Ξεπαρθένιασμα στο ξενοδοχείο από μαύρο

Δημοσιεύθηκε από blue string
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα:Από τον αναπαυτικό καναπέ του σαλονιού του President, παρακολουθούσα τους θαμώνες που περιφέρονταν και είχα χάσει επαφή με την κουβέντα που είχαν οι φίλοι μου.

Από τον αναπαυτικό καναπέ του σαλονιού του President, παρακολουθούσα τους θαμώνες που περιφέρονταν και είχα χάσει επαφή με την κουβέντα που είχαν οι φίλοι μου. Απίστευτες γκόμενες στο μπαρ απολάμβαναν το ποτό τους και ίσως κάτι να περίμεναν, αλλά εμένα μου τράβηξε την προσοχή ένας ευπαρουσίαστος μαύρος άντρας. Τον έφαγα με τα μάτια μου μέχρι που το κατάλαβε, αλλά προς έκπληξή μου, μου φάνηκε πως ανταποκρίθηκε. Προσποιήθηκα στους φίλους μου ότι νύσταζα και περνώντας πονηρά δίπλα του προχώρησα προς τα ασανσέρ.

Μπήκα μέσα καυλωμένος με την ιδέα ότι θα μπορούσα να δοθώ για πρώτη μου φορά σ' αυτό το αρσενικό. Πριν προλάβω να πατήσω το κουμπί για τον όροφό μου, ο μαύρος άντρας μπήκε κι αυτός. Πάτησε το 28 χωρίς να με ρωτήσει που πάω και εγώ έμεινα σαστισμένος κοιτώντας προς τα κουμπιά και αυτός από πίσω μου. Φορούσε κουστούμι και ένα απαλό αντρικό ερεθιστικό άρωμα. Εγώ ως συνήθως, με τζιν και μπλουζάκι. Πριν φτάσουμε στον 5ο όροφο έκανε την κίνησή του. Μου χούφτωσε το κωλαράκι, πλησίασε το πρόσωπό του στο λαιμό μου και μου ψιθύρισε.

-    Σε θέλω σαν τρελός. Το κωλαράκι σου με έχει καυλώσει...

και σίγουρα έτσι ήτανε αφού με ακουμπούσε και κάτι σκληρό. Βρήκα τη δύναμη να του απαντήσω.

-    Θέλω να με πάρεις και γρήγορα,

είπα με τρεμάμενη φωνή που μόλις έβγαινε από τα χείλια μου. Το ασανσέρ σταμάτησε στο 28, βγήκαμε και κατευθυνθήκαμε προς το δωμάτιό του. Κατά τη διαδρομή χάιδευε το κωλαράκι μου. Άνοιξε την πόρτα και μπήκαμε σε μια φανταστική σουίτα. Σαλόνι, μπαρ και στο δίπλα δωμάτιο διπλό κρεβάτι. Δεν έχασε καιρό. Με βούτηξε στα στιβαρά του μπράτσα, με κόλλησε πάνω του και μου έδωσε ένα παθιάρικο φιλί στο στόμα. Οι γλώσσες μας άρχισαν έναν τρελό χορό πάθους και ηδονής. Τα χέρια του χάιδευαν το κορμί μου και σιγά-σιγά με έγδυναν μέχρι που έμεινα με το μαύρο στρινγκάκι μου. Τότε πήρα εγώ την υπόθεση πάνω μου. Με γρήγορες κινήσεις του έβγαλα σακάκι, πουκάμισο, παντελόνι, φανέλα, κάλτσες, μποξεράκι. Ένας τεράστιος πούτσος ορθώθηκε μπροστά στη μούρη μου. Τον άρπαξα με το χέρι και το στόμα και το θεϊκό τσιμπούκι μόλις άρχισε.

Η γλώσσα μου τον έγλειφε από το κεφάλι μέχρι τη ρίζα και τα αρχίδια. Τον ρούφαγα ολόκληρο με απαλές ή γρήγορες κινήσεις, που τον ερέθιζαν και τον έκαναν σκληρό σαν πέτρα. Αυτό συνεχίστηκε για δέκα λεπτά οπότε έπρεπε να στήσω κώλο. Έπεσα στα τέσσερα στο κρεβάτι και άνοιξα τα πόδια μου. Αυτός ήρθε από πίσω μου, τράβηξε το κιλοτάκι μου και άρχισε να παίζει με την κωλοτρυπίδα μου. Αφού την έγλειψε με την γλώσσα του, μου έβαλε λιπαντικό και ένα-ένα δύο δάχτυλα παίζοντας μέσα έξω καυλώνοντας με.

