Το καλοκαίρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Φέτος το καλοκαίρι ήμουν μόνος στο σπίτι και είπα να μπω για chat. Καθώς περνούσε η ώρα μπήκε ένας τύπος και μου μίλησε και μου είπε πως του αρέσει να γαμάει αγοράκια. Με ρώτησε την ηλικία μου και του είπα πως ήμουν 25 και μου απάντησε πως αυτός ήταν σαράντα.
Του περιέγραψα πως ήμουν 1.85 ύψος, 85 κιλά, καστανόξανθος με λίγες τρίχες και αυτός μόλις του έγραψα τα χαρακτηριστικά μου έστειλε μια φωτογραφία. Δεν πίστεψα αυτό που έβλεπα! Ήταν ακριβώς στα γούστα μου. Ήταν πιο μεγάλος από μένα, γύρω στα σαράντα, 1.80 με σώμα ούτε γυμνασμένο αλλά ούτε αγύμναστο, γκρίζα μαλλιά και ελαφρώς τριχωτός.

Μιλούσαμε για αρκετή ώρα μέσω του chat αλλά εκείνη την στιγμή έγινε διακοπή ρεύματος και έσβησε οι υπολογιστής. Το ξενέρωμα μεγάλο. Μετά από λίγες ώρες που ήρθε το ρεύμα ανοίγω τον υπολογιστή και μπαίνω ξανά στο chat μήπως τον πετύχω. Προς μεγάλη μου χαρά μόλις μπήκα μου μίλησε και συνεχίσαμε να μιλάμε για αρκετές ώρες, ώσπου μου πρότεινε να βρεθούμε.

Δώσαμε ραντεβού και βρεθήκαμε. Μόλις τον είδα μου κόπηκαν τα πόδια. Μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο του και κάναμε μια βόλτα μέσα στην πόλη μιλώντας περί ανέμων και υδάτων, ώσπου μου λέει:

-    «Θες να πάμε στο κτήμα μου έχω ένα μικρό σπιτάκι;»

Και εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ναι.
Καθώς πηγαίναμε με ρώτησε αν είχα προφυλακτικά και του είπα πως δεν έχω και μου είπε πως δεν πειράζει και ότι θα πήγαινε να αγοράσει ένα πακέτο από φαρμακείο γιατί τα περίπτερα δεν τα έχει για σίγουρα, και έτσι έγινε. Όταν φτάσαμε στο αγρόκτημα είδα ένα σπιτάκι και μου λέει ότι εκεί πέρα θα περάσουμε πολύ καλά.

Μπαίνουμε μέσα και πριν κλείσει καλά η πόρτα με πιάνει και αρχίζει να με φιλάει στο στόμα. Ήξερε να φιλά τέλεια ο κερατάς και με κέρδισε από το ωραίο φιλί που μου έδωσε. Μετά αρχίσαμε να γδυνόμαστε και αυτός έμεινε μόνο με το μποξεράκι του. Μόλις τον είδα γυμνό μόνο με το μποξεράκι του φτιάχτηκα ακόμα πιο πολύ. Τον είχα δει από την φωτογραφία του αλλά από κοντά ήταν άλλο πράγμα! Είχε ένα ωραίο τρίχωμα και ένα ακόμα πιο ωραίο φούσκωμα. Κατάλαβε ότι μου άρεσε και μου λέει:

-    «Μωρό είναι όλο δικό σου. Κάντο ότι θες!»

Και εκείνη την στιγμή με πιάνει και αρχίζει να με κατεβάζει προς τα κάτω. Καθώς κατέβαινα, έγλυφα το ωραίο τρίχωμά του ώσπου έφτασα μια τρίχα απέναντι από το καυλί του. Εκείνη την στιγμή μου λέει:

-    «Γλύψτον πάνω από το εσώρουχο…»

Και άρχισα να το κάνω. Το βρακί του μύριζε αυτό που λένε βαρβατίλα. Το έγλυφα και το έγλυφα έως ότου ήρθε η στιγμή. Τον βλέπω να σκύβει και να βγάζει το εσώρουχο του και από εκεί πετάχτηκε ένα καυλί γύρω στα 18 εκατοστά με ένα χοντρό κορμό και ένα μεγάλο πουτσοκέφαλο με αρκετές φλέβες σε όλο του τον πούτσο. Μου τον βάζει στο στόμα και άρχισα να του παίρνω πίπα. Σε κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Γλύψε τα αρχίδια μου..»

