Άλλαξαν τα πράγματα στο γυμναστήριο

Δημοσιεύθηκε από vyro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Όταν οι συνθήκες εκγύμνασης στο γυμναστήριο, αποκτούν πιο «πικάντικη» φύση και μάλιστα ανοίγουν και νέους ορίζοντες πλουσιότερης και πολύ πιο «εξειδικευμένης παροχής υπηρεσίας»...

Συνέβη μόλις εχθές το απόγευμα. Είναι ολόφρεσκο και ζωντανό στη μνήμη μου και έτσι είπα να σας το περιγράψω. Στο συγκεκριμένο γυμναστήριο πηγαίνω 8 μήνες τώρα, πάντα βραδινές ώρες, όμως εχθές ήμουν ελεύθερος και έτσι πήγα κατά τις 3 το μεσημέρι. Λόγω εποχής και ώρας, στον τεράστιο χώρο βρίσκονταν μόνο 4-5 άτομα. Άλλαξα και ξεκίνησα το πρόγραμμά μου με τον καθιερωμένο διάδρομο. Μετά από εναλλαγές σε διάφορα όργανα, αποφάσισα να πάω στον κάτω όροφο για συγκεκριμένες ασκήσεις που κάνω στον χώρο αυτό. Για να γίνουν όμως χρειάζομαι τη βοήθεια κάποιου γυμναστή, γιατί πρέπει όταν τις κάνω να μου κρατάει πόδια, χέρια, ώμους, κλπ.

Στο χώρο λόγω ώρας ήταν μόνο ένας γυμναστής και ήταν απασχολημένος με την προσωπική εκγύμναση μίας πελάτισσας. Μου είπε όμως να πάω κάτω γιατί ήταν εκεί ένας συγκεκριμένος πελάτης που τον γνώριζα και θα μπορούσε να με βοηθήσει αυτός. Απίθανη σύμπτωση και εξηγώ γιατί: Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι 52 χρονών, πολύ παλιός πελάτης του γυμναστηρίου και έτσι κινείται σε αυτό σαν στο σπίτι του και φυσικά γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Έχουμε μιλήσει, τον γνωρίζω, με γνωρίζει, αλλά μέχρι εκεί. Τους τελευταίους 2-3 μήνες όμως είχα παρατηρήσει ότι βρισκόταν πολύ συχνά τριγύρω μου. Πολλές φορές τον είχα τσακώσει μέσα από καθρέφτες να με κοιτάει και ειδικά να χαζεύει το κώλο μου. Τα βλέμματά μας συναντιόνταν και κοίταγε αλλού όμως τελευταία δεν έστρεφε αλλού το βλέμμα του αλλά επέμενε να με κοιτάει.

Όταν πήγα κάτω ήταν μόνο αυτός και ομολογουμένως ξαφνιάστηκε που με είδε. Του είπα τι είχε συζητηθεί με τον Χ. τον γυμναστή και δέχθηκε ευχαρίστως να με βοηθήσει. Πήγαμε λοιπόν σε μία γωνιά του χώρου, σε ένα χαμηλό πάγκο και ξεκινήσαμε. Στην αρχή έπρεπε να κάνω κάποιες ασκήσεις ξαπλωμένος μπρούμυτα με αυτόν να μου κρατάει τα πόδια. Κατά τη διάρκεια των σετ άρχισα να ερεθίζομαι. Δεν είχε κάνει κάποια κίνηση, απλά και μόνο το γεγονός πως ήμουν σίγουρος ότι θα είχε καρφωθεί στο κώλο μου και ένιωθα να με κοιτάει, με είχε ερεθίσει απίστευτα. Φορούσα ένα μπλουζάκι και ένα σορτσάκι λεπτό, μακρύ, πολύ φαρδύ και άνετο, χωρίς εσώρουχο. Άρχισε λοιπόν να γίνεται άβολη η μπρούμυτη στάση μου και εκείνος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από τις νευρικές κινήσεις μου πάνω στον πάγκο.