-    Γάμησε με τώρα με τον πούτσο σου γαμιά μου, του είπα. Σε θέλω! Πάρε το κωλαράκι μου, κάνε με γυναίκα.

Αυτός άλειψε το τεράστιο καυλί του και το ακούμπησε στην κωλοτρυπίδα μου που άνοιξε από ηδονή. Έσπρωξε σιγά στην αρχή και το καυτό του όργανο άρχισε να διεισδύει στον κώλο μου. Σταμάτησε, έσπρωξε, σταμάτησε και μετά από λίγο το έχωσε όλο βαθιά μέσα μου. Βόγκηξα δυνατά και άρχισα να ευχαριστιέμαι το γαμήσι που έτρωγα. Η καυτή του πούτσα μπαινόβγαινε μέσα μου όλο και πιο γρήγορα ώσπου ο ρυθμός του έγινε ξέφρενος. Η παρθενιά μου ήταν πλέον παρελθόν. Η κωλοτρυπίδα μου είχε ανοίξει και δεχόταν αχόρταγα το μεγάλο μαύρο καυλί που γλιστρούσε με χαρακτηριστική ευκολία μέσα της. Τα αρχίδια του ακουμπούσαν στα δικά μου. Με τα χέρια του με έπιανε από τα κωλομέρια και που και που μου έδινε σκαμπίλια στον κώλο.

Αφού με γάμησε για ένα τέταρτο, έβγαλε έξω το ατελείωτο καυλί του και με γύρισε ανάσκελα.

-    Έλα να σε γαμήσω τώρα σαν πουτάνα,

μου είπε. Άνοιξα τα μπούτια μου όσο μπορούσα σαν τις γυναίκες, ώστε να είναι όλα στη θέα του. Καύλωσε περισσότερο και πλησίασε. Η μαύρη πούτσα καρφώθηκε τώρα στον κώλο μου πιο εύκολα από πριν. Τον έπιανα από τους ώμους για να τον νοιώθω πιο καλά. Οι  κοιλιακοί του διαγράφονταν τέλειοι. Τα στήθη του πρησμένα από την δύναμη. Με γάμησε πάλι για άλλο ένα ηδονικό τέταρτο και βγαίνοντας μου έδωσε την πούτσα του στο στόμα με όλα τα ζουμιά του κώλου μου. Τη ρούφηξα αχόρταγα και ετοιμάστηκα για τον επόμενο γύρο. Ήταν η σειρά μου να τον καβαλήσω. Ξάπλωσε κι εγώ με αργές κινήσεις ανέβηκα πάνω του. Κάρφωσα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα το κωλαράκι μου πάνω στη γλιστερή του πούτσα. Όταν μπήκε βαθιά άρχισα το ρυθμικό πάνω κάτω. Σε λίγο γαμιόμουνα σαν έξαλλη πουτάνα.

Με τα χέρια του μου χάιδευε τα κωλομέρια και μου έτριβε τις ρόγες. Ήταν η καλύτερή μου στάση. Ο καυτός μαύρος πούτσος με γάμαγε δυνατά και ατελείωτα. Όταν κουράστηκα ξεπαλουκώθηκα και έτρεξα με γυναικεία χάρη και το απαραίτητο κούνημα μακριά από το κρεβάτι. Στήθηκα στο ψηλό σκαμπό του μπαρ. Τούρλωσα το κωλαράκι μου και περίμενα να με γαμήσει και πάλι. Δεν τελείωσα τη σκέψη μου και ο πούτσος του ήταν βαθιά μέσα μου. Καθώς ήταν όρθιος με γάμαγε τώρα με περισσότερη δύναμη. Αυτό και αν ήταν κάρφωμα. Με ξέσκισε για είκοσι λεπτά και έπειτα με βούτηξε με τα στιβαρά του μπράτσα αγκαλιά από τα κωλομέρια και με κάρφωσε αυτός τώρα πάνω στο καυλί του σαν να ήμουν πούπουλο. Εγώ αγκαλιασμένος πάνω του, ένοιωθα το όργανό του να μου τρυπάει τον κώλο. Ο ιδρώτας από την προσπάθεια έτρεχε ποτάμι, αλλά συγχρόνως μας ηδόνιζε. Μετά από λίγο με ακούμπησε κάτω στο πάτωμα και με έστησε πάλι στα τέσσερα. Τι γαμήσι έφαγα, δεν περιγράφεται. Παραλίγο να λιποθυμήσω από την ηδονή.

 

(Copyright protected OW ref: 74165)