Ο σφιχτός κώλος του καθηγητή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Στο πρώτο έτος της φοιτητικής μου ζωής σε ένα Πανεπιστήμιο στην επαρχία, κατάλαβα ότι γουστάρω να γαμάω μεγαλύτερες γυναίκες και άνδρες, πόσο μάλλον όταν είναι καλοντυμένοι και έχουν αέρα «δύναμης» και κύρους.
Η κοπέλα μου λοιπόν φοιτούσε σε ένα άλλο τμήμα της Πανεπιστημιούπολης και κάποιες φορές που είχα κενό στα μαθήματά μου, την συνόδευα καθώς γνώριζα την παρέα της και να περάσει ευχάριστα η ώρα μου.
Μία μέρα λοιπόν, σε περίοδο εξεταστικής, έδινε μάθημα η (τότε) κοπέλα μου και πήγα να διαβάσω στο κυλικείο του τμήματός της. Λίγη ώρα πριν αρχίσει η εξέταση, μπήκε μέσα στο κυλικείο ο καθηγητής και το κατάλαβε γιατί γύρισαν όλα τα κεφάλια των φοιτητών με βλέμμα αποστροφής (μάλλον ήταν πολύ αγαπητός).
Μόλις τον είδα, ένιωσα ένα κύμα καύλας να διαπερνάει όλο το κορμί μου.
Ψηλός, μελαχρινός, γύρω στα 40, τεράστιες πλάτες, με ακριβό κοστούμι, γραβάτα, υπέροχο άρωμα και βλέμμα που διαπερνάει. Απόλυτα σοβαρός κάτι που γουστάρω πολύ! Όταν άκουσα κάτι φοιτητριούλες να του την πέφτουν στα ίσια και τους μίλησε, η φωνή του ήταν μπάσα και πολύ αισθησιακή!
Αδειάζει λοιπόν το κυλικείο, με την έναρξη της εξέτασης, και μετά από ώρα ξεκινάω να κάνω βόλτες στο τμήμα για να περάσει η ώρα και να βγει η κοπέλα μου.
Κοιτώντας λοιπόν κάποια διαφημιστικά για σεμινάρια, ακούω κάποιον να απευθύνεται μάλλον σε μένα, αφού δεν υπήρχε άλλος στο διάδρομο μπροστά από τις αίθουσες.
"Εσείς τελειώσατε; Γιατί δεν επιτρέπω να φύγουν οι φοιτητές πριν την πρώτη ώρα"
Ήταν το μανάρι ο καθηγητής και του εξηγώ εν τέλει τί έκανα εκεί. Όντας άδειος ο διάδρομος, γυρίζει την πλάτη και διασχίζει όλο το διάδρομο μέχρι το γραφείο του αλλά λίγο πριν μπει, με κοιτάει, χαμογελάει πονηρά και μπαίνει μέσα.
Από τη στιγμή που δεν ήμουν φοιτητής του, πάω στο γραφείο του και μόλις χτυπάω την πόρτα, μου ανοίγει αμέσως και με ρωτάει
"Τί συμβαίνει;"
"Απλώς ήθελα να σας μιλήσω" του λέω.
"Έλα μέσα..." μου απαντάει και κλείνει την πόρτα.
Εγώ έτρεμα γιατί μιλούσε με πολύ αυταρχικό τόνο αλλά με το που γύρισα να τον δω, έρχεται από πίσω μου και νιώθω ένα χέρι πάνω στο ήδη φουσκωμένο μου τζιν και το άλλο στο λαιμό. Μου έγλειψε το αυτί και ψιθύρισε "Είναι επικίνδυνα εδώ... Θα έρθεις μετά σπίτι μου;"
"Επειδή είναι επικίνδυνα, θα σας πάρω εδώ, κύριε καθηγητά!" απαντάω και γυρίζω απότομα, ενώνουμε τις γλώσσες μας και εξερευνούμε κάθε σημείο του στόματος, χουφτώνοντας παράλληλα τα κωλομέρια του που ήταν τόσο σφιχτά και τις ρώγες του που ήδη είχαν ερεθιστεί.
