Μπελάδες από το XStream

Δημοσιεύθηκε από AntreasThess
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Το διάβασμα ιστοριών στο XStream, βλάπτει...

Είμαι ο Αντρέας ( ψεύτικο όνομα) και το XStream με έβαλε σε μπελάδες. Καιρό τώρα έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες που βρήκα μέσα στο site ενώ ήμουν στο γραφείο και καύλωνα με αυτές. Όταν ήμουν μόνος έψαχνα ευκαιρίες να ανοίξω το site και να διαβάσω ότι καινούργιο έμπαινε σε όλες τις κατηγορίες. Μια μέρα διάβαζα από τις αμφί μια ιστορία που με καύλωσε πολύ και δεν κρατιόμουν. Έτσι παράτησα το κομπιούτερ και μπήκα στο μπάνιο του γραφείου να την παίξω. Για (κακή) μου τύχη εκείνη την ώρα στο γραφείο έφτασε και ένας παλιός πελάτης (κύριος Τάσος), κάπου στα 45 και ενώ εγώ ήμουν στο μπάνιο, ή δεν φώναξε μη βλέποντας κανέναν στο χώρο ή άπλα θα νόμιζε ότι κάπου εκεί έχω πεταχτεί και θα έρθω. Κοίταξε το κομπιούτερ που ήταν ανοιχτό στην σελίδα της ιστορίας.

Εγώ στο μπάνιο είχα κατεβάσει το παντελόνι και έπαιζα αργά-αργά με το ένα χέρι την ψωλή μου προσπαθώντας να φέρω στο μυαλό μου την ιστορία που μόλις είχα διαβάσει, ενώ με το άλλο μάλαζα την κωλοτρυπίδα μου. Προφανώς από τη βαριά μου ανάσα και ίσως από κάποιο θόρυβο που έκανα, ο Τάσος αντιλήφτηκε την παρουσία μου στο μπάνιο και άνοιξε απότομα την πόρτα βρίσκοντας με σε περίεργη στάση. Το ένα χέρι μου να μαλάζει την ψωλή μου και τα άλλο από πίσω.

-    Ρε συ, έτσι φτιάχνεσαι; Με το χέρι στον κώλο σου;

Τρόμαξα και πήγα να μαζευτώ, αλλά ότι ήταν να δει το είχε δει. Στην προσπάθεια μου να ανεβάσω το παντελόνι, μου έπιασε τον κώλο και άρχισε να με χαϊδεύει, ενώ με το δάκτυλο του προσπαθούσε να βρει την σχισμή του κώλου μου. Με το άλλο χέρι του έπιασε το χέρι μου και με απέτρεψε από το  να ανεβάσω το παντελόνι μου.

-    Βούκινο θα σε κάνω αν δεν κάτσεις φρόνιμα.

Τα έχασα και δεν ήξερα τι να κάνω. Ένα σκαμπίλι στον κώλο μου με ξύπνησε και άκουσα να μου λέει και πάλι.

-    Σε ρωτώ που είναι τα γαμημένα κλειδιά σου να κλειδώσω;

-    Πάνω στο γραφείο (απάντησα βραχνά).

-    Μην κουνηθείς την έβαψες…

και βγήκε γρήγορα στο χώρο του γραφείου. Άκουσα να κλειδώνει και να τραβά τις κουρτίνες για να μην φαίνεται μέσα το γραφείο. Κάποιον πήρε από το κινητό του και του είπε να τον περιμένει κάνα εικοσάλεπτο και να έρθει εδώ στο γραφείο γιατί έπρεπε να δει κάτι χαρτιά του έλεγε στο τηλέφωνο. Σε λίγο ήταν πίσω στο μπάνιο ενώ με το χέρι του είχε αρχίσει ήδη να λύνει το παντελόνι του. Μπαίνοντας μέσα το είχε βγάλει και το κρέμασε δίπλα στην πετσέτα του μπάνιου μένοντας μόνο με το σώβρακο που είχε ένα τεράστιο εξόγκωμα στην μέση.

