O πατέρας μου στην αποθήκη με παρέα

Δημοσιεύθηκε από pi-kappa
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.93 (7 Votes)

Υπόθεση: Ξαφνική επίσκεψη στη δουλεια του πατέρα του και...

Πάντα κοιτούσα τον πατέρα μου και φαντασιωνόμουν διάφορα, από τότε ακόμα που πρωτοθυμάμαι τον εαυτό μου, έκανα πάρα πολλές πονηρές σκέψεις. Αρρενωπός, ψηλός, γεροδεμένος με πυκνά μαύρα μαλλιά, συχνά με αρκετά μούσια, τριχωτό στήθος και πόδια αλλά και δύο υπέροχα δυνατά χέρια που σε έκαναν να θέλεις να τα νιώσεις επάνω σου και μέσα σου. Μικρός όταν ήμουν, θυμάμαι αμυδρά ότι μια φορά είχε τύχει να κατουρήσουμε μαζί στη τουαλέτα δίπλα-δίπλα και από τότε έψαχνα ευκαιρία να ξαναδώ τη ψωλή που με έφερε στο κόσμο. Έτσι λοιπόν συχνά πυκνά προσπαθούσα να τον δω γυμνό, στα κρυφά, και τα κατάφερα αρκετές φορές.

Είδα λοιπόν έναν υπέροχο τριχωτό κώλο και μια πολύ σκουρόχρωμη χοντρή και τριχωτή ψωλή να κρέμεται ανάμεσα στα δυνατά του πόδια μαζί με δύο μεγάλα κρεμαστά αρχίδια που έμοιαζαν έτοιμα να ξεχειλίσουν καυτό σπέρμα. Ήθελα απίστευτα να γευτώ τη ψωλή του και να τη νιώσω μέσα μου, τόσο που έκανα διάφορα σενάρια για το πως θα μπορούσα να το καταφέρω. Ήταν ο άντρας που μπορούσε να επιβληθεί με την παρουσία του. Τόσο αρρενωπός σε όλα του, ένας άντρας που κάθε πουστράκι θα ήθελε για γαμιά. Πολύ συχνά έψαχνα για τα άπλυτα εσώρουχα και τις κάλτσες του για να τα μυρίσω και να χύσω έτσι, έχοντας την αντρική μυρωδιά του πατέρα μου κάτω απ' τη μύτη μου. Άλλη αγαπημένη μου ασχολία κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι ήταν να τον βλέπω ή να το βοηθάω στο κήπο που αρκετά συχνά έκανε διάφορα μαστορέματα φορώντας μια φόρμα της δουλειάς και μία λευκή φανέλα και όσο τον έβλεπα να ιδρώνει και να τη μουσκεύει τόσο μούσκευα κι εγώ μέσα στο βρακί μου έτοιμος να εκραγώ χωρίς καν να με αγγίζω.

Όλα αυτά όμως μέχρι που έγινα 18, έφυγα από το σπίτι για σπουδές και δεν επέστρεφα παρά μόνο για λίγες μέρες κάθε χρόνο. Όταν έφυγα λοιπόν μαζί με τις φοιτητική μου ζωή άρχισε και η ερωτική, που περιελάμβανε πολλούς συντρόφους που με χόρταιναν πούτσο. Πάντα όμως σκεφτόμουν και την υπέροχη ψωλή του πατέρα μου. Μία από τις φορές όμως που είχα επιστρέψει για μερικές μέρες στο σπίτι χρειάστηκε να πάω μέχρι τη δουλειά του πατέρα μου, κάτι που έκανα πάρα πολύ σπάνια. Όταν μπήκα λοιπόν στο μαγαζί είδα τον θείο μου, τον μεγάλο αδερφό του πατέρα μου, που δουλεύουν μαζί να κάθεται στο γραφείο και να κοιτάει κάτι καταλόγους, τον χαιρέτησα και τον ρώτησα που ήταν ο πατέρας μου. Εκείνος μου είπε ότι είχε πάει πίσω στην αποθήκη με τον Φαμπιούζ, έναν Αλβανό, που όπως μου εξήγησε είχαν πάρει σχετικά πρόσφατα στη δουλειά, κυρίως για να τους βοηθάει στις μεταφορές.

Μπήκα λοιπόν στην αποθήκη και ξεκίνησα να περπατώ προς το βάθος, περνώντας μία-μία τις σειρές με τα ράφια και τα μεγάλα κιβώτια. Καθώς προχωρούσα λοιπόν και αφού κόντευα να φτάσω στην πίσω άκρη της αποθήκης, βλέπω ξαφνικά τον πατέρα μου και τον Φαμπιούζ από τη χαραμάδα που υπήρχε ανάμεσα από αρκετά μεγάλα κουτιά. Εκεί λοιπόν που ήμουν έτοιμος να μιλήσω καταλαβαίνω ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, στην αρχή επειδή ο πατέρας μου και ο Αλβανός ήταν πάρα μα πάρα πολύ κοντά αλλά και επειδή άκουγα τις ανάσες τους βαριές και κάπου-κάπου ψιθύρους. Πλησίασα σιγά-σιγά προς το μέρος τους μένοντας βέβαια στην πίσω σειρά και έψαχνα να βρω ένα καλύτερο άνοιγμα για να δω τι ακριβώς γινόταν. Όταν τελικά κατάφερα να φτάσω πιο κοντά και κοίταξα από μια αρκετά μεγάλη χαραμάδα είδα καθαρά κάτι που δε μπορούσα να το πιστέψω με τίποτα, κάτι που με διαπέρασε σαν ηλεκτρισμός.

