Ξεπαρθένιασμα από το γείτονα

Δημοσιεύθηκε από ΝίκοςΝεος
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Τον Κλεάνθη τον ξέρουμε 9 χρόνια τώρα και ειναι φίλος τον γονιών μου. Όταν ήμουν 17 συνέβη μια απίστευτη ιστορία...

Γεια σας, είμαι ο Νίκος 18 χρόνων τώρα και θα σας διηγηθώ μια πραγματική ιστορία που συνέβη πέρσι την άνοιξη. Ο Κλεάνθης είναι ένας φίλος των γονιών μου που μένει σε μια μονοκατοικία 100 μέτρα μακριά μας. Διαζευγμένος αρκετά χρόνια, 39 χρονών και γυμνασμένος, πάνω κάτω σαν και εμένα, 1.87, 75 κιλά, που ποτέ όμως δεν με είχε ελκύσει σεξουαλικά. Εγώ δεν είχα πάει ποτέ με άντρα και μου άρεσε πολύ να παίζω με τον κώλο μου. Πήγαινα στο μπάνιο και έβαζα μέσα μου ότι μπουκάλια έβρισκα σε σχήμα πούτσας. Οι γονείς μου έλειπαν για μια εβδομάδα και έτσι βρήκα ευκαιρία να κάνω ότι θέλω στο σπίτι.

Ήταν απόγευμα και αφού έκανα ένα κλύσμα, άρχισα να παίζω στον καναπέ με 1-2 δάχτυλα. Είχα καυλώσει αφάνταστα όταν ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ο Κλεάνθης που ήξερε ότι ήμουν μόνος και με ρώτησε αν μπορώ να πάω να τον βοηθήσω να βάλει έναν καναπέ που παρήγγειλε στο σπίτι του. Εγώ απάντησα αμέσως καταφατικά και πήγα να τον βοηθήσω. Πρέπει να μας πήρε 10 λεπτά να βάλουμε τον καναπέ μέσα γιατί δεν χωρούσε, αλλά όταν τον βάλαμε με ευχαρίστησε και πριν φύγω με ρώτησε αν ήθελα να πιω κάτι. Εγώ για να είμαι ευγενικός του είπα να βάλει καμιά πορτοκαλάδα και καθίσαμε λίγο και τα είπαμε. Είχε περάσει κάνα 10λεπτο και τον έβλεπα που μου έριχνε κρυφές ματιές και όλο χαμογελούσε. Εμένα με ξάφνιασε λίγο αλλά δεν πήγε το μυαλό μου στο πονηρό. Εκείνη την ώρα άρχισε να μου μιλάει για κορίτσια και αν έχω γκόμενα και είχα ψιλο καυλώσει είναι η αλήθεια γιατί μου έλεγε πως πήγε με κάτι πουτάνες. Ξαφνικά όμως μου λέει.

-    Έχω γαμήσει και μερικά αγοράκια.

Εγώ κόλλησα κα του λέω…

-    εμένα δε μου αρέσουν οι άντρες.

-    Είσαι σίγουρος;

Απαντάει και φέρνει το χέρι μου στην πούτσα του. Ήταν τέρμα καυλωμένος και η πούτσα του πρέπει να ήταν μεγάλη, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω. Την έτριψα λίγο ασυναίσθητα και αυτός κατευθείαν πήρε θάρρος και άρχισε να με φιλάει. Προσπάθησα να ελευθερωθώ αλλά δεν μπορούσα. Άρχισε να με χαϊδεύει και να μου βγάζει τα ρούχα κι εγώ είχα φοβηθεί. Ξαφνικά άρχισε να με τρίβει στην πλάτη και μου έλεγε.

-    Χαλάρωσε τώρα μωράκι και θα περάσουμε καλά και οι δυο.

Εγώ δειλά-δειλά άρχισα να αφήνομαι στα έμπειρα χέρια του που είχαν φτάσει πια στη μέση μου. Με ξάπλωσε μπρούμυτα και έπαιρνε τον χρόνο του για να φτάσει στον κώλο μου.

-    Έχεις απίστευτο κωλαράκι, θα κάνεις τρομερά γαμήσια.

-    Είμαι παρθένος, απάντησα φοβισμένος.

-    Μην ανησυχείς, θα περάσεις τέλεια και θα σε προσέξω πολύ καλά, θα νιώσεις πολύ καύλα…

μου είπε και άρχισε να χουφτώνει τον κώλο μου και να μαλάζει την τρύπα μου. Με έτριβε πολύ ωραία και όλες μου οι φοβίες είχαν αντικατασταθεί από επιφωνήματα ηδονής. Στην αρχή για κάνα 5 λεπτό έπαιζε εξωτερικά με την τρυπούλα μου, την έγλειφε και τη χάϊδευε κυκλικά. Εγώ είχα αρχίσει να γουστάρω πάρα πολύ και είχα λιώσει από την καύλα. Άρχισε να μου βάζει 2-3 δάχτυλα και να με ανοίγει καλά-καλά κι εγώ έβγαζα κραυγές πόνου και ηδονής. Ήρθε μπροστά μου και συνέχισε το ίδιο ενώ μου ζήτησε να βγάλω έξω το καυλί του. Του το έβγαλα έξω κατευθείαν και άρχισα να του το παίζω γιατί είχε μαζέψει. Σε 30 δευτερόλεπτα ήταν πάλι τέρμα καυλωμένο και τότε κατάλαβα πόσο μεγάλο ήταν. Ήταν κοντά στα 20-21 εκατοστά, πάρα πολύ χοντρό. Τον κοίταξα στα ματιά και μου είπε.

