Η πρώτη μου πούτσα

Δημοσιεύθηκε από gooo
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστιλέα: Η πρώτη φορά που γαμήθηκα από κάποιον μέσω του xstream...

Γεια σας, με λένε Γ και είναι η πρώτη φορά που γράφω ιστορία. Από την εφηβική μου ηλικία ψαχνόμουνα γενικά. Πριν τρία χρόνια μιλούσα με ένα αγόρι από το chat και του έλεγα ότι θα γούσταρα πολύ να του δώσω το κωλαράκι μου να το ξεπαρθενιάσει. Εκείνος αν και ένα χρόνια μικρότερος μου είχε κάνει πολλά με άλλα αγόρια και μου είπε ότι θα μου μείνει αξέχαστο και ότι θα με γαμάει όποτε θέλω.

Εδώ να σας πω πως είμαι 26χρονών, 1.73 ύψος, 78κιλά (ήμουν τότε τώρα έχω πάρει λίγα), καστανός, μεγάλα χείλια και έχω κάτι που του το είπα και καύλωσε. Γυναικομαστία, μικρή βέβαια αλλά έχω. Μιλούσαμε δύο μέρες και εγώ καύλωνα αλλά ήμουν δισταχτικός, μέχρι που με έπεισε. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και κανονίσαμε να βρεθούμε στο Ρεξ στην Ομόνοια όπως και έγινε. Γνωριστήκαμε και βάλαμε πλώρη για το σπίτι του όπου θα έτρωγα την πούτσα του. Μπήκαμε στο τρόλεϊ προς Γαλάτσι και κάτσαμε πίσω και μου μίλαγε ψιθυριστά αλλά εγώ ντρεπόμουνα και κοίταγα αλλού. Όταν φτάσαμε στην στάση μου λέει ότι είναι εδώ πιο κάτω. Φτάσαμε στη είσοδο της πολυκατοικίας και η καρδιά μου θα έσπαγε. Ήμουν δειλός αλλά γούσταρα τρελά. Μπαίνουμε στο ασανσέρ και λέω εδώ θα τα παίξω όλα για όλα.

Του χουφτώνω την πούτσα πάνω από το παντελόνι και κάνω κίνηση να τον φιλήσω. Εκείνος μου πιάνει τον κώλο και μου λέει «είσαι αχόρταγος». Εκείνη την ώρα φτάνει το ασανσέρ και μπαίνουμε στο φοιτητικό σπίτι του. Με πάει στο κρεβάτι, μου λέει να χαλαρώσω και μου δίνει ποτό. Εγώ του χουφτώνω την πούτσα από την αμηχανία και του λέω για αυτό ήρθα. Βγάζει την πούτσα μπροστά στα μάτια μου και δεν ήξερα τι να κάνω. Αρχίζει να την ακουμπάει στα χείλη μου και ταυτόχρονα να με γδύνει και να με συμβουλεύει.

-    Βγάλε την γλωσσίτσα και σάλιωνε και γλείφε αγοράκι μου!

Είχα μπουκωθεί και γούσταρα τρελά/ Σε 2 λεπτά μου λέει ότι είμαι γεννημένος για να γλείφω πούτσες. Εγώ όσο μου μιλάει έχω καυλώσει, οι θηλές μου, ο πούτσος μου και η τρυπούλα μου ανοιγοκλείνει. Αρχίζει να παίζει με τις ρώγες μου φτύνοντας το χέρι του. Έχω τρελαθεί από κάβλα και του λέω να με γαμήσει και ότι θέλω να φάω την πρώτη μου πούτσα. Αυτός με βάζει στα 4 και αρχίζει να μου γλείφει το ξυρισμένο μου κωλαράκι που ήταν μόνο για αυτόν. Αναστενάζω και βλέπει την τρυπούλα μου να ανοιγοκλείνει. Μου λέει ότι είμαι έτοιμος και ότι θέλει να με γαμήσει ανάσκελα με τα πόδια μου στους ώμους του. Συμφωνώ.

Αρχίζει να με σουβλίζει σιγά-σιγά και εγώ πονάω πάρα πολύ, αλλά έχω γίνει λυσσάρα και του λέω να με γαμήσει σαν πουτάνα και ότι είναι ο γαμιάς μου και να με ξεπαρθενιάσει γιατί αυτό αξίζω ή ότι μετά από αυτό το γαμήσι θα είμαι το πουτανάκι του και αν θέλει να με γαμάει με την παρέα του. Αυτός δυσκολεύεται και πάει και φέρνει σαπούνι γλυκερίνης. Μου βάζει και μπαίνει μέσα απότομα. Εγώ το γουστάρω τρελά αλλά γκρινιάζω. Με γαμάει και εγώ τον παροτρύνω. Νοιώθω παράξενα. Μετά από κάνα 10 λεπτό και αρχίζει να στάζει η πούτσα μου. Δεν του το λέω και απλά του λέω ότι θέλω να με χύσει.

Αρχίζω πάλι την πίπα, με κρατάει από τα μαλλιά και μου λέει ότι θα με χύσει στα βυζάκια μου. Το κάνει και αρχίζω να τα αλείφω πάνω και να δοκιμάζω μια σταγονίτσα. Μετά ντύνομαι και αρχίζουμε τα φιλιά. Του λέω ότι θέλω να φύγω και με πάει στα ταξί. Από τότε δεν τον έχω ξαναδεί αν και θα ήθελα τρελά, παρ’ όλο που είμαι σε σχέση. Φοιτητή είσαι ο μοναδικός μου γαμιάς! Να το ξέρεις.

 

(Copyright protected OW ref: 77106)