Πήρα αύτο που ήθελα

Δημοσιεύθηκε από boy please
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας. Είμαι ο Α. 24 χρονών 88 κιλά 1.70 ύψος και θα σας πω τη δική μου ιστορία που συνέβη 7 χρόνια πριν.

Ήταν απόγευμα και περίμενα έναν φίλο μου να έρθει σπίτι για να παίξουμε ηλεκτρονικό παιχνίδι, τον Κ. που ήταν 2 χρόνια μικρότερος μου, περίπου 1.65 ύψος, τέλειο σώμα και ήταν από την Αλβανία. Δεν ήμουν 100% σίγουρος αν ήθελε, σχεδίαζα κάτι για να τον προκαλέσω, που μόνο και μόνο στη σκέψη είχα ανάψει ολόκληρος. Χτύπησε η πόρτα επιτέλους. Ανοίγω.

- Άντε ρε Κ. άργησες.

- Έλα μωρέ σιγά είχα μια δουλεία με τους γονείς μου.

- Άνοιξε το, διάλεξε ομάδα κι έρχομαι, πάω να κάνω ένα μπάνιο γιατί έχω κανονίσει μετά για καφέ.

Μου είπε ok και ξεκίνησα το σχέδιό μου. Τελειώνω το μπάνιο μου, δένω μια μικρή πετσέτα γύρω μου με σκοπό να είναι σαν mini φούστα και από μέσα γυμνός για να προβάλω τον κώλο μου που είναι το δυνατό μου σημείο. Αυτός ήταν στο δωμάτιό μου και με περίμενε. Μπαίνω μέσα. Πάω χωρίς να πω τίποτα στο έπιπλο που ήταν η τηλεόραση πάνω, δηλαδή ο κώλος μου απείχε 1-2 μέτρα από το πρόσωπο του. Σκύβω για να βρω boxerακι από το τρίτο συρτάρι. Όπως έσκυψα ο κώλος μου ήταν όλος έξω και στημένος. Δεν είπε κουβέντα , ούτε εγώ μίλησα φυσικά. Όλο αυτό κράτησε 5-10 δεύτερα. Παίρνω το εσώρουχο και τα ρούχα και πάω στο δίπλα δωμάτιο να ντυθώ, αφήνοντας την πόρτα μισάνοικτη, πάντα με στόχο να βλέπει τον κώλο μου. Ντύνομαι αναμμένος και βγαίνω έξω. Ο Κ. καθόταν στο κρεβάτι και πήγα δίπλα του. Παίξαμε 2 παιχνίδια και του λέω…

- πόνεσε η μέση μου έτσι.

Παίρνω ένα σκαμπό , πέφτω στα γόνατα για να ακουμπάει η κοιλία μου στο σκαμπό και καλά για να ξεπιαστώ, έτσι του είπα, με αποτέλεσμα να είμαι μπροστά του στα τέσσερα. Το παντελόνι μου είχε πέσει λίγο πιο κάτω από τα μπούτια μου γιατί μου ήταν κάπως μεγάλο, αφήνοντας να κοιτάει ελεύθερα πλέον το κόκκινο μποξεράκι μου και τον κώλο μου στημένο. Σιγά-σιγά κάθε λεπτό ας πούμε κατέβαζα και λίγο το εσώρουχο αλλά δεν ήθελα να με δει. Ήθελα να νομίζει ότι ήταν κάτι τυχαίο. Πλέον ο μισός κώλος μου ήταν στημένος μπροστά του. Δεν έλεγε τίποτα, μα εγώ κόντευα να χύσω. Χτυπάει το κινητό μου, το πιάνω και γρήγορα-γρήγορα και ξαναπέφτω στα 4. Ήταν ένας φίλος μου για να κανονίσουμε για μετά. Πατάω παύση στο παιχνίδι. Δεν είχα γυρίσει καν να δω τι κάνει, το έπαιζα αδιάφορος.

Μετά από 1 λεπτό, ξαφνικά και ενώ εγώ μίλαγα, μου κατέβασε το μποξεράκι και άρχιζε να με γλείφει. Τούρλωσα τον κώλο μου όσο μπορούσα για να βυθίσει και άλλο το πρόσωπο του στον κώλο μου και συγχρόνως κουνιόμουν. Μου άρπαξε το κινητό από τα χέρια, το έκλεισε και αμέσως μου είπε…

- τι κωλάρα είναι αυτή; Τόση ώρα δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της.

- Δικιά σου είναι, καν’ την ότι θες…

και συνέχισε το γλείψιμο. Μετά από 4-5 λεπτά, σταμάτησε και ήρθε μπροστά μου. Έβγαλε τα ρούχα του και μου λέει δείχνοντας την πούτσα του 14-15 πόντους περίπου.

- Κοίτα τι μου έκανε ο κώλος σου. Φα’ τον!

Έπιασα δουλειά επιτόπου. Μύριζε τέλεια όπως πρέπει. Με ρώταγε…

- καλή η αλβανική πούτσα…;

και του απαντούσα ναι. Μετά από λίγο, μου λέει…

- τώρα ήρθε η ώρα να μπω στην κωλάρα σου και να σε αφήσω έγκυο.

Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που μου μίλαγε. Δεν το περίμενα. Μπαίνει μέσα μου, στην αρχή σιγά-σιγά και μετά πιο γρήγορα. Με ρώταγε «τι σου κάνω…;» και του απαντούσα «με πηδάς και μου αρέσει, ξέσκισε με».

- Τι κωλάρα είναι αυτή παλιό πουτάνα;… μου έλεγε. Σου αρέσει που σε πηδάει αλβανός;

- Ναι...

- Ετοιμάσου να μείνεις έγκυος…

εκεί έχυσα εγώ. Έπεσε πάνω μου όλος λέγοντας…

- Παρ’ τα όλα δικά σου...

και έχυσε μέσα μου. Μείναμε έτσι 1-2 λεπτά, βγήκε από μέσα μου και μου έριξε μια σφαλιάρα στον κώλο.

- Θα σε πηδάω όποτε θέλω. Αυτή η κωλάρα είναι δικιά μου.

Ντύθηκε και έφυγε. Αυτό που είχα σχεδιάσει πέτυχε. Τις επόμενες μέρες φυσικά με πήδηξε ξανά.

 

(Copyright protected OW ref: 69455)