Με το Μανώλη μέσα στο δάσος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας, με λένε Γιώργο και κατοικώ σε ένα χωριό της ελληνικής επαρχίας αρκετά ορεινό. Όπως είναι φυσικό, η ζωή στο χωριό είναι αρκετά μονότονη και δεν υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να ξεδώσεις. Οπότε αν βρεθεί ποτέ τέτοια ευκαιρία την αρπάζεις χωρίς πολλή σκέψη.

Με το Μανώλη γνωριστήκαμε όταν ήρθε στο χωριό ως γιατρός για το αγροτικό του. Μικρή κοινωνία, λίγοι οι νέοι, ένα καφενείο μόνο για διασκέδαση, οπότε αμέσως κολλήσαμε και κάναμε πολλή παρέα, επειδή είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα. Παίζαμε μπάλα μαζί, βγαίναμε σε μπαρ στην κοντινή πόλη και ψαρεύαμε γκόμενες (ήμασταν και οι δύο straight) και γενικά κάναμε πολλά πράγματα μαζί.

Ο Μανώλης ήταν ένας δίμετρος άντρας, κρητικός, με σώμα πολύ γυμνασμένο, σχεδόν όπως αυτό που έχουν οι μποντιμπιλτεράδες, μελαχρινός με μούσι, με βαριά αντρική μπάσα φωνή και πολύ τριχωτός. Δηλαδή ένας άντρας που τον έβλεπαν οι γυναίκες κι έχυναν αμέσως. Κάτι ανάλογο είμαι κι εγώ, αλλά δεν θα πω περισσότερα για μένα. Ο Μανώλης λοιπόν ήταν και προικισμένος, κι αυτό το λέω, όχι γιατί έγινε κάτι μεταξύ μας, αλλά επειδή σαν αρσενικά που είμαστε, δεν ντρεπόμασταν να δείξουμε το σώμα μας ο ένας στον άλλο. Έτυχε πολλές φορές να αλλάξουμε ρούχα ο ένας μπροστά στον άλλο, κι επίσης έτυχε πάρα πολλές φορές να κάνουμε μπάνιο γυμνοί χωρίς μαγιό στο ποτάμι του χωριού. Δύο άντρες μόνοι τους στη μέση του πουθενά, τι να ντρεπόμαστε; Στρατό είχαμε πάει και οι δύο, κι έτσι δεν υπήρχε κάποιο θέμα ντροπής. Η γύμνια ενός άντρα δεν μας απασχολούσε. Άλλωστε πολλές φορές με το Μανώλη έτυχε να γαμήσουμε την ίδια γυναίκα που καμακώσαμε σε κάποιο μπαρ μέσα στο αυτοκίνητο, οπότε δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα ντροπής. Ο Μανώλης λοιπόν είχε προσόντα, όπως κι εγώ άλλωστε. Γι αυτό και κάναμε αχτύπητο δίδυμο. 20 πόντους πούτσα, αρκετά χοντρή, η χούφτα για να την πιάσει δεν έκλεινε, και δύο βαριά και μεγάλα αρχίδια να κρέμονται από κάτω. Μ’ αυτή τη φήμη που μας συνόδευε, δεν δυσκολευόμασταν ναι βρούμε γυναίκες και μάλιστα να κάνουμε και παρτούζες και να τις σκίζουμε για πολλές ώρες.

