Εφηβικές εξερευνήσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Δύο έφηβοι εξερευνούν ο ένας το σώμα του άλλου...

Με λένε Μάρκο και τότε ήμουν 17 χρονών. Θα μιλήσω σε ενεστώτα γιατί τα θυμάμαι σαν να έγιναν χτες. Με τον Πέτρο αν και συνομήλικοι δεν κάναμε σχεδόν καθόλου παρέα. Δεν τον πολυσυμπαθούσα κιόλας. Κάναμε διακοπές στο ίδιο μέρος και είχαμε κοινή παρέα. Κάποια φορά είχαμε μείνει οι δυο μας στην θάλασσα το απογευματάκι και ξεκινήσαμε να μαλακιζόμαστε δίπλα-δίπλα. Ξεθαρρεύοντας, αρχίσαμε να μαλακίζουμε ο ένας τον άλλον και να χουφτωνόμαστε, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που βγάζαμε τελείως τα μαγιό μας.

Ένα απόγευμα προς τον Σεπτέμβρη, πήγαμε για μπάνιο στα βράχια. Εκεί μείναμε τελείως γυμνοί και αρχίσαμε να την παίζουμε ο ένας δίπλα στον άλλον μέσα στη θάλασσα. Εκεί βάλαμε πρώτη φορά ο ένας στον άλλο δάχτυλο και χύσαμε στην άμμο ο ένας στο στήθος του άλλου. Μετά από μήνες είπαμε να βγούμε και με τη υπόλοιπη παρέα στην Αθήνα πλέον. Εδώ να πω πως δεν είμαι γκέι. Μου άρεσε να παίζω με την τρύπα μου και τα δάχτυλά μου, αλλά ως εκεί. Μόνο κορίτσια ήθελα. Πάω λοιπόν εκείνο το απόγευμα και βρίσκω στο σημείο συνάντησης μόνο αυτόν. Ωχ λέω από μέσα μου. Αφού κάτσαμε σε ένα καφέ κανένας άλλος δεν εμφανίστηκε. Μιλήσαμε λοιπόν γενικά και η συζήτηση έφερε τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες. Αφού φύγαμε από το καφέ συνεχίσαμε να περπατάμε και να συζητάμε για το σεξ. Και οι δύο προφανώς καυλωμένοι όπως ήμασταν, σαν να αρχίσαμε να αποκτάμε ενδιαφέρον.

Ξαφνικά αυτός είπε ότι ήθελε να κατουρήσει. Συμφώνησα και είπε ότι ξέρει ένα σχολείο που Σάββατο καθώς ήταν, θα μπορούσαμε να κατουρήσουμε ανενόχλητοι. Μόλις φτάσαμε σε εκείνο το σχολείο πηδήξαμε τα κάγκελα και πήγαμε σε ένα πεζούλι που δεν φαινόμασταν. Εκεί μου είπε ότι μπορούσαμε να κατουρήσουμε. Πήγα πιο πέρα κατέβασα τα παντελόνια μου και άρχισα να τραβάω μαλακία έτσι καυλωμένος που ήμουνα. Μετά από λίγα δεύτερα επέστρεψα εκεί που ήταν αυτός, χωρίς φυσικά να έχω χύσει.

-    Θέλω να τραβήξω, μου λέει.

-    Κι εγώ...

του απαντώ. Κατεβάζουμε τα παντελόνια μας και αρχίζουμε. Μετά από λίγο έρχεται και μου πιάνει τον πούτσο. Πιάνω κι εγώ τον δικό του και μαλακίζουμε ο ένας τον άλλον.

-    Θες να προχωρήσουμε;

Με ρωτάει.

-    Τι εννοείς;

Απαντώ.

-    Θες να σου πάρω πίπα;

Αμέσως δέχτηκα. Πέφτει στα γόνατα μπροστά μου και τον παίρνει στο στόμα. Αν και το πρώτο του τσιμπούκι, το έκανε καλά.

