Στο στρατό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2002, όταν μετά το σχολείο οι γονείς μου κυρίως με έστειλαν φαντάρο. Ευτυχώς κατατάγηκα στην αεροπορία. Δεκαεννιά ετών λοιπόν, ξανθός, με άτριχο κορμί και τελείως baby face, πήρα τα μπογαλάκια μου και παρουσιάστηκα στην Τρίπολη. Αφού κατάφερα και μπήκα στο θάλαμο τακτοποιούσα τα πράγματά μου.

-    «Γεια, είμαι ο Κώστας», άκουσα μια φωνή.

Γύρισα αντικρίζοντας έναν παίδαρο γύρω στα 25, μελαχρινός πάνω από 1,85 και το αμάνικο που φορούσε πρόδιδε ένα καλογυμνασμένο μελαψό κορμί.

-    «Χάρηκα, Νίκος»

Του έδωσα το χέρι και ένα χαμόγελο βγήκε από το πρόσωπό μου.

-    «Νίκο, σε πειράζει να κοιμηθώ δίπλα σου;»

-    «Όχι βέβαια».

Ξέχασα να σας πω ότι οι κουκέτες ήταν σε τετράδες χωρισμένα από ντουλάπες και τα πάνω με τα κάτω κρεβάτια ήταν κολλητά. Ο Κώστας ήταν από την Θεσσαλονίκη και δούλευε πόρτα σε γνωστό μπαρ. Τα είχε με κάποια δυο χρόνια αλλά γαμούσε όποιο θηλυκό έπεφτε στον δρόμο του.

Αφού πέρασαν δυο εβδομάδες εγώ με τον Κώστα είχαμε γίνει αυτοκόλλητοι, παντού μαζί, αλλά δεν του είχα δώσει κανένα δικαίωμα. Μια μέρα όμως, μετά την εκπαίδευση καταϊδρωμένοι κάποιοι μπήκαν για μπάνιο ενώ εγώ με τον Κώστα καθόμασταν στο κρεβάτι και μιλούσαμε. Ευτυχώς γιατί έβλεπα να περνάνε ημίγυμνοι οι άλλοι του θαλάμου. Ο Κώστας παρατήρησε ότι είχα καρφωθεί στον απέναντι που άλλαζε χύμα στο κύμα με την πούτσα έξω και γύρισε όλο υπονοούμενο και είπε:

-    «Ένα μήνα χωρίς σεξ πως θα αντέξω; Εδώ δυο εβδομάδες και δεν την παλεύω. Μου φαίνεται θα βρω κανένα πουστάκι Νίκο και θα τον τρελάνω στον πούτσο».

Εγώ δε μίλησα, έμεινα να τον κοιτάζω μέσα στα μάτια και μετά από κάμποσο διάστημα αμηχανίας απλά χαμογέλασα. Το ίδιο βράδυ μπήκα στα ντους για μπάνιο. Σε κάποια φάση ακούω κάποιον να μπαίνει στο δεξιά (τα ντους είχαν χωρίσματα με πόρτα) πράγμα που μου έκανε εντύπωση μιας και τόσο αργά όλα τα ντους ήταν άδεια.

-    «Ρε συ Νίκο, έχεις σαμπουάν;» ήταν ο Κώστας από δίπλα.

-    «Ναι» απάντησα και συνέχισα να κάνω μπάνιο χωρίς να του το δώσω.

Σε κάποια φάση ανοίγει η πόρτα και κυριολεκτικά μπουκάρει ο Κώστας μέσα με αποτέλεσμα να πέσω με το πρόσωπο στον τοίχο.

-    «Συγνώμη δεν το έδινες και μπήκα να το πάρω» είπε.

Μπήκε μέσα και τότε τον είδα με την άκρη του ματιού μου γυμνό πρώτη φορά, ενώ βρισκόμουν γυρισμένος λόγω της απρόσμενης εισόδου του Κώστα. Ήταν φέτες! Ένας Θεός ειλικρινά. Το σαμπουάν ήταν πάνω στο αριστερό χώρισμα με αποτέλεσμα, όταν τεντώθηκε να το πιάσει, ο πούτσος του να ακουμπήσει το κωλαράκι μου. Το πήρε και έμεινε εκεί με τον πούτσο του να ακουμπάει το χώρισμα μου. Τον ένιωσα να μεγαλώνει. Τα έχασα, δεν έβγαλα άχνα.

-    «Μαλάκα, τι κωλαράκι είναι αυτό; Σα γυναικείο είναι!»

Και με το χέρι του χούφτωσε το κωλαράκι μου. Έμεινα εκεί αποσβολωμένος με το τουρλωμένο κωλαράκι μου στα χέρια του Κώστα.

-    «Σ’ αρέσει να τον νιώθεις ε;»

Έκανε ακόμα πιο μπροστά με αποτέλεσμα ο πούτσος του να ακουμπήσει την τρύπα μου.

-    «Δε μιλάς;» είπε. «Τουλάχιστον χρησιμοποίησε σε κάτι το στόμα σου» και αρπάζοντας με από το λαιμό και τα μαλλιά με έσπρωξε κάτω και με γύρισε.

Είχε τεράστιο πούτσο! Γύρω στα 21 εκατοστά χοντρός, γεμάτος φλέβες και ήταν εκεί.. λίγα εκατοστά από το στόμα μου. Εγώ τον κοίταξα στα μάτια ή προσπαθούσα γιατί έπαιζε το καυλί του μπροστά στο πρόσωπό μου.

-    «Έλα Νικολάκη, το ξέρω ότι τον θες» είπε και τον έφερε στα χείλη μου.

