Οδήγημα και καύλες

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Υπόθεση: Το αυτοκίνητό μου δεν έπαιρνε μπροστά και τότε αναγκάστηκα να καλέσω την οδική βοήθεια. Ο οδηγός που στείλανε με βοήθησε και με το παραπάνω.

Αφού με γάμησε σε όλες τις στάσεις που γνώριζε και αφού έχυσε στο πρόσωπό μου ντύθηκε και με άφησε εκεί με το σπέρμα να κυλά στα χείλη μου. Ήμουν ακόμα με κομμένη την ανάσα από το γαμήσι, όταν πήρα μήνυμα στο κινητό μου. «Φύγε και μην ξανά έρθεις… ήταν η τελευταία φορά αυτή. Δεν θέλω ξανά. Και μην απαντήσεις. Μην μου πεις τίποτα. Φύγε». Θύμωσα αλλά τέτοιο μήνυμα δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνω από τον Γιώργο.

Το Γιώργο τον γνώρισα πριν δύο χρόνια. Καταλήξαμε σε ένα φτηνό ξενοδοχείο της Λάρνακας να με γαμάει και μετά να φεύγει γεμάτος ενοχές. Από τότε κάθε βδομάδα με παρακαλεί να συναντηθούμε για να με γαμήσει. Κάνω πάντα τον δύσκολο αλλά τελικά μετά από κάμποσα παρακάλια, κάμποσες συγγνώμης και υποσχέσεις καταλήγουμε στο ίδιο ξενοδοχείο να με γαμάει με πάθος. Κάθε τόσο τον πιάνουν οι ενοχές και με διώχνει με τον χειρότερο τρόπο λέγοντάς μου ότι δεν θέλει να με ξαναδεί. Και πάντα μετά από μερικές μέρες με παρακαλεί για να συναντηθούμε. Έτσι αφού για άλλη μια φορά έγινα έξαλλος και αφού για άλλη μια φορά υποσχέθηκα στον εαυτό μου (ξέροντας ότι δεν θα το τηρήσω), ότι αυτή είναι η τελευταία φορά, δεν θα ξαναδώ τον Γιώργο όσο κι’ αν με παρακαλεί, μπήκα για ένα μπανάκι. Άφησα το κλειδί στην υποδοχή και κατέβηκα στο χώρο στάθμευσης για να πάρω το αυτοκίνητό μου. Θα επέστρεφα Λευκωσία όπως κάθε φορά μετά από την συνάντησή μου με τον Γιώργο. Η ώρα ήταν σχεδόν μία αλλά σε σαράντα λεπτά θα ήμουν στο σπίτι μου.

Δοκίμασα να ξεκινήσω το αυτοκίνητό μου και τότε διαπίστωσα ότι τίποτα δεν γινόταν. Έμεινα από μπαταρία. Μία μετά τα μεσάνυκτα στο χώρο στάθμευσης ενός κακόφημου ξενοδοχείου σε άλλη πόλη, με νεκρή μπαταρία μετά που με έδιωξε ο εραστής μου. Τι άλλο χειρότερο θα μπορούσε να μου συμβεί; Δεν είχα και πολλές επιλογές. Πήρα από το κινητό μου την οδική βοήθεια και μου είπαν ότι θα μου στέλνανε σύντομα πλατφόρμα για να μεταφέρουν το αυτοκίνητο στην Λευκωσία. Περίμενα εκεί και μετά από κανένα μισάωρο ήρθε η πλατφόρμα. Στο τιμόνι ήταν ένας νεαρός, όχι πάνω από 30 χρονών. Όταν κατέβηκε και με χαιρέτησε ρωτώντας με ποιο είναι το πρόβλημα, κατάλαβα ότι δεν ήταν Κύπριος αλλά μάλλον Έλληνας από την Ρωσία. Του εξήγησα και τότε έκανε ότι έπρεπε να κάνει για να ανεβάσει το αυτοκίνητό μου στην πλατφόρμα. Εγώ καθ’ όλη την διάρκεια της προσπάθειάς του, χάζευα το υπέροχο κορμί και τους μυς του που τεντώνονταν. Όταν τελείωσε με ρώτησε αν ήθελα να με πάρει κάπου και του είπα ότι θα πήγαινα Λευκωσία μαζί του.

