Πουτάνα χάρη στο XStream

Δημοσιεύθηκε από vyro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μία γνωριμία μέσα από το XStream γίνεται η αιτία για πολύ γαμήσι, ανωμαλία και ποικίλες πρόστυχες καταστάσεις. Διαβάστε...

Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενη ιστορία μου, ο χώρος που εργάζομαι μου προσφέρει μία σχετικά μεγάλη δυνατότητα μυστικότητας και απομόνωσης. Ακόμα κι όταν όλοι είναι παρόντες, σε ώρες εργάσιμες, εγώ πολλές φορές είμαι μόνος για αρκετές ώρες, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται 2-3 ορόφους μακρύτερα από εμένα. Σε κάποια από τις διαδικτυακές συνομιλίες μου με ένα άλλο μέλος του XStream, αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός αυτό και να βρεθούμε στη δουλειά μου, με την προοπτική να κάνουμε όσο περισσότερα μπορέσουμε αν ήμασταν τυχεροί και είχαμε αυτή τη δυνατότητα απομόνωσης. Το σχέδιο ήταν να έρθει ως ένας φίλος που αποφάσισε να με επισκεφθεί.

Οι ώρες ήταν εργάσιμες όταν ήρθε και έτσι κάτσαμε στο γραφείο μου να τα πούμε και να γνωριστούμε καλύτερα. Μιλούσαμε στα μουλωχτά και συνεχώς μου ψιθύριζε πόσο πολύ έχει ενθουσιαστεί με τις ιστορίες μου και πως θέλει να με γαμήσει σαν τρελός, να μου τον δώσει τσιμπούκι, να πιω τα χύσια του. Φορούσε φόρμα και μου είπε ότι την είχε βάλει για να έχω εύκολη πρόσβαση στον πούτσο του. Δεν φορούσε ούτε εσώρουχο. Όλα αυτά τα σχόλια τον είχαν καυλώσει και σε συνδυασμό με το "απαγορευτικό" και "επικίνδυνο" της όλης υπόθεσης με είχαν καυλώσει κι εμένα πολύ άσχημα. Όμως ήμασταν άτυχοι γιατί όλη αυτή την ώρα βλέπαμε έναν συνάδελφό μου να κινείται διαρκώς κοντά μας και να μην λέει να ξεκολλήσει να φύγει. Είχε κάτσει δίπλα μου μέσα από το γραφείο μου και αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να πάρει το χέρι μου και να το βάλει πάνω στον πούτσο του και να αρχίσει πάνω από τη φόρμα του να τον τρίβει με αυτό. Ήταν σαν ξύλο.

-    Είσαι απίστευτα καυλωμένος…

σχολιάζω παίζοντας με τον πούτσο του πάνω από τη φόρμα.

-    Έχω πιει χάπι πουτανίτσα. Αν δε χύσω θα τρελαθώ…

απαντάει και πιάνει το χέρι μου και το βάζει μέσα από τη φόρμα του. Με τα μάτια καρφωμένα στον συνάδελφο που κινούνταν κοντά, αλλά έξω από το γραφείο μου (και χωρίς φυσικά να μπορεί να δει εκεί που καθόμασταν εμείς), άρχισα να του τραβάω μαλακία κάτω από τη φόρμα. Μου ζήτησε να κάτσω πιο μπροστά στη καρέκλα μου και μόλις το έκανα έβαλε το χέρι του πίσω από τη πλάτη μου και προσπάθησε να το περάσει μέσα από το κενό που δημιουργούσε (έτσι όπως καθόμουν) το παντελόνι μου. Δυσκολευόταν και αποφασίζω να ξεκουμπώσω το παντελόνι και να κατεβάσω λίγο το φερμουάρ. Αυτό του έδωσε εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό και κατευθείαν τα δάχτυλά του άρχισαν να εξερευνούν το εσωτερικό του κώλου μου μέχρι που ένα από αυτά βρήκε τη κωλοτρυπίδα μου και άρχισε να παίζει μαζί της.

