Μέρες καλοκαιριού παλιές

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Πρίν πολλά χρόνια, έζησα στην πλάζ της Βουλιαγμένης μιά απίθανη εμπειρία πού ακόμα και σήμερα όταν την σκέφτομαι φτάχνομαι.

Αυτές τις μέρες, θυμήθηκα μια πολύ παλιά, αλλά και πολύ ευχάριστη ιστορία και έτσι αποφάσισα να σας την διηγηθώ. Ήταν περίπου στα μέσα της δεκαετίας του 60, εγώ τότε ήμουνα τηνέιτζερ και αρκετά καλοφτιαγμένος. Εκείνη την εποχή οι γυναίκες δεν γαμιόντουσαν εύκολα και οι άντρες είχαν μεγάλη σεξουαλική πείνα, γι΄ αυτό ένας νέος πούστης σαν κι εμένα είχε μεγάλη πέραση με την προΰπόθεση να δρά αρκετά διακριτικά. Ακόμα και γιά τα πιό στρέιτ παιδιά ένα πουστράκι ήταν σκέτο λουκουμάκι. Ότι ακριβώς τους χρειαζότανε για να αδειάσουν τα ζουμιά τους και να ξεχαρμανιάσουν.

Έτσι και εγώ μια καλοκαιρινή μέρα πήγα στην πλάζ της Βουλιαγμένης με σκοπό εκτός από να κάνω μπάνιο να φάω και κανα περιστασιακό πούτσο. Αφού πρώτα έκανα μια βουτιά για να δροσιστώ, άρχισα να περπατάω κατά μήκος της παραλίας παρατηρώντας τους άνδρες πού έκαναν ηλιοθεραπεία. Ω θεέ μου... Τι χάρμα οφθαλμών ήταν αυτό πού έβλεπα. Δεκάδες παίδαροι με τις κορμάρες τους να ξεροψήνονται στον ήλιο και τις ψωλάρες τους σηκωμένες έτοιμες να σκίσουν τα μαγιώ τους. Από το θέαμα είχα γίνει τούρμπο και μου ερχόταν να ορμήσω στον πρώτο τυχόντα και δημόσια να του πιάσω τον πούτσο, μέχρι πού είδα κάτι πού με αποτρέλανε. Ξαπλωμένος στην άμμο έκανε ηλιοθεραπεία ένας πανύψηλος μπασκετμπωλίστας, πού τότε έπαιζε σε μεγάλη ομάδα. Στην πρό Γκάλη εποχή, οι μπασκετμπωλίστες δεν ήταν φίρμες όπως οι ποδοσφαιριστές και έτσι είχε πάει για μπάνιο μόνος του ή μάλλον όπως προέκυψε αργότερα με έναν συμπαίκτη του από την ίδια ομάδα. Κάτι τέτοιο σήμερα θα ήτανε αδιανόητο γιατί σίγουρα θα τους ακολουθούσαν ένα σωρό θεογκόμενες έτοιμες να στραγγίξουν και την τελευταία σταγόνα από το σπέρμα τους.

Τέλος πάντων, όπως τον είδα μόνο του ξαπλωμένο σε μια πετσέτα με το μαγιώ του να φουσκώνει από την καυλωμένη ψωλάρα του, κόντεψα να λιποθυμίσω και αμέσως πήγα και ξάπλωσα δίπλα του προσποιούμενος ότι και εγώ κάνω ηλιοθεραπεία. Η καρδιά μου χτύπαγε δυνατά και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από το επίμαχο σημείο πράγμα πού και ο ίδιος στο τέλος πρόσεξε και μου έριξε μια ματιά όλο νόημα. Αμέσως του ανταπέδωσα την ματιά και τότε αυτός, αφού στην αρχή προσποιήθηκε τον αδιάφορο μου είπε με φυσικό ύφος σαν να μίλαγε σε παλιό φίλο του.