-    Με έφτιαξες πουστράκι και τώρα θέλεις να τα μαζέψεις;

μου είπε ενώ μου έσκαγε ένα φιλί στο στόμα με γλώσσα. Τα χέρια του δυνατά όπως ήταν τα έβαλε στους ώμους μου και με πίεσε να κατέβω προς τα κάτω. Αποσβολωμένος δεν ήξερα τι να κάνω και άρχισα να κατεβαίνω από την πίεση που μου ασκούσε μέχρι που το κεφάλι μου έφτασε στο ύψος του πουλιού του μέσα από το σώβρακο.

-    Άρχισε να γλείφεις μωρή.

Δειλά-δειλά έπιασα το σώβρακο και ένα σκαμπίλι έπεσε στα μούτρα μου σαν κεραυνός.

-    Πρώτα από πάνω μωρή. Θα σου πω εγώ πότε θα το πάρεις στο στόμα σου.

Έτσι και έκανα. Το έγλειφα πάνω από το σώβρακο χωρίς να μπορώ να το δω πως ήταν. Όσο το έγλειφα τόσο το ένιωθα να μεγαλώνει και μου φαίνονταν τεράστιο.

-    Τώρα είναι καλό για σένα

μου είπε και με το ένα χέρι του κατέβασε το σώβρακο του αποκαλύπτοντας ένα πούτσο 20-22 πόντους, χοντρό και 2 μεγάλα αρχίδια.

-    Ρουφά μωρή

άκουσα να λέει και ακόμα ένας κεραυνός έπεσε στα μαγουλά μου.

-    Δεν έχω ξαναπάρει…

πήγα να πω και τρίτο αστροπελέκι στα μαγουλά μου. Με λυγμούς το πήρα και αδέξια άρχισα να το βάζω στο στόμα μου. Εκεί μου έπιασε το κεφάλι και το κόλλησε πάνω στον πούτσο του κάνοντας με να πνιγώ και να βήχω την ώρα που το ένιωθα βαθιά στο λαρύγγι μου.

-    Έτσι πουστράκι μου… ρούφα.

Πρέπει να με είχε εκεί κάτω αιώνα. Κάθε φόρα που ετοιμάζονταν να χύσει, τραβιόταν και σε λίγο ξανά μου το έχωνε πιο βαθιά σαν να γαμούσε το λαιμό μου. Αφού το ευχαριστήθηκε χωρίς να χύσει γιατί προφανώς σκεφτότανε άλλα, με σήκωσε απότομα και με γύρισε, ενώ με δύναμη με έσπρωξε κάτω να γονατίσω. Άρχισε να εξερευνά τον κώλο μου με τα χέρια του και να πασπατεύει την τρύπα μου. Από τη μια καύλωνα από το σκηνικό και από την άλλη φοβόμουν. Δεν το είχα ξανακάνει. Ένιωσα κάτι υγρό να ρίχνει στην εξωτερική μεριά τις τρύπας μου και γυρνώντας το κεφάλι είδα ότι είχε πάρει το κρεμοσάπουνο και έριχνε πάνω μου. Ένας κεραυνός έπεσε στο κεφάλι μου και με ανάγκασε να γυρίσω ξανά προς τα εμπρός, ενώ με έβριζε που γύρισα. Ένοιωσα ένα τσούξιμο καθώς το δάχτυλο του μπήκε στην στενή μου σούφρα στην παρθενική μου τρύπα. Πάνω που βγήκε νόμιζα ότι επιτελούς άλλαξε γνώμη αλλά εκείνος συνέχισε με 2 δάκτυλα και περισσότερο σαπούνι να με βιάζει ενώ σύντομα ένιωσα να μπαίνει και τρίτο δάκτυλο.

Το τσούξιμο δεν έλεγε να φύγει ενώ παράλληλα ένιωθα κάτι πρωτόγνωρο. Η πούτσα μου είχε αρχίσει, ενώ τόση ώρα ήταν χαλαρή, να τεντώνεται και ένιωθα τα πρώτα μου υγρά να στάζουν.