Ένα βράδυ όμως τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά για τους δυο μας. Παρ’ ότι είχαμε βγει για να γαμήσουμε, γιατί και οι δύο είχαμε αρκετές μέρες να γαμήσουμε και οι πούτσες μας ήταν καβλωμένες διαρκώς, δεν μας έκατσε καμία γυναίκα. Δεν έτυχε. Δεν το ήθελε η μέρα φαίνεται. Στο μπαρ είχε πολύ κόσμο, πολλές γυναίκες, αλλά καθόλου κέφι για δράση. Έτσι καθόμασταν και πίναμε τα ποτά μας σχεδόν απογοητευμένοι έτοιμοι σε λίγο να επιστρέψουμε με το αυτοκίνητο στο χωριό. Η ώρα έτσι κι αλλιώς ήταν περασμένη. Με την άκρη του ματιού μου εγώ είχα παρατηρήσει ότι ένα αγόρι, περίπου 20 με 22 ετών, πιθανόν φαντάρος σε ένα στρατόπεδο λίγο πιο κάτω, μας κοίταζε επίμονα. Δεν έδωσα σημασία, μιας και είπαμε πως ήμασταν και οι δύο straight, οπότε δεν μας ενδιέφερε. Το ίδιο είχε παρατηρήσει όμως και ο Μανώλης, οπότε ετοιμαστήκαμε να φύγουμε για το χωριό. Όταν φτάσαμε στο αυτοκίνητο και μπήκαμε μέσα όμως, πριν προλάβω να βάλω μπρος βλέπω να μας πλησιάζει το αγόρι αυτό και να μας κουνάει τα χέρια. Μας είπε ότι ήταν όντως φαντάρος στο στρατόπεδο και είχε βγει για μια βόλτα, αλλά του τέλειωσαν τα λεφτά και δεν είχε άλλα για να πάρει ταξί τέτοια ώρα. Μας παρακάλεσε λοιπόν να τον πάρουμε με το αμάξι μέχρι εκεί. Γιατί όχι; Σκέφτηκα. Ας κάνω ένα καλό, τι πειράζει να τον πάμε; Και του είπα να μπει μέσα. Το αμάξι αγροτικό 4 επί 4 διπλοκάμπινο, είχε χώρο πίσω από τις δικές μας θέσεις κι έκατσε εκεί.

Στο δρόμο πιάσαμε κουβέντα. Μας είπε το όνομά του, κι ότι βγήκε για να βρει παρέα να περάσει καλά αλλά δεν βρήκε. Εγώ του είπα πως όντως ήταν άτυχη μέρα, γιατί κι εμείς μείναμε χωρίς παρέα, καθώς οι γυναίκες εκείνο το βράδυ δεν είχαν όρεξη για κάτι. Τότε εκείνος γυρίζει και μου λέει:

-    Μα εγώ δεν έψαχνα για γυναίκα.

Αμέσως κατάλαβα ότι είχαμε να κάνουμε με πουστράκι, που μας είπε ψέματα για το στρατόπεδο, ώστε να μπει στο αμάξι. Κοίταξα το Μανώλη και με κοίταξε κι εκείνος με απορία. Προφανώς σκεφτήκαμε το ίδιο πράγμα. Μπορεί να ήμασταν straight, αλλά οι πούτσες μας ήταν καβλωμένες εδώ και μέρες κι έπρεπε να γαμήσουμε κωλαράκι οπωσδήποτε. Οπότε, τι πείραζε αν δεν ήταν γυναικείο κι ήταν αντρικό; Ακόμη καλύτερα. Πιο σφιχτό. Δεν έπρεπε να χάσουμε αυτή την ευκαιρία, γιατί έπειτα θα έπρεπε να πάμε σπίτι και να παίζουμε τις πούτσες μας όλη νύχτα για να ξεκαβλώσουμε. Γυρίζω λοιπόν εγώ και του λέω:

-    Μπορεί να μην βρήκες παρέα στο μαγαζί, αλλά τώρα αν θέλεις μπορούμε να κάνουμε εμείς παρέα. Είσαι; Τι λες;

