Ο κολλητός του πρώην μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει τα προηγούμενα (αν και δεν ειναι αναγκαιο), μπορεί να διαβασει την ιστορία με τίτλο ''Το καλύτερο γαμήσι''.

Με τον Π. περάσαμε υπέροχα. Η σχέση μας κράτησε 1 χρόνο και κάτι. Κούκλος, τρυφερός και το κυριότερο, το καλύτερο σεξ που έχω κάνει ποτέ! Αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό της σχέσης μας με έγραφε στα αρχίδια του, αυτά τα μεγάλα αρχίδια του που είναι για γλείψιμο (αχ!), χωρίσαμε. Μου πήρε αρκετό καιρό να τον ξεπεράσω γιατί ήταν και η πρώτη μου σχέση με άντρα και τελικά τα κατάφερα (ας τα λέμε). Τώρα λοιπόν που έχει ανοίξει ο καιρός πηγαίνουμε σε κάτι beach bar παρέες φοιτητών να κάνουμε και το πρώτο μας μπάνιο, μιας και η παράλια από την πόλη που σπουδάζω είναι κοντά.

Ξεκινήσαμε με την παρέα μου να πάμε να κάνουμε το μπάνιο μας σε γνωστό beach bar της περιοχής, το οποίο βουλιάζει από φοιτητές. Αφού κάναμε το μπάνιο μας, κάποιος πρότεινε να πάμε στο μπαρ να συνεχίσουμε με μπύρες. Συμφωνήσαμε όλοι, μαζέψαμε τα πράγματα μας και πήγαμε να δούμε αν έχει κανένα τραπέζι, γιατί το μαγαζί ήταν πίτα. Είχε ένα τραπέζι άδειο και όλως τυχαίως, δίπλα ήταν ο Π. με την παρέα του και αυτήν την τσούλα που πηδάει από τότε που χωρίσαμε. Όλοι με ρώτησαν αν υπάρχει θέμα, αλλά το έπαιξα υπεράνω και δέχτηκα να κάτσουμε γιατί ειλικρινά τον έχω ξεπεράσει. Τώρα αν θέλω να με πηδήξει, λογικό είναι αφού το παιδί είναι καύλα, κακά τα ψέματα! Στην παρέα του Π. λοιπόν δίπλα, ήταν και ο κολλητός του ο Β. με τον οποίο είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Πολύ ωραίο μωρό και αυτός, ψηλός, μελαχρινός, με αραιά γένια και bi σαν τον Π. Τον είχα παρατηρήσει από την αρχή, όταν πρωτοείδα και τον Π.

Όταν πήγαμε να κάτσουμε, είπα ένα γεια σε όλη την παρέα, καθώς με ήξεραν πολύ καλά τα παιδιά (όλοι εκτός από αυτήν την τσούλα). Ο Π. ο μαλάκας αντί να έρθει να με φιλήσει σταυρωτά που είχε να με δει και τόσο καιρό, απλά χαμογέλασε και συνέχισε να δίνει την προσοχή του σε αυτήν την καριόλα. (Θα τη βρίζω συνέχεια αυτήν από δω και πέρα, υπ' όψιν σας). Ο Β. ήρθε, με αγκάλιασε και πιάσαμε την κουβέντα να θυμηθούμε τα παλιά, γιατί κάναμε αρκετή παρέα όταν τα είχα με τον Π. Όση ώρα μιλούσαμε τον παρατηρούσα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, δίνοντας έμφαση στο φούσκωμα που είχε στο μαγιό του. Ένα μαύρο μαγιό, αρκετά κοντό και στενό για να σε κάνει να φαντάζεσαι πολλά! Ήξερα ότι είχε πολύ καλό καυλί απ’ ότι έβλεπα και απ’ ότι μου είχε πει ο Π. γιατί είχε τύχει αρκετές φορές να μαλακιστούν ο ένας από τον άλλον όταν δεν υπήρχε κανένας / καμία για να τους ξεκαυλώσει και μου είχε πει ο Π. ότι το καυλί του Β. είναι αρκετά μεγάλο. Όταν σταματήσαμε την κουβέντα πήγα δίπλα στην παρέα μου και αρχίσαμε να πίνουμε και να χτυπιόμαστε με την μουσική.

