Καύλα και εκτόνωση στο αυτοκίνητο

Δημοσιεύθηκε από vyro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η καύλα εκτινάσσεται και στην αναζήτηση της λύσης εμφανίζονται απροσδόκητες λύσεις που την κάνουν ακόμα περισσότερη...

Είναι πολλές φορές που, έτσι ανεξήγητα και στα καλά καθούμενα, η καύλα «σκαρφαλώνει στα κόκκινα». Μπορεί να φταίει μία φωτογραφία στο ίντερνετ, μπορεί κάτι που είδα στο δρόμο (έχουν ομορφύνει προκλητικά-θανατηφόρα οι πουτάνες οι γυναίκες), οι μουνάρες που έχω στη δουλειά. Σημασία έχει ότι φτιάχνομαι και ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι μου. Και θέλω να γαμήσω, ή να γαμηθώ, δε με νοιάζει. Και τα δύο με φτιάχνουν το ίδιο. Ευτυχώς, οι συνθήκες και ο χώρος που εργάζομαι πολλές φορές μου επιτρέπουν, όταν η καύλα ξεπερνάει τα επίπεδα ασφαλείας, να κλειδώσω τη πόρτα και να κάνω τα δικά μου, όση ώρα θέλω, χωρίς κανένας να με βλέπει. Τα «δικά μου» περιλαμβάνουν ίντερνετ και πορνό (φυσικά), με προτίμηση σε περίεργα και πρόστυχα (οπωσδήποτε κώλος στο μενού, hetero ή homo -και τα δύο με φτιάχνουν το ίδιο, αλλά ποτέ σαδο/μαζο - με χαλάει), πούτσος-πέτρα στο χέρι και σαλιωμένα δάχτυλα στο κώλο.

Εκείνη την ημέρα, δεν μου έφτασε αυτό. Τελειώνοντας κατά τις 7 τη δουλειά, πήρα τηλέφωνο τη γυναίκα μου ότι είχα ένα ραντεβού και θα καθυστερούσα. Ο καλοκαιρινός ήλιος είχε πέσει αλλά ακόμα δεν είχε νυχτώσει. Ήταν ο κατάλληλος φυσικός φωτισμός. Πήρα το αυτοκίνητο και πήγα σε ένα απόμερο λόφο της Αθήνας και σταμάτησα πίσω από κάτι δέντρα. Το αγαπημένο μου σημείο. Τέλεια. Ούτε σκοτεινά ούτε πολύ φως. Απόλυτη ησυχία. Με καυλώνει απίστευτα να κάνω κάτι, μόνος μου ή με παρέα και να ξέρω ότι υπάρχει πιθανότητα κάποιος να με παίρνει μάτι και να μαλακίζεται. Στο συγκεκριμένο σημείο βέβαια αυτό είναι σπάνιο να συμβεί (δύο φορές μόνο είχα συναντήσει ματάκηδες τις προηγούμενες φορές), όμως στο μυαλό μου, σαν φαντασίωση, συμβαίνει κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ. Έσπρωξα το κάθισμα πίσω όσο πήγαινε και έριξα την πλάτη. Τα ανοιχτά παράθυρα του αυτοκινήτου, όσο με φόβιζαν για την εύκολη πρόσβαση που πρόσφεραν σε κάποιον, άλλο τόσο με ερέθιζαν για τον ίδιο λόγο, αλλά και γιατί έδιναν τη δυνατότητα για καλύτερο μάτι.