Ανασηκώθηκα ελαφρά και πίεσε το δάχτυλό του μέσα μου. Όλη αυτή την ώρα του έπαιζα τον πούτσο χωρίς σταματημό.

-    Σταμάτα, θα χύσω...

μου ψιθυρίζει. Σταματάω και τραβάω το χέρι μου. Το ίδιο κάνει και αυτός με το δικό του μέσα από τον κώλο μου.

-    Δεν μπορούμε να πάμε κάπου που να είμαστε μόνοι; Κοντεύω να τρελαθώ. Θέλω να σε χύσω βρωμοπούτανο.

Είχα πράγματι καυλώσει κι εγώ θανάσιμα. Το μυαλό μου δούλευε σαν τρελό και σκανάριζε εικονικά όλους τους χώρους του κτιρίου. Αυτή την ώρα δεν υπήρχε καμία δυνατότητα. Εκτός...

-    Μόνο στο κλιμακοστάσιο, στη σκάλα μεταξύ ισόγειου και υπόγειου. Ίσως εκεί να μην μας αντιληφθεί κανείς. Όμως μόνο για κάτι γρήγορο και εύκολο...

του λέω. Δεν ήθελε περισσότερα. Όταν βρεθήκαμε εκεί κατέβασε γρήγορα τη φόρμα του και πιάνοντάς με από το κεφάλι με πίεσε πάνω στον πούτσο του. Τον πήρα στο στόμα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, κρατώντας με από τον σβέρκο σταθερά, σπρώχνει τον πούτσο του βαθιά μέσα στο λαιμό μου και αρχίζει να με χύνει μουρμουρίζοντας κάτι ακαταλαβίστικο. Εκεί που βρισκόμασταν, αναγκαστικά έπρεπε να καταπιώ τα πάντα και αυτό έκανα.

-    Σήμερα δεν γίνεται αλλά πρέπει να κανονίσουμε μια άλλη μέρα να σε ξεκωλιάσω σαν πουτάνα...

μου είπε ενώ ταυτόχρονα ρούφαγα τις τελευταίες σταγόνες από τον πούτσο του και του τον έπλενα στο στόμα μου. Συμφωνήσαμε να το κανονίσουμε και έφυγε. Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε μέσω του XStream και τελικά κανονίσαμε μία μέρα που ήξερα ότι θα έφευγαν όλοι από τη δουλειά μου στις 5, να βρεθούμε στον ίδιο χώρο αυτή την ώρα. Όταν άκουσα το κουδούνι της εισόδου, ήταν ήδη 5.20 και ήμουν πράγματι μόνος και πολύ καυλωμένος, ξέροντας τι με περιμένει. Αυτό που δεν ήξερα όμως, ήταν τις τρεις εκπλήξεις που με περίμεναν, η μία μεγαλύτερη από την άλλη. Έκπληξη πρώτη: πάω να ανοίξω την πόρτα της εισόδου και βλέπω ότι έχει έρθει με 3 φίλους του μαζί. Είδε την έκπληξη στα μάτια μου και τη διστακτικότητα στις κινήσεις μου.

-    Δεν πιστεύω να σε πειράζει που έφερα κάτι φιλαράκια μαζί. Ξέρουν την περίπτωση. Τους έχω πει πόσο πουτάνα είσαι και πόσο σου αρέσει να γαμιέσαι. Γουστάρουν την όλη φάση και είπαν να έρθουν παρέα να περάσουμε ακόμα πιο καλά όλοι μαζί.

Έχω μείνει σχεδόν μαρμαρωμένος.