-    Τέτοια κωλαρα που έχεις μου έλεγε κρίμα να μην την δουλεύεις

μου έλεγε και με γαμούσε με το χέρι του. Για μια στιγμή ένιωσα το άλλο του χέρι πάνω στην ψωλή μου.

-    Καύλωσες πουτανάκι, σου αρέσει!

Ένιωσα να βγάζει το χέρι του από μέσα μου και κάπως ηρέμισε το τσούξιμο που ένιωθα, ενώ άρχισε με τα δυο χέρια του να τραβά τα κωλομάγουλα μου σαν να θέλει να τα ξεχωρίσει από πάνω μου. Εκεί αντιλήφτηκα κάτι ζεστό να ακουμπά στην σούφρα μου και να την πιέζει αλύπητα. Είχε βάλει την πούτσα του επάνω στην σχισμή μου και με πίεζε ασφυκτικά, ενώ με τα χέρια του πλέον με τραβούσε προς τα πίσω. Ένας πόνος αφόρητος με διαπέρασε και ξαφνικά το τσούξιμο άρχισε να ανεβαίνει απότομα μέσα στα σωθικά μου. Το μοιραίο είχε έρθει. Η πούτσα του με έσκιζε αργά και βασανιστικά πόντο-πόντο. Ο πόνος μου έφερε δάκρυα και κραυγές αλλά εκείνος απτόητος έσπρωχνε με το κορμί του προς τα εμπρός και με τα χέρια του με τραβούσε προς τα πίσω μη δίνοντας μου περιθώρια να τραβηχτώ όσο και αν προσπαθούσα από τον πόνο που ένιωθα. Σε λίγο ένιωσα τα αρχίδια του να ακουμπάνε στον κώλο μου και για μια στιγμή σταμάτησε να με τραβά.

Πιστεύοντας ότι κουράστηκε έκανα να κάνω προς τα εμπρός πιστεύοντας ότι θα τον βγάλω και θα τελειώσει το μαρτύριο μου με αποτέλεσμα τα σωθικά μου να τραβηχτούν προς τα έξω και να νιώσω μεγαλύτερο πόνο, ενώ εκείνος πιάνοντας από την μέση δυνατά με τράβηξε απότομα πίσω και πλέον με έσκισε κανονικά αφού και πάλι ένιωσα τα αρχίδια του στον κώλο μου και πλέον άρχισε να με τρομπάρει. Στην αρχή πήγαινε σχετικά αργά ώστε να το απολαύσει, ενώ στη συνεχεία άρχισε να ανεβάζει ρυθμό. Ο πόνος είχε αρχίσει να φεύγει και το κορμί μου να συσπάται από κάθε φόρα που έβρισκε πάτο, ενώ η ψωλή μου ήταν έτοιμη να χύσει χωρίς καν να την έχω ακουμπήσει.

-    Έτσι πουστράκι όλο μέσα σου να το έχεις

μου φώναζε και με το ένα χέρι άρχισε να μου ρίχνει σκαμπίλια στον κώλο. Εγώ συνεπαρμένος από την καύλα, συνέχισα το μπρος πίσω μη νιώθοντας πια πόνο, αλλά μια παράξενη καύλα, ώστε δεν πήρα είδηση ότι στα τελευταία λεπτά δεν ήταν εκείνος που με τραβούσε προς το μέρος του αλλά εγώ ασυναίσθητα έκανα την κίνηση μπρος πίσω από μόνος μου. Με το ένα χέρι του άρχισε να μου μαλάζει την πούτσα μου και με το άλλο μου έδινε σκαμπίλια στον κώλο, μέχρι που ξαφνικά έπιασε και με τα δυο του χέρια την μέση μου και με τράβηξε απότομα πάνω του μέσα στα σωθικά μου ένιωσα κάτι υγρό και ζεστό να με λούζει. Είχε αδειάσει όλος μέσα μου. Σηκώθηκε, φόρεσε το παντελόνι του και μου είπε να κάτσω εκεί και να τον περιμένω.