Επικράτησε φυσικά μέσα μου η καύλα και έτσι τα άφησα ανοιχτά. Οι φαντασιώσεις μου είχαν ήδη θολώσει το μυαλό, γυναίκες και άντρες, γνωστοί και άγνωστοι, γαμάω και γαμιέμαι, όλα σε κοινή θέα να τα απολαμβάνουν τυχαίοι περαστικοί, χυσίματα και μπανιστήρια, έχουν γίνει όλα ένα πρόστυχο ερωτικό κουβάρι. Χαϊδεύω τη κοιλιά μου κάτω από το μπλουζάκι που το σηκώνω και το βγάζω. Ο πούτσος μου πάνω από το παντελόνι είναι σκληρός και μέσα από αυτό τον αισθάνομαι ακόμα σκληρότερο. Ανοίγω τα κουμπιά, κατεβάζω λίγο το σλιπάκι και ελεύθερος στέκεται ντούρος δεχόμενος τις περιποιήσεις της παλάμης μου. Ποιος να με παίρνει μάτι τώρα; Λίγο πριν χύσω σταματάω. Τα αρχίδια μου πρησμένα και ευαίσθητα δέχονται ευχάριστα τις μαλάξεις του χεριού μου. Ανασηκώνω τη μέση και κατεβάζω παντελόνι και σλιπ κάτω από τα γόνατα. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξω τα μπούτια μου διάπλατα, κάτι που αυξάνει την ηδονή μου ακόμα περισσότερο. Οι φαντασιώσεις με έχουν κατακλύσει. Ξανά μαλακία. Με τη μέση μου αυτή τη φορά να ανεβοκατεβαίνει πάνω από το κάθισμα. Σίγουρα τώρα όποιος είναι εκεί έξω θα έχει δει τι γίνεται. Όχι, δεν θέλω να χύσω ακόμα. Σταματάω.

Αφήνω τον πούτσο μου και φέρνω το χέρι μου στο στόμα. Γλείφω καλά τα δάχτυλά μου, κλείνω τα μάτια και ρουφάω δύο δάχτυλα σαν να παίρνω τσιμπούκι τον καλύτερο πούτσο. Σαλιωμένα καλά τα δάχτυλά μου, βρίσκουν τη κωλοτρυπίδα μου, τη σαλιώνουν και την χαϊδεύουν. Ένα χέρι στο πούτσο και ένα στη κωλοτρυπίδα με τη μέση ανασηκωμένη. Ένα και μετά δύο δάχτυλα φτάνουν στο βάθος της κωλοτρυπίδας μου και με καυλώνουν θανάσιμα. Γαμάω για λίγο τον κώλο μου και φαντάζομαι ότι «αυτός» που είναι εκεί έξω γουστάρει και τον παίζει, σκεφτόμενος ήδη τον τρόπο που θα πλησιάσει στο αυτοκίνητο για να με χύσει. Είμαι τρελά καυλωμένος. Βγάζω παπούτσια και τραβάω παντελόνι και σλιπάκι μένοντας γυμνός εντελώς. Αυτή είναι καύλα. Ανοίγω το δεξί πόδι και το ακουμπάω στο κάθισμα του συνοδηγού. Η μουσκεμένη από τα σάλια κωλοτρυπίδα μου δέχεται τώρα πολύ πιο εύκολα και πιο καυλωτικά τις περιποιήσεις των δαχτύλων μου που γίνονται τρία και μετά τέσσερα. Με τη μέση μου ανασηκωμένη μπαινοβγαίνουν στον κώλο μου γλυκά κι εύκολα κάνοντας τα σάλια -από τη καύλα- να τρέχουν μέσα από το στόμα μου στο πλάι.

Παίζω τον πούτσο μου δυνατά, βογκάω αλλά σταματάω πάλι λίγο πριν χύσω. Σηκώνομαι, τραβάω πίσω το κάθισμα του συνοδηγού, ρίχνω κάτω και τη δική του πλάτη και μετακινώ το σώμα μου μεταξύ των δύο καθισμάτων, βάζοντας από ένα πόδι σε κάθε κάθισμα. Ξαπλωμένος προς τα πίσω αρχίζω και τρίβω το εσωτερικό του κώλου μου, μπρος-πίσω και πάνω-κάτω στο χειρόφρενο, παίζοντας ταυτόχρονα τον πούτσο μου. Καυλωμένος τρελά έχω χάσει πια τον έλεγχό μου εντελώς, όπως και κάθε μικρή αναστολή που πιθανά να μου είχε απομείνει μέχρι τώρα. Τώρα θέλω να γαμηθώ, θέλω να χύσω, θέλω ένα καυλί, θέλω να πιω χύσι, θέλω να με πάρουν παρτούζα, θέλω να δω ποιος είναι «αυτός» που με παίρνει μάτι και να τον καλέσω να του τον πάρω τσιμπούκι και μετά να με γαμήσει. Το χειρόφρενο έχει γίνει μούσκεμα από τα σάλια. Όπως και η κωλοτρυπίδα μου. Σηκώνομαι, στρέφω το κορμί μου προς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και γονατίζω στα δύο καθίσματα. Τώρα πια πρέπει να παίρνει ξεκάθαρα μάτι τον κώλο μου και να ξέρει ότι θέλω να γαμηθώ. Και αν δεν το ξέρει θα το μάθει αμέσως τώρα.

