Επαγγελματικό ταξίδι με τον Φράνκ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα χρειαζόμουν κάποια βοήθεια για τις 8 ημέρες της έκθεσης και αποφάσισα να πάρω τον Χάρη μαζί μου. Η όμορφη γραμματέας και ερωμένη μου αντέδρασε όταν το έμαθε αλλά εγώ ήθελα να κλείσω κάποιες σημαντικές συμφωνίες και οι καμπύλες της δεν θα μου ήταν το ίδιο χρήσιμες όσο οι γνώσεις του Χάρη στην γερμανική γλώσσα. Εξάλλου πολλές φορές είχα κάνει μαζί της αυτό το ταξίδι και την τελευταία φορά με θυμάμαι να επιστρέφω εξουθενωμένος στο ξενοδοχείο και να τη βρίσκω να δοκιμάζει τα διάφορα φορέματα, παπούτσια και αξεσουάρ που είχε αγοράσει την ημέρα φέρνοντας στα όρια την πιστωτική μου κάρτα.

Η συμπεριφορά της με είχε κουράσει και είχα αποφασίσει ότι αυτό το ταξίδι θα ήταν μόνο για δουλειά και όχι για διασκέδαση, παρόλο που έλπιζα ότι ο φίλος μου ο Φράνκ, τοπικός αντιπρόσωπος της εταιρίας μου, θα φρόντιζε να με εφοδιάσει με καμιά υπέροχη γυναικάρα όπως συνήθιζε να κάνει όταν ήξερε πως ταξίδευα μόνος.

Απο την άλλη, ο Χάρης είναι συμπαθής, ευχάριστος τύπος με χιούμορ, φιλότιμος στην εργασία του και με πολλές προοπτικές για να εξελιχθεί σε σημαντικό στέλεχος της επιχείρησής μου. Εδώ και καιρό βρήκα στο πρόσωπό του ένα έμπιστο συνεργάτη και η ικανότητά του να μαθαίνει γρήγορα και να φέρνει σε πέρας δύσκολες υποθέσεις με είχαν εντυπωσιάσει αλλά έπρεπε να περάσει λίγος ακόμα καιρός για πάρει την προαγωγή που παρόλο ότι ήξερα ότι την άξιζε, δεν του την έδινα για να μην δημιουργήσω τριβές με τους πιο παλιούς από αυτόν. Κάπου ήξερα ότι τον αδικούσα και με αυτό το ταξίδι ίσως είχα την ευκαιρία να ισοφαρίσω, αν τα κατάφερνε στην δουλειά του.

Φτάνοντας στη Φραγκφούρτη μετά από καθυστέρηση 5 ωρών το μόνο που ήθελα ήταν να την αράξω στο jacυzzi του ξενοδοχείου και να ηρεμήσω. Όμως από λάθος συνεννόηση αντί για δύο μονόκλινα δωμάτια είχαν κρατήσει μόνο ένα δίκλινο. Η κοπέλα στη ρεσεψιόν προσφέρθηκε να βρει άλλο ένα δωμάτιο για τον χάρη σε κάποιο άλλο ξενοδοχείο αλλά όλα όσα ήταν κοντά στην έκθεση δεν είχαν δωμάτιο ούτε για δείγμα. Ο Χάρης μου είπε ότι δεν τον πειράζει να πάει σε ξενοδοχείο πιο μακριά αλλά μπορούσε και να μοιραστεί το ένα μαζί μου αν βεβαίως ήθελα και εγώ. Δέχτηκα την δεύτερη λύση που μου πρότεινε με μισή καρδιά, γιατί ήξερα πως δεν θα είχα την ευκαιρία για λίγη πριβέ διασκέδαση.

Ανεβήκαμε στο δωμάτιο και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάρει την γυναίκα του τηλέφωνο. Μπήκα στο μπάνιο και άρχισα να γδύνομαι. Αυτό που μου άρεσε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ήταν το άψογο σέρβις αλλά και η τεράστια μπανιέρα με υδρομασάζ αρκετά μεγάλη για 5 άτομα όπως θυμάμαι από την τελευταία φορά που ο Φράνκ έφερε τρεις κουκλάρες μαζί του. Ο Χάρης όμως δεν φαινόταν τύπος για τέτοια παιχνίδια αφού στο γραφείο φαινόταν τόσο ερωτευμένος με την γυναίκα του όταν της μιλούσε στο τηλέφωνο και είχε σχολιάσει αρνητικά τους άντρες που απατούν τις γυναίκες τους.

Τις σκέψεις μου τις διέκοψε ένα χτύπημα στην πόρτα και πριν προλάβω να απαντήσω ξεπρόβαλε το κεφάλι του και με ρώτησε χαμογελαστός «επιτρέπεται»; δεν περίμενε την απάντησή μου και προχώρησε προς τον νιπτήρα άνετα φορώντας μόνο το μποξεράκι του και άρχισε να βουρτσίζει τα δόντια του. Σκυμμένος όπως ήταν περιεργάστηκα την κορμοστασιά του.

