Ο παίδαρος στο απέναντι μπαλκόνι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, έμενα μόνος μου σε μια περιοχή γεμάτη από φοιτητές.

Το μπαλκόνι του σπιτιού μου έβλεπε πίσω σε έναν ακάλυπτο όπου έβλεπαν και τα μπαλκόνια πολλών άλλων φοιτητών και συχνά- ιδίως τα καλοκαίρια- μιλούσαμε απ’ τα μπαλκόνια για ώρες.

Ακριβώς απέναντί μου έμενε μόνος του ένας πανέμορφος φοιτητής 21 ετών, ψηλός γύρω στο 1.85 μελαχρινός, με κοντά μαύρα μαλλιά και αρκετά γυμνασμένος. Είχε μάλιστα τη συνήθεια να αφήνει την κουρτίνα του ανοιχτή και πολλές φορές τον έβλεπα να κυκλοφορεί με μποξεράκι ή μόνο με μια πετσέτα βγαίνοντας από το μπάνιο, θέαμα που με καύλωνε πολύ.

Ένα απόγευμα μιλούσαμε από τα μπαλκόνια για την εξεταστική ως αργά και σε κάποια στιγμή μου είπε ότι είχε κουραστεί και ότι ενοχλούσαμε τη γειτονιά γι’ αυτό θα ήταν καλύτερα να πάω από εκεί να συνεχίσουμε την κουβέντα. Δεν έχασα ευκαιρία...

Σε πέντε λεπτά χτυπούσα το κουδούνι του. Μου άνοιξε με ένα πλατύ χαμόγελο και μου είπε:

-    «Επιτέλους βρισκόμαστε από κοντά!»

Από κοντά μου φάνηκε ακόμη πιο όμορφος. Φορούσε μόνο ένα μαύρο εφαρμοστό μποξεράκι και το μάτι μου δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από εκεί.

-    «Σόρρυ για την εμφάνιση, δεν πιστεύω να σε πειράζει; Δεν σε ντρέπομαι, άντρες είμαστε...», μου είπε και με τρέλανε.

Καθίσαμε, μου πρόσφερε μπίρα και συνεχίσαμε την κουβέντα...
Κάποια στιγμή ακούστηκαν βογκητά από τον πάνω όροφο και ο Στέλιος μου είπε:

-    «Πάλι γαμιέται η από πάνω. Δεν έχει αφήσει πούτσο που δεν έχει πάρει!»

Τα βογκητά των γειτόνων και η θέα του ημίγυμνου παίδαρου που καθόταν ακριβώς δίπλα μου με κάνανε να καυλώσω.. η πούτσα μου άρχισε να σηκώνεται κάτω απ’ την βερμούδα και το παρατήρησε και ο Στέλιος.

-    «Τι έγινε ρε μαλάκα καύλωσες;»

-    «Γιατί εσύ δεν καύλωσες;», του λέω.

-    «Άσε, εγώ τελευταία έχω τρελές καύλες!», μου απάντησε και εγώ τελείως αυθόρμητα του είπα:

-    «Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;»

Για μια στιγμή πάγωσε, αλλά αμέσως μετά με κοίταξε στα μάτια και μου είπε:

-    «Και βέβαια μπορείς!»

Πήρε το χέρι μου και το οδήγησε πάνω από τον καυλωμένο ήδη πούτσο του. Με μια αστραπιαία κίνηση γονάτισα μπροστά του, του κατέβασα το μποξεράκι και πετάχτηκε μπροστά μου μια τεράστια ψωλάρα. Του την έπαιξα λίγο και μετά γεύτηκα τα δύο λαχταριστά του αρχίδια πριν αρχίσω να του παίρνω πίπα.

-    «Όλος δικός σου!», μου είπε.

Και με μια μιας άρχισα να του γλύφω το κεφαλάκι και με όλο και βαθύτερα ενώ μου ψιθύριζε καυλιάρικα λόγια. Ταυτόχρονα του χούφτωνα και τα κωλομέρια και του έβαζα και δαχτυλάκι κάνοντας τον να αναστενάζει... Δεν άντεξε και πολύ.. σε πέντε λεπτά έχυνε το καυτό του σπέρμα στα μούτρα μου..

Ήταν τέλεια..

Τις επόμενες μέρες βρισκόμασταν κάθε μέρα και παίρναμε ο ένας πίπα στον άλλο, κάναμε και 69.. και ήταν ο πρώτος που άφησα να μου γαμήσει και το κωλαράκι. Στην εξεταστική πατώσαμε αλλά άξιζε τον κόπο!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")