Γυμνισμός με τον ξάδελφο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Μιχάλη, είμαι πλέον 21 χρονών και ένα γεγονός πόθου μου άλλαξε την ζωή. Έγινε στην ηλικία των δεκαοκτώ χρόνων μου. Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι φέτος πήγα να αράξω στο εξοχικό μου κάπου στην Χαλκιδική. Μετά από την πίεση τον εξετάσεων είπα να απομονωθώ μπας και "χαλαρώσω".

Λίγο πιο κάτω από τω σπίτι μας μένουν μόνιμα η θεία μου μαζί με την οικογένεια της. Οι σχέσεις μεταξύ τον δυο οικογενειών ήταν πάρα πολύ καλές. Όπως επίσης και η σχέση μου με τα ξαδέρφια μου (ειδικά με τον ξάδερφο). Μετά από μια μέρα που έμεινα κλεισμένος μέσα στο σπίτι, την επόμενη αποφάσισα να πάω να δω τι κάνουν τα ξαδέρφια μου και βασικά να φάω εκεί γιατί δεν είχα φάει τίποτα.

Φτάνοντας εκεί βρήκα μόνο την θεία μου και τον ξάδερφο μου που μόλις είχε ξυπνήσει. Είχα να τον δω δυο χρόνια γιατί έλειπε για σπουδές. Τον θυμόμουνα όμως ήταν πάντα κούκλος, αλλά τώρα είχε ξεφύγει πολύ. Φορούσε ένα σορτσάκι μακό φαρδύ και από πάνω τίποτα, πολύ γυμνασμένος και τριχωτός. Το θέαμα σκέτη καύλα (24 χρονών).

Μετά το φαγητό ο ξάδερφος μου πρότεινε να πάμε να πιούμε κανένα καφεδάκι σε κανένα beach bar. Βάλαμε τα μαγιό μας και ξεκινήσαμε. Ξαπλώσαμε στις ξαπλώστρες και μου είπε τα πάντα για την φοιτητική του ζωή του και ότι είχε κάνει (που δεν ήταν καθόλου λίγα και μεταξύ μας… λογικό τέτοιο κορμί). Οι μέρες μου κυλούσαν όμορφα και κάναμε πολύ παρέα με τον ξάδερφο μου. Είχαμε ανοιχτεί πολύ ο ένας στον άλλον και τις περισσότερες μέρες μέναμε μαζί στο σπίτι μου.

Το θέαμα ήταν καύλα δεν χόρταινα να τον ξυπνάω τω πρωί μόνο και μόνο για να αντικρίζω τω θέαμα ενός ξανθού θεού τριχωτού και γυμνασμένου να κοιμάται με το μαύρο σλιπάκι του και διαγράφεται το μεγαλείο του ολοκάθαρα.

Μια μέρα αφού είχαμε γυρίσει όλα τα beach bar της περιοχής μου πρότεινε να πάμε σε μια παραλία μόνοι μας να πάρουμε ζεστά καφεδάκια και να λιώσουμε εκεί για να μαυρίσουμε κιόλας. Ξυπνήσαμε πολύ πρωί και ξεκινήσαμε για την ημερήσια εκδρομή μας. Είχα πάρει τα λάδια μας και τα καφεδάκια μας και πολλά περιοδικά. Με το που φτάνουμε ψιλό-έπαθα την πλάκα μου από την παραλία. Ήταν μικρά κολπάκια και ήσουν τελείως μόνος σου χωρίς να έχεις τα ενοχλητικά μάτια των υπολοίπων να σε κοιτούν.

Η μια έκπληξη ερχόταν μετά την άλλη πρώτα με την παραλία και μετά με το μαγιό του ξαδέρφου μου. Φορούσε μαγιό σλιπάκι. Γενικά τα σιχαίνομαι αλλά πάνω του ήταν απλά υπέροχο. Με το που στρώσαμε τα πράγματα μας, με ρωτάει αν θα κάνω μπάνιο με αυτό το μαγιό που φορούσα. Εγώ του απάντησα ναι και εκείνος μου υπενθύμισε ότι δεν θα μπορέσω να κάνω καλό μαύρισμα με αυτό το μαγιό. Το θέμα ξεχάστηκε για λίγο και είπαμε να απολαύσουμε την θάλασσα. Βγαίνοντας φτιάξαμε τα καφεδάκια μας και καθίσαμε να απολαύσουμε τον ήλιο. Το θέμα γύρισε πάλι στο μαγιό μου…

-    «Καλά ρε, δεν θέλεις να μαυρίσεις;», μου είπε.