Που και που, έρχονταν και ο Β. μου έκανε μια στροφή και ψιλο-χορεύαμε. Παρατήρησα ότι ο Π. κοιτούσε κάθε φορά που ο Β. ερχόταν να χορέψουμε. Τον γούσταρα από την αρχή τον Β. και αν δεν γινόταν κάτι με τον Π. αυτόν θα έβαζα στόχο. Κάθε φορά που έρχονταν να χορέψουμε, όλο και πιο πολύ τον κοίταζα. Το σώμα του, τις ρόγες του, το καυλί του που προεξείχε αρκετά. Τον ήθελα εκείνη τη στιγμή πολύ, αλλά δεν ήξερα αν έπρεπε γιατί ο Π. είναι κολλητός του και θα ήταν πολύ περίεργο. Σταμάτησα να το σκέφτομαι αυτό γιατί στο κάτω-κάτω όταν ο Π. με απατούσε με την τσουλάρα, δε σκέφτηκε πως ένιωθα εγώ γι’ αυτόν. Στ’ αρχίδια μου και μένα! Θέλω να με πηδήξει ο Β. και θα το επιδιώξω. Αυτά σκεφτόμουν όταν το μάτι μου έπεσε πάνω στον Α. (σας έχω μπερδέψει με τα ονόματα), ο οποίος είναι ένα παιδί που μου μιλούσε στο internet και με γούσταρε. Με χαιρέτησε και άρχισε να πλησιάζει στο τραπέζι μας. Ήρθε μου μίλησε και λέγαμε πως περνάμε και τέτοια, ενώ ο Β. Και ο Π. από το δίπλα τραπέζι είχαν καρφωθεί πάνω μας. Ο Α. άρχισε να μου χορεύει και χόρευα κι εγώ μαζί του, πάντα διακριτικά σαν φίλοι για να μην μας κράξουν και οι υπόλοιποι θαμώνες. Σε κάποια στιγμή ο Β. έφυγε από το τραπέζι τους μάλλον για τουαλέτα. Να η ευκαιρία μου σκέφτηκα.

Άφησα τον Α. και την παρέα μου να περιμένουν και πήγα κι εγώ τουαλέτα. Ο Β. είχε ήδη βγει και έπλενε τα χέρια του.

-    Κι εδώ σε συναντάω ρε; Τι θα γίνει;

-    Εσύ θα μου πεις. Τι λέει τον έριξες τον Α.;

-    Όχι ρε πας καλά;

-    Έλα τώρα μωρέ μαλάκα. Αφού σας είδα. Είναι γνωστό πουστράκι αυτός. Και σε μένα την έπεφτε παλιά.

-    Και; Τον γάμησες;

-    Όχι. Δεν παίρνω όποιον χιλιο-γαμημένο βρω.

-    Άρα δε μοιάζετε καθόλου με το φίλο σου…

του είπα και μπήκα στην τουαλέτα κλείνοντας την πόρτα. Προς έκπληξη μου ήταν πάλι έξω όταν βγήκα. Πήγα να πλύνω κι εγώ τα χέρια μου στήνοντας του κάπως τον κώλο μου να δω αν θα αντιδράσει. Του λέω:

-    Ακόμα εδώ είσαι;

-    Ναι έχουμε αφήσει μια συζήτηση στη μέση…

και τον είδα από τον καθρέφτη ότι κοίταζε το κωλαράκι μου που του είχα στηθεί.

-    Δεν έχουμε αφήσει τίποτα στη μέση. Ο Π. τώρα πηδάει την άλλη. Δεν χρειάζεται να μου τον δικαιολογείς. Τον έχω ξεπεράσει τώρα. Έχω άλλον στο μυαλό μου…

του είπα κι εγώ κοιτάζοντας τον καλοσχηματισμένο πούτσο του μέσα απ’ το μαγιό. Τότε βγήκε έξω, είδε αν έρχεται κανείς και έκλεισε την πόρτα της τουαλέτας. Νομίζω ότι είχε καταλάβει.

-    Τον Α. έχεις στο μυαλό σου;

είπε και χαμογέλασε πονηρά.