Αν ήταν λέει; Είμαι σίγουρος ότι η κωλοτρυπίδα του χτυπούσε παλαμάκια εκείνη την ώρα. Είχαμε ήδη φύγει αρκετά μακριά από την πόλη, ήμασταν μέσα στο βουνό, στον αγροτικό δρόμο, στη μέση κυριολεκτικά του πουθενά. Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει από εκεί αυτοκίνητο μέχρι την άλλη μέρα το πρωί. Η νύχτα ήταν όλη δική μας. Σταμάτησα το αμάξι σε ένα ξέφωτο, δίπλα από τον δρόμο κι έσβησα τη μηχανή. Είπα στο μικρό ότι μπορεί να μας δείξει τι ξέρει να κάνει καλά κι εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη πήδηξε στο μπροστινό κάθισμα, ανάμεσα σε μένα που οδηγούσα και στον Μανώλη. Άρχισε να μας χαϊδεύει πάνω από τα παντελόνια μας κι η κάβλα μας δεν άργησε καθόλου να φανεί. Του Μανώλη του είχε σηκωθεί τόσο, που κόντευε να σκίσει το παντελόνι, αλλά κι εγώ δεν πήγαινα πίσω. Η πούτσα μου είχε πρηστεί όσο δεν έπαιρνε και πάλλονταν μέσα στο μποξεράκι. Ξεκουμπώσαμε τα παντελόνια μας κι ο μικρός έσκυψε και πήρε στο στόμα τον πούτσο του Μανώλη. Με το ζόρι βέβαια χώρεσε, αφού η πούτσα του Μανώλη ήταν μεγάλη, αλλά ο μικρός είχε ταλέντο όπως διαπίστωσα και τον έπαιρνε όλο μέχρι τέλους. Πώς κατάφερνε κι έχωνε μέχρι το λάρυγγα 20 πόντους δεν μπόρεσα να καταλάβω. Σ’ εμένα είχε προβάλει το κωλαράκι του και το έβλεπα σε απόσταση 10 εκατοστών από το πρόσωπό μου. Ένα ωραίο σφιχτό κωλαράκι, ξυρισμένο τελείως και πολύ μαλακό και ζεστό. Γενικά το σώμα του ήταν καλοσχηματισμένο για την ηλικία του. Πρέπει να έκανε γυμναστική.

Άρχισα να το χαϊδεύω κι αμέσως είδα ότι ανταποκρίθηκε. Η κωλοτρυπίδα του παλλόταν ρυθμικά και με καλούσε. Έσκυψα κι άρχισα να τον γλείφω, γιατί διαπίστωσα ότι ήταν και πεντακάθαρος. Προφανώς ήξερε τι θα γινόταν και φρόντισε πριν βγει να πλυθεί καλά. Άρχισα να τον γλείφω, κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ ξανά σε αντρικό κωλαράκι, κι ο μικρός αναστέναζε συνέχεια από την ευχαρίστηση. Ταυτόχρονα ο Μανώλης τον είχε πιάσει από το κεφάλι και τον κατέβαζε με φόρα στον πούτσο του που είχε χαθεί όλος μέσα στον λάρυγγα του μικρού. Ο Μανώλης μούγκριζε από την κάβλα κι εγώ έγλειφα ασταμάτητα την κωλοτρυπίδα του ή οποία ήταν κατακόκκινη και πολύ ζεστή. Δοκίμασα να χώσω το δάχτυλό μου μέσα. Ο μικρός είχε αρχίσει να μουγκρίζει κι αυτός από ηδονή, καθώς το δάχτυλό μου χανόταν μέσα στην τρύπα του. Το έβαλα όλο μέχρι το τέλος. Μετά έβαλα δύο δάχτυλα και διαπίστωσα ότι τα δεχόταν πολύ εύκολα. Ο μικρός είναι δουλέψει καλά την τρύπα του πολλές φορές. Καμία αντίσταση. Έσκυψα κι άρχισα να γλείφω πιο έντονα βάζοντας όλη τη γλώσσα μέσα στον κώλο του νιώθοντας τη ζέστη να έρχεται από το βάθος.