Σαλιώνω καλά τη χούφτα και τα δάχτυλά μου και ποτίζω με μπόλικο σάλιο τον λεβιέ των ταχυτήτων. Σπρώχνω τον κώλο μου προς τα πίσω και προς τα κάτω. Η αίσθηση που μου μεταδίδει μόλις ακουμπάει στην κωλοτρυπίδα μου είναι εκπληκτική και με βγάζει εκτός εαυτού. Πιέζω προς τα κάτω και αρχίζω σιγά-σιγά να τον παίρνω μέσα μου. Το σχήμα του και το μέγεθός του είναι αυτά ακριβώς που πρέπει για να με κάνουν να καυλώνω όλο και περισσότερο με κάθε εκατοστό που περνάει από τη κωλοτρυπίδα μου. Με το μισό κεφάλι του λεβιέ μέσα στο κώλο μου αρχίζω και παίζω τον πούτσο μου. Μέχρι που μπορεί να φτάσει η καύλα μου τελικά; Κλείνω τα μάτια, φαντασιώνομαι και πιέζω. Αισθάνομαι το δεύτερο δαχτυλίδι, στο εσωτερικό του κώλου μου, να ανοίγει διάπλατα και να ρουφάει λαίμαργα τον μοχλό που το παραβιάζει. Όταν ρίχνει πια τις αντιστάσεις του, το πέρασμα στα σωθικά μου είναι «περίπατος» και αισθάνομαι γρήγορα τα περίπου 15 συνολικά εκατοστά του μοχλού να χάνονται μέσα μου και τα κωλομάγουλα μου να ακουμπάνε στην λαστιχένια φούσκα της βάσης του. Ταυτόχρονα, βγάζω μία έντονη ανάσα μαζί με καυλωμένο βογκητό και ανοίγω το στόμα. Με τη γλώσσα μου γλείφω τα χείλια μου και τα δάχτυλά μου.

Ανεβαίνω και κατεβαίνω πάνω στον λεβιέ με τον καυλωμένο μου πούτσο στον αέρα να κινείται σαν τρελός ανάμεσα στα μπούτια μου. Ο κώλος μου, εξοικειωμένος με το μέγεθος, απολαμβάνει τον βιασμό του από το «μηχανικό καυλί» και τα χτυπήματα στη λαστιχένια φούσκα της βάσης κάθε φορά που πατώνει ο μοχλός μεταδίδουν ηλεκτρικές εκκενώσεις στη σπονδυλική μου στήλη. Με τον μοχλό τέρμα μέσα μου κινούμαι επάνω του κυκλικά και λίγο μπρος/πίσω ασκώντας πιέσεις στο προστάτη μου που στέλνει σταγόνες από σπέρμα να στάξουν από το κεφάλι του πετρωμένου πούτσου μου. Αντιλαμβάνομαι ότι ανασαίνω και βογκάω δυνατά... τώρα, «αυτός» εκεί έξω δεν με βλέπει μόνο, αλλά με ακούει επίσης. Ανοίγω τα μάτια και... για μία στιγμή μαρμαρώνω μπροστά στη ρεαλιστική πραγματοποίηση της φαντασίωσης.

