Η πρώτη μου πίπα σε τσοντοσινεμά (Gay)

Δημοσιεύθηκε από Neos23peiraias
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Σήμερα είχα την πρώτη μου πίπα.

Είπα κι εγώ, αφού διάβασα πολλά να πάω σε τσοντοσινεμά. Αφού έπλυνα καλά το καυλί μου, κατέβηκα μήπως δώσω κανένα τσιμπουσάκι σε κανέναν. Έλα όμως που οι ρόλοι αντιστραφήκαν!

Πήγα στις 11 το πρωί, μπήκα μέσα, έκατσα στην αίθουσα, αν και πρωί είχε 10-11 άτομα πίσω-πίσω που έκατσα. Ένας ηλικιωμένος τσιμπούκωνε έναν πιτσιρικά. Οι καύλες άναψαν κόκκινο. Κατέβηκα κάτω και προς μεγάλη μου έκπληξη, είδα δυο άτομα να χαϊδεύονται. Δεν έχασα ευκαιρία, έκατσα και τους κοιτούσα. Αφού τελείωσαν, μπήκαν σε μια από τις τουαλέτες όπου γίνεται χοντρό παιχνίδι. Σε λίγα λεπτά, ήρθε ένας τύπος, 23-24, σαν έμενα δίπλα μου.

Άρχισα να χαϊδεύω το καυλί μου, ρωτώντας τον τι ψάχνει. Μου είπε ότι κάτσει και με ρώτησε τι ψάχνω εγώ. Του είπα κάνα τσιμπουκάκι και αμέσως πήγαμε τουαλέτα και μου πέταξε το καυλί του 16-17 πόντους αλλά χοντρό. Έπεσα στα γόνατα κι άρχισα την πίπα, η οποία κράτησε 15 λεπτά. Με σταμάτησε, μου είπε να ανοίξω το στόμα, πήρε το κεφάλι μου και τον έχωνε με μανία μέσα μου, ενώ με έπνιγε. Μου τράβηξε 2-3 πουτσοσκάμπιλα και τραβώντας με απ’ τα μαλλιά, με έβαλε να του γλείφω τα αρχίδια. Έκλεισα τα μάτια και τα έγλειφα με τρέλα, καθώς τον έπαιζε στο πρόσωπο μου. Σε λίγο έχυσε στο στόμα μου. Ήταν τέλεια.

 

(Copyright protected OW ref: 77897)