλα. Είσαι το καλύτερο αρσενικό μουνί.

Εγώ πλέον είχα αποδεχτεί το ρόλο μου. Στα φανερά θα εξακολουθούσα να είμαι ο όμορφος άντρας που δεν πήγαινε το μυαλό σου ούτε μία στο εκατομμύριο ότι μπορεί να κάνω όλα αυτά που έκανα, αλλά στα κρυφά θα απολάμβανα σαν πουτάνα τα χάδια, τα φιλιά, τα πουτσοτριψίματα και τα γαμήσια από τον αφέντη μου. Καθώς είχαμε και οι δύο κουραστεί και θέλαμε πια να κοιμηθούμε, ο άντρας μου, μου είπε:

-    Αγόρι μου θέλω να κοιμηθούμε αγκαλιά.

-    Κι εγώ αυτό θέλω,

του λέω. Έγειρα στο πλάι και ο άντρας μου κόλλησε στην πλάτη μου και μ’ αγκάλιασε τρυφερά. Καθώς έκλειναν τα βλέφαρά μας, με χάιδευε και με χούφτωνε απαλά.

-    Καληνύχτα, γύρισα και του είπα.

-    Καλά γαμήσια να ‘χουμε αγόρι μου.

-    Αυτό είναι σίγουρο, του απάντησα.

-    Γι’ αυτό μου αρέσεις παίδαρε,

μου είπε και με φίλησε γλυκά. Αποκοιμήθηκα έχοντας στην κωλοχαράδρα μου τη μισοσηκωμένη πούτσα του γαμιά μου. Δε με πείραζε. Δε με πείραζε καθόλου. Μου άρεσε πολύ γιατί ήξερα με τι τρόπο θα με ξυπνούσε ο άντρας μου. Από δω και πέρα τα όνειρά μου θα είχαν άλλο χρώμα.

 

(Copyright protected OW ref: 78002)