Μου ζήτησε να γυρίσω ανάσκελα για να κάνω το επόμενο σετ των ασκήσεων. Ντρεπόμουν που είχα καυλώσει, στο μυαλό μου έτρεχαν πολλά, αλλά αποφάσισα να γυρίσω. Είδα ότι καρφώθηκε στον καυλωμένο μου πούτσο, αλλά τράβηξε γρήγορα το βλέμμα του από εκεί και δεν είπε τίποτα. Ήρθε και γονάτισε από τη μεριά του κεφαλιού μου για να μου κρατάει τους ώμους. Μόνο που... γονάτισε πάρα, μα πάρα πολύ κοντά στο κεφάλι μου. Είχε, πρακτικά, σχεδόν καβαλήσει πάνω από το μέτωπό μου. Μόνο λίγα εκατοστά πιο πίσω και πιο πάνω. Δεν είπα τίποτα, αλλά φυσικά το μυαλό μου είχε πια φύγει εντελώς από τις ασκήσεις. Φορούσε ένα κλασσικό αθλητικό σορτσάκι. Από αυτά τα αρκετά κοντά με τα φαρδιά μπατζάκια και το φιλέ από μέσα... μόνο που από αυτό το σορτσάκι το φιλέ είχε αφαιρεθεί και επειδή δεν φορούσε και εσώρουχο, το περιεχόμενό του ήταν μπροστά στα μάτια μου. Και αυτός έβλεπε ότι είχα καρφωθεί.

Δεν είπε τίποτα. Άρχισα την άσκηση και με κάθε κίνηση που έκανα, εκείνος όλο και περισσότερο με πίεζε στους ώμους και έριχνε τον κορμό του και πιο κοντά στο κεφάλι μου. Μέχρι που ακούμπησε στο πάνω μέρος του κεφαλιού μου. Ο πούτσος του ήταν χαλαρός και μακρύς. Αισθανόμουν μέχρι και τα αρχίδια του. Δεν τράβηξα φυσικά το κεφάλι μου και με κάθε κίνηση του σώματός μου εκείνος κολλούσε και τριβόταν όλο και περισσότερο και πιο κοντά. Τώρα είχε ανέβει σχεδόν στο μέτωπό μου και ο πούτσος του που στην αρχή τον αισθανόμουν χαλαρό, τώρα είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος και είχε γίνει πέτρα. Ταυτόχρονα και το τρίψιμό του ήταν πλέον εντελώς απροκάλυπτο, αφού έβλεπε ότι δεν αντιδρούσα αρνητικά.

Παίρνει το αριστερό του χέρι από τον αριστερό μου ώμο και με μία γρήγορη κίνηση το βάζει μέσα από το μπατζάκι του σορτς του, βγάζει τον πούτσο του από το αριστερό μπατζάκι, τον ακουμπάει πάνω στο μέτωπό μου και αρχίζει, καυλωμένος, να τρίβεται μπρος-πίσω.

-         Τι κάνεις; Είσαι τρελός; Θα μπει κανένας και θα μας δει.

του λέω. Φυσικά, δεν είχα πρόβλημα με αυτό που συνέβαινε αλλά με το αν θα μας έβλεπε κανείς.

-         Θα ανοίξει με το φωτοκύτταρο το φως της εισόδου μόλις πλησιάσει στην πόρτα κάποιος από έξω και θα το δω. Εδώ που είμαστε, στη πίσω γωνία δε φαινόμαστε άλλωστε...

μου είπε και συνέχισε να τρίβει τον πούτσο και τα αρχίδια του, τώρα πάνω από τη μύτη και τα μάτια μου. Όπως είπα, ήξερε με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα για τον χώρο και, έτσι κι αλλιώς, ήμουν ήδη πολύ καυλωμένος για να κάνω πίσω. Με τράβηξε από τους ώμους πιο πάνω στον πάγκο και το κεφάλι μου κρέμασε στο κενό. Κατευθείαν έχωσε τον πούτσο του στο στόμα μου και άρχισε μου το γαμάει. Σύντομα εξοικειώθηκα με το μήκος και το πάχος του, ρύθμισα τις αναπνοές μου και έτσι μπορούσα να τον παίρνω βαθιά στο λαρύγγι μου και να αισθάνομαι τα αρχίδια του στη μύτη και τα μάτια μου. Ξαφνικά σταμάτησε.