Ψηλό, γεροδεμένο και όμορφο παλικάρι σκέφτηκα. Θα έχει κάνει πολλά μουνάκια να ανοιγοκλείσουν στην θέα του. Καστανόξανθος με γαλάζια μάτια, αδρά χαρακτηριστικά και ένα απίθανο χαμόγελο έμοιαζε σαν να είχε βγει από διαφήμιση οδοντόπαστας. Το στέρνο του φαρδύ και καλογυμνασμένο, το κάλυπτε ένα ελαφρύ τρίχωμα πιο σκούρο από τα μαλλιά του που έκανε αντίθεση με το λευκό δέρμα του. Καμία σχέση με το δικό μου πυκνό τρίχωμα σκέφτηκα. Λίγο πιο πυκνό τρίχωμα κάλυπτε τα χέρια του και τα πόδια του. Τα μάτια μου καρφώθηκαν στο γυμνασμένο κωλαράκι του που διαγραφόταν ακόμα και μέσα από το φαρδύ μποξεράκι του. Όντως, ήταν παίδαρος. Απομάκρυνα το βλέμμα μου μόλις κατάλαβα ότι τελειώνει και έγειρα το κεφάλι μου πίσω κλείνοντας τα μάτια μου. «δείχνεις να το απολαμβάνεις» άκουσα την φωνή του μέσα από το βουητό των νερών.

Τον κοίταξα χαμογελώντας και τον ρώτησα αν έχει ποτέ δοκιμάσει υδρομασάζ. Μου απάντησε αρνητικά και με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο με ρώτησε «μπορώ;» δείχνοντας προς την μπανιέρα. Πριν προλάβω να του απαντήσω άρχισε να βγάζει το μποξεράκι του αποκαλύπτοντας ένα καθόλου ευκαταφρόνητο εργαλείο τόσο σε μήκος όσο και σε πάχος. Περνώντας το ένα πόδι του μέσα στην μπανιέρα η θέα των αρχιδιών του με άφησε με ανοιχτό το στόμα. Το κάθε ένα ήταν σαν μπάλα του τένις, τριχωτά, κρέμονταν χαμηλά και φαινόντουσαν ικανά να ξεχειλίσουν ένα μουνί, από σπέρμα. Στην προσπάθειά του να μπει στην μπανιέρα κάπως γλίστρησε και ενστικτωδώς άπλωσα τα χέρια μου και τον έπιασα από το μπράτσο μην πέσει και χτυπήσει.

Κάθισε απέναντί μου και αρχίσαμε να σχολιάζουμε το υδρομασάζ. Δεν του είπα ότι είχα πιάσει το καλύτερο σημείο όπου το νερό χτυπούσε μερικώς το υπογάστριό μου και έκανε τον πούτσο μου να ορθώνεται από καύλα.

Του είπα ότι σε μια παρόμοια μπανιέρα τρεις γκόμενες, εγώ και ο Φράνκ είχαμε περάσει ωραίες στιγμές και αν ήταν τυχερός ίσως να δοκίμαζε και αυτός κάποιο από τα μουνάκια του Φράνκ. Μου απάντησε σοβαρά ότι δεν τον ενδιαφέρουν άλλες γυναίκες και η μία που έχει του φτάνει και περισσεύει. Γέλασα αλλά δεν είπα τίποτα αφού σεβόμουν τα πιστεύω του. Τότε έκανε κάτι που δεν περίμενα ποτέ από αυτόν. Γύρισε την πλάτη του σε μένα και ήρθε και έκατσε ανάμεσα στα πόδια μου.

Ξάπλωσε πάνω στο στέρνο μου και ένιωσα την θέρμη του κορμιού του ακόμα και μέσα στο νερό αλλά ο φόβος μην καταλάβει τον ερεθισμό μου με έκανε να μείνω ακίνητος. Δεν ήξερα τι να πω! Μεταφράζοντας την ακινησία μου και την σιωπή μου σαν αποδοχή έγειρε το κεφάλι του προς τα πίσω και μου ψιθύρισε στο αυτί «κάνε μου έρωτα, μωρό μου!» ενώ ταυτόχρονα έτριβε το κωλαράκι του πάνω στο καυλί μου.

Πήρε τα χέρια μου και τα τύλιξε γύρω από το κορμί του. Το σφρίγος του ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Με τα χέρια του χάιδευε το εσωτερικό των μηρών μου ερεθίζοντάς με περισσότερο. Γύρισε και τα χείλη του βρήκαν τα δικά μου. Άρχισα να του φιλάω τον λαιμό και τα αυτιά του ενώ το χέρι μου χώθηκε στον καβάλο του. Αν πριν μια ώρα μου έλεγε κάποιος ότι θα φιλούσα έναν άντρα μάλλον θα του μαύριζα το μάτι, όμως η ανταπόκρισή μου στο θερμό φιλί του εξέπληξε ακόμα και μένα.

η γλώσσα μου συνάντησε την δική του, το στόμα του μύριζε υπέροχα μέντα από το πρόσφατο βούρτσισμα των δοντιών του και τότε μια σκέψη πέρασε σαν αστραπή από το μυαλό μου. Ήξερε ότι δεν είμαι καπνιστής σαν αυτόν και έπλυνε τα δόντια του για να καλύψει την μυρωδιά του τσιγάρου. Είχε καταστρώσει σχέδιο να με αποπλανήσει! Παραδόξως δεν θύμωσα, μάλλον κολακεύτηκα. Στα 36 μου είμαι αρκετά ελκυστικός και ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα να παρασύρω όποια γυναίκα ήθελα στο κρεβάτι μου. Αλλά αυτό ήταν δεν είναι σαν κάτι που είχα ξανανιώσει. Ένοιωθα σαν αρχάριος στο πρώτο του ραντεβού. Όμως όλα ήταν τόσο όμορφα, τόσο...φυσιολογικά!!!