-    Έλα... πάμε στο γραφείο σου. Θα περάσουμε καλά σου λέω. Θα σε ξεκωλιάσουμε σήμερα πουτανάκι. Γιατί έχεις κολλήσει;

-    Μάλλον επειδή τυχαίνει να γνωριζόμαστε…

λέει ο ένας από τους άλλους τρεις. Ακριβώς αυτός ήταν ο λόγος που είχα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η δεύτερη και μεγαλύτερη έκπληξη από την πρώτη. Ήταν το αφεντικό της γυναίκας μου. Με αυτόν, τη γυναίκα του και τα παιδιά του έχουμε στενές φιλικές σχέσεις και δεν ήξερε φυσικά τίποτε για το «μυστικό» μου. Όσο περπατούσαμε προς το γραφείο μου το μυαλό μου έψαχνε για διεξόδους και λύσεις. Δεν άκουγα καν τα σχόλια των άλλων για το θέμα. Άκουγα μόνο ασαφή γέλια και ακατανόητες λέξεις. Φτάνοντας στο γραφείο όμως έχω συνειδητοποιήσει τη πραγματικότητα και όλα ξεκαθαρίζουν στο κεφάλι μου. Αφού και αυτός έχει έρθει για τον ίδιο λόγο εδώ, το «μυστικό» μου είναι ασφαλές. Αυτό που κάνω εγώ κρυφά, το κάνει κι εκείνος. Είμαστε ακριβώς στην ίδια θέση. Ήδη αισθάνομαι καλύτερα.

Καθόμαστε στο γραφείο μου, ξεκινάμε τις συστάσεις και εκεί τρώω τη τρίτη και ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη. Όταν αρχίζουμε να εξηγούμε πως γνωριζόμαστε με τον Τ. τον ακούω να τους λέει το απίστευτο…

-    Η γυναίκα του είναι η Ε. που την έχω στο γραφείο, στο λογιστήριο... ξέρετε ποια λέω…

και τους κλείνει πονηρά το μάτι, χαμογελώντας. Αρχίζουν να γελάνε όλοι πονηρά και καταλαβαίνω πλέον ότι κάτι πονηρό και περίεργο παίζεται. Το σοκ έρχεται στην επόμενη φράση που βγαίνει από το στόμα της γνωριμίας μου από το XStream.

-    Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα ρε μαλάκες. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκωλιάσαμε τη θηλυκή πουτάνα της οικογένειας και σήμερα θα ξεκωλιάσουμε την αρσενική. Να δούμε ποια κωλοτρυπίδα θα ανοίξουμε περισσότερο.

Έχω μείνει άφωνος και κοιτάω μια τον έναν και μια τον άλλο που γελάνε πονηρά και κάνουν απίστευτα σχόλια για το πως γάμησαν τη γυναίκα μου από παντού, πως την πήραν παρτούζα δύο και τρεις τους ταυτόχρονα και πως την έβαλαν να πιει τα χύσια τους. Κοιτάω το αφεντικό της και οικογενειακό μας φίλο.

-    Τι με κοιτάς ρε μαλάκα; Είναι πολύ ξεσκισμένη η πουτάνα σου. Έχει φάει πολύ πούτσο εκεί μέσα να ξέρεις. Μέχρι και με πελάτες την έχουμε πάρει παρέα. Γουστάρει τη παρτούζα σα τρελή. Τώρα είναι η σειρά σου. Και δεν πιστεύω να είσαι τόσο μαλάκας που θα πας και θα της πεις κάτι, γιατί θα σε κάνω ρόμπα. Θα συνεχίσουμε να την ξεπατώνουμε, με την άδειά σου πλέον και τώρα θα γαμάμε κι εσένα από εδώ και στο εξής όποτε θέλουμε. Είμαστε σύμφωνοι;