-    Μην τολμήσεις να κουνηθείς βούκινο θα σε κάνω.

Γυρνώντας προς το γραφείο τον άκουσα να μιλά στο τηλέφωνο. «Έλα από το γραφείο τελικά χρειάζομαι την βοήθεια σου σε κάτι» τον άκουσα να λέει. Άκουσα τα κλειδιά να ξεκλειδώνουν την πόρτα και σε λίγο μια ακόμα φωνή άγνωστη σε μένα μιλά με τον Τάσο χαμηλά χωρίς να μπορέσω να καταλάβω τι είπαν μεταξύ τους. Το μόνο που κατάλαβα ήταν τα κλειδιά που κλείδωναν πάλι την πόρτα. Έκανα να γυρίσω μήπως δω ποιος ήταν αλλά το κορμί του Τάσου μου έκρυβε την θέα στο γραφείο και δεν έβλεπα ποιος ήταν πίσω του. Ένα σκαμπίλι στον τουρλωμένο μου κώλο και μια βρισιά με έκανε να κοιτάξω πάλι προς τα εμπρός χωρίς να μπορέσω να δω ποιος μπήκε. Άκουσα τον θόρυβο μια ζώνης που έβγαινε και με την άκρη του ματιού μου είδα ένα παντελόνι να πέφτει κάτω πίσω από τα πόδια του Τάσου. Ο φίλος του με είχε δει και προφανώς ετοιμάζονταν για να συνεχίσει ότι έκανε πριν ο Τάσος.

-    Γύρνα πουστράκι να σε δω.

Ένα βαρύ χέρι μου έριξε μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα στον κώλο, που την ένιωσα δυνατή. Όπως ήμουν στα τέσσερα γύρισα σίγα-σίγα και είδα 2 πόδια γυμνά μπροστά μου.

-    Ξεκίνα να γλείφεις πορνίδιο

και μια σφαλιάρα έπεσε στα μαγούλα μου μη επιτρέποντας το βλέμμα μου να ανεβεί προς τα πάνω. Στο ύψος του στόματος μου ήταν τα γόνατα του και συμπέρανα ότι δεν θα ήταν πολύ ψηλός. Άρχισα να του γλείφω τα γόνατα και σίγα-σίγα να ανεβαίνω προς τα πάνω μέχρι που βρήκα 2 τεράστια αρχίδια, ένα καυλί κοντά 18 πόντους και χοντρό με πλακουτσωτό κεφάλι.

-    Όλο μέσα γαμιόλα

και άλλος κεραυνός έσκαγε στο μάγουλο μου. Άρχισα να το παίρνω στο στόμα μου ενώ μια λάμψη ένιωθα να μου καίει το πρόσωπο μου ανοίγοντας διστακτικά τα μάτια είδα ένα κινητό να βγάζει φωτογραφίες την ώρα που ρουφούσα το νέο καυλί που είχα μπροστά μου. Ο φίλος του Τάσου με το ένα χέρι του πίεζε το κεφάλι μου πάνω στο καυλί του και με το άλλο με χαστούκισε που άνοιξα τα μάτια μου.

-    Όλο μέσα πουστράκι, θα το κάνεις τούρμπο.

Ένιωσα ότι θα πνιγώ ενώ ξαφνικά εκεί που είχα ένα καυλί στο στόμα ένιωσα και ένα δεύτερο να πιέζει τα μάγουλα μου και προσπαθεί να μπει στο στόμα μου. Ο Τάσος που φτιάχτηκε από το θέαμα, τον είχε πετάξει πάλι έξω και μου τον έδινε να τον τσιμπούκι.

-    Πάρε και του φίλου μου

ήρθε η διαταγή μαζί με έναν κεραυνό. Έβγαλα το πρώτο από το στόμα μου και γύρισα στον Τάσο που ήταν γεμάτος από τα χυσια του που είχε βγάλει πιο νωρίς μέσα στον κώλο μου. Γλείφοντας το μου ήρθε αναγούλα από τα χυσια, αλλά πριν προλάβω να το σκεφτώ, ένιωσα τον φίλο του Τάσου να μου τρυπά με το χέρι του την σούφρα μου.