«Αυτός» είναι πραγματικά εκεί. Έξω από την πόρτα του οδηγού, με το κεφάλι σκυμμένο έξω από το παράθυρο, το βλέμμα καρφωμένο στο κώλο μου που βυζαίνει τον λεβιέ, και το χέρι του πιο κάτω να πηγαινοέρχεται. Αντιλαμβάνεται ότι σταμάτησα, γυρίζει να με κοιτάξει και τα βλέμματά μας συναντώνται. Και τα δύο καυλωμένα μεν, αμήχανα δε. Είναι ένας τύπος με ανεξιχνίαστη ηλικία, χαμένη κάπου μεταξύ των 50 και 60 χρόνων και φοράει κυνηγετικό μπλουζάκι και παντελόνι. Καλά, έχει εδώ κυνηγούς ή είναι απλά καμουφλάζ για να μην ξεχωρίζει εύκολα ανάμεσα στα δέντρα; Περιμένει (μάλλον) για να δει την αντίδρασή μου. Δεν με νοιάζει πραγματικά. Η καύλα μου είναι τέτοια που σε μερικά δευτερόλεπτα με έχει κάνει να πάρω την απόφαση να συνεχίσω και να το απολαύσω. Γυρίζω το κεφάλι πάλι μπροστά, κλείνω τα μάτια και αρχίζω ξανά τη διαδρομή πάνω και κάτω κατά μήκος του λεβιέ. Αυτή τη φορά βογκώντας πιο έντονα και βγάζοντας λέξεις από το στόμα, όπως, «ναι, έτσι», «γάμα με», «αχ ναι, όλον μέσα μου» και ότι άλλο περνούσε από το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή. Γυρίζω δεξιά, γλύφω και δαγκώνω τον ώμο μου και προσπαθώ να δω μέσα από τα μισόκλειστα μάτια μου που βρίσκεται και τι κάνει αυτός. Το πρόσωπό του είναι πλέον σχεδόν μέσα από το παράθυρο, δείγμα ότι πήρε θάρρος, τόσο από τη συνέχιση του έργου του κώλου μου όσο και από τα «λεγόμενά» μου. Γυρίζω μπροστά και συνεχίζω.

Ξαφνιάζομαι από το χέρι του όταν ακουμπάει και χαϊδεύει το κωλομέρι μου, σταματάω για 3-4 δευτερόλεπτα, αλλά συνεχίζω. Το χέρι του περνάει πίσω πάνω από τη κωλοτρυπίδα μου και γύρω από το λεβιέ, σαν να προσπαθεί να καταλάβει με την αφή τι ακριβώς γίνεται εκεί πίσω. Κάτι λέει αλλά δεν καταλαβαίνω μέσα στη καύλα μου, μόνο βογκάω επιδοκιμαστικά. Ότι κι αν είπε δεν έφερα αντίρρηση, αλλά μούγκρισα συγκαταβατικά. Φαίνεται πως συμφώνησα να μπει στο αυτοκίνητο γιατί το χέρι του απομακρύνεται και τον βλέπω δίπλα από την πίσω πόρτα, να την ανοίγει και να μπαίνει, προσπαθώντας να βολευτεί ανάμεσα σε εμένα και επάνω από τα πεσμένα μπροστινά καθίσματα και το πίσω κάθισμα. Προσπαθώ να συντονιστώ, να παλέψω με την έκπληξή μου, να κατανοήσω τι θέλω να κάνω, αλλά ταυτόχρονα το σώμα μου, σα να λειτουργεί ανεξάρτητα από το μυαλό μου, προσπαθεί να του αφήσει χώρο για να βολευτεί κάτω από το πρόσωπό μου.

Η καύλα μου έχει αναλάβει πρωτοβουλία και η λογική μου έχει μείνει παραπίσω. Με ευλυγισία για την ηλικία του που αυξάνει την έκπληξή μου, καταφέρνει να βρεθεί σε τέτοιο σημείο που κατεβάζοντας το παντελόνι του φέρνει τον πούτσο του εκεί που πρέπει για να τον συναντήσω αν σκύψω το πρόσωπό μου. Τη μύτη μου διαπερνά μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά από γαλάκτωμα σώματος ή άρωμα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, κάτι που με ωθεί να σκύψω. Είπαμε, η πρωτοβουλία της καύλας. Βρίσκομαι σε μία άλλη διάσταση πλέον. Ανεβοκατεβάζω τον κώλο μου στο λεβιέ του αυτοκινήτου και τσιμπουκώνω αυτόν χωρίς να έχω ακριβώς αίσθηση όσων κάνω. Έχει υπέροχη γεύση, πολύ ευχάριστη μυρωδιά και μέγεθος που με δυσκολία μπορώ να βολέψω στο στόμα μου. Τα αρχίδια του τα αισθάνομαι, μαλάζοντάς τα στο χέρι μου, μεγάλα, πολύ στρογγυλά και πρησμένα. Του τα γλείφω και τα ρουφάω, ενώ με το άλλο χέρι του παίζω τον πούτσο. Γλείφω και σαλιώνω το μήκος του, γαμάω με αυτόν το στόμα μου και προσπαθώ να τον αισθανθώ βαθιά στο λαιμό μου. Αισθάνομαι έτοιμος να χύσω και σταματάω. Οι λέξεις από το στόμα μου βγαίνουν ίσως νωρίτερα ακόμα κι από την ολοκλήρωση της σκέψης μου να γαμηθώ από αυτόν.