Έκατσα στη θέση του συνοδηγού και ξεκινήσαμε για Λευκωσία. Η ώρα πήγε δύο και το παιδί που το λέγανε όπως μου είπε Λευτέρης άρχισε από ευγένεια την ψιλοκουβέντα.

- Είσαι από Λάρνακα;

με ρώτησε.

- Όχι είμαι από Λευκωσία. Απλά έρχομαι Λάρνακα σχεδόν κάθε βδομάδα για να συναντήσω τον σύντροφό μου,

του απάντησα γνωρίζοντας ότι αυτό θα του κινούσε την περιέργεια. Δεν έπεσα έξω.

- Τι εννοείς;

με ρώτησε ξανά.

- Ο εραστής μου είναι από την λάρνακα έτσι έρχομαι εδώ σ’ αυτό το ξενοδοχείο για να τον συναντήσω και να κάνουμε σεξ…

του απάντησα όσο πιο ψύχραιμα και ανέμελα μπορούσα. Δεν το περίμενε και η αμηχανία του ήταν έντονη.

- Σε σόκαρα;

τον ρώτησα.

- Όχι βέβαια, είπε ψέματα, ο καθένας όπως την βρίσκει.

Η κουβέντα κόπηκε κάπου εκεί. Οδηγούσε αμίλητος για κανένα δεκάλεπτο. Τον κοίταξα καμιά δύο φορές και οι ματιές μας συναντήθηκαν. Αυτός έπαιρνε το βλέμμα του από πάνω μου αμήχανα. Πρόσεξα ότι μια δύο φορές άγγιζε το πούτσο του και προσπαθούσε να τον τοποθετήσει πιο άνετα στο στενό του τζιν. Έχει καυλώσει και προσπαθούσε να το κρύψει. Άφησα χαλαρά το χέρι μου στο πλάι μου, σχεδόν προκαλώντας τον να το ακουμπήσει. Και αυτό έκανε.

- Πες μου λοιπόν. Τι κάνεις με τον φίλο σου;

με ρώτησε πιάνοντας ταυτόχρονα το χέρι μου.

- Ότι κάνεις και εσύ με το κορίτσι σου.

- Δηλαδή του παίρνεις πίπα;

με ρώτησε ενώ τοποθέτησε απαλά το χέρι μου πάνω στον καυλωμένο πούτσο του. Και το ήθελα και το περίμενα ότι θα γινόταν. Άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο του και τ’ αρχίδια του πάνω από το τζιν ενώ του περίγραφα, με λίγη υπερβολή ίσως, τι κάναμε εγώ κι’ ο Γιώργος. Ο πούτσος του ήταν σκληρός και φαινόταν μεγάλος. Μεγάλος και χοντρός. Φαινόταν να ασφυκτιά μέσα στο στενό τζιν. Τα λεγόμενά μου φαίνεται τον καύλωνα περισσότερο. Έβαλε το χέρι μου πάνω στο δικό μου και άρχισε να το τρίβει πιο έντονα.

- Θα μου πάρεις και μένα μια πίπα;

με ρώτησε ενώ εξακολουθούσε να σφίγγει την παλάμη μου πάνω στο πούτσο και τα’ αρχίδια του. Δεν του απάντησα απλά. Συνέχισα να του τρίβω το καυλωμένο καυλί του ενώ κοιτάζοντάς τον στα μάτια άρχισα να σκύβω προς τα κάτω. Αυτός οδηγούσε και εγώ ακούμπησα το κεφάλι μου στα σκέλια του μυρίζοντας τα σκέλια του και με τα χείλη μου άρχισα να πιπιλώ το καυλί του βρέχοντας το τζιν του. Αυτό διήρκησε κάμποση ώρα. Συνέχισε να οδηγά τρέχοντας εκατόν πενήντα χιλιόμετρα την ώρα. Χάιδεψε τα μαλλιά μου ενώ πίεζε όλο και πιο πολύ το κεφάλι μου στο καυλί του. Είχε καυλώσει πολύ αλλά και εγώ ήθελα σαν τρελός να το πάρω στο στόμα μου και να το καταπιώ όλο. Χωρίς να σηκώσω το κεφάλι μου, έβαλα το χέρι μου κάτω από τα χείλη μου και άρχισα να ανοίγω ένα-ένα τα κουμπιά του παντελονιού του. Το άνοιξα και κόλλησα αυτή τη φορά τα χείλη μου στο σλιπάκι του που φαινόταν έτοιμο να σκιστεί από την καύλα. Η μυρωδιά ήταν υπέροχη. Αντρική μυρωδιά. Ήθελα να μείνω εκεί για πάντα. Κατέβασα όμως το λάστιχο και ελεύθερο πια το καβλί του με κτύπησε σχεδόν στο πρόσωπο.

