Το καλύτερο τρίο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Είμαι ο Παν. και είμαι ένας συνηθισμένος τύπος που μου αρέσει ο παθητικός ρόλος στο σεξ μεταξύ αντρών. Στα πλαίσια λοιπόν της εχεμύθειας που προσπαθώ να τηρώ αλλά και της αναζήτησης καλών σεξουαλικών εμπειριών για ενεργητικούς άντρες και ζευγάρια το ίντερνετ με τροφοδοτεί κατά καιρούς.

Πριν από δυο εβδομάδες λοιπόν μου απάντησαν δυο φίλοι που ήταν ενεργητικοί και με κάλεσαν στο σπίτι του ενός. Αφού λοιπόν ανταλλάξαμε στο msn φωτογραφίες και ο καθένας μας, ξεκαθάρισε τι ζητάει βρεθήκαμε. Επρόκειτο λοιπόν για δυο τύπους τον Κ. και τον Π. οι οποίοι ήταν 35 και 37 χρονών αντίστοιχα, καλά κορμιά χωρίς να είναι γυμνασμένοι, 178 και 172 εκ. ύψος, καστανοί και αρκετά όμορφοι. Παρεμπιπτόντως εγώ είμαι 33 χρονών, 173 εκ. ύψος, 75 κιλά, αγύμναστος, τριχωτός, συμπαθητικό πρόσωπο και με ένα, κατά κοινή παραδοχή, ωραίο στρογγυλό κωλαράκι και χωρίς να είμαι καθόλου θηλυπρεπής.

Αφού λοιπόν μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων για αρκετή ώρα και ήπιαμε τα ποτάκια μας, η συζήτηση γύρισε και στο σεξ. Εκεί λοιπόν ξαναβάλαμε τους όρους που όλοι θέλαμε, αξιοπρέπεια, διακριτικότητα, εχεμύθεια, καθαριότητα, προφυλάξεις και σίγουρα όχι συναισθηματικές δεσμεύσεις. Τα παιδιά καθόταν εκατέρωθεν μου στον καναπέ και άρχισαν τα χαδάκια. Ήταν πολύ τρυφεροί και οι δυο.

Ο Π. άρχισε να με φιλάει στο λαιμό ενώ ο Κ. μου χάιδευε το στήθος και άρχισε να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο. Οι τύποι ήξεραν πραγματικά να στρώνουν μια κατάσταση για έρωτα και όχι απλά σεξ. Εγώ από την άλλη είχα απογειωθεί και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Το πουκάμισό μου είχε βγει ως δια μαγείας και μου γλείφανε τις ρώγες με ελαφρά δαγκωματάκια και δυο. Εγώ έβγαζα μικρές κραυγές ηδονής και πίεζα τα κεφάλια τους πάνω μου, σαν να ήθελα να με φάνε.

Καθώς τα χέρια μου κατέβηκαν προς τους καβάλους των παντελονιών τους, η έκπληξη που με περίμενε ήταν πολύ ευχάριστη. Οι ψωλές και των δυο ήταν πέτρα και αρκετά μεγάλες όπως φαινόταν. Χάιδευα με το κάθε μου χέρι την ψωλή του καθενός και σε εκείνη τη φάση ο Κ. πρότεινε να πάμε στο κρεβάτι. Πετάξαμε γρήγορα, όλοι τα ρούχα μας και ξαπλώνοντας στο κρεβάτι με είχαν πάρει αγκαλιά και με έσφιχναν ανάμεσά τους.

Τα φιλιά που ανταλλάσσαμε ήταν το κάτι άλλο. Τρεις γλώσσες είχαν μπλεχτεί τόσο ηδονικά που νομίζω ότι δεν έχω ξαναφιληθεί τόσο όμορφα με άλλον άντρα. Αυτό λοιπόν που αισθάνθηκα με την αφή πάνω από τα ρούχα τους για το μέγεθος των καυλιών τους, το επιβεβαίωσα πλέον τώρα που είχαν ξεντυθεί. Το μέγεθος της ψωλής του Π. ήταν γύρω στα 18 εκ. ενώ του Κ. γύρω στα 20 εκ. με πάχος και οι δυο διόλου ευκαταφρόνητο.

Εγώ λοιπόν σύρθηκα προς τα κάτω με σκοπό να απολαύσω τις δυο υπέροχες ψωλές. Άρχισα να πιπώνω μια τον ένα και μια τον άλλο εναλλάξ, παίρνοντας τον πούτσο τους καθενός όσο πιο βαθιά μπορούσα στο λαιμό μου. Τότε ο Κ. γύρισε προς τα κάτω στο κρεβάτι και έμπλεξε τα πόδια του ανάμεσα στα πόδια του Π. ώστε οι δυο ψωλάρες ήταν πλέον δίπλα δίπλα και μου δίνονταν η ευκαιρία να τις βάλω παράλληλα στο στόμα μου. Η αίσθηση ήταν υπέροχη. Δεν τις χόρταινα αλλά αν κρίνω και από τα βογκητά τους μάλλον και αυτοί είχαν ανέβει στον έβδομο ουρανό. Το στόμα μου προσπαθούσε να πάρει και τις δυο ψωλές όσο το δυνατό βαθύτερα.