Της γυναίκας μου πάντα της άρεσε το γαμήσι και μάλιστα πρόστυχο. Ξέρω ότι έχει προσωπική πείρα με παρελθόν από παρτούζες όμως όποτε προσπαθούσα να κάνω κάποια νύξη το ξέκοβε λέγοντας ότι τώρα έχουμε οικογένεια και πρέπει να τα ξεχάσουμε αυτά. Μετρίου αναστήματος, ξανθιά, με τρομερά όμως γαλανά μάτια, απίθανο κώλο και απίστευτα στητά βυζιά που είναι και το πυρηνικό της όπλο. Της αρέσει να ντύνεται με τρόπο που να προβάλει τον κώλο της και κυρίως να δείχνει τα βυζιά της. Αν σκεφτείτε ότι δεν φοράει σχεδόν ποτέ σουτιέν και ότι έχει τεράστιες ρώγες μόνιμα καυλωμένες και στυλωμένες, καταλαβαίνετε τι παθαίνουν οι αρσενικοί γύρω της. Θολώνουν με το προκλητικό της στυλ είναι όμορφη και παιχνιδιάρα, οπότε... Μία γυναίκα με εμφάνιση που λέει «γαμήστε με τώρα!» ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο να σου μείνει αγάμητη και πιστή. Και έχω συμβιβαστεί με αυτό. Πολλές φορές έχω φαντασιώσεις με άντρες να την πηδάνε και καυλώνω όταν βλέπω ότι τους προκαλεί. Κάτι που γουστάρει να το κάνει σαν τρελή. Έτσι δεν είναι περίεργο που όλη αυτή η περιγραφή, τα σχόλια, αντί να με εκνευρίσουν με καύλωσαν ακόμα περισσότερο. Αποφάσισα να εκμεταλλευτώ στο μέλλον το γεγονός ότι η Ε. συνέχιζε τελικά το «άθλημα» και να απολαύσω ότι μπορεί να μου προσφέρει αυτή η πουτανιά της. Οπότε... χαλαρώνω και αρχίζουμε να διασκεδάζουμε με το όλο θέμα, λέγοντας μαλακίες και αρχίζουμε να καυλώνουμε περιγράφοντας, από τη μία τα γαμήσια της πουτάνας μου και από την άλλη αυτά που έγιναν τη προηγούμενη φορά στη σκάλα με τον γαμιά μου από το Xstream. Αυτός είναι που κάνει και την πρώτη κίνηση.

-    Δεν αντέχω άλλο ρε μαλάκες, θέλω να την ξεκωλιάσουμε και αυτήν εδώ την πουτάνα…

λέει και κατεβάζοντας το παντελόνι του έρχεται και μου τον δίνει κατευθείαν στο στόμα. Είμαι ήδη τρελά καυλωμένος από όλη τη συζήτηση και τον καταπίνω αχόρταγα. Οι υπόλοιποι πολύ γρήγορα βγάζουν παντελόνια και βρίσκονται με τους πούτσους τους στα χέρια. Το αφεντικό της γυναίκας μου έχει κάτσει με τον κώλο στην άκρη του γραφείου μου, έχει βάλει το ένα του πόδι επάνω και με καλεί να τον τσιμπουκώσω. Σκύβω κατευθείαν πάνω στα αρχίδια του ανάμεσα στα ορθάνοιχτα πόδια του και αρχίζω να τα γλείφω και να τα ρουφάω. Κάποιος πίσω μου κατεβάζει το παντελόνι μου.

-    Έτσι κωλάρα μου…

Μία δυνατή σφαλιάρα στο κωλομέρι μου με τσούζει έντονα αλλά το ξεπερνάω γρήγορα, μόλις αισθάνομαι χέρια να μου τρίβουν και να μου ανοίγουν τα κωλομάγουλα. Όσο εγώ είμαι τώρα μπουκωμένος με τον πούτσο του Τ. μου σηκώνουν ένα-ένα τα πόδια μου και μου βγάζουν βίαια παπούτσια, παντελόνι και σλιπάκι. Κι άλλες σφαλιάρες στα κωλομάγουλα, κι άλλο τσούξιμο. Κάποιος με αρπάζει από τα μαλλιά και με πιέζει στο πούτσο του Τ. έτσι που τα αρχίδια του μου χαϊδεύουν το σαγόνι. Αισθάνομαι να μου ανοίγουν τον κώλο και ένα χέρι πασαλείβει κάτι υγρό πάνω στη κωλοτρυπίδα μου. Μου την πηδάνε για λίγο κάποια δάχτυλα.