Με αρπάζει με τη μια και με πετάει στον δερμάτινο καναπέ που είχε στο γραφείο, γονατίζει, μου ανεβάζει την μπλούζα και πιπιλάει τις ρώγες μου.
Παράλληλα ξεκουμπώνει το τζιν μου, αρπάζει τον πούτσο μου που είχε γίνει κόκκινος από καύλα και τον παίρνει ολόκληρο στο στόμα του λυσσαλέα.
Ακούστηκαν οι πρώτοι φοιτητές που τελείωσαν την εξέταση και ανταλλάξαμε ένα βλέμμα με το οποίο συμφωνήσαμε να κάνουμε γρήγορα και 'πρόχειρα' ώστε να βρεθούμε κάποια άλλη στιγμή να με περιποιηθεί πλήρως.
Πετάγομαι λοιπόν, τον στήνω στο τεράστιο γραφείο του και του κατεβάζω το παντελόνι νιώθοντας πάνω στο μαύρο του στενό boxer τα πρώτα του υγρά. Σκύβω λοιπόν να του γλείψω την τρύπα και καταλαβαίνω ότι τα πάω μια χαρά αφού με παρακαλάει να του τον χώσω για να του σβήσω λίγο την κάψα.
Μαλακία μου αλλά ξεχάσαμε και οι 2 να βάλω προφυλακτικό -το καταλάβαμε βλέπετε μετά-.
Γεμίζω τελικά την στενή τρύπα του με την ψωλή μου και πιάνουμε έναν απίστευτο ρυθμό και οι δύο σαν να πηδιόμασταν χρόνια και ξέραμε πώς είναι πάνω στο σεξ ο άλλος.
Κάθε φορά που τον έβαζα μέσα του, έσφιγγε τα κωλομάγουλά του και αγκάλιαζαν την πούτσα μου, χάιδευαν τα αρχίδια μου. Ήταν η απίστευτη καύλα και έπρεπε και οι δύο να χύσουμε για να μην μας πάρει κάποιος χαμπάρι.
Γυρίζει λοιπόν ώστε να είναι ξαπλωμένος πάνω στο γραφείο κι η ψωλή μου στο σωστό ύψος για να γευτεί την τρύπουλα του που έκαιγε από ηδονή. Τα πόδια του τα είχε στους ώμους μου και του έγλυφα το δάχτυλο του χεριού του. Τον τραβάω από την κόκκινη γραβάτα που φορούσε, χώνω το καυλί στην υπέροχη κωλάρα του και πηδιόμαστε με μανία μέχρι που ενώνουμε πάλι τις γλώσσες μας και...
Χύνει πάνω στη κοιλιά του κάνοντας μόλις ελάχιστες κινήσεις με το χέρι του και ταυτόχρονα χύνω κι εγώ πάνω στα δικά του. Είχαμε γίνει ΕΝΑ καθ\'όλη την πράξη, που (επαναλαμβάνω ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ) παίρνω με την γλώσσα μου, το κοκτέηλ των σπερμάτων και ρίχνουμε ένα γλωσσόφιλο καθώς γευόμασταν τα υγρά μας και οι κοιλιές μας πλατσούριζαν πάνω σε αυτά.
Κοιταζόμαστε μέσα στα μάτια σαν να επικοινωνούσαμε μόνο με αυτά και αμέσως ντυνόμαστε, ανταλλάζουμε τηλέφωνα και φιλιόμαστε με τόσο πάθος σαν να ήμαστε ερωτευμένοι.
Επειδή αρχίσαμε να ξανακαυλώνουμε, έκανα να φύγω και μου είπε
"Σας ευχαριστώ νεαρέ για την πολύτιμη συνεργασία μας"
"Εγώ σας ευχαριστώ κύριε καθηγητά για τη βοήθειά σας."
Για έναν χρόνο διατηρούσαμε δεσμό, πηγαίναμε ταξίδια αλλά χωρίσαμε όταν η δουλειά του επέβαλλε να πάει σε κολλέγιο του εξωτερικού. Απ\'ότι έμαθα ήδη έχει 2 παιδιά!
Γιώργο όπου κι αν είσαι... καλά να περνάς!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")