Η πούτσα μου κόντευε να εκραγεί. Ήθελα να χύσω απεγνωσμένα. Ο Μανώλης άντεχε ακόμη. Γύρισα τον μικρό προς το μέρος μου με τον κώλο του να χάσκει τώρα προς το πρόσωπο του Μανώλη, ο οποίος ξεκίνησε το γλείψιμο αμέσως. Έχωσα την πούτσα μου στο στόμα του μικρού, μέχρι τον λάρυγγα. Το στόμα του ήταν φωτιά. Τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχε πάρει ποτέ γυναίκα τόσα χρόνια. Χωρούσε με τη βία στο στόμα του το οποίο είχε ανοίξει διάπλατα. Τα χείλια του ακουμπούσαν στα πρησμένα αρχίδια μου και τα γέμιζαν σάλια. Είχα μουσκέψει εντελώς. Ήταν μαέστρος στο τσιμπούκι. Με το ένα χέρι έπαιζε με τα αρχίδια μου, και με το άλλο χάιδευε την σούφρα μου που ήταν κι αυτή καυτή. Το κακό ήταν ότι έτσι όπως καθόμασταν μέσα στο αυτοκίνητο, δε βόλευε να πάει πιο κάτω, ώστε να μου γλείψει λίγο και το κωλαράκι μου. Αυτό πάντα με κάβλωνε απίστευτα. Το στόμα του ήταν το καλύτερο μουνί που είχα γαμήσει μέχρι τότε. Έσφιγγε τον πούτσο μου τόσο ωραία, που το τέλος δεν άργησε να έρθει. Είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να πάρω αναπνοή από την κάβλα. Μουγκρίζοντας από την κάβλα τίναξα τα χύσια μου βαθιά μέσα στο λάρυγγα, αφού είχα πατήσει τελείως το κεφάλι του πάνω στον πούτσο μου, με αποτέλεσμα να έχει μπει μέσα όλος μέχρι τα αρχίδια μου. Τα κατάπινε όλα. Δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς. Είχε γεμίσει όλο το στόμα του και δεν προλάβαινε να καταπιεί κι έτρεχαν έξω από το στόμα του πάνω στα μπούτια μου και τα αρχίδια μου. Είχαν φτάσει μέχρι την κωλοτρυπίδα μου και με ζέσταιναν. Ο πούτσος μου τινάχτηκε πάνω από 5 ή 6 φορές και κάθε φορά έστελνε ένα μεγάλο κύμα από καυτά και πυκνά χύσια στο βάθος του λαιμού του, αφού είχα να γαμήσω πολλές μέρες.

Έμεινα έτσι σε αυτή τη θέση για λίγα λεπτά, για να ηρεμήσω, όταν είδα δίπλα μου τον Μανώλη να μη μπορεί να κρατηθεί άλλο και να θέλει να χύσει κι αυτός. Γύρισε και πάλι ο μικρός από την άλλη και ξαναπήρε στο στόμα του τον πούτσο του Μανώλη, που είχε γίνει τεράστιος. Δεν τον είχα ξαναδεί έτσι, κι ας έχουμε γαμήσει μαζί πολλές φορές. Είχε πρηστεί. Τον έχωσε κι αυτός γρήγορα στο στόμα του μικρού και άρχισε να μπαινοβγαίνει με δύναμη και ταχύτητα μέχρι τέρμα, γλιστρώντας καλά από τα δικά μου χύσια που είχε μέσα στο στόμα του. Δεν άργησε να τινάξει κι αυτός το σπέρμα του μέσα στο στόμα του μικρού. Κύματα από καυτό σπέρμα γέμισαν και πάλι το στόμα και το λαιμό του κι άρχισαν να τρέχουν απ’ έξω. Ο Μανώλης μούγκριζε από κάβλα κι ο μικρός δεν σταματούσε να καταπίνει. Όταν τέλειωσε το χύσιμο ο Μανώλης, ο μικρός σκούπισε τον πούτσο του ρουφώντας κάθε δυνατή σταγόνα που υπήρχε κι έγλειψε τα χύσια από τα αρχίδια του και την κωλοτρυπίδα του.

