Γαμήσι στο τσοντάδικο

Δημοσιεύθηκε από grbottom
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Eίχα βρει έναν παντρεμένο τύπο στο ίντερνετ και μου ζήτησε να συναντηθούμε για να πάμε παρέα σε ένα τσοντάδικο. Εκεί άρχισε η περιπέτεια.

Με τον τύπο συναντηθήκαμε έξω από το σινεμά. Είχε φαλάκρα και μεγαλύτερη κοιλίτσα από ότι στις φωτογραφίες και οι τρίχες του έβγαιναν μαύρες από τον γιακά του πουκαμίσου του. Μέχρι και τα δάχτυλα του ήταν πολύ τριχωτά.

-    Είσαι έτοιμος για ξέσκισμα;

μου λέει…

-    είμαι…

του λέω και μπαίνουμε μέσα. Πλήρωσε και το δικό μου εισιτήριο και μπήκαμε μέσα στη σκοτεινή αίθουσα. Ώσπου να συνηθίσουνε τα μάτια μας στο σκοτάδι δεν έβλεπα τίποτα. Στην οθόνη μια τρανς γαμιόταν από ένα μαύρο ψωλαρά. Δεν φαινόταν να είχε πολύ κόσμα γύρω στα 4-5 άτομα. Βέβαια ήταν και πρωί ακόμα. Στα πρώτα καθίσματα είδα έναν τύπο γύρω στα 50 που μου άρεσε. Γύρισε και με κοίταξε και αυτός κοιταχτήκαμε πολύ έντονα και αυτό με καύλωσε. Στον απέναντι τοίχο ένας μικρός σε ηλικία έκοβε βόλτες ενώ ένας τύπος με κοιλίτσα και πολλά άσπρα μούσια και μαλλιά τον χαλβάδιαζε. Ανεβήκαμε στο πατάρι να δούμε τι παίζει και εκεί. Ήταν μόνο δυο παππούδες που έβλεπαν στην τηλεόραση ένα μικρό, να τον παίρνουν παρτούζα 6 ψωλαράδες. Ο ένα από αυτούς ήταν εντελώς γυμνός και χάιδευε την χοντρή ψωλή του. Παρατήρησα ότι είχε μεγάλα και κρεμαστά αρχίδια που είναι το φετίχ μου. Πολύ γούσταρα να του τα χουφτώσω αλλά ήταν και πολύ γέρος.

-    Πάμε να ρίξουμε μια ματιά να δούμε τι παίζει στις τουαλέτες…

μου λέει. Μπήκαμε στον χώρο που είναι οι τουαλέτες και μου φάνηκε άδειος.

-    Έβαλες το στριγκάκι που σου είπα;

με ρώτησε.

-    Θες να δεις;

του λέω και κατεβάζω την βερμούδα που φορούσα να φανεί το κόκκινο δαντελένιο στριγκάκι που ζούλαγε τα αρχίδια μου και το κορδονάκι χανόταν μέσα στην κωλοχαράδρα.

-    Μ, καύλα είσαι πουστάρα μου…

είπε και με τα δυο του χέρια έπιασε τα κωλομέρια μου και τα άνοιξε. Εγώ του ξεκούμπωσα το φερμουάρ και του έβγαλα έξω την ψωλή. Την ώρα που έσκυβα να του την γλείψω βλέπω με την άκρη του ματιού μου το τύπο που μου άρεσε να είναι καρφωμένος και αν πιάνει τα αρχίδια του πάνω από το παντελόνι του. Επιδέξια έστριψα τον κώλο μου προς αυτό να είχε καλύτερη θέα της κωλότρυπας μου όσο ο άλλος άνοιγε τα κωλομάγουλα μου και άρχισα να τσιμπουκώνω με πάθος τον γαμιά μου. Έπαιρνα όλο τον πούτσο μέχρι βαθιά στο στόμα και του έπαιζα τα αρχίδια που είχαν τόσες πολλές τρίχες που έμοιαζαν με γούνινα μπαλάκια. Περίμενα μήπως έρθει και ο άλλος να του πάρω κανένα τσιμπούκι αλλά αυτός ακόμα στεκόταν στα σκοτεινά.

