Ερωτευμένος με τον καθηγητή μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Δυο gay φίλοι μοιράζονται ερωτικές στιγμές και πάθη.

Πρώτο μέρος


- Ο πατέρας μου είναι τρισευτυχισμένος με τους βαθμούς μου...

είπα στο φίλο μου το Μάκη.

- Με το δίκιο του ρε συ, απάντησε. Κι εσύ δεν είσαι;

Τέτοια κουβεντιάζαμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι του Μάκη φορώντας μόνο τα σορτσάκια μας λόγω ζέστης. Ήμασταν χρόνια φίλοι. Δεκαοκτάρηδες πια και μέσα στα τρελά όνειρα για τη φοιτητική ζωή που θα ακολουθούσε. Κανείς άλλος δεν ήξερε και το κρυφό μας μυστικό. Ήμασταν gay. Δεν άργησε πολύ λοιπόν να κάνει την συνηθισμένη του κίνηση. Άπλωσε το χέρι του και χούφτωσε δυνατά το καυλί μου που ανταποκρίθηκε αμέσως.

- Δεν σε πειράζει έτσι;

ψιθύρισε χαμογελώντας.

- καθόλου απάντησα

γλιστρώντας κι εγώ το χέρι μου μέσα στο σορτσάκι του, πιάνοντας το πουτσοκέφαλο του.

- Ώρα να δοκιμάσουμε ο ένας τον άλλο... για μια ακόμα φορά...

συνέχισα. Γρήγορα βγάλαμε τα σορτσάκια μας και βρεθήκαμε σε στάση 69 με εμένα από πάνω. Τράβηξα το πετσάκι από το καυλί του Μάκη αποκαλύπτοντας το πουτσοκέφαλο του. Άρχισα να τον τσιμπουκώνω χαϊδεύοντας του τ' αρχίδια.

- Αυτό είναι απόλαυση...

μουρμούρισε. Άνοιξε το στόμα του διάπλατα και άφησε την πούτσα μου να βυθιστεί βαθιά μέχρι το λαρύγγι του και ξεκίνησε κι αυτός να με τσιμπουκώνει λαίμαργα. Σύντομα έπιασαν δουλειά και τα δάχτυλα μας που εξερευνούσαν τις τρύπες μας και μας οδήγησαν στο να τελειώσουμε ο ένας στο στόμα του άλλου. Μετά από μερικά υγρά φιλιά ξαπλώσαμε αγκαλιασμένοι για κανένα μισάωρο, κατά το οποίο η σκέψη μου συνέχισε να στριφογυρνά γύρω από τη συνέχεια των σπουδών μου, μα ξαφνικά ο Μάκης ανασηκώθηκε και με κοίταξε στα μάτια.

- Θέλω να με γαμήσεις τώρα. Θέλω να σε νιώσω μέσα μου...

και ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά. Πάντα του άρεσε να τον γαμάω και είχα γίνει εξπέρ στο άθλημα. Γύρισα πάνω του και βύθισα την πούτσα μου στην τρύπα του. Μετά από καμιά εικοσαριά μέσα έξω στη σούφρα του, το καυλί του άρχισε να εκτοξεύει τα χύσια του ανάμεσα μας, γεμίζοντας τις κοιλιές και το στήθος μας. Μερικά βυθίσματα ακόμα και η πούτσα μου άδειασε το σπέρμα μου μέσα του με έναν απίθανο οργασμό.

Δεύτερο μέρος

Έξι εβδομάδες αργότερα, βρισκόμασταν στο πανεπιστήμιο για την πρώτη μας ημέρα σαν φοιτητές. Αφού εξερεύνησα τους χώρους, και ενημερώθηκα για τα σχετικά, συναντήθηκα με το Μάκη στο διάλειμμα.

- Καλά... πρέπει να δεις τον καθηγητή της Βιολογίας

ήταν το πρώτο πράγμα που του είπα.

- Τον είδα, απάντησε. Λες να του αρέσουν τα αγόρια;

- Δεν ξέρω, αλλά ελπίζω να μάθω το απόγευμα που τον έχουμε.

- Με προσοχή για να μή χύσεις στο παντελόνι σου...

απάντησε ο Μάκης γελώντας δυνατά. Η ώρα δεν άργησε να περάσει κι εγώ με τρελές καύλες, είχα ξετρελαθεί στην ιδέα ότι για δυο ώρες θα έβλεπα αυτόν τον άντρακλα. Σύντομα η πόρτα άνοιξε και αφού μπήκε στο αμφιθέατρο μας συστήθηκε και άρχισε να φωνάζει τα ονόματα μας από τον κατάλογο που είχε μπροστά του.

- Παρών...

απάντησα όταν φώναξε το όνομα μου. Μου χαμογέλασε και ανταπέδωσα. Ήταν γύρω στο 1.90 με κοντά ξανθά μαλλιά και καστανοπράσινα μάτια. Γρήγορα άρχισα να σκέπτομαι τι θα μπορούσε να κρύβει στο παντελόνι του. Πέθαινα για να μάθω. Προσπαθούσα να τον φανταστώ γυμνό μα ήταν πολύ όμορφος κι αυτό συνεχώς με από-συντόνιζε. Τέλος πάντων κάπως έτσι τέλειωσε το μάθημα και πήραμε το δρόμο της επιστροφής με το Μάκη.

- Πώς τον είδες; Είναι gay;

με ρώτησε ο Μάκης.

- Δεν ξέρω, απάντησα. Αυτό που ξέρω είναι πως με πονάει η πούτσα μου από την καύλα.

- Έλα από το σπίτι αργότερα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γι΄ αυτό.

Έτσι κι έγινε. Αφού γύρισα σπίτι κι έφαγα, φόρεσα ένα φανελάκι και μια βερμούδα και πήγα στο Μάκη. Οι γονείς του ήταν στη δουλειά οπότε το σπίτι ήταν δικό μας. Ήταν ήδη ξαπλωμένος στο κρεβάτι του γυμνός και χάιδευε την ήδη καυλωμένη πούτσα του.

- Έλα κοντά μου φίλε. Ξέρω πως νιώθεις. Έλα να σε απαλλάξω από την καύλα σου...

μου είπε. Έκατσα δίπλα του και άρχισα να τον τσιμπουκώνω μέχρι που καύλωσα κι εγώ πολύ.

- Πάρε με από πίσω. Με τρελαίνει όταν τα αρχίδια σου χτυπάνε στα δικά μου.

Γονάτισε στο κρεβάτι κι ακούμπησε το κεφάλι του στο μαξιλάρι. Έβγαλα τη βερμούδα, γονάτισα πίσω του και τον έπιασα από τους γοφούς.

- Δε θα αντέξω πολύ, απολογήθηκα. Η πούτσα μου ήδη στάζει...

- Καλύτερα... απάντησε. Θα με ξαναγαμήσεις αργότερα περισσότερη ώρα.

Η πούτσα μου γλίστρησε στη σούφρα του και μπήκε ολόκληρη μέσα. Με το που ένοιωσα τα τοιχώματα του κώλου του να σφίγγουν την πούτσα μου, άδειασα μέσα του. Δεν είχα ποτέ ξανά τόσο μακρύ οργασμό. Έχυνα ατέλειωτα. Μόλις τέλειωσα έγειρα πάνω του και του ψιθύρισα...

- Σ' ευχαριστώ.

Τραβήχτηκα, ξάπλωσα στην αγκαλιά του Μάκη και αποκοιμήθηκα.

Συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 70818)