Βγήκαμε από το αμάξι όπως ήμασταν χωρίς καθόλου ρούχα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει κανείς από εκείνο το σημείο τέτοια ώρα κι αράξαμε δίπλα στο αμάξι για να κάνουμε ένα τσιγάρο πριν ντυθούμε. Ο μικρός προσπαθούσε να συνέλθει και να σκουπιστεί. Βγήκε κι αυτός και ζήτησε τσιγάρο. Καθώς τέλειωνε το τσιγάρο μας ρώτησε τι θα κάνουμε τώρα και όταν του είπαμε ότι θα πάμε στο χωριό, μας είπε ότι δεν χόρτασε κι ήθελε κι άλλο. Κοιταχτήκαμε με το Μανώλη και γελάσαμε. Εκείνη τη στιγμή διαπιστώσαμε ότι παρ’ ότι είχαν περάσει 5 λεπτά που είχαμε βγει από το αμάξι, ήμασταν και οι δύο ακόμη καβλωμένοι. Οι πούτσες μας στέκονταν όρθιες και καμαρωτές και δεν είχαν πέσει. Σαν να μην είχαμε χύσει. Ο μικρός το είχε προσέξει και σκέφτηκε να το εκμεταλλευτεί. Δεν είχαμε αντίρρηση. Πήρε στο ένα χέρι τη δική μου πούτσα και στο άλλο του Μανώλη και τις έπαιξε για αρκετή ώρα. Στο μεταξύ μας έγλειφε τις ρόγες. Εμείς καπνίζαμε και τον κοιτούσαμε. Η κάβλα ήταν απίστευτη. Οι πούτσες μας στέκονταν όρθιες σαν παλούκια και ο μικρός ήθελε να τις γευτεί στο κωλαράκι του. Δεν του χαλάσαμε το χατήρι.

Πήρα από το αυτοκίνητο το ζελέ που έχω πάντα στο συρταράκι για αυτές τις περιπτώσεις (πολλές φορές γαμούσαμε με το Μανώλη γυναίκες στο αυτοκίνητο) και του άλειψα λίγο ζελέ στην τρύπα. Με τα τσιγάρα ακόμη μισοτελειωμένα στο στόμα μας, τον βάλαμε ανάμεσά μας. Έσκυψε και πήρε πάλι στο στόμα του τον πούτσο του Μανώλη κι εγώ πλησίασα από πίσω, έτσι ώστε να έχω σε απόλυτη θέα την κωλοτρυπίδα του. Με ικέτευε να μπω μέσα κι εγώ ήθελα να τον βασανίσω λίγο ακόμη. Άρχισα με το πουτσοκέφαλο να τον σπρώχνω αλλά όχι τόσο πολύ για να μπει και να διαγράφω κύκλους γύρω-γύρω από την τρύπα του. Αυτό τον τρέλανε. Σιγά-σιγά τον έβαλα λίγο μέσα κρατώντας τον σε αγωνία για το τι θα γίνει μετά. Τον έβαλα λίγο και τον έβγαλα και άρχισα να μπαινοβγαίνω σιγά-σιγά. Η τρύπα του με καλωσόρισε αμέσως ανοίγοντας διάπλατα. Δέχτηκε όλο το μήκος με ευκολία και τα αρχίδια μου κόλλησαν πάνω στα δικά του. Στο μεταξύ ο Μανώλης τον είχε χώσει για τα καλά πάλι μέσα στο στόμα και τον γαμούσε με μανία. Τον γάμησα για περίπου ένα τέταρτο έτσι, να βγαίνω και να μπαίνω μέχρι μέσα και να αισθάνομαι το κωλάντερο να καίει και να εκλιπαρεί να μην το λυπηθώ.

Αλλάξαμε θέσεις με το Μανώλη, ώστε να γαμήσει κι αυτός λίγο το κωλαράκι κι εγώ να τον τσιμπουκώσω πάλι. Ο μικρός ήταν πραγματικά πολύ καλός στη δουλειά του. Τέτοιο γλείψιμο δεν μου είχαν ξανακάνει. Έπαιρνε όλο τον πούτσο μέσα του μέχρι τον λάρυγγα, κι εγώ ένιωθα το πουτσοκέφαλο να ανοίγει τα τοιχώματα του λαιμού και να χάνεται στο βάθος. Μετά από λίγη ώρα αλλάξαμε πάλι θέσεις κι εγώ συνέχισα να γαμάω τον κώλο του μικρού για περίπου ένα τέταρτο. Ήταν απίστευτο συναίσθημα. Ο πούτσος μου είχε γίνει σαν πέτρα. Κι ο κώλος του είχε ανοίξει σαν τριαντάφυλλο. Μετά από λίγο ο Μανώλης βγαίνει από το στόμα του μικρού και μου λέει κι εμένα να βγω από τον κώλο. Βάζει τον μικρό στα τέσσερα κάτω στο χώμα και τον καβαλάει. Αρχίζει να τον πηδάει από πάνω και μου λέει να πλησιάσω κι εγώ από πίσω. Έτσι όπως ήταν πάνω του εγώ είχα χώρο να μπω από πίσω μαζί με τον Μανώλη. Παρτούζα. Ο Μανώλης σταμάτησε να κινείται για μία στιγμή, ώστε να μπω κι εγώ. Μόλις μπήκα ο κώλος έσφιξε και αγκάλιασε και τις δύο πούτσες. Ένιωθα πιο σφιχτό τώρα το τούνελ, αφού είχε και την πούτσα του Μανώλη να τρίβεται πάνω στη δική μου. Αρχίσαμε ταυτόχρονα να γαμάμε αυτή τη σούφρα χωρίς έλεος.