-    Έλα μωρό μου μέσα δεν θέλω να χύσω εδώ. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε…

μου λέει μετά από λίγο ο τριχωτός τύπος. Μέσα την αίθουσα καθίσαμε στην προτελευταία σειρά για να έχουμε καλύτερη θέα και να είμαστε πιο πριβέ. Όταν καθίσαμε ο τύπος ξεκούμπωσε τελείως το πουκάμισο του και πέταξε την πούτσα και τα αρχίδια έξω. Το στήθος του ήταν ολόμαυρο από τις τρίχες που για περίεργο λόγο δεν ήταν σγουρές αλλά ίσιες, πράγμα που μου άρεσε. Στην οθόνη ένας τύπος είχε καθίσει πάνω σε μια χοντρόπουτσα και ετοιμαζόταν να φάει και δεύτερη πούτσα στον κώλο. Είδα ότι από τη μεριά του γαμιά μου δυο καθίσματα πιο πέρα είχε καθίσει ο μικρός και κοίταζε ενώ στο πιο πέρα κάθισμα από το δικό μου είχε έρθει ο τύπος που γούσταρα.

-    Τι χαζεύεις ρε;

μου λέει ο γαμιάς μου.

-    Πιάσε δουλειά…

και έσπρωξε το κεφάλι μου πάνω στην ψωλή του. Όπως έσκυψα, τούρλωσα τον κώλο μου προς τον τύπο που γούσταρα. Μάλιστα άνοιξα το παντελόνι μου και το κατέβασα λίγο για να φαίνεται η το κόκκινο στριγκάκι και η σχισμή από τον κώλο μου. Μετά, έπιασα να τσιμπουκώνω τον τριχωτό τύπο που μετά από λίγο άρχισε να ξεφυσάει και να ανασαίνει βαριά. Όπως τον τσιμπούκωνα έβαλε το χέρι του στην κωλοχαράδρα μου και σε λίγο γλίστρησε μέσα στην τρύπα μου ένα κωλοδάχτυλο. Κατάπινα την πούτσα και του έπαιζα τα αρχίδια ενώ αυτός έσπρωχνε με το χέρι του το κεφάλι μου να χωθεί πιο βαθιά η πούτσα του μέσα στο στόμα μου. Σε λίγο κατάλαβα ότι το κωλοδάχτυλο που σκάλιζε τον κώλο μου δεν ήταν πλέον του γαμιά μου αφού και τα δυο του χέρια είχαν πιάσει το κεφάλι μου. Κατάλαβα τότε ότι ο τύπος που γούσταρα είχε μπει στο παιχνίδι και αυτό με καύλωσε πιο πολύ. Κατέβασα πιο πολύ το παντελόνι μου και έσπρωξα τον κώλο μου πάνω στο δάχτυλο του που μπήκε όλο μέσα. Σε λίγο ένοιωσα περισσότερη υγρασία στη κωλότρυπά μου και μετά από λίγο ένα ακόμα δάχτυλο γλιστρούσε μέσα.

Είχα φτιαχτεί πολύ και ρούφαγα τον τριχωτό πούτσο με πιο μεγάλη μανία. Σε λίγο ένα ακόμα δάχτυλο χώθηκε στην πρόθυμη μουνότρυπα μου. Ο τύπος ήξερα να κάνει την τρύπα μου να ανοίγει χωρίς προσπάθεια. «Δεν το πιστεύω ότι θα φισταριστώ κιόλας εδώ μέσα» σκέφτηκα. Έπιασα το χέρι του και το πίεσα πιο πολύ στο κώλο μου. Σε μια στιγμή όπως γύρισα να τον δω είδα ότι δεν ήταν ο τύπος που γούσταρα αλλά ο μουσάτος που με ξεκώλιαζε τόση ώρα. Αυτό με ξάφνιασε και έκανα μια απότομη κίνηση. Ο άλλος κάπως τρόμαξε και σηκώθηκε αμέσως από την πολυθρόνα. Εκείνη τη στιγμή μου λέει ο δικός μου.

-    Βαλε μου καπότα και κάτσε απάνω να την φας πουστάρα.

Του φόρεσα αμέσως την καπότα και κατεβάζοντας τελείως το παντελόνι τράβηξα το κορδονάκι από το στριγκάκι στην άκρη και πέρασα τα πόδια μου από πάνω του για να με γαμήσει. Όλοι βέβαια κατάλαβαν τι επρόκειτο να γίνει και κάνα δυο ήρθαν στον τοίχο απέναντι για να πάρουν μάτι. Ήταν όμως πολύ στενάχωρα και η κοιλιά του γαμιά μου δεν με βόλευε για να βρει η τρύπα μου τον στόχο της. Σε λίγο μετά από κάνα-δυο καρφώματα, επιτέλους το κεφαλάκι άρχισε να μπαίνει μέσα. Με την παραμικρή κίνηση γλιστρούσε όμως συνέχεια έξω.

-    Δεν γίνεται έτσι, μου λέει. Σήκω πάμε πίσω.