Ε, όπως ήταν φυσικό το έκανα. Μετά αφού του έγλυψα τα αρχίδια, μου τον ξαναβάζει στο στόμα και με πιάνει από το κεφάλι και άρχισε να με γαμάει στο στόμα για αρκετή ώρα.

Κάποια στιγμή σταματάει και μου λέει πως ήρθε η ώρα της τρύπας μου. Με στήνει στα τέσσερα, μου ανοίγει τα κωλομέρια και αρχίζει να μου βάζει δάχτυλο. Εγώ πονούσα πάρα πολύ αλλά δεν έλεγα τίποτα γιατί η καύλα είχε πάει στην σελήνη. Μετά άρχισε να μου γλύφει την τρύπα μου κι εγώ άρχισα να σκούζω από την ηδονή που μου χάριζε. Σε κάποια στιγμή, σταματάει να γλύφει και μου λέει:

-    «Ετοιμάσου για γαμήσι...  σήμερα θα φας καλά!»

Έτσι όπως ήμουν στα τέσσερα τον βλέπω να φοράει ένα προφυλακτικό και να βάζει ένα περίεργο πράγμα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι ήταν και τον ρώτησα. Αυτός μου είπε πως θα μου αρέσει (τελικά ήταν ένα δονούμενο δαχτυλίδι), και αρχίζει να μου τον χώνει με δυσκολία. Μετά από λίγη ώρα και επιδέξιες κινήσεις τον έχωσε μέσα μου και έκατσε έτσι μέχρι να τον συνηθίσω. Μετά άρχισε να με γαμάει για κανένα δεκάλεπτο σιγά-σιγά.

Μόλις κατάλαβε ότι είχα ανοίξει, άρχισε να το κάνει πιο γρήγορα. Τα αρχίδια του χτύπαγαν πάνω στον κώλο μου. Αυτό κράτησε κανένα πεντάλεπτο. Μετά άρχισε να τον βγάζει έξω και να τον καρφώνει με απότομο τρόπο. Η καύλα ήταν απερίγραπτη. Μετά από μερικά καρφώματα μου λέει:

-    «Θέλω να κάτσεις στον θρόνο σου βασίλισσά μου!»

Ξαπλώνει κι εγώ τοποθετώ τον πούτσο του στην τρύπα μου και κάθομαι. Εκείνη τη στιγμή άρχισα να καταλαβαίνω το δαχτυλίδι που είχε βάλει στην βάση του πούτσου του. Δεν ξέρω αλλά με γαργάλαγε και άρχισα να γελάω. Στη συνέχεια το συνήθισα. Πήγαινα πάνω-κάτω, πάνω-κάτω και σε κάποια στιγμή μου βάζει δυο δάχτυλα στο στόμα μου και άρχισα να τα μαλάζω.

Αυτό κράτησε είκοσι λεπτά ώσπου μου λέει: 

-    «Έλα να αλλάξουμε στάση…»

Με βάζει στο στρώμα κάτω και έρχεται από πάνω μου και βάζει τα πόδια μου στους ώμους του. Εκεί άρχισε να με γαμάει με τρέλα. Σαν ζώο είχε γίνει αλλά με ευχαριστούσε 100%. Σε κάποια στιγμή νιώθω τον πούτσο του να μεγαλώνει και αυτός τον έβγαλε από τον κώλο μου και ήρθε προς το πρόσωπό μου. Πετάει το προφυλακτικό και μου το βάζει στο στόμα.

Μόλις άρχισα να το μαλάζω άρχισε να χύνει ποτάμια. Τέλεια γεύση. Αφού έχυσε τον βγάζει από το στόμα μου και έρχεται και με φιλάει στο στόμα με πάθος.  Όταν τελείωσε το φιλί μου λέει:

-    «Πάμε στο μπάνιο να πλυθούμε…»

Πήγαμε και κάναμε ένα μπάνιο και οι δύο μαζί. Τέλεια ήταν! Περιττό να σας πω πως όλο το βράδυ έκατσα σπίτι του. Η όλη κατάσταση με τον τύπο αυτό κράτησε όλο το καλοκαίρι γιατί μετά γύρισε οι γυναίκα του από την Αμερική με τα παιδιά που είχαν πάει σε κάτι συγγενείς. Ήταν τέλεια εμπειρία.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")