Στα ντους

Δημοσιεύθηκε από athbtm
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Γνωριμία και gay παιχνίδι στην πισίνα.

Με το που μπήκα στον χώρο της πισίνας, εντόπισα ένα ωραίο τύπο να είναι όρθιος και να παίζει με το κινητό του. Κατευθύνθηκα προς την ξαπλώστρα μου και κάθισα. Τον κοίταξα για λίγο μέχρι που εκείνος βούτηξε στο νερό. Με είχε δει που τον κοιτούσα και ανταπέδωσε το βλέμμα του. Σηκώθηκα κι εγώ λίγο πιο μετά και βούτηξα πιστεύοντας ότι θα πιάσουμε κουβέντα και θα ξεκινήσει παιχνίδι. Όσο ήμουν στην πισίνα δεν μιλήσαμε αλλά κάναμε παιχνίδι με τα μάτια. Κάποια στιγμή γυρνάω προς το μέρους του επιδεικτικά, τον καρφώνω, μου χαμογελάει, ανταποδίδω και συνεχίσαμε να κολυμπάμε. Την ίδια στιγμή που εκείνος έβγαινε από την πισίνα, έβγαινα και εγώ από άλλο σημείο της και πηγαίναμε αντίθετα για να καθίσουμε στις θέσεις μας. Έτσι, περάσαμε ο ένας δίπλα από τον άλλο και κοιτώντας τον του μίλησα σχολιάζοντας - για να σπάσει ο πάγος - τα τσιμπήματα από κουνούπια που είχε δίπλα το στομάχι του. Ανταλλάξαμε ονόματα και αρχίσαμε να χαμογελάμε καθώς έχουμε το ίδιο όνομα.

-         Δεν είναι πολύ συνηθισμένο και το έχουν λίγοι και καλοί.

Ανταποκρίνεται σε αυτό και μου είπε.

-         Κι εσύ όμως είσαι πολύ γοητευτικός.

-         Το έχει το όνομα τελικά όπως λες.

Μετά από αυτό, είπαμε δύο τρεις πληροφορίες ακόμη και καθίσαμε.

-         Πάω να καθίσω του λέω, αλλά θα σε θαυμάζω από εκεί.

Κάθισε κι εκείνος και κοιτιόμασταν ενώ χαμογελούσε ο ένας στον άλλο. Σηκωνόταν κάθε τόσο για διάφορα και περνούσε δίπλα μου όπου και εγώ δεν έχανα την ευκαιρία να του μιλάω. Του προτείνω σε κάποια φάση να καθίσει μαζί μου και κάθεται για λίγο. Μιλούσαμε και φλερτάραμε ο ένας για τον άλλο.

-         Πως είναι το Λονδίνο; Πως περνάς;

-         Καλά είναι, μου λέει. Είναι ωραίο, κι εδώ όμως είναι ωραία. Έχει ήλιο, είναι χαλαρά, η πόλη είναι ωραία και έχει ζωή κι εσύ είσαι καύλα.

-         Με έχεις καυλώσει ήδη, του απαντώ, αν συνεχίσεις θα έχουμε θέματα.

Χαμογέλασε και πήγε και κάθισε στην ξαπλώστρα του όπου φάνηκε ότι κι εκείνος είχε αρχίσει να φτιάχνεται. Πέρασε η ώρα και έπρεπε να φύγω. Πριν φύγω είχα πάει και είχα καθίσει μαζί του και μιλούσαμε για διάφορα θέματα.

-         Πρέπει να φύγω. Θα πάω στα ντους να κάνω μπάνιο και θα την κάνω μετά.

-         Εντάξει μου λέει, χάρηκα που σε γνώρισα. Είσαι καύλα μου λέει.

-         Κι εσύ είσαι καύλα και λυπάμαι που δεν έχω χρόνο να σε απολαύσω περισσότερο, του λέω.

-         Κι εγώ θα το ήθελα μου απαντά.

Χαιρετώ, πάω για μπάνιο. Μπήκα στα αποδυτήρια και ήμουν μόνος, οπότε χαλαρά γδύθηκα, ετοιμάστηκα και μπήκα για μπάνιο. Όπως λουζόμουν, ακούω κάποιον να μιλάει. Δεν έδωσα σημασία καθώς θεώρησα ότι είναι κάποιος άλλος που μιλάει στο τηλέφωνο. Ανοίγοντας τα μάτια μου τον βλέπω μπροστά μου, να με ρωτάει αν είμαι εντάξει. Του χαμογελάω και τον ρωτάω να θέλει να περάσει. Μου λέει όχι γιατί είναι η καθαρίστρια έξω. Τον τραβάω από το χέρι και τον βάζω μέσα. Κλείνω την πόρτα και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Πάθος και καύλα, όλα μαζί κάτω από το νερό που έτρεχε. Με κοιτάζει στον πούτσο, χαμογελάει από ικανοποίηση που με είχε κάνει τούρμπο και άρχισε να μου μαλάζει τα κωλομέρια μου. Σιγά-σιγά, ξεκίνησε να κατευθύνεται προς την τρύπα μου που ήταν υγρή και ξεκίνησε να την παίζει. Μου την πείραζε ενώ εγώ είχα αρχίσει να του κατεβάζω το μαγιό για να πεταχτεί έξω ο πούτσος του, κανονικός σε μέγεθος αλλά πολύ ωραίος και εκείνη την ώρα με καλούσε να πέσω για να τον ρουφήξω.

Πέφτω στα γόνατα και αρχίζω να ρουφάω. Εκείνος έγειρε το κεφάλι του πίσω και με άφησε να τον τρελάνω ενώ, καταλάβαινα από την ανάσα του ότι είχε τρελαθεί. Ρουφούσα τον ψώλο του βαθιά μέχρι τα αρχίδια, πνιγόμουν αλλά δεν με ένοιαζε, τον ήθελα όλο μέσα. Τον ρουφούσα και τον άφηνα, τον εξαφάνιζα μέχρι να μην φαίνεται άλλο ο πούτσος του και τον εμφάνιζα. Σε κάποια φάση κατέβασε το κεφάλι του και με κοιτούσε. Σηκώθηκα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε για λίγο αλλά με γύρισε από την άλλη, να βλέπει το κωλαράκι μου και ξεκίνησε να μου το χαϊδεύει με τον πούτσο του. Με άρπαξε και με ξαναγύρίσε ενώ εκείνος τον έπαιζε.

-         Θα χύσω!

-         Τότε να πέσω, του λέω, δεν πρέπει να πάνε χαμένα.

Κατέβηκα πάλι στον πούτσο του και ξεκίνησα να τον ρουφάω. Δευτερόλεπτα μετά ξεκίνησε να μου τινάζει τα ψωλοχύματά του και με γέμισε παντού. Τον κοίταξα, χαμογέλασε και με σήκωσε. Εκείνη τη στιγμή μπήκε κάποιος στα αποδυτήρια. Μείναμε λίγο εκεί για να μην μας ακούσουν. Ο άλλος έφυγε κι εκείνη τη στιγμή ανοίγει κι εκείνος την πόρτα και εξαφανίζεται. Αυτό ήταν. Δεν είπαμε δεύτερη κουβέντα. Με είχε καυλώσει τόσο πολύ που όλη την υπόλοιπη ημέρα ήμουν μέσα στην τρέλα. Θα ήθελα να το έκανα ξανά. Ελπίζω να περνάει καλά στο Λονδίνο, εκεί στο εστιατόριο που δουλεύει.

 

(Copyright protected OW ref: 74494)