Ο μικρός δάγκωνε τα χείλια του από την ηδονή και έδειχνε να ευχαριστιέται πολύ αυτό που γινόταν. Όπως γαμούσε ο Μανώλης επειδή ήμασταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, ο κώλος του σερνόταν πάνω στην κοιλιά μου και τα αρχίδια του πάνω στον πούτσο μου κι αυτό με κάβλωνε ακόμη πιο πολύ. Το κωλάντερο είχε ανοίξει πια πλήρως και μπαινοβγαίναμε και οι δύο σαν τρελοί. Είχαμε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και οι δύο από την προσπάθεια κι επειδή τον γαμούσαμε πολλή ώρα. Τα αρχίδια μας ήταν μούσκεμα και αυτό μας έκανε να γλιστράμε ακόμη πιο βαθιά μέσα στη σούφρα του. Μέχρι που δεν άργησε να έρθει το τέλος. Ο Μανώλης με μουγκρητά άρχισε να συσπάται γρήγορα και να εκτοξεύει τα πύρινα χύσια του μέσα στον κώλο του μικρού. Τα αισθανόμουν καυτά με τη δική μου πούτσα που τώρα γλιστρούσε μέχρι τα αρχίδια μέσα. Πρέπει να έχυσε πάνω από 10 φορές, γιατί αισθανόμουν τον πούτσο του να πάλλεται. Έμεινε εκεί ακίνητος γιατί κι εγώ πλησίαζα. Με μερικές ακόμη γρήγορες κινήσεις έχυσα μέσα στο κωλάντερο όλο το σπέρμα που είχα μαζέψει τόσες και τόσες μέρες. Τελειωμό δεν είχα. Ήταν τόσα πολλά τα χύσια που έτρεχαν έξω από τον κώλο στα μπούτια του και στα δικά μου. Χύσαμε κι οι δύο τόσο βαθιά που σχεδόν το σπέρμα έφτανε στο στομάχι.

Αφού ηρέμησα κι εγώ λίγο, βγήκαμε κι οι δύο από τον κώλο και του είπαμε να τα βγάλει έξω. Αυτό ήταν το κάτι άλλο. Έτρεχε σαν βρύση το σπέρμα μας από την τρύπα του προς τα μπούτια του. Ο κώλος του είχε πια πρηστεί τόσο που ήταν σχεδόν μαύρος από τις πούτσες μας. Κάναμε ακόμη ένα τσιγάρο και μετά αφού ηρέμησαν λίγο οι πούτσες μας και έπεσαν λίγο, κατουρήσαμε και φορέσαμε τα ρούχα μας. Ο μικρός φόρεσε τα δικά του και αφού τον πήγαμε έξω από το στρατόπεδο μας καληνύχτισε και βγήκε. Ήταν τόσο χάλια, που δεν μπορούσε να περπατήσει καλά-καλά από το γαμήσι που έφαγε. Του είχαμε κάνει την κωλάρα τούνελ. Επιστρέψαμε στο χωριό και φυσικά δεν είπαμε ποτέ τίποτα σε κανέναν για εκείνο το βράδυ. Τον μικρό δεν τον ξαναείδαμε, κάτι που μας στενοχώρησε πολύ. Από τότε με το Μανώλη, αν μας δοθεί ευκαιρία γαμάμε και αντρικά κωλαράκια εκτός από γυναικεία.

 

(Copyright protected OW ref: 77834)