-         Περίμενε εδώ. Πάω να πάρω από τον Χ. τα κλειδιά του στούντιο. Θα του πω ότι τραβήχτηκε λίγο η πλάτη σου και θέλω να σου κάνω μασάζ. Τώρα δεν έχει κόσμο άλλωστε και έτσι είναι όλα κλειστά.

-         Είσαι σίγουρος;

-         Άμα σου λέω... περίμενε λίγο.

Πήγε να πιει νερό, άφησε να περάσει λίγος χρόνος για να ξεκαυλώσει και έφυγε για τον πάνω όροφο. Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα. Φαινόταν πως ήξερε πολύ καλά τι έκανε και αυτό, σε συνδυασμό με τη δεδομένη καύλα μου, με είχε κάνει να ξεπεράσω οποιαδήποτε αναστολή και φόβο. Περίμενα εκεί, ξαπλωμένος ανάσκελα στον πάγκο. Σε λίγο, είδα με απογοήτευση δύο γυναίκες να εμφανίζονται. Πήγαν σε μία άλλη πλευρά του χώρου και άρχισαν να κάνουν κάποιες διατάσεις. Προσπάθησα να χαλαρώσω και να ξεκαυλώσω. Τότε όμως εμφανίστηκε και ο Π.

-         Έλα, μου λέει. Έχω το κλειδί.

-         Έχουν έρθει δύο γκόμενες εκεί, δεν τις βλέπεις; Πως θα πάμε μέσα;

-         Είναι στην άλλη μεριά του χώρου. Δεν πειράζει, εμείς θα μπούμε και θα κλειδώσουμε. Ακόμα και να μας δούνε, ούτως ή άλλως αυτός ο χώρος είναι για μασάζ. Θα μπορούσαμε ούτως ή άλλως να πάμε εκεί.

Το στούντιο του μασάζ είχε ένα κρεβάτι ρυθμιζόμενου ύψους, ένα καναπεδάκι, κάποιες καρέκλες, καλόγερο για τα ρούχα και παραβάν, όπως και δικό του ντους. Σε ένα ντουλάπι υπήρχαν λάδια κλπ. Μόλις μπήκαμε, ο Π. κλείδωσε πίσω του και μπήκε κατευθείαν στο ψητό. Κόλλησε πίσω στη πλάτη μου και άρχισε να μου δαγκώνει και να μου γλύφει το λαιμό, ενώ τα χέρια του ήδη ήταν, το ένα μέσα στο σορτς μου και μου μάλαζε τα κωλομέρια, πήγαινε από κάτω και μου χάιδευε τα αρχίδια, ταξίδευε πάνω από τη κωλοτρυπίδα μου, πέρναγε μπροστά και μου έπαιζε το πούτσο και ξανά πάλι πίσω, κάτω και μπροστά.

Το άλλο χέρι του είχε μπει κάτω από τη μπλούζα μου και ταλαιπωρούσε τα βυζιά μου, σφίγγοντας τα δυνατά. Ο καυλωμένος και πάλι πούτσος του πίεζε δυνατά το κώλο μου. Προσπαθώντας να κοντρολάρει την άστατη καυλωμένη του ανάσα μου ψιθύριζε συνέχεια πως έχει καταλάβει καιρό ότι είμαι πούστρα γιατί με έχει δει να καρφώνομαι στον πούτσο του, ότι θέλει να μου γαμήσει το κώλο, ότι από εδώ και στο εξής θα με γαμάνε συνέχεια σαν πουτάνα. «Γαμάνε;» ήμουν πολύ καυλωμένος για να σκεφτώ εκείνη τη στιγμή τη σημασία του πληθυντικού. Γρήγορα μείναμε και οι δύο χωρίς μπλούζα και σορτς. Εγώ σκυμμένος κάθετα στο πλάτος του κρεβατιού και εκείνος πίσω μου να τρίβει τον πούτσο του ανάμεσα στα κωλομέρια μου, πάνω στη κωλοτρυπίδα μου και να σκύβει που και που να με δαγκώνει στο κώλο και να μου τον φτύνει. Έρχεται από τη μεριά του κεφαλιού μου και μου τον δίνει και πάλι στο στόμα. Αρχίζω να του γλείφω όλο το μήκος, να του ρουφάω τα αρχίδια και να τον παίρνω βαθιά στο στόμα. Μου έχει πιάσει το κεφάλι από πίσω και με γαμάει στο στόμα με ρυθμό.