-    «Γιατί δεν μου είπες ρε να βάλω κάτι άλλο;»

Αφού το συζητήσαμε λίγο μου λέει:

-    «Καλά οκ, γάμησε το. Λέω να κάνουμε και οι δύο γυμνισμό».

Αυτό ήταν. Εγώ καύλωσα. Εννοείται πως δεν αρνήθηκα. Μάλιστα μου εξομολογήθηκε πως πρώτη φορά κάνει γυμνισμό με άλλον άντρα για δεν νιώθει πολύ καλά, αλλά τόνισε πως με μένα είναι αλλιώς. Πρώτος προφέρθηκα εγώ να τα πετάξω όλα και σηκώθηκα γύρισα πλάτη σε αυτόν, έβγαλα το μαγιό μου και σιγά - σιγά σηκώθηκα (είχα αρχίσει να νιώθω σαν πουτάνα γκόμενα που θέλει να καυλώσει τον γαμιά της). Το άφησα δίπλα και κάθισα να πιο τον καφέ μου.

Σηκώθηκε και ο ξάδελφος και έβγαλε κι αυτός το μαγιό του. Τα μάτια μου τα είχα καρφώσει πάνω του. Η ψώλα του αν και πεσμένη ήταν πολύ μεγάλη και χοντρή με δυο υπέροχα παραφουσκωμένα αρχίδια να κρέμονται από κάτω. Καύλωσα και για να κρύψω την καύλα μου γύρισα μπρούμυτα. Ξάπλωσε κι αυτός και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων.

Σε κάποια φάση θυμήθηκε ότι δεν είχαμε βάλει λάδι και προσφέρθηκε να μου αλείψει την πλάτη και να κάνω και εγώ τω ίδιο μετά. Πήρε το λάδι και άρχισε να μου αλείφει και παράλληλα να μου κάνει ένα απολαυστικό μασάζ. Εννοείται πως είχα καυλώσει και προσπαθούσα να βολέψω τον πούτσο μου. Αυτός το κατάλαβε και άρχισε να κάνει πλάκα. Όταν τέλειωσε με το λάδι στην πλάτη μου συνέχισε προς τα κάτω. Με άλειψε λάδι στον κώλο ενώ παράλληλα μου τον χάιδευε δυνατά.

-    «Έχεις πολύ σφιχτό κωλαράκι ξαδερφούλη!»

Γελάει μετά και μου λέει:

-    «Καύλωσες εεε;»

Το μόνο που έκανα ήταν να κουνήσω καταφατικά τω κεφάλι μου. Μου δίνει μια δυνατή σφαλιάρα στον κώλο και μου λέει:

-    «Άντε μικρέ, η σειρά σου…»

Αφού ξάπλωσε κι αυτός μπρούμυτα σηκώθηκα δειλά - δειλά γιατί όπως είπα ήμουν καυλωμένος και ντρεπόμουνα να με δει έτσι και σύρθηκα για τον πλησιάσω. Μου λέει:

-    «Σιγά ρε μαλάκα. Σήκω όρθιος. Και να σε δω καυλωμένο τι θα γίνει;»

Καθώς του έβαζα λάδι μου λέει:

-    «Μαλάκα με καύλωσες. Τι ωραία που τρίβεις!»

Εγώ καθόμουνα σαν βλαμμένο, δεν αντέδρασα. Σε κάποια φάση τέλειωσα και του λέω άντε φτάνει. Γυρνάει με πιάνει από το μπράτσο και μου λέει:

-    «Ξέχασες κάτι...»

