Εντολή λοχαγού

Δημοσιεύθηκε από sex-g
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, έπρεπε να υπακούω σε όλες τις εντολές των ανωτέρων. Τελικά δεν ήταν και τόσο καταπιεστικό.

Την περίοδο που πραγματοποιούσα τη θητεία μου, λόγω της συναναστροφής μου με άντρες, η καύλα μου έφτανε στο ζενίθ της. Ήταν λοιπόν πολύ πιθανό να παρατηρηθεί ειδικά από τους στρατιωτικούς που τα μάτια τους έχουν συναντήσει κάθε καρυδιάς καρύδι. Παρ' ότι δεν είμαι ούτε θηλυπρεπής, ούτε και κραγμένη, υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσα να κινήσω υποψίες (με αμφιβολίες πάντα).

Ένα μεσημέρι και μετά τη λήξη του ωραρίου, με κάλεσε ο λοχαγός που έκανε επόπτης στο στρατόπεδο για μια υπόθεσή του. Κι όχι δεν ήταν ένα κόλπο για να δείξει τις προθέσεις του. Μου ζήτησε λόγω του ότι θα είχα έξοδο το βράδυ να παραλάβω από ένα κατάστημα μια παραγγελία του. Δέχτηκα και γύρισα πίσω στη θέση μου κανονικά. Ανταλλάξαμε και τηλέφωνα σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα για να έρθουμε σε άμεση επικοινωνία.

Το απόγευμα, λοιπόν, πήγα εκεί που μου ζήτησε και παρέλαβα την παραγγελία του. Το βράδυ όταν γύρισα στο στρατόπεδο, πέρασα από το γραφείο του ώστε να του αφήσω το πακέτο του. Τον πέτυχα την ώρα που έτρωγε το βραδινό του. Μου πρότεινε να καθίσω και αν θέλω να τσιμπήσω κάτι.

- Μπα! Σας ευχαριστώ πολύ, Κυριε λοχαγέ, αλλά έφαγα έξω.

- Όπως θέλεις! μου είπε. Ωστόσο, κάτσε να κάνουμε λίγο μουχαμπέτι και φεύγεις για την ώρα της αναφοράς.

Για πολλή ώρα μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, μέχρι που ένιωσα να πεινάω λίγο. Του είπα ότι ίσως τσιμπήσω κάτι από το δίσκο του αν δεν τον πειράζει.

- Όχι, κανένα πρόβλημα. Τσίμπα την μπανάνα.

Η φράση αυτή του βγήκε τελείως φυσικά και εντελώς αβίαστα, χωρίς να σημαίνει κάτι. Όταν όμως έχεις τη φωλιά σου χεσμένη κι ο λοχαγός είναι κόλαση, μάλλον τη μεταφράζεις με όποιον τρόπο γουστάρεις εσύ. Δεν είπα τίποτα, όμως έγινα κόκκινος από ντροπή, πήρα την μπανάνα κι έφυγα άρον άρον για το θάλαμο, με τη δικαιολογία ότι κουβαλούσα και μια κάρτα για το κινητό ενός παιδιού.

Έχοντας περάσει δυο τρεις μέρες και μη έχοντας λάβει κάποιο μήνυμα, θεώρησα ότι το πράγμα δεν παρεξηγήθηκε κι ότι έσωσα την κατάσταση. Σάββατο πρωί, που είχα επίσης έξοδο, μου έρχεται μήνυμα στο κινητό να περάσω από μια καφετέρια για να αφήσω στον ίδιο λοχαγό κάτι επείγοντα χαρτιά, που άφησε την Παρασκευή στο διοικητήριο. Όντως το έκανα και τον πέτυχα με ένα φίλο. Πήγα να αφήσω τα χαρτιά και να φύγω, αλλά όπως γύρισα προς την πόρτα με τράβηξε από το χέρι σχεδόν βίαια.

- Που πας; Θα πάμε ταβερνούλα για φαΐ. Θα έρθεις να σε κεράσουμε. Τόσες εξυπηρετήσεις μου έχεις κάνει.

Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι μάλλον παίζει κάτι άλλο. Προσπάθησα να αρνηθώ και μου λέει κοφτά:

- Εντολή λοχαγού! Δεν ακούω κουβέντα.