Ακούω τη πόρτα του στούντιο πίσω μου να ξεκλειδώνει και να ανοίγει. Υπάρχει κι άλλο κλειδί; Φυσικά, γιατί να μην υπάρχει;

-         Δεν άντεξες να περιμένεις ρε μαλάκα και ξεκίνησες χωρίς εμένα; Έρχεται κι ο Χ. σε λίγο, μόλις ξεμπερδέψει από τη ξανθιά.

Ήταν ο Λ. ένας ακόμα από τους παλιούς μόνιμους θαμώνες του γυμναστηρίου, ένα βουνό κυριολεκτικά από μύες, και εγώ είχα μείνει όρθιος, γυμνός, να κοιτάω χωρίς να μπορώ να αρθρώσω λέξη. Όλο αυτό το διάστημα δεν είχα δώσει ποτέ καμία ένδειξη για τα γούστα μου, γνώριζαν άλλωστε και τη γυναίκα μου που έρχεται στο ίδιο γυμναστήριο, οπότε πάντα πρόσεχα ιδιαίτερα. Και τώρα... τώρα, εκτός του Π. και του Λ. θα ερχόταν μέχρι και ο Χ. μετά; Όλοι αυτοί μίλαγαν με τη γυναίκα μου, έκαναν παρέα στο γυμναστήριο μαζί της. Οι σκέψεις θόλωσαν μέσα στη καύλα μόλις ο Λ. κατέβασε τη φόρμα του και αποκάλυψε ένα πούτσο τεράστιο και χοντρό που έκανε τον δικό μου μπροστά του να φαντάζει σαν κάμπια.

-         Για να δοκιμάσω λίγο και εγώ.

Παρακολούθησα άφωνος τον Λ. να έρχεται στη θέση του Π. που κάνοντας στην άκρη με έσπρωξε να σκύψω πάνω στο παλαμάρι του Λ. και να το βάλω στο στόμα μου. Μετά τα πρώτα γλειψίματα και ρουφήγματα άρχισα να τον νιώθω να διογκώνεται μέσα μου και να μου δημιουργεί πρόβλημα να τον βολέψω. Με την άκρη του ματιού μου έβλεπα τον Π. που έψαχνε τα λάδια στο ντουλάπι και αμέσως κατάλαβα πως ήθελε να τα χρησιμοποιήσει. Αφοσιώθηκα στο πούτσο του Λ. ο οποίος με είχε ακινητοποιήσει πιάνοντας δυνατά το κεφάλι μου από πίσω και προσπαθούσε με μανία να τον βάλει όλο και πιο βαθιά μέσα στο στόμα μου αρχίζοντας να μου δημιουργεί αναπνευστικό πρόβλημα. Αισθάνθηκα τα λαδωμένα δάχτυλα του Π. να γεμίζουν τη κωλοτρυπίδα μου. Ξανά και ξανά. Ένα, δύο, τρία και μετά δεν ξέρω. Το «θηρίο» στο στόμα μου με έκανε να ασφυκτιώ για οξυγόνο. Ευτυχώς πάνω που είχαν αρχίσει να θολώνουν τα πάντα γύρω μου τραβήχτηκε λίγο. Ακριβώς τη στιγμή που η κωλοτρυπίδα μου άνοιγε διάπλατα να καλωσορίσει το πούτσο του Π. που φρόντισε κατευθείαν να τον οδηγήσει μέχρι το τέρμα του δρόμου και να αρχίσει αμέσως να μου σφυροκοπάει τα κωλομάγουλα με τα αρχίδια του. Είμαι σίγουρος ότι πνιγμένος από το πούτσο στο στόμα μου, κάθε φορά που ο άλλος τερμάτιζε δυνατά μέσα στη κωλοτρυπίδα μου, βόγκαγα πιο δυνατά από όσο θα έπρεπε, αλλά ήταν ανεξέλεγκτο.