Ο Χάρης κατάλαβε την αμηχανία μου και βγήκε από το υδρομασάζ. Ένοιωσα λύπη! Το σώμα του ήταν τόσο όμορφα επάνω στο δικό μου! Σκουπίστηκε και μου πρότεινε το χέρι του. Θέλει να τον ακολουθήσω, σκέφτηκα. Σηκώθηκα νιώθοντας κάπως άβολα και τον άφησα να με σκουπίσει με την πετσέτα του. Αφού τελείωσε την τύλιξε γύρω από το σώμα μου και με τράβηξε επάνω του. Τα χείλη μας ενώθηκαν ξανά και ένοιωσα την θέρμη του κορμιού του και τον πούτσο του να πιέζεται πάνω στον δικό μου.

Τον παρέσυρα στο κρεβάτι και τον τράβηξα επάνω μου. Σφιχταγκαλιασμένοι με τα χείλη μας ενωμένα αρχίσαμε να εξερευνούμε ο ένας το κορμί του άλλου. Τα χέρια μου άρπαξαν τα κωλομέρια του και τον τράβηξα επάνω μου. Άρχισε να φιλά τον λαιμό μου ενώ τα χέρια του χάιδευαν το στέρνο μου. Πήρε τις ρώγες μου στο στόμα του και άρχισε να τις πιπιλά. Τι ηδονή! Με φιλούσε παντού, πήρε τα χέρια μου και άρχισε να μετρά με φιλιά το μήκος τους, έχωσε αργά τα δάχτυλά μου στο στόμα του και τα έγλειφε ηδονικά. Βύθισε το πρόσωπό του στο στήθος μου και άρχισε να κατεβαίνει. Έφτασε στον αφαλό μου και έπαιξε με την γλώσσα του στην γύρω περιοχή. Άρχισε να χαϊδεύει τις τρίχες μου με το πηγούνι του ενώ τα χέρια του εξερευνούσαν το εσωτερικό των μηρών μου. Αγνοώντας επιδεικτικά τον σκληρό πούτσο μου άρχισε να φιλά τους μηρούς μου και να κάνει αργό μασάζ μέχρι τις γάμπες μου σκορπίζοντας φιλιά εδώ και εκεί. Άρχισε να ανηφορίζει ώσπου ένοιωσα την γλώσσα του να δοκιμάζει τα αρχίδια μου. Ένα βογκητό ξέφυγε από τα χείλη μου και του ζήτησα να μην με παιδεύει άλλο και να πάρει το πρησμένο καυλί μου στο στόμα του.

Αφού πήρε τα αρχίδια μου στο στόμα του ένοιωσα την γλώσσα του να γλιστρά στο κοντάρι μου ξεκινώντας από την βάση προς την κορυφή. Τα αρχίδια μου ήταν έτοιμα να εκραγούν μόλις ένοιωσα το καυτό του στόμα να αγκαλιάζει το πουτσοκέφαλό μου. Πήρε μερικά εκατοστά μέσα του αλλά εγώ στην ανυπομονησία μου άρχισα να του γαμάω το στόμα. Έσπρωξα την λεκάνη μου μπροστά θέλοντας να χώσω όσο πιο βαθιά γινόταν το καυλί μου αλλά πνίγηκε και αναγκάστηκα να τραβηχτώ. Τον άφησα να έχει αυτός τον ρυθμό αλλά κάτι δεν μου φαινόταν σωστά.

Ήταν...έψαχνα να βρω την λέξη...αδέξιος! Μα είναι δυνατόν; φαινόταν έμπειρος και άνετος αλλά οι πράξεις του πρόδιδαν το αντίθετο: ότι ήταν πρωτάρης! Αδιάψευστο πειστήριο οι γρατζούνιζες που έκαναν τα δόντια του στην πούτσα μου. Τον σταμάτησα απότομα και με κοίταξε με απορία αλλά και φόβο. Με ρώτησε τι είχα και του ζήτησα να μου πει αν είχε άλλη παρόμοια εμπειρία. Άρχισε να βουρκώνει και μου εξομολογήθηκε πως ποτέ του δεν είχε κάνει έρωτα με άλλον άντρα, ούτε καν το είχε σκεφτεί, αλλά από την πρώτη στιγμή που με είδε εδώ και ενάμισι χρόνο δεν μπορούσε να με βγάλει από το μυαλό του ακόμα και όταν έκανε έρωτα με την γυναίκα του. Άρχισε να κλαίει στο στήθος μου με αναφιλητά και μέσα σε μισόλογα έλεγε πως δεν τον ενδιέφερε η καριέρα του, αν τον έδιωχνα από την εταιρία, αλλά πως η ζωή του θα γινόταν αφόρητη αν δεν μπορούσε έστω να με βλέπει. Τον ξάπλωσα στο κρεβάτι και του είπα να σωπάσει καθώς του έκλεινα το στόμα με το δικό μου. Του είπα να μην φοβάται τίποτα και ότι θα του έδινα ότι ζητούσε! Ένας αναστεναγμός ανακούφισης βγήκε από το στήθος του που γρήγορα έγινε βογκητό ηδονής καθώς τον γύρισα μπρούμυτα και άρχισα να μετρώ έναν-έναν τους σπονδύλους του.

