Η εκδίκηση του κοντού, χοντρού, άσχημου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Αληθινη ιστορια δύο φίλων που μαζί πειραματίζονται και καταλήγουν στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Το Θάνο τον γνώρισα το 2011 σε μια κοινωνική δεξίωση, όταν ήρθε και μου μίλησε. Ήμασταν άκρως αντίθετοι σωματότυποι, και προσωπικότητες. Εκείνος ύψος 1.62, 90 κιλά, με γυαλιά, παιδικό πρόσωπο, ομιλητικός και χαμογελαστός. Εγώ, 1.90 στο ύψος, 84 κιλά, αρρενωπός, γυμνασμένος και εσωστρεφής. Η κουβέντα μας γύρισε σύντομα στις γυναίκες και πως ρίχνονται, ιδιαίτερα σε μπαρ όπως αυτό που βρισκόμασταν. Είπαμε αρκετά και στο τέλος ανταλλάξαμε κινητά. Συμφωνήσαμε να βγαίνουμε τακτικά με σκοπό, να ρίχνουμε γυναίκες.

Πηγαίναμε σε διάφορα μπαρ, ιδιαίτερα στο Κολωνάκι, και όποτε βλέπαμε ζευγάρι γυναικών, σχεδιάζαμε πως να κινηθούμε. Συνήθως, εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, λόγω εμπειρίας και εμφάνισης. Αν και τις πιο πολλές φορές η υπόθεση δεν κατέληγε πουθενά, κάναμε αρκετές γνωριμίες και μάλιστα δυο φορές κάναμε σεξ σαν δυο ζευγάρια με κορίτσια που είχαμε γνωρίσει το ίδιο βράδυ.

Μια καλοκαιρινή μέρα του 2012 ο Θάνος κι εγώ, πήγαμε σε μια γνωστή οργανωμένη παραλία να χτυπήσουμε ώριμες. Φύγαμε μετά από τέσσερις ώρες, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, εφ' όσον όλες οι γυναίκες στη πλαζ ήταν ή με τους άντρες τους ή με παρέα. Του Θάνου του άρεσαν οι ώριμες. Επιστρέψαμε στο διαμέρισμα του Θάνου. Μετά από μισή ώρα, ο Θάνος μου έριξε ένα περίεργο βλέμμα και με ρώτησε αν μπορούσε να με γαμήσει. Νόμιζα ότι αστειευόταν, μάλιστα σκέφτηκα "τι κακογουστο αστείο", αλλά με κοίταζε στα σοβαρά.

Ένιωσα αρκετά περίεργα. Του είπα, δήθεν με αστείο τρόπο, πως δεν έχω κάνει σεξ ποτέ με άντρα εφ' όσων δεν νιώθω έλξη προς το αντρικό φύλο. Εξ' άλλου, του είπα, δεν έχω πρόθεση να γίνω γκέι. Ο Θάνος μου είπε ότι κανένας δεν γίνεται γκέι μη την πρώτη φορά και μου ζήτησε να δοκιμάσουμε. Είχε να κάνει σεξ πολύ καιρό, οι καύλες του ήταν ασυγκράτητες και ήθελε να εκτονωθεί οπωσδήποτε και του άρεσε, όπως μου είπε, ότι είμαι ψηλός. Μου ζήτησε να κατεβάσω το μαγιό μου και να χώσει το πουλί του μέσα στον κώλο μου για λίγα λεπτά. Με βεβαίωσε πως θα έχυνε αμέσως. Ένιωσα άβολα. Του είπα όχι αλλά εκείνος επέμενε.

Ήρθε απότομα κοντά μου, τύλιξε τα χέρια του γύρω απ' το σώμα μου ώστε με το δεξί του χέρι να έχει πιάσει τον δεξιό μου καρπό, και με το αριστερό του, τον αριστερό μου. Έτσι όπως με είχε πιάσει, ήμουνα εντελώς αιχμαλωτισμένος. Αν και πολύ πιο ψηλός και γυμνασμένος, ένιωθα εντελώς ανίκανος να κινηθώ με τον τρόπο που με είχε κλειδώσει. Ήμουνα σε κατάσταση σοκ. Επίσης, πίεζε το πηγούνι του στο σώμα μου, μετακινώντας το δεξιά-αριστερά.

Είχα παραλύσει. Δεν πίστευα τι μου συνέβαινε. Μετά από 15 περίπου λεπτά στην ίδια στάση, ένιωσα μια απερίγραπτη σεξουαλική ηδονή. Συνειδητοποίησα πως ο φίλος μου, ένας κοντός, χοντρός, άσχημος άντρας με γούσταρε και πως ήθελε να με πηδήξει. Είχα μετατραπεί σε παθητικό, κάτι που δεν είχα νιώσει πριν. Όταν χαλάρωσα, χαλάρωσε κι αυτός το κλείδωμα γύρω απ' το σώμα μου και με έσπρωξε προς τον καναπέ όπου έπεσα. Κάθισε πάνω στη κοιλιά μου και συνειδητοποίησα το βάρος του.

