Τρεις και να καίνε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η αναπάντεχη καταλήξη ενός κυριακάτικου καφέ. Το ματς με την Αλγερία.

Η ιστορία φίλοι εκτυλίχθηκε μόλις χθες (Κυριακή του Ιούνη 2014). Η μέρα όπως όλοι διαπιστώσατε δεν ήταν για μπάνιο. Γι' αυτό επέλεξα να χαλαρώσω το πρωί στο σπίτι, να κάνω την προετοιμασία μου (χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σκοπό) και να χαζέψω στην τηλεόραση. Βαρέθηκα όμως. Έτσι αποφάσισα να πάω για καφέ μόνος μου. Είναι κάτι που με χαλαρώνει και μου δημιουργεί μία γενικότερη ηρεμία. Πήγα στο περίπτερο, πήρα την Κυριακάτικη εφημερίδα μου και κατέληξα στην πλατεία Βικτωρίας.

Έκατσα στις καφετέριες (έξω) και αφού παρήγγειλα, διάβαζα αμέριμνος την εφημερίδα μου. Ξαφνικά ένας κύριος με σπαστά ελληνικά μου ζήτησε τη φωτιά μου. Έτεινα αδιάφορα το χέρι μου και του έδωσα τον αναπτήρα μου χωρίς να σηκώσω τα μάτια μου από την εφημερίδα μου. Άκουσα να ανάβει το τσιγάρο και εκεί που μου τράβηξε την προσοχή ήταν όταν μου επέστεψε τον αναπτήρα στο χέρι και μου κράτησε (στην ουσία το χάιδεψε) το χέρι μου για κάμποσα δευτερόλεπτα. Όταν σήκωσα τα μάτια μου ειλικρινά τα είδα όλα. Αντίκρισα ένα μελαχρινό, σχεδόν δύο μέτρα, με ένα ωραίο μουστάκι γύρω στα 45 και με ένα χαμόγελο που στην κυριολεξία αφόπλιζε.

-    Σαμ, μου λέει και μου τείνει το χέρι για χειραψία.

-    Γιάννης, ανταποδίδω εγώ.

-    Είμαι από την Αλγερία, μου λέει.

-    Έλληνας του απαντώ.

-    Μοιάζετε με Ιταλό… μου απαντά και μου κλείνει το μάτι.

-    Ευχαριστώ…

του είπα εγώ και ανταπέδωσα το κλείσιμο του ματιού. Νομίζω ότι τα συνθηματικά είχαν πλέον πέσει. Χωρίς να πει δεύτερα κουβέντα, ήδη καθόταν στο τραπέζι μου. Άρχισε να με ρωτάει για εμένα, για το τί δουλειά κάνω, που μένω κλπ. Ευγενικά ανταπέδωσα τις ερωτήσεις του και μου είπε μέσα σε λίγες φράσεις όλη του την ζωή. Ότι βρισκόταν στην Ελλάδα είκοσι (20) χρόνια και ότι εργαζόταν ως έμπορος. Ότι μένει στην περιοχή και ότι αυτή την περίοδο φιλοξενεί δύο φίλους του πού έχουν έρθει να τον δουν από την πατρίδα. Εντελώς ξαφνικά ανασηκώθηκε από την καρέκλα του και έφερε το στόμα του στο αφτί μου ψιθυρίζοντας μου...

-    Γιαννάκο, μου αρέσεις και θέλω να σου κάνω σεξ.

Εγώ σάστισα για λίγο, αλλά δεν κώλωσα και αμέσως σκέφτηκα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου.

-    Μια χαρά Σαμ... και πως το βλέπεις να γίνεται;

-    Να πάμε σπίτι μου... οι φίλοι μου έχουν πάει βόλτα για να γνωρίσουν την Αθήνα.

Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο, φώναξα το γκαρσόνι για να πληρώσω αλλά δεν με άφησε. Πλήρωσε εκείνος και σηκωθήκαμε να φύγουμε. Την ώρα που σηκωνόταν παρατήρησα για πρώτη φορά το φούσκωμα στο τζιν παντελόνι του. Υπόσχονταν "τερατώδη" πράγματα. Σαν υπνωτισμένος τον ακολούθησα και πριν προλάβουμε να περπατήσουμε ούτε 100 μέτρα, βρισκόμασταν ήδη στην είσοδο της πολυκατοικίας του. Άνοιξε γρήγορα την πόρτα και με το ασανσέρ βρεθήκαμε στον τέταρτο. Το σπίτι είχε αισθητικά, άρωμα Αλγερίας. Αργιλέδες, κάδρα από την χώρα του και έπιπλα με φολκλόρ αντίληψη. Μου ζήτησε συγνώμη ενώ ήδη μου είχε γνέψει να κάτσω στον καναπέ. Έφυγε για δύο λεπτά και επέστεψε φορώντας μια κελεμπία. Αυτό που έβλεπα μπροστά στα σκέλια του ήταν σαν χέρι που ήθελε να με χαιρετίσει. Ήρθε μπροστά μου και χωρίς να πει κουβέντα σήκωσε την κελεμπία και πετάχτηκε μπροστά στο πρόσωπο μου ένα τεράστιο καβλί χοντρό και γεμάτο φλέβες.

Το πουτσοκέφαλο ήταν σα μανιτάρι (περιτομή φυσικά!). Δεν είπα τίποτα. Το έπιασα με το ένα χέρι, φυσικά το χέρι μου δεν έκλεινε με τίποτα γύρω του και άρχισα να τον βάζω στο στόμα. Είχα φτάσει στο 1/3 της πούτσας του και ήδη μου άγγιζε το λαρύγγι. Θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον 25 εκατοστά. Βάλθηκα να μπουκώνω με μανία κι εκείνος έσπρωχνε ελαφρά τον γοφό του προς το στόμα μου διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την διείσδυση.

