Sex στην Θεσσαλονίκη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Τέλειο sex σε σάουνα της Θεσσαλονίκης

Έχω πολύ μικρή εμπειρία στο ομοφυλοφιλικό sex αλλά πολύ όρεξη. Είναι η πρώτη ιστορία που σας γράφω και ελπίζω να σας αρέσει. Είναι αληθινή και έγινε πριν λίγες ημέρες σε spa στην Θεσσαλονίκη.

Σχόλασα από την δουλειά μου στις 17:00 και ένιωθα κουρασμένος. Προκειμένου να χαλαρώσω λίγο αποφάσισα να πάω και να κάνω χαμάμ και σάουνα σε γνωστό μέρος της Θεσσαλονίκης. Ήταν η πρώτη φορά που θα πήγαινα εκεί. Μόλις πλήρωσα το εισιτήριο ξεντύθηκα άφησα τα ρούχα μου στο ντουλαπάκι και πήγα αμέσως να κάνω ένα ντουζάκι. Η διάθεση μου ήταν για χαμάμ. Μπήκα μέσα και είχε πολύ ατμό, δεν έβλεπα σχεδόν τίποτα. Ο φωτισμός πολύ χαμηλός. Ήμουν μόνος. έκλεισα τα μάτια μου και με πείρε ο ύπνος στο λεπτό. Κάποια στιγμή ένιωσα ένα χέρι να με χαϊδεύει. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα ένα παλικάρι γύρω στα 35 να μου χαμογελά.

-         Ελπίζω να μην σε πειράζει που σε ξύπνησα, μου λέει. Θέλεις να χαλαρώσουμε παρέα;

Του λέω εντάξει και συνεχίζει να με χαϊδεύει. Ο πούτσος μου έγινε κάγκελο. Είχα καυλώσει απίστευτα. Στο λεπτό μου φέρνει τον πούτσο του μπροστά μου. Ήταν ένας κανονικός, 15-16 εκατοστά, όμορφος, σκληρός πούτσος. Αμέσως άρχισα να το ρουφάω με όρεξη. Το κωλαράκι μου έβγαζε φλόγες από την καύλα. Ανυπομονούσα να τον πάρω μέσα μου. Είχα να γαμηθώ περισσότερο από 8 μήνες. Άρον-άρον του στήνομαι στα τέσσερα και αυτός χωρίς καμιά καθυστέρηση σφηνώνεται αργά μα σταθερά στην κολάρα μου. Άρχισε να με γαμάει αργά, δυνατά και σταθερά. Ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπούν πάνω μου και αυτό με τρέλαινε. Δεν άργησα να χύσω χωρίς καν να τον παίξω.

-         Έχυσες καυλιάρη μου; Μου λέει. Ήσουν πολύ καυλωμένος. Πάμε να συνεχίσουμε στην gloryhole γιατί εδώ μέσα έχει πολύ ζέστη και με χαλάει.

Τυλιχτήκαμε με τις πετσέτες και αφού περάσαμε από τους σκοτεινούς διαδρόμους φτάσαμε στο επίμαχο σημείο που το γούσταρε πολύ ο τύπος. Μπήκε σε ένα δωματιάκι, εγώ στο διπλανό και έβαλε το εργαλείο του στην τρύπα του τοίχου. Αμέσως άρχισα να τον τσιμπουκώνω σαν τρελός. Το δωματιάκι μου ήταν πολύ σκοτεινό, καθώς και όλος ο χώρος. Είχε όμως ακόμα μια τρύπα στον τοίχο από πίσω μου που δεν την είχα προσέξει. Εκεί λοιπόν που του έκανα μια τέλεια πίπα, νιώθω ένα χέρι να με χαϊδεύει. Κάποιος ήταν διπλά και είχε βάλει το χέρι του στην τρύπα και με χάιδευε. Τον άφησα και μετά από λίγο έβγαλε το χέρι του και έβαλε τον Πούτσο του. Ήταν πραγματικά τεράστιος. 18-19 εκατοστά, πολύ χοντρός και σκληρός σαν παλούκι. Δεν είχα ξαναδεί ούτε είχα ξαναπάρει τέτοιο εργαλείο. Γυρίζω λοιπόν και αρχίζω να το ρουφάω. Καθώς γύρισα κόλλησα και το κωλαράκι μου στην άλλη τρύπα για να μου το γαμάει ο άλλος. Ήταν απίστευτη καύλα. Κόντευα να τελειώσω ξανά.

Γυρίζω ανάποδα και προσπαθώ να βάλω τον τεράστιο μέσα μου. Ήταν ζόρικο αλλά από την καύλα δεν καταλάβαινα τίποτα. Κατά την διάρκεια της προσπάθειας νιώθω το στόμα μου να γεμίζει με τα χύσια του πρώτου. Αυτό ήταν δίνω μια σπρωξιά, ο τεράστιος πούτσος καρφώνεται μέσα μου σα σφήνα και εγώ αρχίζω να ξαναχύνω χωρίς να το παίξω για άλλη μια φορά. Αυτός άρχισε να κουνιέται ρυθμικά, αλλά δεν το πολύ ευχαριστιόμουν γιατί μας χώριζε ο τοίχος. Αποφασίζω να βγω και να πάω δίπλα. Τι το ήθελα; Ήταν 2 τύποι ένας κοντούλης με την τεράστια πούτσα και ένας λίγο ψηλότερος, με επίσης σούπερ εργαλείο.

-         Εσύ είσαι λοιπόν; Μου λένε. Θα μας πάρεις και τους δύο;

-         Θα το προσπαθήσω…

τους λέω και αμέσως με στήνουν στα τέσσερα. Έρχεται από πίσω μου ο τεράστιος και αρχίζει πραγματικά να με οργώνει. Ο άλλος μπαινόβγαινε στο στόμα μου. Ένιωθα το πούτσο του να μπαίνει τόσο βαθιά και δυνατά μέσα μου που πίστεψα πως θα φτάσει στο στομάχι μου. Άρχισα να τον παίζω σαν τρελός. Ο πούτσος μου πονούσε από καύλα. Ήταν απίστευτος γαμιάς ο κοντός. Μετά από λίγο άρχισα να νιώθω το στόμα μου να ξαναγεμίζει με χύσια. Αυτό με πραγματικά με τρελαίνει. Ο ψηλός έχυνε μέσα στο στόμα μου και ταυτόχρονα άρχισα να χύνω και εγώ. Ο κοντούλης εκεί να μην καταλαβαίνει τίποτα. Με γαμούσε όλο και πιο δυνατά. Πίστευα πως δεν θα τελειώσει ποτέ. Τελικά μετά από λίγο τραβήχτηκε απότομα και άφησε την κατάθεση του πάνω στα κωλομέρια μου. Ήταν απίστευτη η καύλα που ένιωσα, καθώς ήταν και η πρώτη παρτούζα που έκανα μια και είμαι συντηρητικός σε αυτά.

Στη συνέχεια πήγαμε όλοι μαζί για ένα ντουζάκι και ένα τσιγάρο συνοδευόμενο από καφέ. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα.

 

(Copyright protected OW ref: 71174)