Ψωλή για λίγους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Μπάμπης και είμαι 19 ετών. Έχω ξαναγράψει ιστορίες εδώ αλλά αυτή είναι η πρώτη που γάμησα αγόρι. Είμαι παχουλός και γενικά δεν έχω την πέραση που θα ήθελα σε γκόμενες ή και σε γκέι ακόμα. Σήμερα όλοι και όλες κοιτάζουν αν έχεις κοιλιακούς και σώμα, κάτι που εγώ δεν έχω. Ωστόσο αυτό που με ώθησε στο να γαμήσω αγόρι είναι ότι οι γκέι είναι πιο καλόβολοι, δηλαδή,σου κάθονται πιο εύκολα. Έτσι άρχισα να ψάχνομαι και όντως βρήκα στο τσατ, τον Βασίλη. Ήταν 18 ετών και παρθένος, αδύνατος και ξανθούλης. Ότι πρέπει σκέφτηκα για να γαμήσω. Έτσι μιλούσαμε με τις ώρες. Με ρωτούσε αν είμαι ψωλαράς και αν γαμάω καλά. Τελικά θέλησε να βρεθούμε,αλλά του είπα ότι έχω τα κιλά μου. Ο Βασιλάκης όντας παρθένος ήθελε να τον γαμήσουν οπότε δεν τον πείραζε, έτσι και έγινε. Ήρθε σπίτι μου όταν έλειπαν οι δικοί μου και έβαλα καφεδάκι, ήπιαμε και πήγαμε στο δωμάτιο. Εγώ έλυσα την λουρίδα μου, ο Βασίλης έδειχνε ανήσυχος αλλά αποφασισμένος να ρουφήξει καυλί και να πηδηχτεί. Εγώ τον ρώτησα
Ρε φιλαράκο αν δεν είσαι σίγουρος πες το
εκείνος είπε
Όχι θέλω να με πηδήξεις χοντρούλη
εκεί στο χοντρούλη με καύλωσε, ήταν το αγαπημένο παρατσούκλι μου στο σεξ. Έβγαλα την μπλούζα και με ξεκουμπωμένο τζιν πλησίασα τον καθιστό Βασίλη, εκείνος είχε τρακ γιατί όταν έπιασε το τζιν και μου το κατέβασε έτρεμε. Έπιασε το πρησμένο καυλί μου. Δεν ήταν μεγάλο το παραδέχομαι, τον έχω γύρω στα 15 με 16 εκατοστά αλλά΄είναι χοντρός σαν τον αφέντη του. Αυτό τον κάνει ακαταμάχητο. Ο Βασίλης με τρακ έβγαλε την γλώσσα του και έγλυψε το ερεθισμένο πουτσοκέφαλο. Καύλωσα... Έγλειψε γύρω γύρω και μετά τα αρχίδια μου. Μετά άρχισε να τον ρουφάει αργά. Ο πουτσάκος μου περνούσε καλά μέσα στο στόμα του Βασίλη. Όταν καύλωσα καλά του είπα να γδυθεί. Ο Βασίλης έδειχνε πιο ανήσυχος τώρα. Τον ξαναρώτησα αν ήταν σίγουρος. Εκείνος είπε ναι και έβαλα λίγη βαζελίνη στην κωλοτρυπίδα του και έπαιξα λίγο. Ο Βασίλης χαλάρωσε και άνοιξε ο κωλαράκος του. Εκεί πήρα στάση και έπιασα τα καπούλια του ας το πούμε (τα πλαϊνά τον κωλομεριών του). Ο πούτσος μου τριβόταν πάνω στο αγνό κωλαράκο του. Ο Βασίλης είχε ερεθιστεί ήθελε να φάει τον πούτσο μου. Έβαλα το πουτσοκέφαλο με την βοήθεια του χεριού μου. Εκεί άκουσα τον Βασίλη να λέει "Αχχ."

Ο πούτσος μου είχε μπει λίγο μέσα στον κώλο του,με τα χέρια τράβηξα τα καπούλια του και σπρώχνοντας τον πούτσο μου μπήκα εύκολα μέσα στον κώλο του. Ο Βασίλης είχε αρχίσει να πονάει και να μου λέει να βγω,αλλά δεν το έκανα απλά του χάιδευα τα μαλλιά και του έλεγα "Έλα θα σου αρέσει",άρχισα να γαμάω με ταχύτητα,ο Βασίλης σφιγγόταν από πόνο τα αρχίδια μου χτυπούσαν τα δικά του. Γαμούσα με δύναμη. Ο Βασίλης βογκούσε, το κρεββάτι έτριζε, είχα καυλώσει τρελά, η κοιλιά μου ακουμπούσε πάνω στον κώλο του όσο γαμούσα. Είχα ιδρώσει το ίδιο και ο Βασίλης, βογκούσε πιο ήρεμα τώρα, ήταν καθαρή καύλα. Με καύλωνε που ήταν αδύνατος και μικροσκοπικός σε σχέση με το δικό μου εύσωμο σώμα. Τι καύλα να γαμάω έναν παρθένο. Ο Βασίλης άρχισε να λέει πρόστυχα  "Πήδα με Πήδα με χοντρούλη " με τρέλαινε στην καύλα. Μπαινόβγαινα εύκολα στον κώλο του. Έφτασε η ώρα να χύσω. Έβγαλα την πούτσα μου έξω και του την έδωσα στο στόμα. Το σπέρμα γέμισε το στόμα του. Το κατάπιε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Από τότε όταν έχω καύλες και γουστάρω τον καλώ και περνάμε καλά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")