Ο Φαμπιούζ, που ήταν κι αυτός ένας πολύ αρρενωπός, ψηλός και γεροδεμένος άντρας, είχε κατεβάσει λίγο τη φόρμα του πατέρα μου ίσα-ίσα για να βγει έξω ο τριχωτός του κώλος και είχε καρφώσει την αλβανική ψωλή του βαθιά μέσα του. Ήταν κολλημένος από πίσω του και τον γαμούσε δυνατά στα όρθια έχοντας το ένα του χέρι στο στήθος του πατέρα μου και το άλλο στο πρόσωπο του κλείνοντας άγρια το στόμα του για να μην ακούγονται τα βογκητά του. Είχε πολύ μεγάλα και δυνατά χέρια και αμέσως έκανα τον συνειρμό και έφερα την εικόνα της ψωλής του στο μυαλό μου, που λογικά ήταν μεγάλη και τριχωτή. Κρίνοντας από την έκφραση που είχε πάρει ο πατέρας μου ο Αλβανός τον ξέσκιζε κανονικά. Έμοιαζε να βασανίζεται και να πονάει από τον πούτσο που είχε βαθιά σφηνωμένο στη σούφρα του, αλλά και να γουστάρει πολύ ταυτόχρονα. Είχε κλείσει τα μάτια και είχε αφεθεί πλήρως στις ορέξεις του Αλβανού γαμιά του.

Ο Φαμπιούζ είχε κολλήσει το κεφάλι του στον σβέρκο του πατέρα μου και τον δάγκωνε δυνατά. Τότε μπόρεσα να ξεχωρίσω και τι έλεγαν οι ψίθυροι που άκουγα και πριν. Ήταν η φωνή του Αλβανού που με την ξενική προφορά του, είχε σκύψει στο αυτί του πατέρα μου και έλεγε:

-         Γουστάρεις αλβανική ψωλή μωρή πουστάρα ε; Δε την χορταίνεις με τίποτε.

Η απάντηση ήρθε αμέσως από το κλεισμένο στόμα του πατέρα μου που έβγαλε ένα βογκητό μέσα στη καύλα λες και συμφωνούσε με τον Αλβανό γαμιά του. Συνέχισα να βλέπω τον Φαμπιούζ να γαμάει σαν άγριο ζώο τον πατέρα μου και δε το πίστευα. Ο άνθρωπος που είχα στο μυαλό μου ως την απόλυτη φαντασίωση ξεφτιλιζόταν από έναν Αλβανό. Τα σώματά τους ήταν κολλημένα και ο Αλβανός φαινόταν ένας πολύ επιδέξιος γαμιάς ενώ ο πατέρας μου απ’ την άλλη φαινόταν μια έμπειρη ψωλαρπάχτρα. Ο Αλβανός συνέχισε:

-         Από την αρχή σε κατάλαβα μωρή πόρνη. Μπορεί να μη σου φαίνεται ότι γαμιέσαι σαν πουτάνα αλλά σε είδα πως κοίταξες στη ψωλή μου όταν ήρθα για τη δουλειά.

Τότε συνειδητοποίησα ότι ο πούτσος μου είχε γίνει σκέτη πέτρα και το σπέρμα που έβγαινε είχε μουσκέψει εντελώς το εσώρουχο μου. Είχα καυλώσει απίστευτα βλέποντας τον πατέρα μου να γαμιέται σαν πουστράκι από έναν άλλο άντρα που όπως έδειχναν τα πράγματα τον είχε υποτάξει απόλυτα. Εκείνη τη στιγμή ο Αλβανός κατέβασε κι άλλο τη φόρμα του πατέρα μου και έτσι φάνηκε η ψωλή του, η ψωλή που πάντα ήθελα, να κουνιέται πάνω κάτω και να στάζει ψωλόχυμα, να χύνει σα μουνάκι, έτσι άχρηστη όπως ήταν. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα τον πούτσο του πατέρα μου καυλωμένο και μπορώ να πω ότι ήταν τεράστιος με πολύ δέρμα και μια τεράστια φλέβα απ' άκρη σ' άκρη μόνο που αντί να γαμάει όπως φαντασιωνόμουν τόσα χρόνια γαμιόταν άγρια. Ήθελα πάρα πολύ να εμφανιστώ μπροστά τους εκείνη την ώρα και ίσως το έκανα αν ο Αλβανός δε του ψιθύρισε και πάλι:

-         Έρχεται η αμοιβή σου τώρα ξεκωλιάρα. Γύρνα να σε ταΐσω.

