1η φορά με πουστράκι

Δημοσιεύθηκε από Bull
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η πρώτη μου φορά που γάμησα αντρικό κωλαράκι. Και σίγουρα δε το μετάνιωσα...

Πάνε κάμποσα χρόνια απ’ όταν είχα την πρώτη μου εμπειρία με πουστράκι. Ήταν η περίοδος που είχα αρχίσει τις εξωσυζυγικές μου σχέσεις αλλά πάντα με γυναίκες. Ψαχνόμουν και για κάνα ζευγάρι, αλλά δεν μου είχε κάτσει. Οι γυναίκες δε που έβρισκα, μόλις έβλεπαν το πούτσο μου (20cm πραγματικά), δε με άφηναν με τίποτα να τις γαμήσω από κώλο. Είχα φάει λοιπόν σκάλωμα.

Κάπου εκεί λοιπόν, μιλώντας με διάφορες και διάφορους (ζευγάρια), μια μέρα βρέθηκα να μιλάω με ένα πουστράκι που μου είπε ότι ίσως να έπαιζε φάση και με μια φίλη του. Αφού είπαμε διάφορα και πραγματικά είχα καυλώσει στην ιδέα να τον γαμήσω, κανονίσαμε να βρεθούμε το απόγευμα να τα πούμε από κοντά. Πήγα με το αυτοκίνητο μου στο σημείο συνάντησης. Ήρθε, μπήκε μέσα και πήγαμε κάπου και αράξαμε. Ήταν ψηλός, αδύνατος, συμπαθητικός και πολύ φιλικός. Μετά από κάνα δεκάλεπτο είπαμε να πιούμε καφέ. Στην ερώτηση για το πού, του είπα να πάμε στο γραφείο μου όπου δεν θα ήταν κανένας. Δεν ξέρω αν του άρεσε ή αγχώθηκε, πάντως συμφώνησε.

Σε δέκα λεπτά ήμασταν εκεί. Φτιάξαμε καφέ και κάτσαμε να τα πούμε. Πιο αναλυτικά τώρα, για τις εμπειρίες μας κλπ. Τελικά ήταν bi, που και που γαμούσε και καμιά γκόμενα, αλλά προτιμούσε τους άντρες και μάλιστα να έχει τον παθητικό ρόλο. Εγώ του είπα ότι λόγω μεγέθους οι γυναίκες δεν με άφηναν να τις γαμήσω από κώλο και θυμάμαι που μου είπε… «ασ’ τες αυτές, τι ξέρουν;» Κουβέντα στην κουβέντα ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο και μάλλον το κατάλαβε καθώς με ρώτησε… «λοιπόν;». Η απάντηση μου «τι λοιπόν; Ξεκίνα…» μάλλον τον χαροποίησε καθώς ήρθε κοντά με τη μια, γονάτισε κι άρχισε να τρίβει το πρόσωπό του στο πούτσο μου, πάνω από το παντελόνι. Σύντομα μου τον είχε πετάξει έξω και τον κοίταζε σαν ξερολούκουμο.

-    Ωραίος πούτσος...

είπε πριν αρχίσει να τον γλείφει και να τον ρουφάει. Τον είχα αφήσει να κάνει παιχνίδι, καθώς ήταν η πρώτη μου φορά που μου έπαιρνε πίπα πούστης. Κι ο συγκεκριμένος το έκανε απίστευτα καλά. Τον έπαιρνε όλον μέσα μέχρι το λαρύγγι, τον κρατούσε και τον έβγαζε με ένα επιφώνημα απόλαυσης. Σύντομα ένοιωθα ότι δεν θα άντεχα για πολύ ακόμη, αλλά εγώ ήθελα να σκίσω κώλο. Οπότε του είπα να σηκωθεί. Παραξενεμένος σταμάτησε και με κοίταξε.

-    Θέλω να σου σκίσω το κώλο…

του είπα και είδα ότι μάλλον του άρεσε αυτό. Σηκώθηκε και πήγε να σκύψει στο γραφείο.