-    Βλέπω τον άνοιξες ρε Τάσο…

τον άκουσα να λέει.

-    Ήταν στενός;

-    Ναι αλλά με το σαπούνι έστρωσε. Ότι πρέπει για σένα…

άκουσα τον Τάσο να του απαντάει. Όσο είχα τον Τάσο μπροστά μου ο φίλος του άρχισε να παίρνει θέση πίσω μου και με την ψωλή του να πιέζει την τρύπα μου χωρίς καν να βάλει σαπούνι. Το πουτσοκέφαλο του ήταν πιο πλακουτσωτό και δύσκολα θα έμπαινε μέσα μου, με αποτέλεσμα να με κάνει να φοβηθώ και να τραβιέμαι προς τα εμπρός. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παίρνω όλη την ψωλή του Τάσου μέχρι το λαρύγγι μου και να κοντέψω να πνιγώ. Μια ροχάλα στην σχισμή μου την έκανε να δροσιστεί για λίγο από το κάψιμο που ένιωθα από την πίεση του καυλιού του πάνω μου, ενώ ταυτόχρονα ο φίλος του τάσου με τράβαγε απότομα προς τα πίσω. Ο Τάσος με έσπρωξε και ένιωσα την τρύπα μου να σκίζεται και ο πόνος να διαπερνά το κορμί μου μαζί με κρύο ιδρώτα. Το πουτσοκέφαλο του ήταν μέσα μου και πόντο-πόντο ένιωθα να σκίζει όλο και πιο βαθιά. Πρέπει να λιποθύμησα προς στιγμή από τον πόνο που ένιωθα αλλά με χαστούκια του Τάσου, άρχισα να καταλαβαίνω ότι είχαν σουβλίσει και από τις δυο μου τρύπες. Ο φίλος που σχεδόν είχε φτάσει στα μισά και ο Τάσος που γαργαλούσε τις αμυγδαλές μου με την πούτσα του. Ο πόνος ήταν διαπεραστικός και μόνο να κλάψω μπορούσα, αφού με το στόμα μου μπουκωμένο δεν έβγαινε ούτε λέξη. Σύντομα ένιωσα τα αρχίδια του να ακουμπάνε στον πάτο μου ενώ τα σωθικά μου είχαν πάρει φωτιά.

Σε συνδυασμό κινήσεων με έκαναν να πηγαίνω μπρος πίσω ώστε να παίρνω μια το παλούκι του Τάσου ποιο βαθιά και μια το άλλο στον κώλο μου. Ενώ δεν λίπανε ούτε και οι βρισιές και τα σκαμπίλια στα μάγουλα και στον κώλο μου. Ο πούτσος του φίλου του αν και λίγο πιο κοντός από του Τάσου λόγο πάχους, ένιωθα ότι με είχε σκίσει στα δυο. Δεν ξέρω πόση ώρα με είχαν έτσι να πηγαίνω μπρος πίσω. Ένιωσα το φίλο του να τινάζεται και να με τραβά απότομα προς τα εκείνον και κατάλαβα ότι το μοιραίο και πάλι είχε έρθει, νιώθοντας τα καυτά του χυσια να με λούζουν για άλλη μια φόρα μέσα στον κώλο μου. Του Τάσου από το πίπωμα είχε γίνει σκληρό, αλλά δεν έλεγε να χύσει, όποτε με μιας τον βγάζει από το στόμα μου και αλλάζει θέση με το φίλο του. Έτσι βρίσκομαι πάλι στην ιδία θέση με ένα φρέσκο χυμένο καυλί στο στόμα να το γλείφω και ο Τάσος από πίσω με μιας να μου το χώνει βαθιά μέσα στα κωλάντερα μου. Ίσως από τα χυσια του φίλου του, ίσως επειδή ήταν πιο χοντρό το άλλο, δεν ένιωσα πόνο στην αρχή αλλά φτάνοντας στον πάτο ένιωσα να με σκίζει.

