Η πρώτη φορά με αγόρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Μετά από καιρό είπα κι εγώ να σας διηγηθώ την πρώτη μου φορά.

Λοιπόν.. από μικρά παιδιά κάναμε πολύ παρέα με ένα παιδί. Παίζαμε μαζί κτλ.,  μέχρι που μια μέρα ήρθαμε πολύ κοντά και το μόνο που κάναμε ήταν να φιληθούμε. Ήταν πολύ ωραία. Άλλωστε δεν το είχα ξανακάνει.

Μετά από αυτό, για αρκετό καιρό, όταν βρισκόμασταν μόνοι φιλιόμασταν συνέχεια, μέχρι που άρχισε να μας σηκώνεται το καυλί και να τα ακουμπάμε πάνω από τα σορτσάκια μας.

Μια μέρα του είπα να τα βγάλουμε και αυτός αρνήθηκε. Θα ήθελα πολύ να έβλεπα το μικρό του, αλλά σκληρό καυλάκι.

Βασικά, η πρώτη μου εμπειρία ήταν λίγο καιρό αργότερα μαζί με τον ξάδερφό μου. Επειδή ήταν καλοκαίρι κοιμόμασταν μαζί όταν μέναμε μαζί, και είχε τύχει και λόγω ζέστης να κοιμόμαστε γυμνοί.

Μια μέρα έλειπαν όλοι και είχε τσόντα στο RTL (για όσους θυμούνται). Τότε καυλώσαμε και οι δύο, και τον βγάλαμε έξω και αρχίσαμε να χαϊδεύει ο καθένας το δικό του καυλί, μέχρι που μου λέει:

-    «Ακούμπα το δικό μου κι εγώ το δικό σου…»

Και τότε συμφώνησα. Ήταν πολύ ωραία η αίσθηση να μου ακουμπάνε τα αρχίδια, άλλωστε ήταν και η πρώτη μου επαφή. Όταν τον έπιασα ήταν καυτός, χωρίς καμιά τριχούλα. Καυλωμένοι όπως ήμασταν, πήγαμε μέσα στο κρεβάτι και γδυθήκαμε εντελώς.

Αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε και να παίζει ο ένας την πούτσα του άλλου. Μιλάμε ήταν καύλα. Ιδίως όταν ενώνονταν τα δυο μας εντελώς άτριχα κορμιά. Κατέβηκα και του φίλησα την κοιλιά.

Αυτός συνέχισε να μου τον παίζει, και εγώ βλέποντάς τον καυλωμένο, και μύριζε και τέλεια η πούτσα του, έβαλα το στόμα μου πιο κάτω και άρχισα να του γλείφω σιγά - σιγά την πούτσα. Πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά τέλεια γεύση.

Έτσι όπως ήμουν ανάποδα άρχισε να κάνει κι αυτός το ίδιο. Η τελειότητα. Γλείψαμε ο ένας τον άλλον παντού, σε όλο το κορμί, μέχρι που άρχισα να αισθάνομαι κάτι. Μια παράξενη αίσθηση, έναν πόνο να έρχεται στο καυλί μου…

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, παράξενο αλλά μου άρεσε και πολύ. Ναι, ήταν η πρώτη φορά που τελείωνα. Ο πόνος άρχισε να γίνεται πιο έντονος μέχρι που άρχισα να χύνω. Όχι πολύ, δυο - τρεις σταγόνες, αλλά ήταν τέλεια.

Ήταν η πρώτη μου φορά.

Προσπάθησα κι εγώ να του δώσω την ίδια ευχαρίστηση, αλλά δεν έχυσε αυτός, αν και καυλωμένος. Ήρθε βέβαια σε οργασμό, αλλά χωρίς να χύσει.

Από εκεί και μετά, κάθε φορά που συναντιόμασταν και μας άφηναν μόνους, γλειφόμασταν και μετά από λίγο καιρό άρχισε να χύνει. Ήταν ωραία, αν και λίγα.

Στην επόμενη ιστορία θα σας πω την δεύτερη φορά με αγόρι που ήταν και η καλύτερη...