Μου είπε να βγάλω τη μπλούζα μου και εκείνος έβγαλε τη δικιά του. Μου άρεσε το άτριχο, στρουμπουλό σώμα του και τα σχεδόν γυναικεία βυζιά του. Ξάπλωσε επάνω μου και άρχισε να με φιλάει βίαια στο λαιμό και στους ώμους. Άρχισα να στενάζω ερωτικά σαν γυναίκα εντελώς αυτόματα. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε. Είχα παραδοθεί εντελώς σ' έναν κοντό, χοντρό άντρα - τον καλύτερο μου φίλο.

Μετά από καμπόση ώρα, σηκώθηκε και με έσπρωξε προς το πάτωμα. Με γύρισε μπρούμυτα, μου κατέβασε το μαγιό, χούφτωσε τα οπίσθια μου και μετά ξάπλωσε απάνω μου. Του είπα να βάλει προφυλακτικό. Σηκώθηκε, έβαλε προφυλακτικό και ξανα-ξάπλωσε στην πλάτη μου. Τα δάκτυλα των ποδιών του ακουμπούσαν τις γάμπες μου κάπου στη μέση και το πιγούνι του το ένιωθα πιο κάτω απ' τους ωμούς μου - τόση διάφορα ύψους είχαμε. Καθόμασταν σ' αυτή τη στάση για αρκετή ώρα και ξαφνικά έχωσε το πουλί του μέσα στον κώλο μου. Ένιωσα αρκετό πόνο αλλά μετά από λίγο το συνήθισα και μου άρεσε. Ξαφνικά, ένιωσα το Θάνο να χύνει. Μόλις με είχε γαμήσει ο καλύτερος μου φίλος. Με το πούλι του πλήρως μέσα μου, άρχισε να κουνιέται βίαια μπρος πίσω, πάνω στην πλάτη μου. Είχα τρελαθεί στον πόνο και την ηδονή ταυτόχρονα. Έχυσα σύντομα. Εκείνος έχυσε για δεύτερη φορά. Μετά σηκώθηκε, πήγε στην τουαλέτα και πλύθηκε ενώ εγώ παρέμεινα μπρούμυτα για αρκετή ώρα.

Ήταν γεγονός ότι ο Θάνος, μέσα σε μίση ώρα, με είχε καταστρέψει σεξουαλικά, μετατρέποντας με σε παθητικό γκέι. Η σχέση μας συνέχισε για έναν περίπου χρόνο. Συνεχίσαμε τις εξόδους για καμάκι με τη διαφορά πως όταν δεν βρίσκαμε γυναίκες, με πήγαινε σπίτι του και με γάμαγε (για τιμωρία). Κάθε φορά που γινόταν, μου άρεσε περισσότερο. Είχα εθιστεί με το πουλί του και είχα γίνει σεξουαλικός του σκλάβος. Οι γυναίκες που γνωρίζαμε μυρίζονταν την ερωτική μας σχέση και ότι εγώ ο ψηλός, γυμνασμένος και όμορφος ήμουνα ουσιαστικά η φιλενάδα του Θάνου και μου φερόντουσαν απορριπτικά. Τελικά ο Θάνος μετατράπηκε σε σούπερ γαμιάς, ίσως απ' τον αέρα που μου είχε κλέψει.

Το ανάστημα και ο σωματότυπος του, έπαψαν να παίζουν ρόλο και όμορφες γυναίκες τον τριγύριζαν. Τελικά τα έφτιαξε με μια Τσέχα αισθητικό, 1.78 και εξαφανίστηκε. Πριν εξαφανιστεί όμως, μου είπε πως απαιτούσε απόλυτη εχεμύθεια για όλα όσα είχαν συμβεί μεταξύ μας και πως αν έλεγα οτιδήποτε σε οποιονδήποτε, θα με εκδικούταν άγρια. Αντί να θυμώσω, οι εκβιασμοί του με έκαναν να τον ερωτευτώ ακόμα περισσότερο.

Έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα τον σκέφτομαι συνεχεία. Έχω κάνει πλήρη αποτρίχωση και νιώθω σαν γυναίκα. Τις νύχτες ή παίζω με τις ρόγες μου ή φοράω πλαστικό στήθος και ζω με την ιδέα ότι ίσως θα έπρεπε να γίνω τραβεστί.

 

(Copyright protected OW ref: 74617)