Ένα υπέροχο καυλί. Σκληρό, χοντρό με τις φλέβες φουσκωμένες. Δεν άντεξα. Έβαλα την γλώσσα μου στην άκρη και άρχισα να πιπιλώ το πουτσοκέφαλο του. Ο Λευτέρης έβγαλε ένα αναστεναγμό ευχαρίστησης και σήκωνε απαλά την λεκάνη του για να μπει όλος στο στόμα μου. Τον κατάπινα όλον κολλώντας τα χείλια μου μέχρι την ρίζα του καυλιού του και νοιώθοντας το πουτσοκέφαλο του να χώνεται στο λάρυγγά μου και να τον φράζει μέχρι που δεν άντεχα άλλο χωρίς αέρα και τραβιόμουν πίσω.

- Γαμώτο. Γλύφεις υπέροχα. Που ήσουν πούστη μου τόσο καιρό; Πάρε τον όλο αγορίνα μου. Είναι όλος δικός σου. Ξέρω ότι μπορείς να τον πάρεις όλο.

Εγώ ήθελα να γλείψω και τ’ αρχίδια του. Ενώ ακόμα οδηγούσε τρέχοντας μάλιστα υπερβολικά, τον ανάγκασα να σηκώσει λίγο το κορμί του από το κάθισμα για να του κατεβάσω περισσότερο το παντελόνι και να απελευθερώσω όλον τον πούτσο και τ’ αρχίδια του. Έχωσα το πρόσωπό μου στα αρχίδια του αναπνέοντας όλες τις αντρικές μυρωδιές του. Αφού απόλαυσα όλο αυτό άρχισα να πιπιλώ ένα-ένα τ’ αρχίδια του.

- Με τρέλανες πουστράκι. Έτσι γλείφεις και τον φίλο σου; Έτσι του γλύφεις τ’ αρχίδια; Σ’ αρέσει να τον παίρνεις όλο; Θα σου γαμάω το στόμα μέχρι την Λευκωσία πουστάρα…

σφύριζε ανάμεσα στα δόντια του, ενώ συνέχισε αυτός να οδηγά και εγώ να γλείφω λαίμαργα και να καταπίνω όλον τον πούτσο του χωρίς να μπορώ να αναπνεύσω για κανένα δύο λεπτά. Η καύλα του ήταν μεγάλη. Με έβριζε. Με καλόπιανε. Με παρακαλούσε. Τα άλλα αυτοκίνητα περνούσαν από δίπλα μας χωρίς να ξέρουν τη γινόταν και αυτό μας άναβε περισσότερο.

- Χύνω. Χύνω πουτανάκι. Πάρε τα όλα. Μην αφήσεις σταγόνα. Γαμώ το στόμα σου. Πάρε τα όλα πούστη.

Έχυσε με ορμή και εγώ κατάπινα και κατάπινα ακατάπαυστα. Άφησα το κεφάλι μου ακουμπισμένο στο μισοκαυλωμένο πούτσο του προσπαθώντας να ανακτήσω την αναπνοή μου και αυτός να την δική του. Όταν ηρεμήσαμε κάπως αυτός με κατεβασμένα τα παντελόνια και εγώ με το πρόσωπο ανάμεσα στ’ αρχίδια του, έκλεισα τα μάτια και τον άκουγα να μου λέει πόσο ωραία πέρασε και πόσο τυχερός είναι ο φίλος μου. Άπλωσε το χέρι του και χούφτωσε το κώλο μου. Τα δάκτυλά του προχώρησαν προς την σχισμή του κώλου μου. Εγώ απλά με κλειστά τα μάτια, το απολάμβανα ενώ το κεφάλι μου ήταν ακόμα ανάμεσα στα μπούτια του. Σε λίγο νοιώθω το χέρι του στην πλάτη μου κάτω από το φανελάκι μου να κατεβαίνει προς τα κάτω και να το χώνει μέσα από το παντελόνι μου. Μου χαϊδεύει τον κώλο και το με τα δάκτυλά του αρχίζει να παίζει με την τρυπούλα μου. Και όλα αυτά ενώ οδηγούσε με εκατό τριάντα χιλιόμετρα την ώρα.

