Στο γυμναστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Τρελό γαμήσι στο γυμναστήριο

Γυμναζόμουνα σχεδόν καθημερινά στο γυμναστήριο ενός φίλου μου. Ήθελα να έχω δυνατό κορμί, αλλά πάνω από όλα ήταν ευκαιρία για γνωριμίες. ωραίες γυναίκες, ωραίοι άντρες. Μου άρεσε να κοιτάζω γυναικεία κωλαράκια, αλλά αισθανόμουνα περίεργα και δίπλα σε έναν άντρα. Ίσως δεν ήθελα να το παραδεχθώ. Είχα σταμπάρει έναν όμορφο γεροδεμένο άντρα γύρω στα 35, που ερχόταν τακτικά προς τις τελευταίες ώρες της ημέρας. Δεν πίστευα ότι μπορούσα να πάω μαζί του αλλά θα έκανα μια προσπάθεια.

Η ευκαιρία δεν άργησε να εμφανιστεί. Ήταν αργά το βράδυ και ο κόσμος είχε αρχίσει να αραιώνει. Σε λίγο το γυμναστήριο θα έκλεινε. Είχαν φύγει όλοι, εκτός από τον στόχο μου. Για καλή μου τύχη, ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου μας είπε ότι είχε μια δουλειά και θα επέστρεφε να το κλείσει. Μόλις μείναμε μόνοι άρχισα να γυμνάζομαι σε διάφορα όργανα παίρνοντας λίγο προκλητικές στάσεις. Επειδή δεν έβλεπα άμεση ανταπόκριση, σταμάτησα, πήγα στα αποδυτήρια που ήταν ακριβώς απέναντι, άφησα επίτηδες μισάνοιχτη την πόρτα και άρχισα να γδύνομαι. Φυσικά μέσα από το κολάν, φορούσα το δαντελένιο στρινγκάκι μου. Έσκυψα να φανεί το κωλαράκι μου και περίμενα. Ευτυχώς όχι για πολύ. Σε λίγο μπήκε κι αυτός στα αποδυτήρια. Έκανα ότι τρόμαξα και προσπάθησα να κρύψω με τα χέρια μου το στρινγκάκι μου και την γύμνια μου. Αυτός ατάραχος με πλησίασε και μου είπε.

-    Ώστε έτσι μουνάκι μου, γι' αυτό με τριγυρίζεις τόσο καιρό. Το είχα καταλάβει ότι είσαι πουτανίτσα.

Ντράπηκα, κοκκίνισα, αλλά υπερίσχυσε ο πόθος μου γι' αυτό που κρυβόταν ανάμεσα στα πόδια του. Μου έπιασε το κωλαράκι και άρχισε να το χαϊδεύει. Χαλάρωσα και ξεκίνησα να τον γδύνω. Σε λίγο ήμουν γονατιστός μπροστά στο ανορθωμένο του καυλί και το γευόμουν με τη γλώσσα μου. Από ψηλά αυτός έβλεπε τον στρογγυλό γοφό μου και καύλωνε κι άλλο. Τον ένοιωθα μέσα στο στόμα μου να διογκώνεται. Έγλειφα τα αρχίδια του με το όργανό του κολλημένο στη μούρη μου. Ένοιωθα το αίσθημα της υποταγής για πρώτη φορά σε αρσενικό και ήταν υπέροχα.

Αφού τον έκανα θηρίο, με σήκωσε και με πήγε πιάνοντάς μου το κωλαράκι έξω στα όργανα. Μου έβγαλε το στρινγκάκι, με έβαλε στον πάγκο με τα βάρη σε γυναικεία στάση με τα πόδια ψηλά και άρχισε να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα. Βόγκηξα παθιάρικα και του ζήτησα να με γαμήσει γρήγορα. Σηκώθηκε και είδα την πούτσα του να με πλησιάζει απειλητικά. Την ακούμπησε απαλά στην τρυπούλα μου που άνοιξε από ηδονή. Προσεκτικά την έσπρωξε μέσα και η παρθενιά μου ήταν παρελθόν. Ήταν τόση η γλύκα που δεν ένοιωσα καθόλου πόνο. Με γάμαγε κι εγώ παρακολουθούσα την σκηνή από τους καθρέφτες του γυμναστηρίου. Είχαμε πάρει φωτιά. Δεν μας ένοιαζε αν κάποιος άλλος έμπαινε μέσα στο χώρο. Με γάμαγε άλλοτε με όρθιο το κορμί του και άλλοτε έπεφτε πάνω μου και κόλλαγε την κοιλιά του και τα στήθη του πάνω στα δικά μου. Έπειτα με κατέβασε από τον πάγκο με έβαλε στα τέσσερα στο πάτωμα και μου είπε.

-    Τώρα ήρθε η ώρα για πραγματικό γαμήσι μουνάρα μου.