Έφτασα στη μέση του και άρχισα να του ανοίγω τα κωλομέρια του με τα χέρια μου ενώ η γλώσσα μου κατηφόριζε στην σουφρίτσα του. Απομακρύνθηκα λίγο για να θαυμάσω το θέαμα. Η χαράδρα του είχε ένα όμορφο χνούδι από καστανόξανθες τριχίτσες και στο κέντρο δέσποζε η ροζ τρυπούλα του. Πιο όμορφο θέαμα δεν είχα ξαναδεί! Η γλώσσα μου πλησίασε την τρυπούλα του και άρχισα να την γλείφω, να φιλάω τα υπέροχα κωλομάγουλα και να χαϊδεύω τα τεράστια τριχωτά αρχίδια του. Ένα δάχτυλό μου εξερεύνησε την τρυπούλα του και παρόλο που ήταν μούσκεμα από το σάλιο μου, η αντίσταση που βρήκα με έπεισε ότι ήταν παρθένος. Αποφάσισα να τον κάνω να μην ξεχάσει ποτέ την πρώτη του φορά. Του ζήτησα να χαλαρώσει και άρχισα να χαϊδεύω κυκλικά την σουφρίτσα του με τον δείκτη μου ενώ αύξανα την πίεση ολοένα. Τον άκουγα να βογκάει από καύλα και συνέχιζα με ζήλο την προσπάθειά μου. Η τρυπούλα του ήταν τόσο γλυκιά που θα ήθελα να την γλείφω συνέχεια. Μούσκεμα από το σάλιο μου η χαράδρα του με καλούσε να μείνω εκεί για πάντα. Τα χέρια μου εξερευνούσαν τα υπέροχα σφριγηλά του κωλομέρια ενώ η γλώσσα μου έπαιρνε το νέκταρ από το λουλούδι του. Ο δείκτης μου επικεντρώθηκε στο ηδονικό του έργο και ξαφνικά η τρυπούλα του υποχώρησε και το δάχτυλό μου χώθηκε στο στενό του τούνελ.

Τι απαλή, ζεστή, μεταξένια αίσθηση! Ρίγησε καθώς άρχισα να δουλεύω το δάχτυλό μου μέσα του, με δυσκολία στην αρχή αλλά όλο και πιο γρήγορα. Έσκυψα και φίλησα την τρυπούλα του και άφησα όλο το σάλιο μου επάνω της. Ένα δεύτερο δάχτυλό μου εισχώρησε μέσα του και ένα βογκητό πόνου του ξέφυγε από τα χείλη του. Τράβηξα το χέρι μου και τον ρώτησα αν ήθελε να σταματήσω. «μη! Σε παρακαλώ, συνέχισε!» μου απάντησε σχεδόν κλαίγοντας και εγώ μη θέλοντας να του χαλάσω το χατίρι βύθισα αργά τα δυο μου δάχτυλα μέσα του. Ο ερεθισμός μου ήταν τεράστιος βλέποντας αυτή τη στενή τρυπούλα να πάλλεται μπροστά στα μάτια μου και σύντομα ο πούτσος μου άρχισε να πονά από την καύλα. Άρχισα να επιταχύνω τα δάχτυλά μου θέλοντας να τον προετοιμάσω όσο πιο γρήγορα μπορούσα για το καυλί μου και έχωσα και τρίτο δάχτυλο όταν τα βογκητά του άρχισαν να γίνονται συνεχόμενα. Σε λίγο άρχισε να κουνά το κωλαράκι του στον ρυθμό που έσπρωχνα τα δάχτυλά μου και μου είπε με φωνή αγνώριστη από καύλα «γάμησέ με! Μην με παιδεύεις άλλο!»

Τράβηξα το χέρι μου και αμέσως γύρισε ανάσκελα, πήρε τον πούτσο μου στο στόμα του και άφησε μια μεγάλη ποσότητα σάλιου επάνω του. Ξάπλωσε ανάσκελα και ανασηκώνοντας τα γόνατά του στο στέρνο του μου είπε «θέλω να σε βλέπω μωρό μου όταν θα μου παίρνεις την παρθενιά.» η τρύπα του μου έγνεφε και με προσκαλούσε στα βάθη της. Ακούμπησα τον πούτσο μου στην τρυπούλα του και τον κοίταξα στα μάτια. Του είπα αν αισθανθεί πόνο ή δυσφορία να μου το πει να σταματήσω. Άρχισα να πιέζω το καυλί μου αλλά ήταν σαν να χτυπούσα σε τοίχο. Ένα βογκητό πόνου από τα χείλη του με ανάγκασε να σταματήσω και να τον ρωτήσω μήπως ήθελε να το αφήσουμε. Μου απάντησε ότι προτιμούσε να τον έσκιζα στα δύο παρά να σταματήσω. Ταυτόχρονα έσπρωξε την λεκάνη του εμπρός και ένοιωσα το σφιγκτήρα του να αγκαλιάζει το πουτσοκέφαλό μου.

Δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του και τον ξαναρώτησα αν ήθελε να σταματήσω. «γάμα με μωρό μου» μου απάντησε και έσπρωξε ακόμα περισσότερο την λεκάνη του. Με τον πούτσο μου μισοχωμένο στον κώλο του άρχισα απαλές κινήσεις όμως συναντούσα μεγάλο ζόρι. Τραβήχτηκα και έσκυψα επάνω από το κωλαράκι του. Ένας αναστεναγμός απογοήτευσης με έκανε να καταλάβω πως ήθελε πραγματικά να με νοιώσει μέσα του. Η τρυπούλα του κόκκινη από την πίεση δέχτηκε με ευχαρίστηση όσο σάλιο της άφησα επάνω. Ξανάφερα τον πούτσο μου στην τρυπούλα του και άρχισα να σπρώχνω σταθερά. Το έξτρα σάλιο έκανε καλύτερη δουλειά και σύντομα είχα χωθεί όλος μέσα του. Άπλωσε τα χέρια του και με τράβηξε επάνω του. Οι ματιές μας συναντήθηκαν και το στόμα μου συνάντησε το δικό του. Αφού τον άφησα να συνηθίσει το μέγεθός μου αρκετά λεπτά τράβηξα σιγά-σιγά τον πούτσο μου από το κωλαράκι του αφήνοντας μέσα μόνο το κεφάλι. Με μια απότομη κίνηση του τον έχωσα μέχρι την ρίζα. Ρούφηξα την γλώσσα του μέσα στο στόμα μου ενώ άρχισα να επιταχύνω τον ρυθμό μου. Τα κορμιά μας ιδρωμένα άρχισαν να συγχρονίζονται και σ' αυτό το τόσο καυτό γαμήσι.

Η ψωλάρα του, τεράστια ανάμεσα στα κορμιά μας, τριβόταν πάνω στο στομάχι μου. Σφίχτηκα ακόμα περισσότερο επάνω του και άρχισα να τον ξεσκίζω σε ξέφρενο ρυθμό. Το κοφτό βογκητό του και το τρεμούλιασμα του κορμιού του με προειδοποίησε για τον δυνατό οργασμό που ερχόταν και άρχισα να τον γαμάω τραβώντας την πούτσα μου σχεδόν σε όλο το μήκος της έξω και χώνοντάς τη με δύναμη όλη μέσα. Τόσο άγριο γαμήσι δεν είχα κάνει ποτέ στην ζωή μου αλλά ήξερα ότι του άρεσε.

Ξαφνικά ο πούτσος του άρχισε να συσπάται και ένοιωσα το καυτό του σπέρμα να πετάγεται στο στήθος μου και στο δικό του. Οι μύες του κώλου του έκαναν το καλύτερο κεφαλοκλείδωμα στον πούτσο μου τραβώντας με στα βάθη του. Αυτό ήταν πάρα πολύ για εμένα. Με ένα δυνατό σπρώξιμο άδειασα τα ζουμιά μου στα βάθη του κώλου του ενώ ένα ουρλιαχτό ξέφευγε από το στόμα μου βιώνοντας τον δυνατότερο οργασμό της ζωής μου. Μερικές ακόμα σπρωξιές και στράγγιξα τελείως τα αρχίδια μου μέσα του αλλά δεν τραβήχτηκα.

Μείναμε εκεί σφιχταγκαλιασμένοι ώσπου μου ζήτησε να ξεδιπλώσει τα πόδια του από τη άβολη θέση. Τραβήχτηκα από μέσα του και έπεσα δίπλα του προσπαθώντας ακόμα να βρω την ανάσα μου. Έγειρε και ακούμπησε το κεφάλι του στο στέρνο μου και μου ψιθύρισε «ευχαριστώ.» τον τράβηξα επάνω μου και σφράγισα το στόμα του με ένα παθιασμένο φιλί. Ανταποκρίθηκε με θέρμη και σε λίγο άρχισε να φιλά το στέρνο μου και να το καθαρίζει από τα ζουμιά του. Ενστικτωδώς έφερα την γλώσσα μου στο δικό του καλοσχηματισμένο στέρνο και έγλειψα τους χυμούς του. Η γεύση του τόσο υπέροχη με τρέλανε. Άρχισα να ρουφάω αχόρταγα τον ιδρώτα και το σπέρμα του από το στέρνο του και κατέβηκα προς τον πούτσο του. Καθάρισα το καυλί του με την γλώσσα μου και έγλειψα αυτά τα υπέροχα αρχίδια που ανέδιδαν την τόσο αντρίκεια μυρωδιά του. Με το στόμα μου ακόμα γεμάτο από τα ζουμιά του έσκυψα και τον φίλησα δίνοντάς του άλλη μια δόση από το ίδιο του το σπέρμα.

