Στο στρατό με το χαζούλη φαντάρο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Θα με θυμάστε ίσως από την πρόσφατη ιστορία μου για το γείτονα που με πήδηξε όταν ήμουν πιο μικρός. Εδώ θα διηγηθώ μια ιστορία από το στρατό. Είχα και κει τα τυχερά μου.

Ήμουν στη Χίο. Στο λόχο μας είχαμε ένα φαντάρο που ήταν γιωτάς και ψιλοχαζός. Ποτέ δεν του δίναμε πολλή σημασία αλλά τον είχαμε στην παρέα για να μη νιώθει άσχημα και μας είχε πει και πράγματα για τη ζωή του.

Μια φορά βγήκαμε για σκηνάκια. Για κακή μου τύχη έπεσα με το χαζό στο ίδιο σκηνάκι. Ήταν τα σκηνάκια-διακοπές του στρατού και ήμασταν σε παραλία. Σε κάποια στιγμή ετοιμαζόμασταν για μπάνιο κι εγώ άλλαζα μέσα στο σκηνάκι που όπως ξέρουν αυτοί που έχουν υπηρετήσει είναι πολύ κοντό. Είχε μια χαραμάδα και ξαφνικά κατάλαβα ότι ο χαζός είχε σκύψει και καλά να δέσει το κορδόνι του και με κοίταγε από εκεί.

Να πω την αλήθεια ψιλοκαύλωσα γιατί είχα και καιρό να κάνω σεξ. Από σώμα πάντως το παιδάκι μια χαρά. Από φάτσα τίποτα. Έκανα πως έπαιρνα κάτι από το σάκο μου και τούρλωσα τον κώλο μου προς το μέρος του. Όταν βγήκα έξω τον είδα που τα αφτιά του ήταν σαν τομάτες. Είχε καυλώσει πολύ.

Πέρασε η μέρα και πέσαμε να κοιμηθούμε. Εγώ το είχα ξεχάσει τελείως. Γύρισα στο πλάι να κοιμηθώ. Ξαφνικά σε μια ώρα περίπου που όλοι κοιμούνταν (και ο φύλακας έξω) ένιωσα ότι είχε κολλήσει απάνω μου και έτριβε το καυλί του πάνω στην πλάτη και τον κώλο μου. Στην αρχή πήγα να αντιδράσω αλλά μετά καύλωσα κι εγώ γιατί είχε πολύ μεγάλο εργαλείο και όπως είπα δεν είχα φάει πούτσο για πολύ καιρό.

Έκανα πως κοιμάμαι να δω τι θα γίνει. Αυτός πήρε θάρρος και έβγαλε έξω την πούτσα του. Μετά μου κατέβασε σιγά - σιγά το σορτσάκι. Εγώ ακίνητος. Ένιωθα τα προσπερματικά του υγρά στα μπούτια μου. Σε λίγο μου κατέβασε το σλιπάκι. «Όπα!», σκέφτηκα. «Λες να μου τη χώσει;». Δε με πείραζε όμως γιατί μας είχε εξομολογηθεί πως δεν έχει κάνει ποτέ σεξ οπότε κίνδυνος μόλυνσης δεν υπήρχε.

Ξαφνικά νιώθω κάτι κρύο γλιστερό να αλείφεται στην κωλότρυπα μου. Ο τσόγλανος το είχε σχεδιάσει και τον είχαμε και για χαζό... Αφού με άλειψε καλά ένιωσα την ψωλή του να μου ακουμπάει την τρύπα. Έκανα πως κοιμόμουν ακόμη. Άρχισε να σπρώχνει και με τα πολλά βρέθηκα με όλο τον πούτσο του μέσα μου. Άρχισε να με γαμάει.

Εγώ είχα καυλώσει τόσο που έχυσα χωρίς να αγγίξω πούτσο. Σε δυο - τρία λεπτά τον ένιωσα να τεντώνεται και να μου πετάει μεγάλες ποσότητες ψωλοχύματος μέσα στη σούφρα μου. Μετά γύρισε και κοιμήθηκε οπότε εγώ έβγαλα χαρτί υγείας και σκουπίστηκα.

Την άλλη μέρα με κοίταγε και χαμογέλαγε. Ο χαζούλης νόμισε πως δεν είχα πάρει πρέφα. Τον πλησιάζω και του λέω:

-    «Βρήκα σήμερα κάτι υγρά εκεί που δεν έπρεπε να είναι. Ξέρεις κάτι;»

Άλλαξε δέκα χρώματα.

-    «Όχι!», μου είπε.

-    «Κοίτα…», του λέω. «Ξέρω τι μου έκανες και μ’ άρεσε κι εμένα. Θέλεις να το ξανακάνεις απόψε;»

-    «Ναι, πολύ!», μου λέει.

Το επόμενο βράδυ γδύθηκα από τη μέση και κάτω και των άφησα να με γαμήσει ανεβασμένος από πάνω μου κι εγώ μπρούμυτα. Με γάμησε τρεις φορές.

Μέχρι να λήξει η θητεία μου με γαμούσε όποτε είχαμε έξοδο Σάββατο ή Κυριακή. Πηγαίναμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αποδείχτηκε πολύ θερμός εραστής και με ικανοποιούσε πλήρως. Έγινα το προσωπικό του γκομενάκι αλλά κι αυτός δεν είπε τίποτα ποτέ σε κανένα γιατί ήξερε πως αν το έλεγε τέρμα το γαμήσι.

Μετά το στρατό πήγε ο καθένας σπίτι του και τελείωσε η φάση. Πολλά όμως έχουν γίνει και πριν και μετά το στρατό που θα σας διηγηθώ σε άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")