Πρώτη φορά (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Με λένε Άγγελο και ζω σε μια επαρχιακή πόλη της Βόρειας Ελλάδας. Είμαι αρκετά ψηλός, γεμάτος και μόνο παθητικός. Δεν είμαι εμφανίσιμος και γενικά η εικόνα μου δεν πολύ παραπέμπει στο ότι είμαι ομοφυλόφιλος.

Έχω όμως ένα χαρακτηριστικό στο σώμα μου που γενικά ανάβει τους άντρες. Είναι το στήθος, είναι αρκετά μεγάλο και στητό όπως ακριβώς ένα γυναικείο και αυτό είναι το μεγάλο μου όπλο και με κάνει να διαφέρω από άλλους παθητικούς. Άργησα να ξεκινήσω την σεξουαλική μου δραστηριότητα καθώς δεν ήθελα να παραδεχτώ ότι με έλκει το ίδιο φύλο. Θα σας περιγράψω την πρώτη μου φορά.

Είχα βάλει αγγελία σ’ ένα site όπου έψαχνα κάποιον για να δοκιμάσω την πρώτη μου φορά. Απάντησαν αρκετοί, αλλά εμένα μου έκανε το κλικ ένας ο οποίος φαινόταν πολύ σίγουρος και έμπειρος. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και αποφασίσαμε να βρεθούμε. Ήρθε σε δικό μου χώρο μιας και τότε διέθετα. Όταν τον είδα χάρηκα πολύ. Γύρω στα 40, κοντά στο ύψος μου, καστανός, κοντά μαλλιά, με αρρενωπό πρόσωπο και με κλασσικό αντρικό σώμα. Φορούσε φόρμα και από ότι κατάφερα να διακρίνω ήταν σίγουρα με μεγάλα προσόντα. Εγώ επίσης φορούσα φόρμες. Αφού συστηθήκαμε , καθίσαμε και αρχίσαμε να πίνουμε ποτό ώστε να χαλαρώσουμε. Μου είχε ξεκαθαρίσει ότι στο σεξ με άντρες του αρέσει να ναι βίαιος και ότι θα έπρεπε εγώ να είμαι υπάκουος σε ότι και αν μου κάνει. Εκεί είναι η αλήθεια λίγο φοβήθηκα για το τι ακριβώς ήθελε (μιας και άπειρος).

Με πρόσταξε να βγάλω την επάνω φόρμα και πετάχτηκε έξω το στήθος μου, έκανε μια γκριμάτσα και έναν αναστεναγμό που ήμουν σίγουρος ότι τον κάλυπτε και με το παραπάνω το θέαμα που είχε μπροστά του. Πλησίασε και μου έπιασε με δύναμη τις ρώγες και άρχισε να μου τις γυρίζει με δύναμη. Εγώ παραπονέθηκε και τον παρακαλούσα να σταματήσει γιατί πονούσα. Αυτός μου άστραψε δυο σφαλιάρες και μου είπε…

-    σκάσε πουτάνα θα κάνω ότι γουστάρω.

Αυτό κράτησε για κάνα δίλεπτο. Οι ρώγες μου είχαν ήδη κοκκινίσει και καυλώσει από το τράβηγμα και ξαφνικά άρχισε να με δαγκώνει με δύναμη. Δεν άντεχα, από την μια τον πόνο αλλά ταυτοχρόνως και από ηδονή. Θυμάμαι ακόμα την έκφραση του προσώπου καθώς με δάγκωνε. Ήταν σαν παιδί που προσπαθεί να κατακτήσει το παιχνίδι του. Ξαφνικά με έσπρωξε και με έφτυσε και πήγε να κάτσει στον καναπέ. Με πρόσταξε με αρκετά επιβλητική φωνή να βγάλω την φόρμα, να του δείξω τον κώλο μου. Εγώ ντρεπόμουν καθώς ήταν η πρώτη φορά που το έκανα. Με χτύπησε δυο φορές στα κωλομάγουλα γιατί αργούσα.

-    Πλησίασε πουστράκι και βγάλε μου τα παπούτσια.

Το έκανα άρχιζα να του τα βγάζω και όταν πήγα να ξεκινήσω να του βγάλω τις κάλτσες μου λέει…

-    όχι πούστρα με τα χέρια…

-    πως θέλεις;

-    Με το στόμα και θέλω να με κοιτάς όταν θα το κάνεις.

Άρχισα να το κάνω, μέσα μου ένιωθα τόσο εξευτελισμό και τρελαινόμουν από ηδονή. Δυσκολεύτηκα πολύ να τις βγάλω αλλά δεν με άφηνε να χρησιμοποιήσω τα χέρια μου καθόλου. Με διέταξε να τις αφήσω μέσα στα παπούτσια. Όταν τελείωσε μου είπε να του γλείψω καλά τα πόδια και να του βγάλω την κάτω φόρμα. Το βλέμμα μου κόλλησε στον πούτσο του (18 σίγουρα), ίσιος , χοντρός, οι φλέβες διαγραφόταν αρκετά και στη βάση δυο αρχίδια γεμάτα και καλοσχηματισμένα. Αυτός κατάλαβε την έκπληξη μου, χαμογέλασε και μου είπε…

-    περιποιήσου τον καλά για να σε σκίσει.

Συνέχισα το γλείψιμο των ποδιών ώσπου έφτασα αργά στο σημείο που ήθελα. Μου άρεσε πολύ η μυρωδιά του, μύριζε αρκετά έντονα. Τα χείλη μου για πρώτη φορά θα έπαιρναν στο στόμα αυτόν τον υπέροχο πούτσο. Μου είπε να μην χρησιμοποιήσω καθόλου τα δόντια. Άρχισα να γλείφω απαλά το πουτσοκέφαλο του που ήταν αρκετά κόκκινο και μεγάλο. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή η γεύση του. Για πρώτη φορά πρέπει να τα πήγαινα καλά γιατί τον άκουγα που αναστέναζε. Ξαφνικά άρχισε να εισχωρεί πιο βαθιά στο στόμα και με μια λάθος κίνηση δική μου τον δάγκωσα. Αυτός με χτύπησε δυνατά, με έβρισε και το έβαλε όλο με δύναμη μέσα μου. Ακούμπησε λάρυγγα, ένιωθα να πνίγομαι, να κόβεται η αναπνοή μου. Αυτός πίεζε με τα χέρια του το κεφάλι μου, εγώ εκείνη την στιγμή δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Προσπαθούσα με τα χέρια μου να τον σπρώξω να βγει, ήθελα ανάσα, τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα και όταν τελικά βγήκε η πούτσα του ήταν γεμάτη με τα σάλια μου. Έσκυψα και άρχισα να βήχω , αυτός το ευχαριστιόταν που με έβλεπε έτσι, μου άρπαξε τα μαλλιά και έκανε ξανά το ίδιο. Τη δεύτερη φορά άντεξα περισσότερο. Ήταν πολύ καυλωμένος και δεν με άκουγε που τον παρακαλούσα να σταματήσει.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 67452)