-    Βγες έξω και άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού.

Ταυτόχρονα σηκώνομαι από τον λεβιέ, που πλέον δεν συναντούσε καμία σοβαρή αντίσταση από την κωλοτρυπίδα μου, και μέχρι αυτός να βγει και να κάνει αυτό που του είπα, έχω μετακινηθεί και κάτσει μπροστά στο κάθισμα του συνοδηγού. Ανοίγει την πόρτα και κατευθείαν τον παίρνω πάλι στο στόμα. Με κρατάει από τους ώμους και με το καυλί του στο στόμα μου γαμάει το λαιμό με τα αρχίδια του να χτυπάνε στο σαγόνι μου και τη μύτη μου να βυθίζεται στις τρίχες του. Έχω χάσει πλέον την επαφή με τη λογική μου.

-    Έχεις προφυλακτικό;

τον ρωτάω. Βγάζει αμέσως ένα από την τσέπη του και όσο εγώ γυρίζω στο πλάι του καθίσματος με τον κώλο προς τη πόρτα, εκείνος το ανοίγει και το φοράει. Η κωλοτρυπίδα μου, μετά την περιποίηση από τον λεβιέ, πρόσφερε στον πούτσο του ελεύθερη πρόσβαση στο βάθος του κώλου μου και ένιωσα κατευθείαν τα αρχίδια του να χτυπάνε με δύναμη τα κωλομέρια μου. Για κάποια λεπτά με γαμάει δυνατά σε αυτή τη θέση και μετά μου ζητάει να πέσω μπρούμυτα στο ξαπλωμένο κάθισμα. Το κάνω και έρχεται και πέφτει πάνω στη γυμνή πλάτη μου, με παίρνει και αρχίζει πάλι να με γαμάει, πολύ πιο δυνατά τώρα, γιατί κοντράριζε τα πόδια του στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Ακούω τα δυνατά χτυπήματα πάνω στον κώλο μου και αισθάνομαι το αυτοκίνητο να πηγαίνει και να έρχεται σαν τρελό.

Αφού με γάμησε έτσι για μερικά ακόμα λεπτά, βγήκε από τον κώλο μου και στάθηκε όρθιος έξω από τη πόρτα. Μου ζήτησε να γυρίσω ανάσκελα και να ξαπλώσω με το κεφάλι στο κάθισμα του συνοδηγού και τα πόδια προς τα πίσω. Μέχρι να γυρίσω και να πάρω τη θέση που μου ζήτησε είχε βγάλει το προφυλακτικό, οπότε λύγισε τα πόδια και μου τον έδωσε πάλι στο στόμα. Δεν χρειάστηκε να τον ρουφήξω πολύ. Βγήκε και άρχισε μουγκρίζοντας να με χύνει μέσα στο στόμα, πάνω στο πρόσωπο και στο στήθος. Μόλις άδειασε, χωρίς να πει κουβέντα, σήκωσε το παντελόνι κουμπώθηκε και εξαφανίστηκε. Η καύλα μου ήταν απίστευτη και δεν είχα χύσει. Σηκώθηκα και κάθισα στο κάθισμα κάνοντας τα χύσια από το πρόσωπό μου και το στήθος μου να τρέχουν προς τα κάτω. Το χειρόφρενο, το διπλανό κάθισμα και ο λεβιές είχαν επίσης χύσια του. Όλο αυτό με τρέλανε εντελώς. Βγήκα από το αυτοκίνητο και εκεί στο πλάι στάθηκα όρθιος και άρχισα να τον παίζω σκεπτόμενος ότι μόλις με είχε «χρησιμοποιήσει» ένας άγνωστος.

Είχε συμβεί ξανά κάτι ανάλογο στο παρελθόν αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που με έκανε να αισθάνομαι έτσι διαφορετικά και πιο καυλωμένα αυτή τη φορά. Έχυσα πάνω στον κορμό του δέντρου που ήταν εκεί δίπλα. Σκουπίστηκα, καθάρισα και το αυτοκίνητο, ντύθηκα και πήγα σπίτι όπου γάμησα και τη γυναίκα μου, ακόμα καυλωμένος από το προηγούμενο συμβάν.

(Copyright protected OW ref: 67876)