-    Πάω στην τουαλέτα για κατούρημα…

και σηκώθηκε όρθιος. Εγώ, τρισευτυχισμένος γιατί υποψιαζόμουνα που θα πήγαινε το πράγμα, έμεινα για λίγο στη θέση μου για να μην δώσουμε υποψίες και αμέσως άρχισα με τρεμάμενα πόδια να προχωρώ προς την τουαλέτα. Εκεί όμως με περίμενε μία μεγάλη απογοήτευση. Ο μόνος άνθρωπος στα ουρητήρια ήτανε ένας τριαντάρης, μάλλον τουρίστας, πού κατούραγε. Κόντεψα να ξεφωνήσω από το κακό μου και προς στιγμή σκέφτηκα να την πέσω στον τριαντάρη πού όμως δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον και αφού τέλειωσε το κατούρημα έφυγε. Και τότε ώ του θαύματος έγινε κάτι υπέροχο. Μια πόρτα από τις καμπίνες πού ήτανε μέσα οι λεκάνες μισάνοιξε και ένα χέρι μου έγνεψε να πάω μέσα. Μπήκα μέσα και ΝΑΙ… πράγματι, ήταν εκείνος. Κλείδωσε την πόρτα από μέσα και αμέσως με αγκάλιασε με πάθος και άρχισε να τρίβεται πάνω μου. Παλαβός από την αδημονία να δω το εργαλείο του, του τράβηξα το μαγιώ προς τα κάτω και απελευθέρωσα τον πούτσο του ενώ σχεδόν ταυτόχρονα μου κατέβασε και αυτός το δικό μου και έχωσε την ψωλάρα του ανάμεσα στα μπούτια μου.

Το αίσθημα ήταν υπέροχο, τα έσφιξα όσο μπορούσα και ένοιωθα τον πούτσο του εγκλωβισμένο μέσα μου. Το πάνω μέρος του μου γαργάλαγε τα αρχίδια ενώ το πουτσοκέφαλο ακουμπούσε εξωτερικά στην κωλοτρυπίδα και μου πρόσφερε ανείπωτη ηδονή. Όση ώρα συνεχίσαμε σε αυτή τη στάση ο παίδαρος με είχε αγκαλιάσει σφιχτά, ταυτόχρονα μάλιστα είχε ακουμπήσει το μάγουλο του στο δικό μου και το πίεζε με δύναμη. Μετά από λίγο και ενώ η μηροτριψία συνεχιζότανε ο μπασκετμπωλίστας μου ψιθύρισε κάπως διστακτικά στο αυτί.

-    Μήπως θέλεις να μου τον πάρεις λίγο και στο στόμα;

Πρέπει για τους νεότερους να πω ότι τότε το τσιμπούκι δεν συνηθιζόταν και το θεωρούσανε μεγάλη ανωμαλία. Η πιο υποτιμητική έκφραση για μια γυναίκα ήτανε να την πούνε τσιμπουκλού. Οι δε περισσότεροι ομοφυλόφιλοι τον παίρνανε μόνο από πίσω και όποιος έκανε πίπα εθεωρείτο πολύ προωθημένος.

-    Δεν θα σου χαλάσω το χατήρι…

του απάντησα. Αφού τότε ελευθέρωσα το εργαλείο του από τα μπούτια μου κάθισα στην λεκάνη και αμέσως αυτός μου τον έφερε κοντά στα μούτρα μου. Ο πούτσος του ήτανε μεγάλος και χοντρός. Από κάτω είχε μάλιστα μία δυνατή φλέβα που τον έκανε κάπως τριγωνικό στη βάση και κυριολεκτικά άχνιζε από την καύλα. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ ούτε δευτερόλεπτο. Άνοιξα το στόμα μου όσο πιο πολύ μπορούσα και τον πήρα όσο πιο βαθιά γινόταν. Ο παίδαρος έβγαλε ένα μουγκρητό ηδονής και εγώ άρχισα να του κάνω ένα πολύ δυναμικό αν και όχι πολύ έντεχνο τσιμπούκι. Η πείρα μου τότε ήτανε σχετικά περιορισμένη. Αυτό συνεχίστηκε για λίγη ώρα και τότε συνέβη κάτι ανεπάντεχο που μέχρι τότε δεν μου είχε ξανασυμβεί. Ο πούτσος του κυριολεκτικά εξερράγη χωρίς να δώσει κάποιο σημάδι ότι το τέλος πλησιάζει. Ούτε σκλήρυνε, ούτε σφίχτηκε, ούτε τινάχτηκε, ούτε ο παίδαρος έβγαλε κάποιο βογκητό. Μόνο μια τεράστια ποσότητα από χύματα πετάχτηκε ξαφνικά, σαν τσουνάμι που χτύπησε στο λαρύγγι μου και παρ΄ ολίγο θα με έπνιγε.