Το επιβεβαίωσε ο Χ. που τον άκουσα να μπαίνει μέσα και να με βρίσκει «ταπωμένο» από μπρος και πίσω, να με γαμάνε, με το σώμα μου να πηγαινοέρχεται σαν πάνινη κούκλα, εκτός ελέγχου, πέρα-δώθε, κάθετα στο μήκος του κρεβατιού.

-         Ρε μαλάκες, σαν πουτάνα κάνει, κάντε πιο ήσυχα. Τον ξεσκίσατε; Ευτυχώς που οι άλλες έχουν φύγει από έξω.

Ήρθε από πάνω και έπαιρνε μάτι στο γαμήσι που μου έκαναν οι άλλοι δύο. Άρχισε να γδύνεται και ρώτησε:

-         Να σας πω. Αν τον στείλουμε στη γυναίκα του πίσω χωρίς να μπορεί να περπατήσει και να κάτσει, λέτε να καταλάβει τίποτα ή θα νομίσει ότι είναι από την εντατική γυμναστική;

Άρχισαν να γελάνε και ο Π. βγήκε από τον κώλο μου. Αισθάνθηκα τα λάδια να τρέχουν έξω από τη κωλοτρυπίδα μου και πάνω στα μπούτια μου.

-         Πάμε στον καναπέ για να βολευτούμε όλοι;

ρώτησε. Ο Λ. βγήκε από το στόμα μου και πήγε κατευθείαν και κάθισε στον καναπέ. Ανασηκώθηκα από το κρεβάτι και πλησίασα στο καναπέ. Ο Χ. ήρθε και με έπιασε από τη μέση και με έκανε να κάτσω αργά πάνω στο σηκωμένο στύλο του Λ. Άρχισε να μπαίνει πολύ αργά μέσα μου, παίρνοντάς μου την ανάσα και κάνοντας τα μάτια μου να θολώσουν. Δεν είχα δύναμη να κρατηθώ και άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο. Ένιωσα γρήγορα τα αρχίδια μου να ακουμπάνε πάνω στα δικά του. Κατευθείαν πέρασε τα χέρια του κάτω από τα γόνατά μου, έπιασε γερά τα πόδια μου από εκεί, τα σήκωσε στον αέρα, κάνοντάς με να ξαπλώσω με τη πλάτη πάνω στο στήθος του και άρχισε να γαμάει το κώλο μου με δύναμη, χρησιμοποιώντας όλο το μήκος του τεράστιου πούτσου του. Η κωλοτρυπίδα μου είχε χαλαρώσει εντελώς και το γαμήσι ήταν απίθανο. Οι άλλοι δύο θαύμαζαν αυτό το τεράστιο πούτσο και το τρόπο που με γάμαγε, ενώ έπαιζαν με τους δικούς τους πούτσους.