Σηκωθήκαμε και πήγαμε στο διάδρομο πίσω από τα τελευταία καθίσματα.

-    Δεν θες να πάμε στις τουαλέτες να είμαστε μόνοι μας;

τον ρώτησα.

-    Όχι, γουστάρω να σε γαμάω και να βλέπω τσόντα.

Πραγματικά στην οθόνη παιζότανε μια παρτούζα πολύ καύλα.

-    Φτιάξε με πάλι…

μούγκρισε ο γαμιάς μου και εγώ έσκυψα να του πάρω πάλι τσιμπούκι και να του γλείψω τα τριχωτά αρχίδια. Σε λίγο είπε κάπως δυνατά.

-    Φόρεσε μου την καπότα να σε σκίσω πούστρα.

Αυτό ακούστηκε μέσα στην αίθουσα και όλα τα κεφάλια γύρισαν να δουν τι γίνεται. Του φόρεσα την καπότα και αυτός με έσπρωξε στην πλάτη των καθισμάτων κατέβασα το παντελόνι και σάλιωσα την τρύπα μου η οποία από τα ανοίγματα είχε χαλαρώσει. Ο τύπος μπήκε με φόρα μέσα μου και άρχισε να γαμάει με δύναμη. Όπως με γαμούσε με έσπρωχνε πάνω την πλάτη των καθισμάτων και το κεφάλι μου κρεμόταν μπροστά. Διάφοροι τύποι είχαν μαζευτεί δεξιά και αριστερά να πάρουν μάτι και κάποιοι την έπαιζαν. Είχα γίνει δημόσιο θέαμα αλλά αυτό με έφτιαχνε κιόλας. Έψαχνα να δω που είναι ο τύπος που γούσταρα. Ήθελα πολύ να με γαμούσε αυτός αντί η αρκούδα που έσκιζε την τρύπα μου. Αισθάνθηκα λίγο τσούλα αφού είχα ένα πούτσο στον κώλο αλλά εγώ έψαχνα τον πούτσο κάποιου άλλου για να ευχαριστηθώ. Σε λίγο τον είδα να στέκεται σε μια άκρη να με κοιτάει πιάνοντας τον πούτσο του. Δεν άντεξα και του έκανα νόημα με το χέρι να έρθει κοντά.

Λίγο πιο εκεί, καθόταν ο τύπος με τα μούσια και την κοιλιά. Νόμισε πώς το νόημα ήταν για αυτόν και δεν έχασε ευκαιρία. Ήρθε αμέσως, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβγαλε την πούτσα μπροστά στο στόμα μου. Είδα ότι ήταν μισοσηκωμένη και είχε ένα πολύ χοντρό πουτσοκέφαλο. Ο γαμιάς μου ξεφυσούσε πίσω μου και ο ιδρώτας του άρχισε να τρέχει από τις τρίχες της κοιλιάς του πάνω στην κωλάρα μου που γαμιόταν. Έτσι όπως με έσπρωχνε αναγκαστικά το στόμα μου βρέθηκε μπροστά στην πούτσα του άλλου. Αυτόματα το άνοιξα και η ψωλάρα του τύπου βρέθηκε να μου γαμάει το λαρύγγι. Ο γαμιάς μου όργωνε τον κώλο μου και όσο με έσπρωχνε τόσο πιο βαθιά έμπαινε στο στόμα μου η ψωλή του μουσάτου. Αν και γαμιόμουνα από δύο προσπαθούσα να δω πού είναι ο άλλος τύπος μήπως έρθει επιτέλους και αυτός. Το είδα μόνο που στεκόταν και έτριβε τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι του. Σε λίγο ο τριχωτός γαμιάς μου ετοιμαζόταν να χύσει και γινόταν όλο και πιο δυνατός στα καρφώματα που σχεδόν κόντεψα να πέσω κάτω και έτσι πιάστηκα από τα μπούτια του μουσάτου που με πίπωνε.

-    Σε γκαστρώνω πούστη…

μούγκρισε και έχωσε το πούτσο του τέρμα μέσα στην κωλάρα μου. Αισθάνθηκα να σπαρταράει μέσα μου ενώ οι τρίχες του έγδερναν τα κωλόχειλα μου. Όπως τραβήχτηκε, ελευθερώθηκα και από τον πούτσο που είχα στο στόμα μου. Ο μουσάτος κουμπώθηκε, ενώ ο γαμιάς μου έβγαλε την καπότα του που ήταν γεμάτη από στο χύσι και μου την έριξε στη μάπα.