-    Θέλω κι συ να μου κάνεις μετά, μου λέει.

-    Οκ αλλά δεν θα το πούμε σε κανέναν του απαντώ.

Συνέχισε το τσιμπούκι και βόγκαγα. Μετά από κάνα 20λεπτο σταμάτησε. Κατάλαβα ότι ήταν σειρά μου. Πέφτω στα γόνατα και παρατηρώ το καβλί του. Ήταν λίγο πιο μεγάλο από το δικό μου αλλά όχι τόσο χοντρό. Το παίρνω στο στόμα και του κάνω με λαχτάρα ένα καλό τσιμπούκι. Πλησιάζω το δάχτυλό μου στην τρύπα του και της κάνω μασάζ. Γλείφω το δάχτυλό μου και το βάζω μέσα του. Είχε καθαρίσει την τρύπα του, όπως είχα κάνει κι εγώ και αρχίζει να αναστενάζει πολύ. Ενώ τον δαχτύλωνα, πλησιάζει το δάχτυλό του στην τρύπα μου και μου κάνει τα ίδια. Η καύλα μας είχε φτάσει στο απόγειο.

-    Θες να γαμηθούμε; με ρωτάει.

-    Ναι αλλά δεν έχουμε καπότες. Τι έχεις ξανακάνει;

-    Όχι.

-    Ούτε εγώ.

-    Άρα δεν τις χρειαζόμαστε, μου λέει.

-    Ποιός θα γαμήσει ποιόν;

-    Εσύ εμένα, μου λέει.

Φτύνω την τρύπα του τον βάζο να σταθεί στο πεζούλι και του χώνω δυο δάχτυλα. Τα δυο γίνανε τρία και πάω να βάλω το καυλί μου. Έτσι χοντρό όπως ήταν δεν έμπαινε. Μου είπε να με γαμήσει αυτός και κάποια άλλη φορά εγώ, γιατί πονούσε πολύ. Στήνομαι στον τοίχο και περιμένω να με φτύσει. Αντί αυτού όμως αρχίζει να μου κάνει γλειφοκώλι. Με γαμούσε με τρία δάχτυλα και την γλώσσα του και εγώ το λάτρευα. Μετά χώνει το καυλί του και με γαμάει. Μια αίσθηση τέλεια . Μετά από αρκετή ώρα, ξαπλώνει κάτω και μου λέει να κάτσω. Του γλείφω τα αρχίδια του, του παίρνω πίπα για λίγο και μετά κάθομαι έτσι ώστε να τον βλέπω. Αρχίζω ανεβοκατεβαίνω στο καυλί του. Μου έφευγαν μικρά βογκητά. Το έκανα τόσο γρήγορα που ο κώλος μου χτυπούσε στα μπούτια του και έκανα θόρυβο.

-    Σταμάτα θα μας ακούσουν, μου λέει.

-    Δεν με νοιάζει…

του απαντώ μέσα στην καύλα μου.

-    Μου αρέσει πολύ ο κώλος σου. Ο καλύτερος που έχω δει, μου λέει.

Συνέχιζα το ανεβοκατέβασμα. Τότε σηκώνει το κεφάλι του και με γλωσσοφιλάει. Ενδίδω και ανταποκρίνομαι. Τον ξε-καβαλάω και αρχίζουμε ένα τέλειο 69 . Χύσαμε ο ένας στο στόμα του άλλου και μετά τα ανταλλάξαμε με λίγο φάσωμα. Σηκωθήκαμε. Ενώ ντυνόμουνα μου πιάνει τον κώλο και μου τον ζουλάει. Δε λέω τίποτα. Πήγε ο καθένας σπίτι του. Ήταν ωραία εμπειρία αλλά καθότι straight που είμαι δεν το συνεχίσαμε.

 

(Copyright protected OW ref: 71450)