Τα αρχίδια του χτυπούσαν στον κώλο μου και ο πάτος μου με τρέλαινε ενώ η ψωλή μου που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν χαλαρή έγινε ντούρα απότομα και ένιωσα τα πρώτα ψωλοχύσια να φεύγουν. Ο φίλος του από το γλείψιμο άρχισε να τεντώνεται και πάλι.

-    Ρε συ Τάσο που τον είχες κρυμμένο τόσο καιρό; Ντούρο μου τον έκανε και πάλι.

Στον ίδιο συνδυασμένο ρυθμό ένιωθα να με σουβλίζουν και πάλι ενώ ξαφνικά ένιωσα το χέρι του Τάσου να μου φουχτώνει την ψωλή και να μου την τρομπάρει όσο με γαμούσε με ρυθμό. Σύντομα ένιωσα να χύνω μη μπορώντας άλλο να κρατηθώ, ενώ φίλος του με μια κραυγή άδειασε για δεύτερη φόρα μέσα στο στόμα μου αρκετή ποσότητα που να με κάνει να πνιγώ. Πόνος πια δεν υπήρχε και μετά από τη μαλακία που μου είχε τραβήξει ο Τάσος, ένιωθα όμορφα και πήγαινα από μόνος μου μπρος πίσω ώσπου τον άκουσα να βαριανασαίνει και φωνάζοντας μου άδειασε στον κώλο για δεύτερη φόρα. Βγήκε, ήρθε μπροστά μου και μου τον έβαλε στο στόμα να τον καθαρίσω. Το δέχτηκα χωρίς διαμαρτυρία και χωρίς κεραυνό από την μεριά του. Το έγλειψα ολόκληρο μέχρι να γυαλίσει. «Είσαι φοβερή…» μου είπαν και οι δυο σχεδόν μαζί «Πουτανάκι με τα όλα σου. Πλύσου ντύσου και έλα έξω στο γραφείο να τα πούμε».

Ντύθηκαν πρώτοι και βγήκαν έξω στο γραφείο οπού τους άκουσα να κάνουν τσιγάρο. Εγώ σηκώθηκα αργά-αργά νιώθοντας τα πόδια μου κομμάτια από τόση ώρα στα τέσσερα και τον πάτο μου ορθάνοικτο από το γαμήσι που είχαν ρίξει. Πλύθηκα όσο καλύτερα μπορούσα και ντύθηκα για να βγω στο γραφείο. Εκεί μπροστά στο γραφείο ήταν ο φίλος του Τάσου (κοντός και με κάπως άσχημη φάτσα) που μου συστήθηκε με το όνομα Κώστας, δεν ξέρω αν είναι το πραγματικό του, να διαβάζει την ιστορία που υπήρχε ανοιχτή στο κομπιούτερ. «Καλοκαιρινές διακοπές με 3 Ιταλούς».

-    Αυτά διαβάζεις και φτιάχνεσαι;

μου είπε. Άκου να δεις πως έχουν πλέον τα πράγματα. Ο Τάσος σε τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο την ώρα που σε γαμούσαμε, ενώ ο Τάσος επιδεκτικά έβαλε το βίντεο να παίζει στο κινητό του με έμενα στα τέσσερα και των Κώστα να με ξεκωλιάζει. Ξέρω πως έχεις μια αρραβωνιαστικιά και δεν θέλεις να τα δει καμιά μέρα στο ταχυδρομείο της. Όποτε σύντομα θα έχεις και άλλα νέα μας. Θα βρούμε ένα διαμερισματάκι να περνάμε καλά όταν δεν θα δουλεύεις στο γραφείο. Κανόνισε και από μας δεν θα χάσεις. Και νέους πελάτες θα σου φέρουμε στο γραφείο και εσύ θα περνάς καλά.

 

(Copyright protected OW ref: 74291)