-    Όχι έτσι. Στον τοίχο πουτανάκι μου…

τον διέταξα καθώς ήδη είχε αρχίσει να βάζει βαζελίνη στο κώλο. Γύρισε, ακούμπησε τα χέρια στο τοίχο και τούρλωσε το κωλαράκι του ενώ εγώ έβαζα το προφυλακτικό. Έτσι όπως ήταν στημένος τον πλησίασα. Θες γιατί δεν ήξερα, θες γιατί ήθελα να τον σκίσω, του τον κάρφωσα με τη μια. Πρέπει να πόνεσε αρκετά, γιατί φώναξε δυνατά.

-    Σιγά ψωλαρά μου, με έσκισες…

μου είπε μόλις τραβήχτηκα.

-    Σιγά γιατί δεν έχω συνηθίσει τέτοιο παλούκι.

Άρχισα να τον πηδάω πιο αργά για να συνηθίσει. Που και που τον κάρφωνα πιο δυνατά και πιο βαθιά. Σφιγγόταν αλλά το γούσταρε. Είχε πάψει να διαμαρτύρεται και που και που μου έλεγε διάφορα για να με φτιάχνει…

-    έτσι γαμιά μου, σκίσε με, γάμησε με τον πούστη…

και τέτοια. Όλο και καύλωνα και ξεψάρωνα κι εγώ.

-    Τι πουτάνα είσαι εσύ; Θα στον σκίσω τον κώλο παλιόπουστα, όποτε έχω καύλες θα σε φωνάζω να ‘ρχεσαι να σε σκίζω…

και τέτοια. Κάποια στιγμή κουράστηκα έτσι όρθιοι που ήμασταν (ήταν και ψηλότερος μου και δεν βόλευε) και του είπα να κάτσω στη πολυθρόνα. Έκατσα και ήρθε με το κώλο κι έκατσε στο καυλί μου. Τον άφησα να δω πως θα το χειριζόταν. Στην αρχή το πήρε όλο μέσα σιγά-σιγά και μετά άρχισε να ανεβοκατεβαίνει χωρίς να πιάνει πάτο. Μετά από κάμποση ώρα, ένοιωσα το πουτσοκέφαλο μου να πρήζεται και να θέλω να χύσω. Όπως χτυπιόταν πάνω στον πούτσο μου, έπιασα τα κωλομέρια του και τον κάρφωσα πάνω του. Φώναξε λίγο καθώς μάλλον πόνεσε αρκετά.

-    Χύνω… παρ’ τα μωρή καριόλα…

του φώναξα καθώς πια έχυνα μέσα στο κώλο του. Τον άφησα κι έκανε 2-3 ανεβοκατεβάσματα ακόμη. Σηκώθηκε, μου έβγαλε το προφυλακτικό κι άρχισε να μου τον καθαρίζει. Σε λίγο σηκώθηκα και ντυθήκαμε.

-    Σου άρεσε μωρό μου; Πως ήταν η πρώτη σου φορά;…

με ρώτησε πριν φύγουμε.

-    Μάλλον θα υπάρξει και δεύτερη

του απάντησα χαμογελώντας με νόημα. Τον πήγα εκεί που συναντηθήκαμε στην αρχή και τον άφησα λέγοντας το γνωστό «τα ξαναλέμε». Το πρωί βρήκα ένα mail που μου έλεγε ότι τέτοιο γαμήσι είχε χρόνια να φάει κι ότι ήθελε να το ξανακάνουμε. Από τότε, όποτε είχα καύλες, τον έπαιρνα τηλέφωνο και πήγαινα από το σπίτι του. Μου έφτιαχνε έναν καφέ κι όσο εγώ τον έπινα, αυτός ήταν καθισμένος στο πάτωμα και μου έγλειφε τον πούτσο. Μετά, είτε τον έβαζα να κάτσει πάνω στον πούτσο μου, είτε τον έστηνα στα 4 και τον έσκιζα. Του άρεσε που ήμουν έτσι ωμός στο σεξ. Τώρα που το σκέφτομαι, καιρό έχω να τον σκίσω.

Μάλλον πρέπει να τον επισκεφθώ…

(Copyright protected OW ref: 67572)