-    «Τι ρε;»

-    «Εγώ σου άλειψα και το κωλαράκι. Εσύ;»

Τι να κάνω; Με είχε φέρει σε δύσκολη θέση. Όχι ότι δεν ήθελα… Του άλειψα το κωλαράκι που ήταν σκέτη καύλα και τον ένιωθα να τρίβει την καυλωμένη ψώλα του στην άμμο.

-    «Κοίτα τι έχεις κάνει μαλάκα…», μου λέει και γυρνάει ανάσκελα με την πούτσα του τέρμα καυλωμένη.

Ήταν ολόκληρο θηρίο. Με είδε ότι μόλις είδα τον πούτσο του έπαθα σοκ, μου λέει:

-    «Τι ρε; Δεν σου αρέσει;»

-    «Ρε μαλάκα, είναι τέρας!»

Σηκώνεται και μου χαϊδεύει τω πρόσωπο.

-    «Να σου πω κάτι…;», μου λέει.

-    «Πες μου…»

-    «Είχες ακριβώς την ίδια φάτσα όπως την πρώτη φορά που με είδες με σλιπάκι και δεν ξεκόλλαγες τα μάτια σου πάνω από τον πούτσο μου. Κάθε φορά που με βλέπεις με το σλιπάκι μου, έχεις το ίδιο βλέμμα».

Ο πούστης είχε καταλάβει ότι τον παίρνω μάτι όλη την ώρα και ότι με καυλώνει πολύ. Συνεχίζει να μου χαϊδεύει το μάγουλο.

-    «Τι νόμιζες; Γιατί τα έκανα όλα αυτά; Για να σε βλέπω να καυλώνεις. Άσε που με καύλωνες κι εσύ».

-    «Τι λες ρε μαλάκα; Άσε με ήσυχο!», του λέω και πάω προς την πετσέτα μου.

Με πιάνει από το μπράτσο και μου λέει:

-    «Πού πας; Τώρα είμαι δικός σου και πας να με χάσεις».

-    «Τι θέλεις ρε;», του λέω.

-    «Να σε γαμήσω!», μου λέει. «Μην αρνηθείς γιατί αλλιώς θα σε βιάσω. Τέτοια κωλαράκια δεν τα αφήνω ανεκμετάλλευτα».

Και με φιλάει στο στόμα με γλώσσα. Είχα καυλώσει απίστευτα. Τον ήθελα μέσα μου οπωσδήποτε. Άρχισα να του γλείφω τον λαιμό και σιγά - σιγά να κατευθύνομαι προς το τριχωτό του στήθος. Συνέχισα να τον γλείφω ενώ εκείνος είχε ξαπλώσει και απολάμβανε. Όταν πλησίασα την ψώλα του άρχισα να τρίβω τω πρόσωπο μου πάνω της. Δεν την πήρα ακόμα στο στόμα μου, συνέχισα προς τα κάτω στα πόδια του και τα έγλειφα κι αυτά.

-    «Που πας ρε;», μου λέει και πιάνει τον πούτσο του. «Αυτόν εδώ;», και μου τον δείχνει.

Τον κοιτώ του κλείνω τω μάτι και τον κοιτώ στα μάτια. Κατάφερα να πω:

-    «Έχε μου εμπιστοσύνη ξαδερφούλη μου..», και συνέχισα να γλείφω τις γάμπες του.

Έφτασα στη πατούσες του και άρχισα να γλείφω ένα - ένα τα δάχτυλα τη ποδιών του ενώ ταυτόχρονα τον κοιτούσα στο πρόσωπο, λες και ήταν πούτσες. Άρχισε να βογκάει δυνατά και μου λέει ότι η καύλα του είναι απίστευτα μεγάλη. Αφού τέλειωσα και με τα δέκα δάχτυλα ανέβηκα με την μια στην καυλωμένη ψώλα του, άρχισα να γλείφω τα τεράστια τριχωτά του αρχίδια και ταυτόχρονα να τον μαλακίζω με δύναμη. Μετά έγλειψα από την βάση την ψώλα του μέχρι το κατακόκκινο και πρησμένο ψωλοκέφαλο του. Εκεί ήταν που άρχισα να τον πιπώνω κανονικά χωρίς όμως να καταφέρω να τον βάλω ολόκληρο μέσα στο στόμα.

