Εκπλήξεις στο σινεμά

Δημοσιεύθηκε από gerois
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Στο σινεμά δε μαθαίνει κανείς απαραίτητα μόνο την υπόθεση του έργου που παρακολουθεί, αλλά πολλές φορές μαθαίνει και άλλα πράγματα. Όπως αυτά που θα διαβάσετε.

Πριν λίγα χρόνια είχα πάει στο σινεμά. Έπαιζε ένα έργο πορνό. Εγώ παρακολουθούσα το έργο με προσοχή, όταν δίπλα μου κάθισε ένας άνδρας. Έριξα μια φευγαλέα ματιά και υπολόγισα ότι ήταν γύρω στα σαράντα. Τότε ήμουν 19 χρόνων. Ξαφνικά εκεί που παρακολουθούσα προσηλωμένος το έργο, αυτός άπλωσε το χέρι του και το έβαλε πάνω στο παντελόνι μου. Το χέρι έψαξε για λίγα δευτερόλεπτα, ανακάλυψε το σηκωμένο πούτσο μου και άρχισε να τον χαϊδεύει. Δεν τον άφησα να συνεχίσει.

Αυτός όμως επέμεινε, πήρε το χέρι μου και άρχισε να χαϊδεύει τώρα την παλάμη μου. Μετά από λίγο το οδήγησε στον πούτσο του που ήταν σηκωμένος. Ασυναίσθητα έσφιξα στα δάχτυλα μου τον πούτσο του. Μου φάνηκε πολύ μεγάλος, ένα τεράστιο καβλί που με τρόμαξε. Τράβηξα το χέρι μου, αλλά μάταια. Αυτός άπλωσε το σακάκι του πάνω στα πόδια του, άρπαξε πάλι το χέρι μου και το έβαλε κάτω από το σακάκι, πάνω στο πούτσο του που τον είχε βγάλει έξω. Η ταραχή μου ήταν μεγάλη. Πρώτη φορά έπιανα τον πούτσο αλλουνού. Η καρδιά μου χτύπαγε και κλώτσαγε στο στήθος μου, καθώς του τον έπαιζα αργά -αργά πάνω -κάτω. Τότε αυτός μου πρότεινε να πάμε να συνεχίσουμε στο σπίτι του. Ήταν για μένα αδύνατο να αντισταθώ στην πρόκληση, καθώς η κάβλα μου είχε φτάσει στο ζενίθ με αυτό το πρωτόγνωρο για μένα παιγνίδι.

Μόλις μπήκαμε στο σπίτι άρχισε να με γδύνει, ενώ εγώ έτρεμα από την κάβλα. Με άφησε με το βρακί μόνο και μου ζήτησε να τον γδύσω. Είχε καταλάβει ότι ήταν η πρώτη μου εμπειρία και ομολογώ ότι έκανε τα πάντα για να με κάνει να αποβάλω τον απροσδιόριστο φόβο και το φυσιολογικό τρακ του πρωτάρη. Εγώ θαύμαζα, πλέον, το πραγματικά ωραίο σώμα του, αλλά τα μάτια μου δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν από την ψωλή του. Ήταν υπέροχη, μεγαλοπρεπής και στητή. Αυτός κατέβασε το βρακάκι μου και άρχισε να μου κάνει πινέλο στα κωλομέρια μου με τη ψωλή του. Σε λίγο κάναμε ένα ντους μαζί, με πήρε μετά στην αγκαλιά του και με πέταξε στο κρεβάτι. Άρχισε να γλείφει όλο το σώμα μου, να με φιλάει παντού, ενώ εγώ ξελιγωνόμουν από την κάβλα.

Κάποια στιγμή με γύρισε μπρούμυτα και ξεκίνησε να μου γλείφει τα κωλομέρια μου ώσπου η γλώσσα του βρήκε τη τρυπούλα μου. Τη φιλούσε, την έγλειφε και τη σάλιωνε. Βογκούσα από την κάβλα, έλιωνα από τις μοναδικές στιγμές που ζούσα και τούρλωνα πιο πολύ τα κωλομέρια μου για να μου γλείψει ακόμα βαθύτερα την τρύπα. Με έβαλε μετά από λίγο και γονάτισα στην άκρη του κρεβατιού. ήρθε από πίσω μου και ακούμπησε την ψωλάρα του στην κωλοτρυπίδα μου. Άρχισε να σπρώχνει σιγά-σιγά, αλλά τρελάθηκα από τον πόνο όταν χώθηκε μέσα μου το μισό του καβλί. Τραβήχτηκε, πήρε ένα κουτί και άπλωσε μια κρέμα στην κωλοτρυπίδα μου, πράγμα που με έκανε να χαλαρώσω. Μετά από αυτό ήρθε πάλι πίσω μου και άρχισε να μου τον χώνει πάλι σιγά-σιγά, χωρίς να πονάω πολύ. Ζοριζόμουν, βέβαια, με τέτοιο χοντρό πούτσο καρφωμένο μέσα μου, αλλά δεν πονούσα πια τόσο πολύ. Τον έσπρωχνε μέσα, τον τράβαγε έξω για να μου τον χώσει πιο βαθιά. Μου ψιθύριζε κάθε τόσο πόσο πολύ του άρεσε το σφιχτό μου κωλαράκι.

Εγώ έλιωνα από την ηδονή που μου χάριζε και άνοιξα πιο πολύ τα πόδια μου για να χωθεί πιο βαθιά, ώσπου ένιωσα τα αρχίδια του να χτυπάνε στον κώλο μου. Ένας τρελός ρυθμός κίνησης και ηδονής που ακολούθησε τον έκανε να φτάσει στον οργασμό. Έχυνε μέσα μου και κόντεψε να με διαλύσει η κάβλα που είχε συνεπάρει και μένα. Ήταν κάτι το φανταστικό που συνεχίστηκε αρκετό καιρό. Έμαθα να κάνω τέλειο τσιμπούκι και πολλά άλλα κόλπα.

Μια μέρα που ήμασταν στη γκαρσονιέρα του και γαμιόμαστε, χτύπησε το κουδούνι. Ήταν ένας φίλος του. Εγώ ντράπηκα λίγο, αυτός όμως , αφού εκθείασε τα ωραία γαμήσια που είχαμε ρίξει, πρότεινε στο φίλο να γδυθεί και να πάρει μέρος στο παιγνίδι. Εκείνος δεν έχασε καιρό. Άρχισαν να με φιλούν και να με γλείφουν. Εγώ νόμιζα ότι ζω ένα απίθανο ηδονικό όνειρο. Ένας μου γαμούσε το κώλο και ο άλλος το στόμα. Ο φίλος του ήταν φοβερός γαμιάς. Πήδαγε ασταμάτητα, με ξεκώλιαζε, με έκανε πτώμα από την κούραση. Αλλά τι κούραση! Είχε το βίτσιο να λέει αισχρόλογα, τα οποία συνειδητοποίησα σε λίγο ότι μου άρεσαν πολύ. Με τα παιδιά γαμιόμαστε πολύ συχνά. Ποτέ δε θα ξεχάσω τις ωραίες στιγμές που πέρασα τότε.

 

(Copyright protected OW ref: 72331)