Ο πούτσος έμεινε για λίγο ήρεμος και μετά χτύπησε το δεύτερο τσουνάμι εξ ίσου δυνατό, πάλι έμεινε για λίγο ήρεμος ο πούτσος του και τέλος πέταξε και το τρίτο τσουνάμι, κάπως μικρότερο σε ποσότητα αυτό. Από εκεί και πέρα ο πούτσος απλώς έσταζε ότι απομεινάρια από χύματα του είχαν μείνει. Πρώτη φορά μου συνέβαινε κάτι τέτοιο και για να πω την αλήθεια ούτε στην τεράστια μεταγενέστερη πείρα μου ήτανε κάτι συνηθισμένο, δηλαδή με τρία τινάγματα ένα παιδί να βγάλει τόσο μεγάλη ποσότητα χύματα πού νορμάλ θα χρειαζότανε περί τα δέκα τινάγματα. Όταν σταμάτησε να χύνει, τράβηξε τον πούτσο του, τον σκούπισε και ξαναφόρεσε το μαγιώ του. Εγώ είχα μείνει σαστισμένος από την απότομη κατάληξη πού είχε η ηδονή κάτι πού και αυτός το αισθάνθηκε γιατί μου ψιθύρισε.

-    Αν θέλεις κι άλλο, κάτσε εδώ και περίμενε, θα σου στείλω και το φίλο μου.

Μετά μισάνοιξε την πόρτα και αφού βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν κανείς στα ουρητήρια έφυγε. Περίμενα μέσα στην καμπίνα έχοντας αφήσει μια μικρή χαραμάδα για να βλέπω ποιος μπαίνει στα ουρητήρια. Μπήκαν κάποιοι τύποι πού δεν παρουσίαζαν κανένα ενδιαφέρον κατούρησαν και έφυγαν. Είχα αρχίσει να απελπίζομαι και σκέφτηκα να τραβήξω μαλακία γιατί είχα φτιαχτεί πάρα πολύ και δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο, όταν στα ουρητήρια μπήκε ένας άλλος μπασκετμπωλίστας πού έπαιζε στην ίδια ομάδα με αυτόν πού είχα πιπάρει. Κατάλαβα ότι μάλλον πρόκειται για τον φίλο του και μισάνοιξα την πόρτα για να μπει μέσα. Αυτό και έκανε. Μου είπε ένα «γεια σου φίλε» και με ρώτησε.

-    Θέλεις να πάρεις και τον δικό μου στο στόμα σου;

-    Ναι, γιατί όχι…

του απάντησα και κλείδωσα την πόρτα. Ο παίδαρος έσταζε ολόκληρος νερά γιατί προφανώς θα κολύμπαγε την ώρα πού ο φίλος του έκανε ηλιοθεραπεία και γι αυτό δεν τον είχα δει. Το μαγιώ του και αυτό ήταν και αυτό υγρό και διέγραφε τον πούτσο του πού όμως δεν ήταν σηκωμένος. Άρχισα αμέσως να τον γλείφω από την μέση μέχρι το στήθος και από τα γόνατα μέχρι το μαγιώ ρουφώντας το αλμυρό νερό ενώ αυτός έβγαζε πνιχτά βογκητά. Ο πούτσος του είχε μεγαλώσει αλλά δεν είχε ακόμα σκληρύνει πολύ και έτσι κάθισα στην λεκάνη, έβαλα τα χείλια μου πάνω στο υγρό μαγιώ ακριβώς εκεί πού ήταν ο πούτσος του και άρχισα να τον πιπιλάω εξωτερικά μαζί με το υγρό μαγιώ. Ο πούτσος του σκλήρυνε αμέσως και τότε του το κατέβασα και τον είδα μπροστά στα μάτια μου σε όλο του το μεγαλείο. Ήταν ένας πούτσος μεγάλος, στο μήκος του προηγούμενου ίσως και ελάχιστα πιο μακρύς, λιγότερο χοντρός και σε σχήμα απολύτως κυλινδρικό με το κεφάλι ξεσκούφωτο.