-    Ποιος θα γαμήσει πρώτος ρε μαλάκες;

Η ερώτηση δεν έμεινε μετέωρη, παρά μερικά δευτερόλεπτα, όταν ο πρώτος πούτσος μπήκε μέσα μου και άρχισε με όλο το μήκος του να με οργώνει. Τα χτυπήματα πάνω στα κωλομέρια μου, κάθε φορά που τερμάτιζε μέσα μου ήταν έντονα και έκαναν τον πούτσο μου να αναπηδάει. Μετά από μερικά λεπτά βγαίνει από μέσα μου. Μου βγάζουν το πουκάμισο και με αφήνουν γυμνό εντελώς. Με κάνουν να σκύψω πάνω στο γραφείο βάζοντας το ένα μου πόδι επάνω και αφήνοντας το άλλο να πατάει στο πάτωμα. Με τη στάση που έχω αισθάνομαι τον κώλο μου ανοιγμένο διάπλατα. Από το πλάι του γραφείου παίρνω πάλι στο στόμα ένα πούτσο ενώ ταυτόχρονα ο ένας τους ανεβαίνει εντελώς πάνω στο γραφείο, πατώντας αριστερά και δεξιά από τη μέση μου. Με τα δύο του χέρια ανοίγει κι άλλο τα κωλομάγουλα μου και πατώνει κατευθείαν τον πούτσο του μέσα μου. Κρατώντας με γερά από τους ώμους με πηδάει με μανία και κάνει τον πούτσο μου να συνθλίβεται πάνω στο γραφείο. Γονατίζει στο γραφείο με τον πούτσο του τέρμα μέσα μου. Πιάνοντάς με από τα μαλλιά με πιέζει στο πούτσο που έχω στο στόμα και κατόπιν, τραβώντας και σπρώχνοντας με κάνει να τσιμπουκώνω στον δικό του ρυθμό. Αισθάνομαι πίσω να έρχεται ένας ακόμα και να μου ανοίγει κι άλλο τα πόδια.

-    Θα σε ξεσκίσουμε καριόλα. Για να δούμε τώρα αν έχεις το ίδιο ταλέντο με την πουτάνα σου.

Καταλαβαίνω τη φωνή του Τ. που είναι αυτός που έχει έρθει πίσω μου και τώρα προσπαθεί να σπρώξει και τον δικό του πούτσο μέσα στο κώλο μου, που είναι ήδη κατειλημμένος. Έτσι όπως είμαι ανοιγμένος διάπλατα, το εξωτερικό δαχτυλίδι υποχωρεί γρήγορα και αισθάνομαι ένα ρίγος σε όλη μου τη ραχοκοκαλιά μέχρι τη βάση του κεφαλιού μου. Είναι μέσα μου κι αυτός. Προσπαθούν και οι δύο μαζί να με γαμήσουν και να βρουν ένα ρυθμό.

Αυτός που με τσιμπουκώνει τραβιέται και πάει πίσω μου να απολαύσει το θέαμα των δύο καυλιών που έχουν κάνει τον κώλο μου χωνί. Συνεχίζουν να με πηδάνε έτσι για αρκετά λεπτά πιέζοντάς με πάνω στο γραφείο.