Τον τράβηξα επάνω μου και άρχισα να χαϊδεύω τα κωλομέρια του και τον ρώτησα αν πονάει. Μου είπε ότι η ηδονή που του χάρισα ήταν απείρως περισσότερη από τον πόνο που του προξένησα και ευχαρίστως θα το έκανε ξανά! Το δάχτυλό μου χώθηκε στην ξεχειλωμένη και υγρή από τα χύσια μου σουφρίτσα του και άρχισα να του την χαϊδεύω απαλά προσπαθώντας να γλυκάνω τον πόνο του. Ήξερα ότι σε πάχος η πούτσα μου είναι πάνω από το κανονικό και ελάχιστες γυναίκες δεχόντουσαν να τις γαμήσω από τον κώλο. Και όταν το έκανα το έκανα άγρια δίχως να νοιάζομαι αν τις πονώ. Αλλά με τον Χάρη ήταν διαφορετικά. Δεν ήθελα να τον πληγώσω. Με έβγαλε από τις σκέψεις μου το σκληρό καυλί του που τριβόταν πάνω στον μηρό μου. Μα είναι δυνατόν; πριν από λίγο έχυσε! Αναστέναξα όταν θυμήθηκα την διαφορά της ηλικίας μας. Εγώ 36, αυτός 25. Εγώ θέλω ένα μισάωρο να συνέλθω και αυτός σε δέκα λεπτά είναι έτοιμος.

Μου ζήτησε να πάμε στο μπάνιο. Τον ακολούθησα και μπήκαμε μαζί στο jacυzzi που είχαμε ξεχάσει ανοιχτό τόση ώρα. Το δροσερό νερό ήταν ευχάριστο και άρχισα να χαλαρώνω. Ο Χάρης άρχισε να με ξεπλένει ενώ ένας γλυκός λήθαργος με τραβούσε στο σκοτάδι. Άκουσα τον Χάρη να μου λέει ότι θα χάσω την συνέχεια αν αργήσω. Η περιέργειά μου νίκησε την νύστα και σύντομα βρεθήκαμε πίσω στο κρεβάτι. Μόνο που αυτή τη φορά ήμουν αποφασισμένος να δοκιμάσω τα πάντα γύρω από τον αντρικό έρωτα και να τον αφήσω να μου χαρίσει την ηδονή που του χάρισα εγώ. Έτσι την ώρα που είχε τον πούτσο μου στο στόμα του τον γύρισα ανάσκελα και ξάπλωσα απάνω του σε θέση 69. Χωρίς ενδοιασμούς πήρα το κεφαλάκι του πούτσου του στα χείλη μου και άρχισα να εφαρμόζω ότι μου έκαναν οι γκόμενές μου και με τρέλαιναν. Τι υπέροχη αίσθηση!
Καμία σχέση με τα μουνιά και την μυρωδιά τους. Αυτή η υπέροχη ανδρική μυρωδιά που είχε με ερέθιζε τόσο! Έβαλα τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα αλλά δεν μπορούσα να τον πάρω όλο. Ο Χάρης αντίθετα είχε τον μισοσηκωμένο πούτσο μου όλο μέσα στο στόμα του ενώ με τα χέρια του χάιδευε τα κωλομέρια μου και τα αρχίδια μου. Σήκωσα τα πόδια του ώστε να έχω πρόσβαση στην σουφρίτσα του ενώ έκανα μια στάση να περιποιηθώ και τις υπέροχες μπάλες του.

η γλώσσα μου χώθηκε στο κωλαράκι του που το ένοιωθα να καίει από την τελευταία μας δραστηριότητα. Το έγλειψα, το φίλησα, το χάιδεψα και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι ήμουν ερωτευμένος με αυτόν τον κώλο! Γύρισα το ενδιαφέρον μου στην ψωλάρα του και με λίγη προσπάθεια την πήρα τελικά όλη στο στόμα μου. Άρχισα να ανεβοκατεβάζω το κεφάλι μου στο υπέροχο κοντάρι του εξερευνώντας όλες τις φλεβίτσες και τα νεύρα που είχε. Ένοιωθα το κεφαλάκι του να πρήζεται ακόμα περισσότερο και άρχισα να το χαϊδεύω με την άκρη της γλώσσας μου. Ο Χάρης από κάτω μου έβγαζε στεναγμούς ηδονής ενώ συνέχιζε να γλείφει τον σκληρό πλέον πούτσο μου. Γύρισα και τον αγκάλιασα φιλώντας τον στο στόμα. Τον κοίταξα στα μάτια και είδα τον πόθο μέσα του. «θέλω να με κάνεις δικό σου» του είπα «θέλω να με γαμήσεις γλυκό μου αγόρι» με φίλησε με πάθος και ένας λυγμός ξέφυγε από τα χείλη του. Τον ρώτησα τι έχει μια μου είπε ότι ήταν ευτυχισμένος. Δεν τολμούσε να μου ζητήσει κάτι τέτοιο γιατί δεν ήξερε πως θα το πάρω και δεν ήθελε να με χάσει. «ς' αγαπώ από την πρώτη στιγμή που σε είδα» μου είπε και ένοιωσα ένα φτερούγισμα στο στήθος μου. Τον έσφιξα επάνω μου μη μπορώντας να ξεστομίσω και εγώ τις ίδιες λέξεις. Δεν είπε τίποτα. Άρχισα να τον φιλάω και να τον γλείφω και κατευθυνόμενος προς τον πούτσο του είπα «τότε κάνε με δικό σου»