Τρελά καυλωμένος, αισθανόμουν το καυλί μου να πηγαινοέρχεται σαν τρελό, ανεξέλεγκτα, και να χτυπάει μία πάνω στη κοιλιά μου και μία δεξιά και αριστερά στα μπούτια μου. Και αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Ο Χ. πλησίασε και μου έπιασε τα πόδια από τις πατούσες. Ο Λ. σταμάτησε το σφυροκόπημα και έδωσε την ευκαιρία στον Χ. να σκύψει από πάνω μου, να ακουμπήσει το πουτσοκέφαλό του πάνω στη τρύπα μου και πάνω από το πούτσο του Λ. και να πιέσει. Είχα αμφιβολίες για τον αν θα μπορούσε η κωλοτρυπίδα μου να ανοίξει τόσο πολύ που να επιτρέψει και στον πούτσο του Χ. να μπει μέσα μαζί με αυτόν του Λ. Είχε γίνει ξανά και άλλες φορές, αλλά ο πούτσος αυτός ήταν θηριώδης. Τελικά όμως οι αμφιβολίες μου εξανεμίστηκαν αμέσως μόλις η κωλοτρυπίδα μου, εντελώς ξαφνικά και απότομα, παρέδωσε κάθε αντίσταση και ο Χ. πέρασε μέσα και άρχισε να με γαμάει παρέα με τον Λ. Μόλις βρήκαν ρυθμό, ήρθε και ο Π. καβάλησε πάνω από το σώμα μου και μου τον έδωσε στο στόμα. Και έτσι με πήδαγαν και οι τρεις ταυτόχρονα, βρίζοντάς με συνέχεια και τονίζοντάς μου ότι από εδώ και στο εξής θα ευχαριστιόμαστε γαμήσια.

Άλλαξαν θέσεις με τον Χ. να κάθεται στο καναπέ να με παίρνει από τον κώλο και τον Π. από πάνω να με παίρνει μαζί του. Όσο με γαμούσαν, ο Λ. ήρθε από πάνω και άρχισε να τον παίζει πάνω από το πρόσωπό μου λέγοντας ότι θα με χύσει, ζητώντας μου να ανοίξω το στόμα μου. Άρχισε να χύνει μέσα σε αυτό και την ίδια ώρα οι άλλοι δύο καυλωμένοι από το θέαμα, άρχισαν να λένε ότι σε λίγο θα χύσουν κι αυτοί. Μέσα στη κάψα τους όμως τους ξέφυγε και κάτι:

-         Έτσι... πουτάνα... μέσα στη κωλάρα σου θα σε χύσουμε και οι δύο... έτσι όπως χύνουμε και τη καριόλα τη γυναίκα σου. Οικογενειακά θα σας γαμάμε εδώ μέσα.

Δεν μου έκανε εντύπωση. Ήξερα ότι είναι πουτάνα και ότι γαμιέται και παρτουζώνεται ασύστολα. Άλλωστε πρόσφατα είχα μάθει και για τις επιδόσεις της στη δουλειά της. Καύλωσα ακόμα περισσότερο και άρχισα να χύνω στον αέρα προσπαθώντας ταυτόχρονα να καταπιώ όσο περισσότερο από το χύσι του Λ. μπορούσα αφήνοντας ότι δεν προλάβαινα να τρέξει πάνω στο στήθος και τη κοιλιά μου. Ο Χ. άρχισε να χύνει μέσα στο κώλο μου ενώ ο Π. τον έβγαλε έξω σκαρφάλωσε από πάνω μου και άρχισε να με χύνει στο πρόσωπο και μέσα στο στόμα.

-         Πάρτα πούστρα! Έτσι γουστάρει να τα παίρνει και η δικιά σου... στη μάπα της.

Με έχυνε κάνοντας σχόλια για την Ε. Ο Χ. βγήκε από το κώλο μου και ένιωσα τα χύσια του, καυτά, να τρέχουν έξω από αυτόν. Είχα γίνει χάλια από τα χύσια τους αλλά και τα δικά μου. Σκουπίστηκαν και έφυγαν. Ο Χ. μου είπε να κάνω ντους και να πλυθώ με την ησυχία μου. Όταν μετά από κανένα μισάωρο, βγήκα από το στούντιο, πλυμένος και ήρεμος πια, είδα ότι από έξω ήταν κάποιοι άντρες και περισσότερες γυναίκες που έκαναν διάφορες ασκήσεις. Άλλοι και άλλες με κοίταξαν αδιάφορα, υπήρχαν όμως και βλέμματα περίεργα, γεμάτα σημασία, ή... απλώς ήταν ιδέα μου. Αδιαφόρησα και έφυγα. Σε καμία ώρα θα πάω πάλι από εκεί. Η γυναίκα μου είχε πάει το μεσημέρι. Είμαι περίεργος.

 

(Copyright protected OW ref: 73596)