-    Όχι κάποιον άλλον αλλά δεν ξέρω αν θέλει…

λέω, πλησιάζω κοντά του τον αγκαλιάζω και κάνω κίνηση να τον φιλήσω. Το μόνο που άκουσα απ’ τον Β. ήταν που κάπως του κόπηκε η ανάσα σαν να ξαφνιάστηκε και μου ανταπέδωσε το φιλί. Με τραβάει απ’ το χέρι και με κλείνει μέσα στην τουαλέτα, για την περίπτωση που έρθει κάποιος. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα και αυτός άρχισε να με χουφτώνει παντού. Το ίδιο κι εγώ. Άρχισα να του φιλάω το λαιμό και να τον γλείφω. Μου άφηνε μια γεύση αλμύρας, αλλά ήταν πολύ καύλα η όλη φάση. Σε εκείνο το σημείο με σταμάτησε.

-    Κάτσε, όχι εδώ, όχι τώρα.

Σταμάτησα απότομα και δεν είπα τίποτα. Συνέχισε αυτός.

-    Καλύτερα το βραδάκι που θα φύγουμε από δω. Θα σου πω να φύγουμε μαζί.

-    Ok θα περιμένω. Ούτως η άλλως δίπλα-δίπλα είμαστε. Γύρνα και πες μου.

-    Θέλω μια χάρη όμως. Δίωξε αυτόν τον ξεσκισμένο απ’ το τραπέζι σου.

Δέχτηκα και αφού τον φίλησα άλλη μια φορά, συμφωνήσαμε να βγω εγώ πρώτος για να μη δώσουμε στόχο, ούτε στον Π. ούτε σε κανέναν άλλον. Ήθελε κι αυτός 2 λεπτά για να βγει γιατί είχε ψιλο-καυλώσει και φαινόταν η πουτσάρα του ακόμα πιο πολύ. Ήθελα τόσο πολύ να την πιάσω και να τη βάλω στο στόμα μου, αλλά έπρεπε να κάνω υπομονή μέχρι το βράδυ. Βγήκα κι εγώ πήγα στην παρέα μου, ξενέρωσα τον Α. που έφυγε από το τραπέζι μας και σε 1 λεπτό ήρθε και ο Β. χωρίς καν να με κοιτάξει. Κάτι είπαν με τον Π. αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω. Πέρασε η ώρα και αφού έφυγαν σχεδόν όλοι απ το μαγαζί, είπαμε να φύγουμε κι εμείς. Ο Β. γύρισε και μου είπε να φύγουμε με το αμάξι του μαζί για το σπίτι του. Αυτή η κίνηση έκανε τον Π. να αναρωτηθεί τι λέγαμε και πως κολλήσαμε με τον Β. τόσο ξαφνικά πάλι, αλλά δεν πρέπει να τον ένοιαξε πολύ, γιατί συνέχισε να δίνει προσοχή στην καριόλα του. Χαιρέτησα την παρέα μου και έφυγα με τον Β. στο αμάξι του.

Με το που μπήκαμε στο αμάξι, με φίλησε στο στόμα. Φιλάει ωραία ο καριόλης. Σε 10’ ήμασταν σπίτι του. Με το που μπαίνουμε μέσα, πετάει τα πράγματα του κάτω και αρχίζει να με φιλάει λυσσασμένα.

-    Περίμενα πολύ ώρα γι’ αυτό…

είπε και συνέχισε να με φιλάει. Με πήγε στον καναπέ όπου με ξάπλωσε και ήρθε από πάνω μου. Άρχισα σιγά-σιγά να καυλώνω πολύ και να τον χουφτώνω παντού. Αυτός έκανε κάποιες κινήσεις με τη λεκάνη του και τριβόταν πάνω μου. Ένιωθα την πουτσάρα του καυλωμένη να τρίβεται πάνω μου. Μετά άλλαξα τους ρόλους και πήγα εγώ από πάνω του και άρχισα πάλι τα γλειψίματα στον λαιμό κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Άρχισα να γλείφω και να ρουφάω τις ρόγες του και έβγαζε μικρές κραυγές καύλας. Μου άφηνε αυτήν την αλμύρα στο στόμα που με καύλωνε πιο πολύ.