- Δείξε μου την κωλοτρυπίδα σου…

μου είπε. Ξεκούμπωσα το τζιν μου. Ανασήκωσα το κορμί μου για να το κατεβάσω μαζί με το στρινγκάκι που φορούσα και κάθισα με τον κώλο γυρισμένο προς το μέρος του για να μπορεί να βλέπει και να παίζει με την τρυπούλα μου. Σάλιωσε το δάκτυλό του και άρχισε να μου ανοίγει σιγά-σιγά την κωλοτρυπίδα μου.

- Έχεις στενή τρυπούλα. Δεν σε γάμησε σήμερα ο γαμιάς σου; Θα στην ανοίξω εγώ.

Το ένα δάκτυλο έγινε δύο και τα δύο τρία. Αφού έπαιξε κάμποσο με την τρύπα μου τράβηξε το χέρι του για να παίξει λίγο το καυλί του που έγινε πάλι πέτρα. Έτσι και εγώ βρήκα την ευκαιρία να βγάλω από την σακίδιό μου τον δονητή που χρησιμοποίησα πριν λίγο στο ξενοδοχείο με τον Γιώργο. Σιγά-σιγά άρχισα να τον χώνω μέσα μου ενώ ο Λευτέρης με έβλεπε και με το ένα του χέρι τον έπαιζε και με το άλλο οδηγούσε.

- Αχ πουτανάκι τι μου κάνεις. Θέλω να σε ξεσκίσω. Με καύλωσες πάλι. Θα πάμε όπου θες για να σε γαμήσω. Θέλω να δεις ότι γαμάω καλύτερα από τον φίλο σου.

Αν υπήρχε τρόπος θα σταματούσαμε εκεί στη μέση του αυτοκινητόδρομου για να με γονατίσει στα τέσσερα και να μπει μέσα μου χωρίς έλεος. Τόσο καυλωμένος ήταν. Αυτό όμως δεν γινόταν κι έτσι του πρότεινα όταν φτάσουμε Λευκωσία να πάμε στο σπίτι μου.

- Θα μου τον γλείφεις μέχρι να φτάσουμε τότε,

μου είπε ενώ πήρε το κινητό του και τηλεφώνησε σε κάποιον. Του ανάφερε τι γινόταν και τον παρακάλεσε να τον καλύψει. Μάλλον ο άλλος σκέφτηκε να το εκμεταλλευτεί γιατί άκουσα τον Λευτέρη να του λέει ότι θα του στείλει βίντεο και φώτο από το γαμήσι και αν του αρέσει θα τον κανονίσει να με γαμήσει κι’ αυτός. Το γαμήσι ήταν όπως υποσχέθηκε. Καλύτερο και από του Γιώργου. Με γαμούσε μέχρι το πρωί. Με γάμησε άγρια, με γάμησε ήρεμα, με γάμησε στα τέσσερα, με γάμησε ανάσκελα με τα πόδια μου στους ώμους του, με γάμησε με την αγαπημένη στάση του Γιώργου. Να κάθομαι πάνω στο πούτσο πάνω του και να χοροπηδώ. Αυτή είναι και η δική μου αγαπημένη. Όταν με γαμούσε έβγαζε βίντεο και φωτογραφίες και κατά την διάρκεια του «διαλείμματος» τις έστελνε στο φίλο του και αντάλλασσαν απόψεις.

Έφυγε το πρωί για να πάρει το αυτοκίνητό μου τελικά στο γκαράζ.

- Στο είπα ότι θα σε γαμήσω καλύτερα και από το γαμιά σου…

μου είπε γεμάτος αυτοπεποίθηση.

- Όποτε καυλώνω θα έρχομαι να σε γαμώ. Και θα έρθει και ο φίλος μου γιατί του το χρωστώ…

μου είπε φεύγοντας. Ήμουν ξεσκισμένος, κουρασμένος και άυπνος. Ήμουν όμως ευτυχισμένος. Ξάπλωσα να κοιμηθώ λίγο όταν το τηλέφωνό μου με ειδοποίησε για μήνυμα. Ήταν ο Γιώργος που ζητούσε να τον συγχωρήσω και ότι θέλει να συναντηθούμε για να με γαμήσει.

 

(Copyright protected OW ref: 70344)