Δεν άντεξα άλλο.. άνοιξα το στοματάκι μου και πήρα το πουτσοκέφαλο του στο στόμα ενώ παράλληλα έγλειφα το πετσάκι του.

-    «Μμμμμμμ... πουστράκι, θα περάσουμε καλά εμείς οι δυο».

Αυτό με τρέλανε. Τον πήρα όλο μέσα και με τα χέρια μου άρχισα να του χαϊδεύω τα αρχίδια.

-    «Αν το ήξερα ότι είσαι τέτοια πουτάνα θα στο έδινα από νωρίτερα» είπε ενώ με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να μου γαμάει το στόμα.

Αυτό δεν κράτησε πολύ.. σε λίγο ένιωσα ότι ήταν έτοιμος να χύσει. Τον πήρα στα χέρια και άρχισα να τον παίζω ενώ με την γλώσσα μου του έγλειφα το πουτσοκέφαλο.

-    «Πάρτα καριόλα!» είπε και μια ριπή από πηχτό χύσι έπεσε κατευθείαν στο λαρύγγι μου.

Εγώ άρχισα να ρουφάω. Ήταν απίστευτο το πόσο πηχτό ήταν. Τα κατάπινα όλα ενώ ο Κώστας συνέχιζε να χύνει.

-    «Πω ρε μαλάκα, τέτοιο τσιμπούκι καμία άλλη πουτάνα δε μου έκανε!»

Εγώ συνέχισα να μην μιλάω. Απλά ρουφούσα, του καθάριζα τελείως το παπάρι και το απολάμβανα. Αφού του καθάρισα το τεράστιο καυλί, τον έπιασα από το κωλαράκι και άρχισα να του γλείφω τα αρχίδια. Σύντομα ο Κώστας ξανακαύλωσε και ήξερα πως αυτή τη φορά δε θα αρκούσε μόνο μια πίπα. Άρχισε να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα και να χτυπάει την ψωλάρα του στη γλωσσίτσα μου.

-    «Σήκω να σε γαμήσω» είπε.

Κι εγώ πετάχτηκα σα να με διέταξε.

-    «Έτσι σε θέλω!»

Με έπιασε από την μέση και άρχισε να σπρώχνει.

-    «Μηηηη! Πονάω! Είναι τεράστιο!!!»

-    «Επιτέλους! Νόμιζα ότι δε θα ξαναμιλήσεις» είπε.

Πίεσε την πλάτη μου προς τα κάτω με αποτέλεσμα να τουρλώσω το κωλαράκι μου.

-    «Ήρεμα Κώστα, έχεις τεράστιο καυλί και θα με ξεσκίσεις!» είπα.

-    «Δε κατάλαβες μικρέ, αυτό ακριβώς θέλω!» είπε μου κάλυψε με το δυνατό του χέρι το στόμα και με κάρφωσε!

Και τα 21 εκατοστά του εισέβαλαν στο στενό μου κωλαράκι. Ο πόνος ήταν φριχτός. Ευτυχώς που μου κάλυψε το στόμα γιατί από την κραυγή μου θα μας άκουγε όλο το στρατόπεδο. Έμεινε εκεί χωρίς να κουνιέται για κανένα λεπτό ευτυχώς και σιγά - σιγά άρχισε να με γαμάει. Τον συνήθισα γιατί ο πόνος άρχισε να δίνει τη θέση του στην ηδονή. Τράβηξε το χέρι του από το στόμα μου με έπιασε από την μέση και με γαμούσε.

-    «Σ’ αρέσει πουτάνα ε; Κι μένα μ’ αρέσει το κωλαράκι σου!»

-    «Ναι γαμιά μου, σκίσε με! Κάνε με πουτάνα!»

-    «Τώρα θα δεις καριόλα πως γαμάω πουστράκια σαν κι εσένα!»

Τον έβγαλε τελείως έξω και τον κάρφωσε με όλη του την δύναμη μέσα. Συνέχισε να με γαμάει έτσι. Ένιωθα το κωλαράκι μου να καίγεται.

-    «Μμμμμ… ναι καριόλα! Ναι πουστάρα!»

Με πήδαγε πλέον σαν ταύρος, σαν να μην υπήρχε αύριο. Με τραβούσε από τα μαλλιά ενώ με κάρφωνε. Έχυσα ενώ είχα τα χέρια στον τοίχο. Τον ένιωσα ότι ήταν κι αυτός κοντά.. ο πούτσος του μεγάλωσε ακόμα περισσότερο.

-    «Πάρτα στον κώλο μωρή καριόλα!»

Έχυνε μέσα στο κωλαράκι μου κι εγώ ένιωσα να γεμίζω από τους χυμούς του. Αφού μαλάκωσε τελείως και στράγγισε το καυλί του, βγήκε από μέσα μου, άνοιξε την πόρτα και έφυγε. Μπήκε στο δίπλα ντους, ξεβγάλθηκε και έφυγε πριν προλάβω εγώ καλά - καλά να καταλάβω τι είχε συμβεί. Πλύθηκα κι εγώ, σκουπίστηκα, έβαλα ένα μποξεράκι και βγήκα.

Στον προθάλαμο αντίκρισα τον θαλαμοφύλακα. Ο Μάριος με κοίταξε μέσα στα μάτια, μου έκλεισε το μάτι και χαμογέλασε. Σάστισα.. δεν είπα τίποτα. Πήγα στο κρεβάτι μου και άκουσα τον Κώστα να ροχαλίζει. Άραγε πώς θα είναι αύριο;

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")