-    Θα σε χύσω πουτάνα…

λέει αυτός που είναι σκαρφαλωμένος από πάνω μου και κρατώντας με γερά από τους ώμους εντείνει το πήδημά του. Καυλώνω και αισθάνομαι τον πούτσο μου να προσπαθεί να σηκωθεί, αλλά να είναι στριμωγμένος στο γραφείο. Ανασηκώνω τη μέση και μετατοπίζομαι έτσι που να τον ελευθερώσω και να τον αισθανθώ να κρέμεται κάτω από την άκρη του γραφείου μου. Έχει γίνει σα ξύλο και νιώθω και εγώ να πλησιάζω σε έναν πολύ έντονο οργασμό. Τα δάχτυλά του μπήγονται γερά στους ώμους μου και μουγκρίζοντας αδειάζει τα καυτά του χύσια μέσα στον κώλο μου και πάνω στο πούτσο του Τ. Αυτός ακολουθεί με μερικά δευτερόλεπτα διαφορά και πριν ο πρώτος ολοκληρώσει το δικό του άδειασμα.

Η αίσθηση ότι και οι δύο χύνουν ταυτόχρονα μέσα στον κώλο μου με κάνει να χάσω κάθε έλεγχο και με τη σειρά μου, φωνάζοντας και πιέζοντας τον κώλο μου πάνω στα καυλιά τους, φτάνω σε ένα έντονο οργασμό αδειάζοντας τα χύσια μου στο πάτωμα. Την ίδια στιγμή ο τρίτος της παρέας έρχεται πάνω από το πρόσωπό μου και με κάνει μπάνιο στο χύσι.

-    Θέλω να την γαμήσω κι εγώ ρε μαλάκες τη πουτάνα, δεν θα μου γλυτώσει πάλι σήμερα, βγείτε από εκεί…

ακούω τον γαμιά μου από το XStream να λέει και οι δύο πούτσοι βγαίνουν άδειοι και ξεκαύλωτοι μέσα από τον κώλο μου. Με τα χύσια του άλλου να τρέχουν από το πρόσωπό μου, τα δικά μου να στάζουν ακόμα από τον πούτσο μου που δεν λέει να ξεκαυλώσει και των άλλων να ξεχειλίζουν από τη κωλοτρυπίδα μου και να τρέχουν πάνω στα μπούτια μου, με σηκώνουν από το γραφείο. Αυτός έχει κάτσει σε μία πολυθρονίτσα και με οδηγεί να καβαλήσω και να κάτσω πάνω του με την πλάτη μου γυρισμένη προς αυτόν. Τα πόδια μου τρέμουν από τη καύλα και τον οργασμό που μόλις είχα και δεν με κρατάνε. Η πρόσβαση στο πάτο του κώλου μου είναι πανεύκολη και άμεση μόλις αφήνω το βάρος μου και κάθομαι πάνω του εντελώς. Τραβώντας το κορμί του λίγο έξω από τη πολυθρόνα, με πιάνει από τα πόδια κάτω από τα γόνατα, μου τα ανοίγει και με ανασηκώνει κάνοντάς με να ξαπλώσω με την πλάτη πάνω στο στήθος του. Αρχίζει να μπαινοβγαίνει μέσα μου με μανία.

-    Μούσκεμα είναι η κωλοτρυπίδα σου ξεκωλιασμένη πουτάνα. Θα στην μουσκέψω κι εγώ ακόμα περισσότερο. Αλλά πρώτα θα σε ξεπατώσω.

Με γαμάει και με γαμάει και με γαμάει. Τα σχόλια των υπολοίπων είναι όσο πιο πρόστυχα γίνεται και ασταμάτητα. Ο Τ. που όλη αυτή την ώρα έπαιζε τον πούτσο του και έλεγε διάφορα, δηλώνει ότι θα με ξαναγαμήσει. Έρχεται και γονατίζει μπροστά από τη πολυθρόνα και για ακόμα μία φορά βρίσκομαι συντόμως με δύο πούτσους να μου γαμάνε τη κωλοτρυπίδα που έχει πλέον παραδώσει κάθε είδος πιθανής αντίστασης. Όσο με γαμάνε κι οι δύο μαζί, ένας τρίτος καβαλάει πάνω από το στήθος μου και μου τον δίνει στο στόμα, ενώ τον τέταρτο τον έχω πλέον στο ένα μου χέρι και τον μαλακίζω. Ο γαμιάς μου από το XStream φτάνει στα όριά του και αδειάζει στο κώλο μου. Γρήγορα ξεκαυλώνει και βγαίνει από μέσα μου αλλά ο Τ. που έχει ήδη χύσει μία φορά ξέρω ότι θα με ξεπατώσει πλέον. Οι άλλοι δύο με έχυσαν, ένας μέσα στο στόμα κι ο άλλος πάνω στο χέρι μου όπως του τον έπαιζα. Ο Τ. με σηκώνει από το πολυθρονάκι και πάνω από τον άλλο και με ξαπλώνει ανάσκελα στο χαλί του γραφείου.