-    Δες ρε τι μου έκανες…

Είπε. Αφού ντυθήκαμε και οι δύο μου είπε πως έπρεπε να φύγει γιατί είχε ήδη αργήσει και τον περίμενε η γυναίκα του. Με ρώτησε αν θα έφευγα μαζί του αλλά του είπα ότι θα κάτσω λίγο ακόμα να δω τσόντα. Βασικά αυτό το είπα γιατί ήθελα να δω τι έγινε ο τύπος που γούσταρα και έλπιζα ότι θα τον στρίμωχνα σε καμιά γωνιά να τον γλείψω. Έκανα μια βόλτα στην αίθουσα δεν τον είδα και ανέβηκα στο πατάρι. Ο γέρος ήταν ακόμα εκεί γυμνός και ο νεαρούλης του έγλειφε τον πούτσο μήπως και του σηκωθεί. Ένας άλλος μεγάλης ηλικίας τους κοίταζε και έτριβε την ψωλή του. Κατέβηκα κάτω στην οθόνη έδειχνε πάλι κάποιον που γαμιόταν από δυο ψωλές συγχρόνως και με ψιλοκαύλωσε. Πήγα προ τις τουαλέτες για να κατουρήσω. Οι δύο καμπίνες ήταν αρκετά βρώμικες έτσι προτίμησα το πισουάρ. Κατέβασα το παντελόνι που άφησε τον κώλο μου να φαίνεται όπως έβγαλα έξω την ψωλή μου το κορδονάκι από το στριγκ μπήκε πιο βαθιά στα πρησμένα κωλόχειλα μου. Είχε μουσκέψει από τον ιδρώτα και το γαμήσι.

Όπως κατούραγα ένοιωσα ένα χέρι να χαϊδεύει τα κωλομάγουλα μου. Γύρισα και ήταν ο τύπος με τα μούσια. Είχε ανοίξει το πουκάμισο και φαινόταν η άτριχη κοιλιά του.

-    Μου τον έχεις κάνει σίδερο από το τσιμπούκι και γουστάρω να σε γαμήσω…

μου είπε. Όπως χάιδευε τα κωλομέρια μου το δάχτυλο του γλιστρούσε προς την τρύπα μου και την άνοιγε.

-    Βγάλε αυτό…

μου είπε βραχνά και τράβηξε το κορδονάκι από το στριγκ.

-    Σκίσ’ το…

του είπα κι αυτός το τράβηξε με τα δύο χέρια το έσκισε και το πέταξε σε μια γωνιά. Ζούλαγε τα κωλομάγουλα μου και άνοιγε σιγά-σιγά την τρύπα μου. Έσπρωξε το κεφάλι μου προς τα κάτω να του ξαναπάρω τσιμπούκι. Πήρα το χοντροκέφαλο του στο στόμα και το έγλειψα. Ο πούτσος του ήταν πραγματικά πέτρα και έτοιμος για γαμήσι. Μόλις του πέρασα την καπότα με γυρίζει απότομα και σπρώχνει το κεφάλι μου προς τα κάτω ώστε να τουρλωθεί η κωλάρα μου. Η κωλότρυπα μου ήταν ήδη υγρή και ανοιχτή από το γαμήσι που είχα φάει. Το χοντροκεφαλάκι του μπήκε μέσα χωρίς δυσκολία. Δεν ξέρω πως έγινε αλλά ο τύπος ήταν πραγματικά μαέστρος στο γαμήσι. Η τρύπα μου έβγαζε φωτιές και την έσπρωχνα να γαμηθεί από μόνη της πάνω στον πούτσο του. Όπως με γαμούσε μου τραβούσε τις ρόγες και αυτό με καύλωνε ακόμα πιο πολύ. Χτυπιόμουνα σα πραγματική πουτάνα πάνω στον πούτσο του και αυτός με κάρφωνε πιο βαθιά.

-    Καργιόλη ξέρεις να ξεσκίζεσαι…

μούγκρισε. Σε λίγο έβγαλε τον πούτσο έξω και έχωσε τρία δάχτυλα με την μια και άρχισε να τα στρίβει γύρω-γύρω.

-    Ξαναγάμα με…

είπα πνιγμένα και αυτός άρχισε πάλι να σφυροκοπάει τον πούτσο του μέσα μου.

-    Σε χύνω μωρή…

φώναξε και άρχισε να χύνει και να τρέμει. Την ίδια στιγμή πετάχτηκαν και τα δικά μου χύσια. Μετά από λίγο φεύγοντας από το σινεμά σκέφτηκα πως άλλον γούσταρα άλλος με γάμησε. Άξιζε όμως.

 

(Copyright protected OW ref: 73191)