Άνοιξα το στόμα μου, τον πήρα μέσα και άρχισα να του κάνω τσιμπούκι. Το τσιμπούκι κρατούσε αρκετή ώρα και οι καύλες μου είχαν χτυπήσει κόκκινο, ώσπου σε μια στιγμή και χωρίς καν να αγγίξω τον πούτσο μου αυτός εξερράγη και άρχισε να εκτοξεύει άφθονα σπερματικά υγρά. Άλλα πετάχτηκαν στην κοιλιά μου, άλλα στα πόδια μου και νομίζω ότι μια μικρή ποσότητα πήγε και στα πόδια του παίδαρου. Ο μπασκετμπωλίστας, βλέποντας ότι έχυσα ερεθίστηκε ακόμα περισσότερο. Ο πούτσος του έγινε σκληρός σαν σίδερο και έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι μου χαϊδεύοντας μου τα μαλλιά. Εγώ επιτάχυνα το τσιμπούκι μέχρι πού σε μια στιγμή μου είπε ψιθυριστά.

-    Φίλε, σε λίγο έρχεται, σε πειράζει να τελειώσω στο στόμα σου;

Χωρίς να σταματήσω το τσιμπούκι έβγαλα ένα μουγκρητό κατάφασης και συνέχισα περιμένοντας την μεγάλη στιγμή πού δεν άργησε να έρθει. Ο πούτσος του έκανε ένα δύο τινάγματα σαν να είχε ελατήριο και αμέσως από το κεφάλι του άρχισαν να βγαίνουν άφθονα καυτά ψωλοχύματα. Όταν άδειασε, τον τράβηξε έξω, ενώ ακόμα κάποια χύματα στάζανε, ανέβασε το μαγιώ του και βγήκε από την καμπίνα. Εγώ έμεινα για λίγο ακόμα μέσα σκουπίζοντας τα χύματα μου από την κοιλιά μου και τα πόδια μου πού είχαν ανακατευτεί και με τα λίγα χύματα του παίδαρου πού στάξανε πάνω μου όταν τραβήχτηκε και ξαναφόρεσα το μαγιώ μου. Ο πούτσος μου αν και χυμένος δεν είχε ηρεμήσει εντελώς και σκεφτόμουνα να κάνω και δεύτερη εξόρμηση προς άγραν πέους. Με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό βγήκα από την καμπίνα που εκεί όμως με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

Στα ουρητήρια ήτανε ένας πιτσιρικάς περίπου στην ηλικία μου, πού τράβαγε μαλακία. Άλλο πού δεν ήθελα. Χωρίς καθυστέρηση πήγα στην διπλανή θέση, τον έβγαλα έξω και άρχισα και εγώ να τον παίζω. Σχεδόν αμέσως ένοιωσα το χέρι του πιτσιρικά να μου χουφτώνει τον πούτσο και βέβαια έκανα και εγώ το ίδιο στον δικό του. Εκείνη την ώρα δεν ήτανε κανένας μέσα στα ουρητήρια και έτσι συνεχίσαμε απρόσκοπτα μια παθιασμένη αλληλομαλακία, που όμως δεν κράτησε και για πολύ γιατί το παιδί έχυσε στο τάκα-τάκα. Την ώρα πού έχυνε εγώ έβαλα τη χούφτα μου μπροστά στον πούτσο του με αποτέλεσμα να συλλέξω τα περισσότερα χύματα του. Μόλις έφυγε έφερα την χούφτα μου στο στόμα μου και τα ρούφηξα. Η γεύση τους ήτανε απίθανη. Εφηβικά χύματα σαν μυρωδάτο γάλα. Αυτό με ξετρέλανε τελείως και αφού χούφτωσα τον πούτσο μου με την χούφτα πού είχε δεχτεί τα χύματα του πιτσιρικά και ήταν ακόμα υγρή τον έπαιξα για λίγο και άδειασα ότι μου είχε απομείνει. Μετά ήρεμος, μια και ή εξόρμηση μου είχε στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, γύρισα σπίτι μου και όποτε αναπολούσα τις φάσεις τράβαγα μαλακία. Τα sixties ήτανε πραγματικά ωραία εποχή. Δεν υπήρχαν βέβαια τα gay bars ούτε το internet αλλά ούτε και το AIDS. Ο πούτσος όμως αφθονούσε. Τα πάρκα, οι δημόσιες τουαλέτες, οι πορνοκινηματογράφοι, οι πλάζ κλπ ήτανε χώροι δράσης και να μην ξεχνάμε πώς στην Ομόνοια υπήρχαν χιλιάδες στρατευμένοι νέοι στην συντριπτική πλειοψηφία διαθέσιμοι με την προϋπόθεση να παίξουν τον ενεργητικό ρόλο. Ωραίες εποχές και ωραίες αναμνήσεις.

 

(Copyright protected OW ref: 77382)