-    Και τώρα οι δύο μας. Θα σε γαμήσω σα πουτάνα με κάθε τρόπο που γαμάω και τη μουνάρα τη γυναίκα σου όταν είμαστε οι δυο μας στο γραφείο και θα σε χύσω εκεί που μου αρέσει να χύνω κι αυτήν...

μου λέει σηκώνοντας τα πόδια μου πάνω στους ώμους του και με παίρνει. Με γαμάει έτσι ασταμάτητα με ρυθμό σταθερό για αρκετή ώρα, με τους άλλους να παίρνουν μάτι και χαϊδεύονται. Μετά με γαμάει μπρούμυτα εντελώς ξαπλωμένο κάτω, στα 4 γονατισμένος πίσω μου, στα 4 σκαρφαλωμένος από πάνω μου βυθίζοντας τον πούτσο του σαν πιστόνι μέσα μου. Όλη την ώρα μιλάει ασταμάτητα και με ενημερώνει ότι πηδάει τη γυναίκα μου 4-5 φορές την εβδομάδα οπωσδήποτε, άλλοτε μόνος του και άλλοτε με παρέα φίλων ή πελατών. Ότι άλλες φορές γουστάρει να της βάζει στο μουνί και στο κώλο διάφορα αντικείμενα. Ότι οι καλοί πελάτες είναι όλοι ενημερωμένοι για την μουνάρα πουτάνα που έχει στο γραφείο, διαθέσιμη μόνιμα για να την πηδήξουν όποτε το θέλουν. Ότι καυλώνει με τα πουκάμισα που φοράει και παίρνουν όλοι μάτι τις ρώγες της, ότι κάθε μέρα με το που πάει στο γραφείο την έχει μάθει να πηγαίνει κατευθείαν και να του παραδίδει το κιλοτάκι της, ότι είναι δική του απαίτηση να φοράει μόνο φούστα στη δουλειά για να έχουν όλοι ελεύθερη και εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Η κωλοτρυπίδα μου που φυσικά έχει γίνει σαν πηγάδι, έχει μουδιάσει εντελώς και είμαι πάλι απόλυτα καυλωμένος από το γαμήσι και τα σχόλια. Μου λέει ότι όλοι στο εργοστάσιο ξέρουν και ότι πολλές φορές βάζει τους Αιγύπτιους και τους άλλους Αφρικανούς εργάτες που έχει να την πηδάνε και αυτός να παίρνει μάτι, αλλά να μην ανησυχώ γιατί είναι όλοι καθαροί και την πηδάνε με καπότες. Ότι έχει έναν μαύρο με έναν πούτσο 25 πόντους που τον παίρνει όλον μέσα στη κωλάρα της και ότι θα πρέπει να τον δοκιμάσω κι εγώ και για κερασάκι... ότι αυτή την στιγμή που γαμάνε εμένα, αυτήν την έχει στείλει σε ένα ξενοδοχείο που φιλοξενεί κάτι Ιάπωνες προμηθευτές για να την πάρουν παρτούζα οι 5 από αυτούς.