Μπαίνουμε στο αυτοκίνητό του οι δυο μας (ο φίλος του είχε το δικό του μαζί) και κατευθυνόμαστε προς ένα σημείο της πόλης, όπου όμως δεν υπήρχε ταβέρνα ούτε για δείγμα. Κατεβαίνουμε και μου λέει "φτάσαμε". Τον κοίταξα απορημένος, καθώς άρχισε να κατευθύνεται προς την είσοδο μιας πολυκατοικίας. Με έπιασε από το χέρι και πλησίασε στο αυτί μου λέγοντας ψιθυριστά και βραχνά:

- Έλα, τώρα που δεν κατάλαβες.

Ήδη από το ασανσέρ άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισό του κι εγώ χάζευα το γυμνασμένο του στέρνο. Με το που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του με άρπαξε στα χέρια, με πέταξε στον καναπέ κι ανέβηκε από πάνω μου αναγκάζοντάς με να τον γδύσω. Όσο κι αν φοβόμουν, όσο κι αν τρόμαζα δεν ήθελα να σταματήσει. Του έβγαλα το πουκάμισό του κι άρχισα να του γλείφω το κορμί, εστιάζοντας στις ρώγες, τον αφαλό και τις μασχάλες του. Λίγο λίγο του ξεκούμπωσα το παντελόνι κι άρχισα να ρουφάω τον πούτσο του πάνω από το σλιπάκι.

- Καριολίτσα, αυτή η μπανάνα είναι πιο νόστιμη,

μου είπε και σηκώθηκε για να γδυθεί και κάτω από τη μέση. Αφού μου έδωσε εντολή να γυρίσω στα πλάγια και να τα βγάλω όλα, ήρθε και στάθηκε ώστε να κάνουμε 69. Εγώ ρουφούσα την πούτσα του κι αυτός έβαζε δάχτυλα στην κωλότρυπά μου. Αφού θεώρησε ότι ήμασταν έτοιμοι, με έστησε στα 4, με τράβηξε βίαια κοντά του και μου κάρφωσε τον πούτσο του στον κώλο μου, ενώ παράλληλα μαλάκιζε το δικό μου. Έπεσε από πάνω μου και ένιωθα τις ρώγες του να σχεδιάζουν γραμμές στην πλάτη μου. Όλη αυτήν την ώρα μου ψιθύριζε στο αυτί ότι είμαι μεγάλη πουτάνα, ότι θέλει να με κάνει τη βίζιτα του στρατοπέδου, ότι γαμιέμαι πιο καλά από γυναίκα κι ότι όσα μου λέει είναι για μένα εντολή. Με γύρισε ανάσκελα και με σήκωσε στον αέρα. Με γαμούσε με μανία μέχρι που έχυσε μέσα στο κωλάντερο μου. Αμέσως με πέταξε στον καναπέ, έβγαλε την καπότα κι ήρθε κι άδειασε όλο του σπέρμα στα μούτρα μου. Μετά με έβαλε να χύσω στο στέρνο του και να τον γλείψω. Με το που χύσαμε κι οι δυο, πέσαμε πλάι πλάι στο χαλί και χαλαρώσαμε. Μετά από λίγο μου είπε:

- Λοιπόν, άντε να κάνουμε μπάνιο και να πάμε για φαγητό.

Μπήκαμε μαζί στο ντους όπου περιποιήθηκα όλο του το κορμί γλείφοντάς το παντού, κάναμε το μπάνιο μας και πήγαμε όντως ταβέρνα. Μετά από λίγο ήρθε κι ο φίλος του που ήταν για καφέ νωρίτερα και ήταν ενήμερος εξ αρχής. Η ντροπή μου ήταν μεγάλη κι απέφευγα να μιλήσω, όμως οι δυο τους μου είπαν να είμαι χαλαρός κι ότι αν θέλω μπορούμε να κάνουμε κάτι κι όλοι μαζί. Η επιστροφή μέσα στο στρατόπεδο ήταν πολύ περίεργη. Το βράδυ έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε "εντολή λοχαγού". Θα αποτελούσε πλέον το συνθηματικό μας όποτε ήθελε να με δει. Κατά το υπόλοιπο της θητείας μου υπάκουσα σε πολλές εντολές του, αλλά μετά την απόλυσή μου το πράγμα δεν μπόρεσε να κρατήσει για πολύ.