Felis

Δημοσιεύθηκε από pfelis20
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Πάντα μου άρεσαν τα τσοντοσινεμα, τα πάρκα και γενικά το σεξ σε δημόσιους χώρους και συνήθως με θεατές. Όταν έμαθα λοιπόν ότι άνοιξε καινούριο και γκλαμουρατο τσοντοσινεμα στην Αθήνα, έτρεξα να το τσεκάρω. Αφού πλήρωσα την είσοδο και μπήκα μέσα εντυπωσιάστηκα. Μεγάλη αίθουσα, καθαρό, μοντέρνο με ωραίο φωτισμό και φυσικά με ένα τρομερό υπόγειο με κρεβάτια και kinky καταστάσεις.

Ήταν παρασκευή βράδυ και είχε πολύ και ωραίο κόσμο. Εγώ είμαι 28 χρονών, γεροδεμένος, τριχωτός και μ’ αρέσει να γαμάω σφιχτά και άτριχα κωλαράκια. Θα μπορούσε άνετα κάποιος να με χαρακτηρίσει Bear, οπότε δέχομαι τον τίτλο και γι’ αυτό ψάχνω twink αγοράκια, νέα, άτριχα και πρόθυμα να δεχτούν στη σούφρα τους το υπερβολικά χοντρό καυλί μου. Πολλοί κυρίως ώριμοι άνδρες με πλησίασαν πιάνοντας τον πούτσο μου, όπως γίνεται συνήθως σε αυτά τα μέρη, αλλά κανείς δε μου είχε κάνει το κλικ. Ξέχασα ν αναφέρω ότι στο συγκεκριμένο σινεμά πίσω από τις θέσεις έχει ατομικές καμπίνες με τηλεόραση, μικρό καναπεδάκι και παραθυράκια που επικοινωνούν μεταξύ τους.

Εκεί στάμπαρα ένα ωραίο αγόρι, μελαχρινό αλλά αδύνατο και καυλόφατσα που ήταν γυμνό κι έπαιζε μόνο του αλλά με την κουρτίνα ανοιχτή. Μόλις με είδε μου έκανε νόημα να μπω και ξεκλείδωσε τη πόρτα. Μόλις μπήκα μου αρπάζει τον πούτσο που ήταν ήδη καυλωμένος και τον πετάει έξω. Αρχίζει μια έμπειρη πίπα καθώς από την αρχή τον έπαιρνε όλο μέσα. Αμέσως κατάλαβα ότι αυτό ήταν ένα έμπειρο και πρόθυμο λαρύγγι. Τον γυρίζω σε τέτοια στάση ώστε να μπορώ να παίζω το ξυρισμένο κωλόμουνο του και να τον δαχτυλιάζω άνετα. Αφού με είχε κάνει τούρμπο τον γυρίζω κι αρχίζω να κάνω πινέλο στη σούφρα του για να μπω πιο εύκολα, όχι ότι το χρειάζονταν. Αρχίζω να τον ξεσκίζω με τη χοντροπούτσα μου κι έτσι όπως τον είχα στα 4 με το κεφάλι του κοντά στο παραθυράκι ανοίγει το παράθυρο και βλέπουμε ένα όμορφο παλικάρι με μια τεράστια ψωλή να τη παίζει και να μας βλέπει.

Όπως ήταν φυσικό το πουτανάκι που ξέσκιζα δεν άφησε τέτοια ψωλή να πάει χαμένη κι αρχίζει να του παίρνει πίπα από τη διπλανή καμπίνα μέσα από το παραθυράκι. Το παλικάρι στη μέση ζούσε την απόλυτη ευτυχία. Ένα χοντρό καυλί να του ξεσκίζει τη τρύπα κι ένα μεγάλο καυλί να του ξεχειλώνει το στόμα. Αυτό κράτησε κανένα 10λεπτο και μετά αποφασίσαμε να καλέσουμε το παλικάρι στη καμπίνα μας για να είναι πιο άνετος. Όταν μπήκε κι αυτός στη καμπίνα ήμασταν στενάχωρα με αποτέλεσμα να τριβόμαστε ο ένας στον άλλο και να είναι απόλυτα καυλώτικο. Για να το κάνουμε ακόμα πιο καυλωτικό αφήσαμε τη κουρτίνα ανοιχτή για να έχουμε θεατές. Αν κόβαμε εισιτήριο θα είχαμε βγάλει καλά λεφτά εκείνο το βράδυ.

Όπως ήμασταν και οι τρεις στη καμπίνα. Κάθομαι εγώ στο καναπεδάκι και ο bottom της παρέας κάθεται με τη πλάτη πάνω στο πούτσο μου. Ο τρίτος και ψωλαράς της παρέας μας φέρνει τη ψωλάρα κοντά στα πρόσωπα μας και αρχίζουμε να του παίρνουμε πίπα μαζί. Δυο γλώσσες να περιποιούνται μια ψωλάρα. Η απόλυτη καύλα. Αλλά αυτό το καυλί ήθελε να γαμήσει και αφού άλλη τρύπα διαθέσιμη δεν υπήρχε αρχίζει να μπαίνει στο ήδη κατειλημμένο κωλαράκι. Η διπλή διείσδυση ήταν ανέκαθεν φαντασίωση και είχε έρθει η ώρα να την πραγματοποιήσω σε ένα απόλυτα διαθέσιμο κωλαράκι. Στην αρχή ήταν δύσκολο αλλά με προσπάθεια και πολύ σάλιο τα καταφέραμε.

Το αγόρι με 2 πούτσες στη τρύπα του βρίσκονταν σε παροξυσμό καύλας. Κάποια στιγμή τσέκαρα έξω από το παράθυρο και είδα πάνω από 5 άτομα να έχουν βγάλει έξω τους πούτσους τους και να τους παίζουν σαν τρελοί. Η στιγμή ήταν πολύ έντονη. Δυο πούτσοι να τρίβονται μέσα στην ίδια τρύπα, το κωλόμουνο να έχει ανοίξει στα όρια και πολλοί καυλωμένοι θεατές να μας παρακολουθούν. Εγώ δεν άργησα να χύσω μέσα στη σούφρα του και ο ψωλαράς που δεν άντεχε άλλο, την έβγαλε και την έπαιζε στα μούτρα μας. Έχυσε απίστευτη ποσότητα από χύσια. Σχεδόν μας κάλυψε τα πρόσωπα και των δυο. Όπως μας είπε μετά ήταν φαντάρος και είχε πολύ καιρό να γαμήσει. Την ίδια στιγμή πολλοί θεατές έχυναν ο ένας στη χούφτα του άλλου. Μας πήρε ώρα να συνέλθουμε. Βγαίνοντας από τη καμπίνα σχεδόν δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια των θεατών.

Φύγαμε όλοι μαζί για το σπίτι του ενός που η φάση συνεχίστηκε. Μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου. Φυσικά με τα παιδιά ξαναβρεθήκαμε και στο σινεμά έγινα τακτικός πελάτης.

 

(Copyright protected OW ref: 77983)