Αυτός είναι ξαπλωμένος ανάσκελα κι εγώ τον έχω καβαλήσει και ανεβοκατεβαίνω στον πούτσο του με τον δικό μου, σαν ξύλο, σηκωμένο εντελώς, να χτυπάει σα τρελός δεξιά κι αριστερά στα μπούτια μου και πάνω στη κοιλιά μου. Καρφώνομαι μέχρι κάτω στον πούτσο του και φωνάζοντας αρχίζω να χύνω στον αέρα. Όση ώρα χύνω, ο γαμιάς μου από το XStream έρχεται και με χύνει στο πρόσωπο. Μόλις τελειώνω ο Τ. με σηκώνει από τον πούτσο του και με βάζει να ξαπλώσω ανάσκελα πάνω στο γραφείο μου με το κεφάλι μου να κρέμεται έξω από τη μία του άκρη.

-    Σου είπα ότι θέλω να σε χύσω όπως μου αρέσει να χύνω και την Ε.

και ερχόμενος από το σημείο του κεφαλιού μου, βυθίζει τον πούτσο του μέχρι τον λαιμό μου και αρχίζει να τον γαμάει. Όπως είναι το κεφάλι μου γυρισμένο ανάποδα και κρέμεται του προσφέρει εύκολη πρόσβαση και όταν τα αρχίδια του φτάνουν πάνω στη μύτη μου, ο πούτσος του φτάνει μέχρι το λαρύγγι μου. Με πνίγει αλλά το ελέγχω. Βυθίζεται μια τελευταία φορά μέχρι τα αρχίδια και αρχίζει να αδειάζει. Μία απίστευτη ποσότητα σπέρματος, από την οποία άλλη καταφέρνω να καταπιώ και άλλη χύνεται γύρω από το στόμα μου. Κάποιος μου σηκώνει τα πόδια στο γραφείο και με γαμάει ίσως για μερικά δευτερόλεπτα γιατί βγαίνει και χύνει σχεδόν αμέσως πάνω στο πούτσο μου.

Είμαι κατάκοπος και δεν μπορώ να κουνηθώ. Ξαπλωμένος, γυμνός πάνω στο γραφείο μου προσπαθώ να συνέλθω όσο αυτοί ντύνονται βουβά. Ρίχνω μια κουρασμένη ματιά τριγύρω. Παντού χύσια και σκέφτομαι πόσο δουλειά θα έχω πριν φύγω. Έχω χρόνο ούτως ή άλλως. Δεν με περιμένει κανείς στο σπίτι άλλωστε. Επιδίδεται σε Ιαπωνική παρτούζα. Γυρνάω κουρασμένα στον Τ. και του λέω…

-    Δεν με νοιάζει όταν τη γαμάς μόνος σου. Το μόνο που θέλω να μου υποσχεθείς, είναι ότι την επόμενη φορά που θα οργανώσεις κάτι καλό με όσο περισσότερους μπορείς από τους Αφρικανούς εργάτες σου ή πελάτες σου, να με φωνάξεις και να κρυφτώ κάπου να παίρνω μάτι.

-    Είσαι άρρωστος καργιόλης, έτσι; Εντάξει στο υπόσχομαι...

μου απαντάει και ρίχνοντάς μου μια σφαλιάρα στο κώλο, μου λέει…

-    καλά θα κάνεις να ετοιμάσεις κι εσύ τον δικό σου κώλο για τους εργάτες μου και τους πελάτες μου, γιατί έχουν κι αυτοί τα βίτσια τους και τώρα που σε βρήκα θα σε κάνω κι εσένα πουτάνα, όπως και το ξανθομούνικο που έχεις για γυναίκα.

Με αυτό τον τρόπο, το XStream κατάφερε να ανοίξει νέους ορίζοντες στις ερωτικές μου περιπέτειες, με συνέπεια, πάλι αυτό να ωφεληθεί στο μέλλον και οι αναγνώστες των ιστοριών του. Γιατί δεν σκοπεύω να σας κρατήσω τίποτε κρυφό.

 

(Copyright protected OW ref: 68916)