Τούρλωσα τον κώλο μου σπάζοντας τη μέση μου όσο μπορούσα και δέχθηκα το τεράστιό του καυλί πιο βαθιά μέσα μου. Η τρύπα μου είχε ανοίξει.

-    Ξέσκισέ με γαμιά μου…

του φώναξα με πάθος κι εκείνος το έκανε πραγματικότητα για ένα απίστευτο τέταρτο. Εγώ τον έβλεπα να με γαμάει από πίσω μέσα από τους καθρέφτες και ένοιωθα πολύ γυναίκα. Πολλές φορές έβγαζε έξω όλο του το εργαλείο και με κάρφωνε πάλι μέχρι τον πάτο. Με γάμαγε με εμπειρία και τέχνη. Που και που μου έδινε σκαμπίλια στα κωλομέρια και με τρέλαινε. Συνεχίζαμε εγώ στα τέσσερα κι αυτός από πίσω να με γαμάει. Με την άκρη του ματιού μου έπιασα μία κίνηση. Κάποιος μας παρακολουθούσε. Ήταν ο φίλος μου και ιδιοκτήτης που είχε γυρίσει και κοιτούσε από μια γωνιά έκπληκτος χωρίς να τον βλέπουμε. Κανονικά θα είχα πανικοβληθεί, αλλά εκείνη την ώρα το να σε βλέπει κάποιος φίλος σου να σε γαμάνε ήταν μεγαλύτερη ηδονή. Το κατάλαβε και ο επιβήτοράς μου άρχισε να με γαμάει πιο βίαια και να με σφαλιαρώνει πάλι στα κωλομέρια. Εγώ φώναζα «γάμα με γαμιά μου, ξέσκισέ μου την κωλάρα, αχ γάμα με, γάμα με πουτσαρά μου...». Συνεχίσαμε απτόητοι σε άλλη στάση. Ξάπλωσε αυτός κάτω και εγώ με γρήγορες κινήσεις βρέθηκα πάνω του και ανεβοκατέβαινα σαν τρελιάρα γκόμενα χώνοντας το καυλί του βαθιά μέσα μου. Ούρλιαζα από καύλα και με την άκρη του ματιού μου έβλεπα τον φίλο μου που δεν μπορούσε να πιστέψει τι έβλεπε αλλά φαινόταν ότι το απολάμβανε.

Η στάση αυτή αναδείκνυε το γυναικείο κωλαράκι μου. Όποιος άντρας το έβλεπε, σίγουρα θα καύλωνε. Με τον κώλο μου να ιππεύει το εργαλείο του γαμιά μου και τον φίλο μου να παρακολουθεί καυλωμένος, πέρασε άλλο ένα ηδονικό τέταρτο. Μετά με έβαλε να κάτσω στο όργανο που κάνουμε έλξεις με τα χέρια ψηλά στην μπάρα και το κωλαράκι πεταχτό και ήρθε από πίσω μου. Διείσδυσε μέσα μου και έτσι καθιστοί σε όρθια στάση με πήρε για άλλη μια φορά. Καθώς με γάμαγε από πίσω, μου χάιδευε την πλάτη και τα καπούλια μου. Κάποια στιγμή πέρασε τα χέρια του από μπροστά και άρχισε να μου τρίβει το στήθος. Οι ρόγες μου ήταν καυλωμένες. Σάλιωσε λίγο τις άκρες των δακτύλων του και μου τις έτριψε. Η τεράστια πούτσα του στον κώλο μου να μπαινοβγαίνει, τα χέρια του να μου τρίβουν τις ρόγες ηδονικά και το τρίτο μάτι να παρακολουθεί κρυφά, ήταν ότι δεν είχα φανταστεί στα πιο τρελά μου όνειρα. Μείναμε στη στάση αυτή πολύ ώρα γιατί ήταν πολύ ηδονική. Κορμιά ιδρωμένα και παθιασμένα για έρωτα. Καυτός πούτσος μέσα σε φλεγόμενο κωλαράκι έτοιμος να εκραγεί. Χέρια που χάιδευαν ρόγες καυλωμένες. Παθιάρικα φιλιά στο λαιμό. Αρχίδια πρησμένα έτοιμα να χύσουν το καυτό σπέρμα τους. Ο ανδρισμός του να γαμάει τη θηλυκότητά μου. Είχε έρθει η ώρα. Τελείωσα πάνω στο δέρμα του καθίσματος με το καυλί καρφωμένο μέσα μου. Σε λίγο βγήκε και μου το πρόσφερε στο στόμα. Με λίγες κινήσεις της γλώσσας μου άφησε τα καυτά του χύσια μέσα στο στόμα μου και συνέχισε να χύνει στην μούρη μου ατελείωτα. Έγλειψα τρελά όλα του τα ζουμιά. Δεν ήξερα αν ζούσα πραγματικότητα ή αν ονειρευόμουν. Πάντως αυτό που είχα στο στόμα μου ήταν όνειρο.

 

(Copyright protected OW ref: 72529)