Αμέσως ο πατέρας μου γύρισε και έπεσε πρόθυμα στα γόνατα ανοίγοντας διάπλατα το στόμα του περιμένοντας τον καυτό σπέρμα του Φαμπιούζ. Τότε ο Αλβανός του έριξε ένα γερό φτύσιμο και έχωσε μέχρι μέσα όλη τη ψωλή του. Ήταν κι αυτή τελικά μια τεράστια τριχωτή αλβανική ψωλή, όπως την είχα φανταστεί, με μεγάλο πουτσοκέφαλο που από κάτω κρεμόντουσαν δύο σφιχτά και γεμάτα σπέρμα αρχίδια. Την ήθελα απεγνωσμένα μέσα μου τη ψωλάρα του Φαμπιούζ, τη ψωλή που μέχρι πριν λίγο ξέσκιζε τον ίδιο μου τον πατέρα. Γάμησε για λίγο το στόμα του πατέρα μου μέχρι που ξαφνικά τ’ αρχίδια του μαζεύτηκαν προς τα πάνω. Τότε κατάλαβα ότι άρχισε να τον ταΐζει με σπέρμα, βγάζοντας παράλληλα κι ένα βογκητό όσο πιο ήσυχα μπορούσε άδειασε τ’ αρχίδια του στο λαρύγγι και στο πρόσωπο του πατέρα μου. Εκείνος, αφού κατάπιε όσα είχαν πεταχτεί μέσα στο στόμα του άρχισε λαίμαργα να γλείφει κι εκείνα απ’ τα μούσια του. Τότε έπιασε τη ψωλάρα του και άρχισε να τη παίζει με μανία τραβώντας δυνατά με το άλλο χέρι τ' αρχίδια του. Δε πρόλαβε να τελειώσει όμως γιατί ο Αλβανός με άγριο τρόπο κλώτσησε με το άρβηλο του το χέρι του πατέρα μου και είπε:

-         Τα πουτανάκια δεν έχουν ψωλή για να χύσουν, μόνο σούφρα έχουν και στοματάκι για να ικανοποιούν τον γαμιά τους. Θέλεις πολύ δουλειά ακόμα αλλά θα σε μάθω εγώ πως να υποτάσσεσαι απόλυτα στον πούτσο.

Εκείνη την ώρα, κι ενώ είχα ήδη ξεκουμπώσει το παντελόνι μου και έπαιζα τη ψωλή μου, πέταξα το καυτό σπέρμα που είχαν μαζέψει τ' αρχίδια μου βλέποντας τόση ώρα αυτό το θέαμα. Ήταν από τα πιο έντονα χυσίματα που είχα ρίξει ποτέ. Είχα τρελαθεί άλλωστε απ’ τη καύλα τόση ώρα. Στο τέλος ο Φαμπιούζ και ενώ ο πατέρας μου ήταν ακόμη γονατιστός και με αρκετά χύσια πεταμένα στο πρόσωπο του, του άνοιξε βάναυσα το στόμα με το χέρι του, του έριξε ένα ακόμη γερό φτύσιμο, τίναξε καλά τη ψωλή του επάνω στο πρόσωπο του και τον άκουσα να λέει:

-         Πω μωρή ξεκωλιάρα κανονικά τώρα έπρεπε σου ρίξω κι ένα κατούρημα να στανιάρω. Την επόμενη φορά όμως, τότε θα σε ξεφτιλίσω καλύτερα που θα έχουμε και την άνεση μας.

Σκέφτηκα τι μπορεί να εννοούσε ο Αλβανός, είναι δυνατόν ο πατέρας μου να τον έφερνε σπίτι μας στα κρυφά; Μήπως η άνεση που έλεγε ήταν ένα κρεβάτι μέσα στο σπίτι μας όταν δε θα ήταν κανείς; Δεν είχα άλλο χρόνο όμως, οπότε άρχισα να πηγαίνω προς την έξοδο και αφού απομακρύνθηκα αρκετά φώναξα στον πατέρα μου ότι και καλά τότε ήταν που μπήκα μέσα στην αποθήκη ψάχνοντας τον. Με μικρή καθυστέρηση λοιπόν εμφανίστηκαν και οι δύο τους μπροστά μου. Ο πατέρας μου έχοντας υποστεί ένα μικρό σοκ μη ξέροντας τι μπορεί να είδα ή να άκουσα ενώ ο Φαμπιούζ με κοιτούσε με ένα περίεργο βλέμμα που δε μπόρεσα τότε να καταλάβω αν ήταν επειδή του άρεσα ή επειδή είχε μπροστά του το γιο αυτού που μέχρι πριν λίγο ξεφτίλιζε στο πούτσο.

Η επόμενη φορά που βρεθήκαμε και οι τρεις μας στον ίδιο χώρο ήρθε πολύ γρήγορα και ήταν και πολύ πιο επεισοδιακή. Γι' αυτήν όμως ίσως σας μιλήσω κάποια άλλη στιγμή.

 

(Copyright protected OW ref: 77791)