Και ενώ απολαμβάναμε όλοι αυτή τη διπλή πίπα, ο Π. σηκώθηκε και άρχισε να ασχολείται με τον κώλο μου. Αφού έκανε κάποιο επιβραβευτικό σχόλιο, άρχισε να μου χαϊδεύει με δύναμη τα κωλομέρια. Εγώ συνέχιζα να πιπώνω τον Κ. και ο Π. άρχισε να μου γλείφει τα κωλομάγουλα ερχόμενος όλο και πιο κοντά στην τρυπούλα μου που είχε λιώσει από καύλα.
Εδώ να σας πω ότι αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι για λόγους υγιεινής να σου γλείψει κάποιος των κώλο και για αυτό όταν πρόκειται να πηδηχτώ κάνω ένα προσεχτικό κλύσμα με το λάστιχο του ντους. Βγάζω δηλαδή το ντους και βάζω το σωλήνα στον κώλο μου, ώστε το έντερό μου καθαρίζει εντελώς, με αποτέλεσμα στην τρύπα μου να μην υπάρχει ίχνος δυσάρεστης μυρωδιάς.

Ο Π. λοιπόν ήταν μάστορας στο γλείψιμο της τρυπούλας μου. Σχεδόν με γάμαγε με τη γλώσσα του ενώ εγώ είχα πάρει τόσο βαθιά το καυλί του Κ. στο λαιμό μου που βασικά τον ένιωθα στον φάρυγγά μου και τα αρχίδια του ακουμπούσαν στα χείλη μου. Έκανα διαλείμματα μόνο και μόνο για να ανασάνω. Είχα απογειωθεί από την καύλα, τα μάτια μου δάκρυζαν από απόλαυση. Ο Π. άρχιζε να βάζει πρώτα το ένα του δάκτυλο μετά και το δεύτερο μετά και τρίτο ενώ παράλληλα με γάμαγε με τη γλώσσα του.

Στη συνέχεια και ενώ συνέχιζα να πιπώνω τον Κ. ήρθε και ο Π. και παίρναμε μαζί πλέον πίπα στον Κ. Γλύφαμε εναλλάξ μια ο ένας την ψωλή του Κ. και ο άλλος τα αρχίδια του και αντίστροφα. Στο μεταξύ φιλιόμασταν παράλληλα με πάθος και οι γλώσσες μας ενώνονταν πάνω στην ψωλή του Κ.

Ο Π. μου είπε να κάτσω πάνω του σε στάση 69, μου έγλυφε την τρυπούλα η οποία πια ζητούσε να ξεσκιστεί και ο Κ. αφού φόρεσε ένα προφυλακτικό ήρθε πίσω μου και εισέβαλε στην κωλοτρυπίδα μου. Έτσι έπαιρνα το καυλί του Π. όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα στο λαιμό μου, ο Κ. με γαμούσε ανελέητα και ο Π. έγλυφε το καυλί του Κ. και την τρυπούλα μου (που είχε γίνει τρυπάρα πλέον). Ο συντονισμός ήταν τέλειος. Ο Κ. ούρλιαζε ότι ο κώλος μου είναι τέλειος, εγώ ούρλιαζα από ηδονή που ο ένας με ξέσκιζε από τον κώλο και ο άλλος μου γέμιζε το στόμα και ο Π. φώναζε ότι του κάνω το πιο τέλειο τσιμπούκι που του κάνανε ποτέ.
Μετά από δέκα λεπτά ανελέητου γαμησιού από τον Κ. στήθηκα στα τέσσερα και ο Π. άρχισε να με γαμάει από τον κώλο ενώ ο Κ. με πίπωνε.

Κάποια στιγμή ο Π. επιτάχυνε και μπαινόβγαινε μέσα μου σαν έμβολο και με μια κραυγή φώναζε ότι έχυνε. Ο Κ. ξάπλωσε ανάσκελα, τον καβάλησα και συντονιστήκαμε σε ξέφρενους ρυθμούς όπου χύσαμε μαζί, αυτός μέσα στην ξεσκισμένη πια τρύπα μου (με προφυλακτικό) και εγώ πάνω στο στήθος του.

Πέσαμε ξέπνοοι στο κρεβάτι και οι τρεις, μέχρι να ξαναβρούμε τις ανάσες μας και αφού πέρασε κανένα μισάωρο σηκωθήκαμε για μπάνιο. Η ώρα ήταν πια περασμένη και δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε αφού το πρωί μας περίμενε η καθημερινότητα.

Συμφωνήσαμε και οι τρεις ότι ήταν από τα καλύτερα σεξ που έχουμε κάνει και ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη μέρα. Γύρισα στο σπίτι κατάκοπος, τόσο πολύ που στο ταξί που πήρα φεύγοντας, ενώ ο οδηγός ήταν ένας τρομερός άντρακλας δεν μπόρεσα ούτε καν να διανοηθώ ότι θα μπορούσα να επαναλάβω εκείνη τη στιγμή άλλο ένα γαμήσι.

Φιλιά σε όλους σας, και ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου, η οποία είναι πέρα για πέρα αληθινή.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")