Η πρώτη εμπειρία με τον κολλητό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όλα ξεκίνησαν με τον κολλητό μου...

Είναι 1.83 μελαχρινός, αρρενωπός και οικονομολόγος φοιτητής. Βλέπαμε τηλεόραση στο σπίτι της γιαγιάς μου. Μιλούσαμε για τα τεκταινόμενα της ημέρας καθώς πετύχαμε στην τηλεόραση τις διαφημίσεις που δείχνει τα 006 και τα σχετικά με αυτές τις πολύ όμορφες κοπέλες.

Γρήγορα ο ερεθισμός φάνηκε στα παντελόνια μας και φέραμε τα χέρια μας μέσα στα τζιν μας. Η καύλα μας μεγάλωσε και έτσι δειλά-δειλά βγάλαμε τις πούτσες μας έξω από τα τζιν για να μαλακιστούμε πιο άνετα.

Ήταν η πρώτη φορά που αντίκριζα την πούτσα του Νίκου. 17-18 πόντους περίπου, κανονικού πάχους, μα φαινόταν πολύ σκληρή. Καθώς τις παίζαμε μου λέει:

-    «Κάγκελο μου έγινε.. Πιάσε να δεις».

Ομολογώ πως η αμηχανία με κυρίευσε.. Του την ακούμπησα μα δεν πήρα ποτέ το χέρι μου από εκεί.. Άρχισα σιγά-σιγά να του την ανεβοκατεβάζω.. Στην αρχή σιγά και μετά πιο γρήγορα..

Ο Νίκος το κατά ευχαριστιόταν. Έπιασε και αυτός την δική μου πούτσα και την μαλάκιζε! Τον ρώτησα αν του αρέσει και μου είπε:

-    «Πολύ! Όμως παίξ’ τον μου πιο αργά γιατί μου ‘ρθε!» (να χύσει εννοούσε).

Του χάιδεψα και ζούληξα τα αρχίδια του τότε.. Μετά του είπα πως μου είχαν πει δήθεν ότι είναι πολύ ωραίο το στοματικό ανάμεσα σε δύο άντρες, όμως μου είπε ότι δεν θέλει να μου κάνει αυτός.

-    «Εγώ θα σου πάρω μια πίπα όμως…» του είπα.

Γονάτισα μπροστά του και πήρα το "όπλο" του στο στόμα μου. Ήταν καυτό και σκληρό. Ξεκίνησα το πρώτο μου τσιμπούκι. Ο Νίκος βογκούσε από καύλα. Συνέχισα να τον πιπώνω γρήγορα και σταθερά.

-    «Θα χύσω! Βγάλτον απ’ το στόμα σου» μου είπε.

Όμως εγώ είχα το ένα χέρι μου στα αρχίδια του και με το άλλο κρατούσα τον πούτσο του βαθιά μέσα στο στόμα μου. Μου χάρισε όλα του τα χύσια! Ζεστά, ζεστά! Τα ήπια και έχυσα στα πόδια του αφού μαλακίστηκα!

Με τον Νίκο έχουμε επαφές ακόμη και σήμερα αλλά όχι τόσο συχνά γιατί έχουμε και οι δύο κοπέλες. Ήταν η πρώτη μας εμπειρία στον έρωτα γενικά και μας άρεσε πολύ.

Τώρα ψάχνω για έναν πιο μεγάλο, περίπου τριαντάρη-σαραντάρη που θα αναλάβει να ανοίξει την τρύπα μου και να γίνω η σκλάβα του φορώντας γυναικεία εσώρουχα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")