-    Τι ωραίο τσιμπούκι κάνεις Γιαννάκο μου. Αυτό το φαντάστηκα όταν είδα τα χειλάκια σου να χαμογελάνε. Έτσι αγόρι μου, φάε την ψωλάρα μου. Φα’ την καλά και θα δεις πως θα σε ανταμείψω.

Αφού τον τρομπάρισα για κάμποση ώρα, με σήκωσε από τα μπράτσα, μου έδωσε ένα βαθύ γλωσσόφιλο και άρχισε να με γδύνει. Άρχισε να μου πιπιλάει τις ρώγες, αυτό είναι το αδύνατο σημείο μου, και αφού με είχε κάνει σχεδόν να λιποθυμήσω με άφησε γυμνό και όρθιο και επέστεψε κρατώντας προφυλακτικό και λιπαντικό. Μου έδωσε ένα ελαφρό σκαμπίλι στα κωλομάγουλο και εκεί η φωνή του άλλαξε. Έγινε πιο τραχιά, πιο επιτακτική.

-    Σκύψε τώρα πουστράκι να τον φας. Ετοιμάσου για το πιο σκληρό γαμήσι της ζωής σου.

Σάστισα και τρόμαξα. Νόμιζα ότι κάποιος με ξυπνούσε από λήθαργο. Δεν πρόλαβα όμως να πω τίποτα παραπάνω. Είχε ήδη φορέσει το προφυλακτικό και με τα δάχτυλα του μου πασάλειβε την τρύπα με λιπαντικό. Μου τσάκισε τη μέση και χωρίς πολλά-πολλά άρχισε να σπρώχνει την πουτσάρα του στην τρύπα του. Βόγκαγα και του έλεγα να κάνει πιο σιγά.

-    Σκάσε και τρώγε τον,

μου είπε και άφησε το χέρι του με δύναμη να πέσει στο κωλομάγουλο μου. Μία κραυγή έφυγε από το στόμα μου, τόσο για τον πόνο στο κωλομάγουλο, αλλά πολύ περισσότερο για το σκίσιμο στην τρύπα μου. Ένοιωθα λες και έμπαινε μέσα μου ολόκληρο καρπούζι. Η τρύπα μου είχε τσιτωθεί και έκαιγα ολόκληρος.

-    Πονάω…

φώναξα.

-    Φώναζε όσο θέλεις, δεν μας ακούει κανείς πουστράκο...

και με μία κοφτή κίνηση ένοιωσα να παραβιάζει ακόμη περισσότερο την τρύπα μου.

-    Μη ρε μαλάκα…

του είπα και σε αυτή την φράση,  πριν προλάβω να καταλάβω ήδη άκουγα μία δεύτερη φωνή να λέει.

-    Βρίζει κιόλας το πουτανάκι.

Έστρεψα το κεφάλι και είδα δύο τύπους στην κατατομή του Σαμ, να είναι εντελώς γυμνοί και να κρατάνε τα καβλιά τους.

-    Γιαννάκο, είπε ο Σαμ. Από εδώ τα φιλαράκια μου. Δεν είχαν φύγει και τους είπα να μείνουν να πάρουν λίγο μεζέ. Έλπίζω να μην τους αφήσεις παραπονεμένους.

Δεν πρόλαβα να απαντήσω. Είχαν πάρει θέση μπροστά μου και ήδη δύο εξίσου τεράστια καβλιά βρίσκονταν μπροστά στο πρόσωπό μου. Όλα για όλα σκέφτηκα και βάλθηκα να τους πιπώνω εναλλάξ.

-    Έτσι μπράβο, είπε ο δεύτερος. Γλείψ’ τα καλά κάβλα μου.

-    Τελείωνε ρε Σαμ, είπε ο πρώτος. Θέλουμε να γαμήσουμε και εμείς.

Στο σημείο αυτό ο Σάμ σαν τρελός επιτάχυνε τον ρυθμό μου, έχοντας στην κυριολεξία μουδιάσει την τρύπα μου και το έντερο μου. Εγώ πλέον είχα συνηθίσει και έβγαζα μόνο βογκητά (κάβλας!).

-     Έτσι Γιαννάκο, έτσι, γαμήσου σαν άντρας… έτσι, έτσι...

έλεγε ο Σαμ ενώ ήδη είχε φτάσει πάτο και κουνιόταν ξέφρενα.

Έτσι-έτσι καριόλη φώναζε και όταν ένοιωσα να συσπάται τραβήχτηκε απότομα, έσπρωξε τους άλλους δύο από μπροστά μου, έβγαλε το προφυλακτικό και έφερε την μάνικα του στο στόμα μου.

-    Παρ’ τα γαμιόλη, παρ’ τα...

και ριπές από σπέρμα -πηχτό και αλμυρό- έπεφταν στο στόμα μου και το πρόσωπο μου. Ο άλλος είχε ήδη πάρει θέση πίσω μου και έμπαινε με μανία ενώ ο τρίτος ήρθε πάλι μπροστά μου και με την πούτσα του μάζευε από το πρόσωπο μου τα χύσια του Σαμ και μου τα έδινε στο στόμα. Το τί ακολούθησε θα σας το διηγηθώ σε επόμενη ιστορία. Το σίγουρο ήταν ότι έμεινα να παρακολουθήσω το ματς μαζί τους. Επαιζε η Αλγερία και είχα κάθε λόγο να πανηγυρίσω τις γκολάρες που έριξε, αφού και εγώ τέτοιες γκολάρες έφαγα εκείνη την μέρα!

 

(Copyright protected OW ref: 71892)