-    Έτσι μωρό μου καύλωσε με…

μου έλεγε κι εγώ συνέχισα να κατεβαίνω προς τα κάτω. Έφτασα σε αυτό το τόσο σέξι μαγιό που φορούσε και πλέον η ψωλάρα του φαινόταν σε όλο της το μεγαλείο, έτοιμη να σκίσει το μαγιό του. Άρχισα να τον τρίβω πάνω απ’ το μαγιό και να τον φιλάω χαμηλά στην κοιλιά, ώσπου του κατέβασα το μαγιό και βγήκε το θηρίο από μέσα, με αυτόν να βογκάει από καύλα. Είχε τεράστιο καυλί ( γύρω στους 20 πόντους όπως έμαθα αργότερα ) και ικανοποιητικά παχύ. Τρόμαξα για λίγο αλλά το ξεπέρασα και έπιασα δουλεία γλείφοντας πρώτα τα ξυρισμένα αρχίδια του και πηγαίνοντας πάνω. Έβαλα το πουτσοκέφαλο στο στόμα μου και άρχισα να το ρουφάω, ενώ τον άκουγα να βογκάει και να μου λέει…

-    Έτσι μωρό μου, παρ’ το όλο. Ρούφα το.

Είχα καυλώσει άσχημα. Τον ήθελα τόσο πολύ μέσα μου. Του έβγαλα το μαγιό, τον άφησα τελείως γυμνό και ξεκίνησα την πίπα κανονικά. Δεν μπορούσα να τον πάρω όλον μέσα βέβαια, όσο και να προσπαθούσα. Έφτανε περίπου μέχρι τη μέση και με έπνιγε.

-    Αχ μωρό μου είσαι τέλειος,

Είπε, μου άρπαξε τα μαλλιά και άρχισε να μου γαμάει το στόμα κανονικά. Κόντευα να πνίγω αλλά δε με ένοιαζε. Έβλεπα την καύλα στο πρόσωπο του έτσι όπως βαριανάσαινε και έπαιρνα κι εγώ μεγάλη ευχαρίστηση. Λίγο μετά με σταμάτησε και άρχισε να μου βγάζει τα ρούχα. Τώρα ήμουν κι εγώ γυμνός και το καυλί μου ήταν πέτρα. Γονάτισε και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Μετά ξαπλώσαμε στον καναπέ και κάναμε ένα τέλειο 69. Σταματήσαμε μετά από λίγο και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Μου είπε:

-    Με καυλώνει πολύ να φωνάζεις το όνομα μου όταν θα σε γαμάω.

-    Να το μάθουν οι γείτονες δηλαδή ότι με γαμάς;

είπα χαζογελώντας.

-    Ναι θέλω να μάθουν όλοι πως θα σε σκίζω και με ξαναφίλησε.

Απ’ ότι κατάλαβα του άρεσε πολύ να φωνάζει γιατί και τα δικά του βογκητά όταν του έπαιρνα πίπα ήταν δυνατά. Μετά με έστησε στον καναπέ, ήρθε πίσω μου και άρχισε να μου γλείφει την τρύπα μου. Με είχε καυλώσει τόσο πολύ. Με ρωτούσε κάθε τόσο αν μ’ αρέσει και δεν μπορούσα καν να του απαντήσω απ’ την καύλα, απλά μούγκριζα δυνατά. Μου έβαλε 2 δάχτυλα και άρχισε να με γαμάει μ΄ αυτά, μέχρι που έβαλε και τρίτο. Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα. Σε λίγο θα έχυνα.

-    Ετοιμάσου να σε σκίσω μωρό μου…

είπε και στήθηκα λίγο παραπάνω, περιμένοντας τον. Σηκώθηκε και άρχισα να νιώθω την ψωλάρα του να με ακουμπάει και να προσπαθεί να μπει μέσα μου. Άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά. Είχε κάνει καλή δουλεία με την τρύπα μου. Δεν ένιωσα πόνο. Ήταν λίγο πάνω απ΄ τον μισο μέσα όταν άρχισα να πονάω λίγο. Δεν είχε φτάσει κανείς ποτέ τόσο βαθιά. Άρχισα να διαμαρτύρομαι, αλλά αυτός καύλωσε πολύ και άρχισε να βογκάει, ώσπου με μια απότομη κίνηση τον έβαλε όλον μέσα. Ούρλιαξα από τον πόνο. Ήταν πολύ βαθιά μέσα μου.