Πήρα αυτόν τον άντρα στο στόμα μου και άρχισα να αισθάνομαι τόσο όμορφα που έδινα ηδονή σε έναν άνθρωπο που αγαπούσα. Ναι, μέσα μου το ήξερα. Τον αγαπούσα, αλλά δεν μπορούσα να το πω. Συνέχισα να τον παίρνω στο στόμα μου μέχρι που κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να χύσει. Σταμάτησα, ξάπλωσα μπρούμυτα με ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση μου ώστε να έχει εύκολη πρόσβαση στον κώλο μου και περίμενα με προσμονή. Ένοιωσα τα χέρια του να μου ανοίγουν τα κωλομέρια μου και την καυτή του ανάσα στην χαράδρα μου. Άρχισε να με φιλά παντού ενώ στην επαφή της γλώσσας του με την κωλοτρυπίδα μου ένοιωσα σαν να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Τα χείλη του σφράγισαν την παρθένα τρύπα μου και ένοιωσα την ηδονή να με κυριεύει μόλις βύθισε την γλώσσα του λίγα χιλιοστά μέσα μου. Τα αρχίδια μου ήταν μούσκεμα από το σάλιο του και τα ένοιωθα έτοιμα να εκραγούν.

Το δαχτυλάκι του άρχισε κυκλικές κινήσεις γύρω από τη σούφρα μου όπως έκανα λίγες ώρες πριν εγώ στην δική του. Ήταν τέλειος μαθητής. Άρχισε να παραβιάζει σιγά-σιγά το στενό μου σφιγκτήρα και να χώνει το δάκτυλό του όλο και πιο βαθιά. Η ηδονή άρχισε να με κυριεύει και σκέφτηκα πως αν δίνει το δάχτυλό του τέτοια ευχαρίστηση, πως θα μπορούσα να αντέξω την ηδονή μου θα μου χάριζε το σκληρό καυλί του χωρίς να πάθω έμφραγμα; το δεύτερο δάχτυλό του με πόνεσε αλλά σύντομα άρχισε να πιέζει με τον δείκτη του τον προστάτη μου και ένοιωσα το μαξιλάρι από κάτω μου να μουσκεύει από τα υγρά μου. Έβγαλε το χέρι του και έχωσε μόνο το ένα δάχτυλό του αλλά ήξερε πλέον που ακριβώς να με αγγίξει.

Τρελάθηκα από καύλα. Ένοιωσα την γλώσσα του να σαλιώνει την τρύπα μου και ήξερα ότι η αναμονή μου είχε φτάσει στο τέλος της. Ένας πανικός με κυρίευσε γιατί πίστεψα πως δεν μπορούσα να πάρω όλον εκείνο τον πούτσο μέσα μου. Θυμήθηκα όμως ότι αυτός κατάφερε να πάρει τον δικό μου που ήταν και σε μήκος αλλά κυρίως σε πάχος μεγαλύτερος και ηρέμησα. Ένοιωσα τα χέρια του να με αγκαλιάζουν από τους γοφούς μου και το καυλί του να σημαδεύει κεντραρισμένο στην τρύπα μου. Χαλάρωσα όσο μπορούσα και του έδωσα το σύνθημα να αρχίσει με μια σπρωξιά προς τα πίσω.

ένοιωσα ένα τρομερό πόνο αλλά δάγκωσα τα χείλη μου να μην ουρλιάξω και σταματήσει. Συνέχισε την εισβολή αργά και σύντομα ένοιωσα τις τρίχες του να γαργαλάνε την χαράδρα μου, τα μπούτια του να κολλάνε στα δικά μου και τα αρχίδια του πάνω στα δικά μου. Έσκυψε και με αγκάλιασε και μου ψιθύρισε στο αυτί «ξέρω ότι πονάς καρδούλα μου αλλά σε λίγο θα δεις άστρα» πιπίλησε το αυτί μου και με τα χέρια του άρχισε να τρίβει τις ρώγες μου και να μου γλείφει τον λαιμό και τους ώμους μου ενώ εγώ άρχιζα να συνηθίζω αυτή την αίσθηση του τεντώματος και καψίματος στην τρύπα μου. Ένοιωθα το βάρος του κορμιού του επάνω μου και προσπάθησα να επικεντρωθώ σε αυτή την υπέροχη αίσθηση όταν άρχισε με σιγανές κινήσεις να τραβιέται από μέσα μου. Αργά άρχισε να μπαινοβγαίνει στην κωλοτρυπίδα μου κάνοντάς με να χάσω την ανάσα μου. Σύντομα ο πόνος έδωσε τη θέση του στην ηδονή και άρχισα να βογκάω από την καύλα. Όταν άρχισε να επιταχύνει τον ρυθμό του πράγματι είδα αστέρια και ταυτόχρονα ένοιωσα να σκοτεινιάζει ο κόσμος γύρω μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι υπήρχε τέτοια ηδονή. Η ανάσα του κοφτή στο αυτί μου, μου έλεγε ότι το απολάμβανε όσο και εγώ. Ανασήκωσα την μέση μου και στηρίχτηκα στα τέσσερα για να του δώσω την ευκαιρία να βρει τον ρυθμό που του άρεσε να γαμάει καλύτερα. Πιο ελεύθερος, χωρίς να χρειάζεται να συγκρατεί το βάρος του άρχισε να με κωλογαμάει με ποικιλία ρυθμών και ταχυτήτων.