-    Σου αρέσει;

-    Είναι τεράστιο!

Είπα τρομοκρατημένος.

-    Μην ανησυχείς, δε θα σε πονέσω…

είπε και μου τον έφερε στο στόμα. Εγώ άρχισα να τον βάζω σχεδόν όλο μέσα και αυτός γούσταρε το θέαμα. Κόντευα να πνιγώ από το μέγεθος και τα προσπερματικά του υγρά και μετά από κάνα 2λεπτο σταμάτησε.

-    Τώρα θα μπω μέσα σου, καλύτερα να κάτσεις στα 4.

Υπάκουσα, στήθηκα και τον ρωτάω.

-    Προφυλακτικό δεν θα βάλεις;

-    Είσαι παρθενάκι, δε χρειάζεται.

Δεν μπόρεσα να του φέρω αντίρρηση και ήταν ήδη με την πούτσα κάγκελο μπροστά από τον κώλο μου. Άρχισε να την τρίβει στην είσοδο και να προσπαθεί να τη βάλει απαλά, αλλά δεν έμπαινε εύκολα.

-    Είσαι πολύ στενός μικρέ, θα πρέπει να πονέσεις λίγο.

-    Μα...

Πριν προλάβω να φέρω αντίρρηση πίεσε με λίγη δύναμη το καυλί του και μπήκε μέσα. Ένιωσα τη γη να χάνετε κάτω από τα πόδια μου και ήταν σα να με ανοίγουν στα 2. Έβγαζα δυνατές κραυγές τα πρώτα λεπτά παρ’ όλο που έμπαινε σιγά-σιγά μέσα μου. Ενώ είχα αρχίσει να χαλαρώνω και να απολαμβάνω όλα τα εκατοστά της πούτσας του, άρχισε να με γαμάει με περισσότερη ταχύτητα κι εγώ φώναζα με όλη μου τη δύναμη από την καύλα.

-    Με έχεις σκίσει!

-    Και δεν αρχίσαμε ακόμα,

λέει και βάζει όλη την πούτσα του μέσα μου, μέχρι που η κοιλιά του ακουμπούσε τον κώλο μου. Εγώ αν και καυλωμένος προσπαθούσα να τραβηχτώ γιατί δεν είχα φτάσει μόνος μου ποτέ τόσο βαθιά. Μάταια όμως καθώς δεν με άφηνε και παρέμενε καρφωμένος μέσα μου. Με μια κίνηση βγήκε, ξάπλωσε και με έβαλε να καθίσω πάνω του που μπαίνοντας πάλι μέσα μου ολόκληρος.

-    Σκίσε με και άλλο!

-    Δεν θα περπατάς αύριο μωρό μου.

Ένιωθα να μου πιέζει η πούτσα του το στομάχι και βογκούσα από την ηδονή. Τον κοιτούσα στα μάτια κατά την διάρκεια και αυτός καυλωμένος, με είχε σαπίσει στα σκαμπίλια. Με σήκωσε όρθιο μετά βίας, και ο κώλος μου είχε γίνει κόκκινος. Προσπαθούσε να με πάρει και όρθιο αλλά με δυσκολία κρατιόμουν στα πόδια μου. Συνέχισε τις μπάτσες στον κώλο μου ο οποίος είχε γίνει κατά κόκκινος και δεν τον ένιωθα.

-    Θα χύσω.

-    Χύσε μέσα στον κώλο μου.

-    Σε έχυσα ήδη εκεί μέσα λίγο, θα χύσω στο προσωπάκι σου και στο στόμα σου τώρα.

Υπάκουσα και άνοιξα το στόμα μου. Έχυσε αρκετά, αλλά δεν πετάχτηκαν με φόρα τα χύσια του. Άρχισε να παίζει και την πούτσα μου και έχυσα ένα ποτάμι σπέρματος, που ευτυχώς δεν έπεσαν στον καναπέ. Όταν σηκώθηκα ένιωσα λίγα χύσια να τρέχουν από τον κώλο μου τον οποίο δεν ένιωθα.

-    Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γαμούσα τον υπέροχο κώλο σου…

μου είπε και με ευχαρίστησε. Ανταπέδωσα με ένα πεταχτό φιλί και έφυγα ξεπαρθενιασμένος τυχαία, από έναν κατά πολύ μεγαλύτερο.

 

(Copyright protected OW ref: 77870)