Παρόλα αυτά εκτίμησε όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα και μου χάρισε μέσα στο στόμα του όλα τα ψωλοχύματα του. Τα κράτησα με στο στόμα μου και τον φίλησα έτσι ώστε να τα γευτούμε μαζί. Με το που τελειώσαμε το φιλί μας στήθηκα στα τέσσερα με την μια. Τον ήθελα μέσα μου. Άρχισε να μου γλείφει την πλάτη και να κατευθύνεται προς την καυλωμένη κωλοτρυπίδα μου. Συνέχισε να με γλείφει και να με σαλιώνει. Είχα καυλώσει απίστευτα. Ήξερε να γλείφει τέλεια ο πούστης.

-    «Ξαδερφούλη μου, ετοιμάσου να γευτείς την ψώλα μου που τόσο σε τρελαίνει!»

Αναστέναξα. Φοβόμουνα ότι θα πονέσω πολύ. Άρχισε με ένα δάχτυλο για αρχή με το οποίο έκανε μια γενική έρευνα του κώλου μου. Συνέχισε να με σαλιώνει μέχρι που έφτασε να μου βάλει τρία δάχτυλα. Είχα τρελαθεί. Του φώναζα ότι φτάνω και ότι είμαι έτοιμος για την ψώλα του. Με άκουσε και έτσι για αρχή άρχισε να μου τρίβει τον σκληρό και καυτό του πούτσο στον κώλο μου.

-    «Γάμα με επιτέλους!»

Με σάλιωσε ξανά και προσπάθησε να διεισδύσει μέσα μου. Πονούσα αλλά ήμουν φουλ καυλωμένος. Τον ήθελα πολύ και φώναζα:

-    «Μην σταματάς γαμιά μου. Σκίσε με επιτέλους!»

Μετά από λίγα λεπτά που πίεζε την πούτσα μου στην κωλότρυπα μου, κατέφερε να βάλει την ψωλή του μέσα μου. Σταμάτησε μέχρι να την συνηθίσω και μετά σιγά - σιγά τον έβαλε όλο μέσα μου και σταμάτησε πάλι. Κόντευα να χύσω και του είπα κοιτώντας στα μάτια.

-    «Τώρα μην με λυπηθείς, γάμησε έτσι όπως ξέρεις μόνο εσύ».

Έσκυψε, με φίλησε στον λαιμό και άρχισα να με πηδάει γρήγορα. Φώναζα από την καύλα μου ενώ εκείνος ο πούστης δεν σταματούσε να με σκίζει δυνατά. Είχα δακρύσει αλλά το ήθελα κι άλλο. Μετά από δέκα λεπτά που μου έσκιζε τον κώλο εγώ έχυσα χωρίς να αγγίξω την πούτσο μου. Πήγε να βγάλει τον πούτσο του. Τον ένιωθα να πρήζεται κι άλλο και κατάλαβα ότι θα χύσει. Του είπα μην τολμήσει και σταματήσει τώρα.

-    «Τα θέλω μέσα στον κώλο!»

Και αυτό έκανε. Με έχυσε μέσα στον κώλο μου. Ένιωθα να καίγομαι παντού και να πλημμυρίζω. Νόμιζα ότι τα χύσια του εκτοξεύτηκαν μέχρι το στόμα μου. Ήταν τέλειος. Με του που έχυσε βγήκε και με πήρε αγκαλιά.

-    «Ήσουν απίθανος! Μόνο εσένα θα γαμάω από εδώ και πέρα».

Αυτό ήταν έμεινα δυο μήνες εκεί, μαζί του, και κάθε μέρα πηδιόμασταν σχεδόν όλες τις ώρες. Συνεχίστηκε και τον χειμώνα. Τώρα όμως έχει σχέση και έχουμε κόψει. Παρόλα αυτά τα Χριστούγεννα φρόντισε να μου θυμίσει τι ζούσαμε τότε και υποσχέθηκε ότι θα μου τα ξαναθυμίσει…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")