Μου τον έχωνε απότομα και τον τραβούσε αργά μέχρι να βγει σχεδόν όλος έξω, τον έχωνε όλο μέσα και ένοιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε με δύναμη στα δικά μου, στριφογυρνούσε την λεκάνη του με αποτέλεσμα ο πούτσος του να αναδεύει τα σωθικά μου. Βρισκόμουν στον παράδεισο αλλά δεν μπορούσα να αντέξω άλλη ηδονή. Α! Ήταν υπέροχος γαμιάς.. Του ζήτησα να αλλάξουμε θέση και τραβήχτηκε από μέσα μου κάνοντας την τρύπα μου να ανοιγοκλείνει από την προσμονή. Ξάπλωσα ανάσκελα και έφερα τα πόδια μου στους ώμους του. Χώθηκε βίαια αλλά ταυτόχρονα τόσο τρυφερά μέσα μου, ακριβώς όπως τον ήθελα. Έσκυψε και τα χείλη μας κλειδώθηκαν σε ένα μακρύ φιλί. Αγκάλιασα αυτό το γρανιτένιο κορμί και τα χέρια μου ταξίδεψαν στην μυώδη πλάτη του. Ένοιωσα να λιώνω στην αγκαλιά του. Άρχισα να τρέμω και λυγμοί έβγαίναν από το στήθος μου.

Μου χάιδεψε τα μαλλιά, μου φίλησε το πρόσωπο αλλά δεν σταμάτησε να με ξεσκίζει. Ένοιωθα έτοιμος να εκραγώ δίχως καν να έχω αγγίξει τον πούτσο μου. Οι κινήσεις του έγιναν πιο βίαιες και μου είπε πως είναι έτοιμος να χύσει. Ένοιωσα το καυλί του να πάλλεται μέσα μου και ξαφνικά ο κώλος μου δέχθηκε για πρώτη του φορά την καύλα ενός άντρα. Το πρόσωπό του είχε την έκφραση της μέγιστης ηδονής, του μέγιστου πόνου, και της μέγιστης ευτυχίας ταυτόχρονα. Συνέχισε να σπρώχνει ώσπου ένοιωσα τα αρχίδια μου να εκρήγνυνται και άρχισα να χύνω σαν τρελός. Δεν θυμάμαι ποτέ να είχα οργασμό τόση ώρα. Ακόμα και πριν μια ώρα που του πήρα την παρθενιά, δεν συγκρινόταν με αυτό που ένοιωθα. Μόλις κατάλαβα τι σήμαινε εκείνο το «ευχαριστώ» που μου είχε πει. Συνέχισε σαν τέλειος επιβήτορας το ξέσκισμά μου. Σε κάθε του κίνηση μια ριπή από σπέρμα εξακοντίζονταν από τον πούτσο μου και μου φάνηκε ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί για πάντα. Κατέρρευσε επάνω μου ενώ πασχίζαμε να βρούμε την ανάσα μας. Με κοίταξε και διάβασα στα μάτια του πόσο μ' αγαπάει. «και εγώ σ' αγαπώ, μωρό μου» του ψιθύρισα στο αυτί.

Σφιχταγκαλιασμένοι βυθιστήκαμε σε γλυκό ύπνο.

Ξύπνησα νωρίς το πρωί έχοντας τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας νωπά στο μυαλό μου. Παραδόξως είχα δεχτεί τα πάντα τόσο φυσιολογικά που άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί τόσα χρόνια δεν μου είχε περάσει ποτέ κάτι τέτοιο από το μυαλό.
Ο Χάρης κοιμισμένος δίπλα μου είχε μια γαλήνια έκφραση στο πρόσωπό του σαν μωρό. Ναι, το μωρό μου. Ο άντρας μου. Εκείνη τη στιγμή ήξερα πως θα ήθελα να ξυπνάω κάθε μέρα δίπλα του και να τον βλέπω. Ξύπνησε και με κοίταξε με μάτια που έλαμπαν και μου είπε "είμαι ευτυχισμένος, σε λατρεύω". Τον φίλησα γλυκά και σηκωθήκαμε να πάμε για τις δουλειές μας.

Η έκθεση πήγε υπέροχα, γυρνώντας στην Αθήνα ο Χάρης ζήτησε διαζύγιο εγώ με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισα την εταιρία και οι δυο μας μετακομίσαμε στη φραγκφούρτη όπου ζούμε μαζί τον τελευταίο χρόνο τρελά ερωτευμένοι.

Ο Φράνκ με βοήθησε, με τις διασυνδέσεις του, να ανοίξω την νέα μου επιχείρηση, αλλά ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αρνούμαι τις προσκλήσεις του για ξεφάντωμα. λέει ότι με πήραν τα χρόνια αλλά εγώ ξέρω πως έχω την πηγή της νιότης δίπλα μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")