-    Σ.... ηρέμησε καυλίτσα μου. Θα τον πάρεις όλον μέσα. Χαλάρωσε…

μου είπε και είχε αφήσει όλο του το βάρος πάνω στην πλάτη μου και άρχισε να με φιλάει στο στόμα και στον λαιμό. Έμεινε για λίγη ώρα σ΄ αυτή τη στάση μέχρι που άρχισε να κάνει μικρές κινήσεις μέσα-έξω με τη λεκάνη του. Ένιωσα σαν να φεύγει ένα κομμάτι από μέσα μου στην αρχή, αλλά μετά το συνήθισα και άρχισα να νιώθω την ηδονή. Σιγά-σιγά άρχισε να με γαμάει πολύ δυνατά και άγρια. Γούσταρα τόσο πολύ όλο αυτό που γινόταν και το ίδιο και αυτός. Οι ανάσες μας και τα βογκητά μας ήταν τόσο δυνατά που σίγουρα οι γείτονες μας άκουγαν.

-    Ναι Β. σκίσε με… ξέσκισε με…

είπα φωνάζοντας το όνομα του πολλές φορές όπως ακριβώς μου είπε ότι ήθελε. Είχαμε εκτροχιαστεί τελείως απ΄ την καύλα. Ο γαμιάς μου με είχε σ΄ αυτή τη στάση καμπόση ώρα και με γαμούσε με άλλο τρόπο. Τον έβγαζε τελείως έξω και τον κάρφωνε όλον μέσα με δύναμη χτυπώντας τ΄ αρχίδια του πάνω μου. 3-4 τέτοια καρφώματα με έκαναν να χύσω.

-    Έτσι καυλιάρα μου χύσε τώρα που σε σκίζω…

και όσο έχυνα έμεινε μέσα μου και ένιωθε τις συσπάσεις που έκανε η τρύπα μου. Ένιωθα κι εγώ το καυλί του να έχει γίνει πέτρα. Αφού έχυσα, αλλάξαμε στάση. Έκατσε στον καναπέ και πήγα να κάτσω πάνω του για να τον φιλάω κιόλας. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ εγώ χοροπηδούσα πάνω στο καυλί του σαν λυσσασμένη πουτάνα. Με είχε αγκαλιάσει και φιλιόμασταν παθιασμένα ενώ με όργωνε με την ψωλάρα του.

-    Θέλω να σε χύσω ρε καριολη…

μου είπε και με κατέβασε από πάνω του. Με έβαλε να γονατίσω και να του γλείφω τον πούτσο. Ενώ προσπαθούσα να τον πάρω όσο πιο βαθιά γινόταν, με άρπαξε πάλι απ΄ τα μαλλιά και κόντεψε να με πνίξει, λέγοντας ότι χύνει και βόγκαγε δυνατά. Ένιωσα ποτάμια σπέρματος να γεμίζουν το στόμα μου και προσπαθούσα να καταπιώ όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να μην πνίγω. Ήταν διαφορετικό από του Π. Πιο γλυκό. Αφού χαλάρωσε, με σήκωσε, μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο όλο καύλα και κάτσαμε στον καναπέ αγκαλιά. Χώθηκα στην αγκαλιά του ενώ αυτός έστριβε τσιγάρο. Ήθελα να τον ρωτήσω κάτι.

-    Σ΄ άρεσε;

-    Πολύ μωρό μου. Είσαι πολύ στενός και με καύλωσες πολύ.

Έκανε το τσιγάρο του και μετά κάναμε μαζί μπάνιο, κάτι που μ΄ άρεσε πολύ. Τελικά αποδείχθηκε πολύ ρομαντικός ο Β. Αυτό είναι αγόρι! Να σε γαμάει τέλεια και να είναι και τρυφερός ταυτόχρονα. Έχει περάσει σχεδόν μια βδομάδα από τότε που με γάμησε πρώτη φορά και από τότε το κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα. Τώρα όσο για τα τεχνικά, μπορεί ο Β. να έχει ψωλαρά, αλλά ο Π. ήξερε πραγματικά να γαμάει.

Πιστεύω ότι δεν θα με ξαναγαμήσει ποτέ κανείς όπως ο Π. Παρ΄ όλα αυτά μ΄ αρέσει πολύ ο Β. Και με γαμάει και αυτός καλά. Δεν έχουμε συζητήσει αν θα έχουμε σχέση ακόμα. Προς το παρόν περνάμε καλά μαζί και αυτό μου αρκεί.

 

(Copyright protected OW ref: 71524)